18
mar
Seneste opdatering: 20/3-19 kl. 0819
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Allahu-akbar: Fund af brev tyder på terrormotiv”

Der er adskillige indicier for et muslimsk hævnangreb for New Zealand, men som altid holder myndighederne så længe på dem som muligt. De har dårlig samvittighed, og det har de go grund til. Den anholdte tyrker, Gökmen Tanis, har tidligere været afhørt for ‘mistænkte forbindelser med ISIS,’ men blev løsladt. Tre personer er pågrebet tirsdag morgen.

Sandheden om alle terrorangreb kommer i afmålte dryp. Det er en varm kartoffel, journaliststanden har politiske listesko på. Den bliver varmere og varmere jo mere, de lusker rundt om den.

Her lidt over middag dæmrer det: Dutch shooting: Letter suggests motive in Utrecht attack. Tweetet  for oven er 19 timer gammelt. Den samme græske journalist i Bryssel skrev for 14 timer siden, at øjenvidner hørte skytten skrige ‘allahu-akbar.’ Der er rigeligt med andre kilder til det. Så får vi nok at vide hvad der står i det brev om nogle dage. Se også 2011 interview with the Turk who murdered many and wounded many more in Utrecht.

Myndighederne har ikke kontrol og alle ved det

Af: Hans Rustad

Hvis vestlige myndigheder blev skræmt af Christchurch er de blevet endda endnu mere bange nu da svaret kom, bare tre dage senere. Med de store diasporaer Vesteuropa har, kan angreb ske hvor som helst. Myndighederne har ikke kontrol og alle ved det.

Terror i Holland. Først en flash-nyhed, så en mangel på information. Myndighederne har været bange længe. De har forsøgt at skabe en mur mellem haste-meldingen og indholdsinformationen. Det gjaldt om at sinke publikums reaktion.

Særlig hvis gerningsmanden råbte Allahu Akbar. Så blev han før eller siden erklæret utilregnelig. Helst før.

Christchurch ændrede ligningen

Christchurch ændrede ligningen. Nu var muligheden for modvold der. Det er et udtryk vestlige politikere aldrig ville finde på at bruge, og det er deres problem. De har fjernet sig fra folks følelser. De lever ikke i deres verden, deler ikke deres bekymringer, bekymringer som har været mærkbare længe.

 Islamisk vold udløser modvold

At kalde det modvold betyder ingen godkendelse. Men islamisk vold udløser modvold. Det har vi længe spået og nu er det sket.

Nu har Christchurch udløst et svar. Ikke overraskende fra en af Erdogans frænder. Erdogan er en stor trussel mod freden i Europa. Han lider af storhedsvanvid og paranoia.

Vestlige politikere må have det ind med téske

Det farligste Vesteuropa kan komme ud for er en øje-for-øje-optrapning: Et angreb som udløser et andet. Da kan volden eskalere i rekordfart.

Vestlige politikere må have det ind med téske: Europæerne vil have større sympati med sine egne end med modparten, hvis der ikke er tale om handlinger a la Utøya. Men terror er aldrig vakkert, ganske enkelt fordi det er en speciel type mennesker som begår dem. De elsker det.

Breivik elskede det, Tarrant elskede det. Det er lige så meget psykiatri som politik.

Det ved politikerne. Alligevel lader de som om disse massemordere er repræsentative for en betydelig del af befolkningen, som skal have specialbehandling: De må fjernes fra internettet, lukkes ude både socialt, økonomisk, politisk og digitalt.

Politikerne løber terroristenes ærinde

Hvis politikerne og eliten tror, at dette er måden at løse problemerne på, tager de sørgeligt fejl.

De løber terroristenes ærinde. De skriver eksplicit i deres manifest, at det er en sådan eskalering af modsætningerne de håber på. Alligevel går myndighederne lige i fælden.

Det er deres egne vælgere de behandler på denne måde. Folk med ejerskabsfølelse til landet. De vil ikke finde sig i at blive behandlet som fjender. Særligt ikke når omsorgen i stedet bliver nye borgere til del, som slet ikke lever efter “gør din pligt før du kræver din ret”.

Myndighederne ved ikke, hvad de gør: New Zealands statsminister Jacina Ardern sagde lige efter angrebet “I er os” og “han er ikke en af os”. Det er en den gamle hippie-forestilling om det nye fællesskab, som skal leve i det nye Utopia.

Det er en illusion som ikke tåler dybe modsætninger. Man overvinder dem ved at benægte dem.

Efter Palme-attentatet sagde Ingvar Carlsson “der findes ikke noget “dem og os”, kun os”. Men det er jo en lodret løgn, og det er mere løgn i dag end nogensinde.

Frygt i befolkningen

De samme myndigheder som klynger sig til forestillingen om et ”Vi”, udsender brochurer, hvor befolkningen bliver bedt om at være forberedt på en krisesituation: Batterier, mad, radioer, stearinlys.

Der siges ikke noget om hvilken slags krise, og det har skabt en vis frygt i befolkningen. Hvad er det de ved, som de ikke vil sige?

En diplomat fra Mellemøsten fortalte Document nylig at tærsklen for brug af kemiske våben er blevet væsentlig sænket efter krigen i Syrien. I Syrien tager man alle midler i brug. Europa har modtaget hundredtusinder fra Syrien. Risikoen for at disse vil bruge “hvad-som-helst” for at ramme europæerne er til stede.

At dette ikke er tom snak viser retssagen som pågår i Sverige mod tre borgere af et – ”stan”-land. De havde samlet kemikalier med tanke på et angreb. På svenskere. En af de tiltalte havde boet sammen med vedkommende som dræbte for fode på natklubben i Istanbul nytårsaften for tre år siden.

Deeskaler situationen – vær åben og ærlig

Vi er blevet advaret så mange gange, men fortrænger informationen.

Jeg tør ikke tænke på hvilke reaktioner det vil udløse, hvis noget sådant skulle ske i Europa. Da vil den vold vi har set fra indfødt side kunne virke som en lunte.

Der er kun en ting folk som arbejder med information kan gøre for at deeskalere situationen: Være mest mulig ærlig og åben.

Nogen gange kan det være at træde på nogle ømme tæer. Men det er småtteri mod hvad, der kan ske ved at fortsætte dagens ”appeasement” og udfrysning af egne borgere.

Vi er blevet advaret flere gange nu.

På tide at tage ved lære.

Der er ubekræftede rapporter, at flere skytter deltog. Journalister fortæller, at deres biler blev vandaliseret og deres udstyr stjålet i kvarteret Kanaleneiland.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Nu vil HuT-teli-HuT “snuse _ØV” på hinanden på Christiansborgs slotsplads fredag “Til støtte for vores dræbte brødre og søstre i New Zealand”.

Hvor mange hundrede tusinde muhamedanere verden over har myrdet hinanden, uden HuT-teli-HuT har foretaget så meget som en enkelt indhalering, og nu…

For ikke at tænke på de over 16.000 kristne, der siden 2015 er blevet terrormyrdet alene i Nigeria…

OT

“SÅ SLAP DOG AF, ALLE SAMMEN!

Det er jo kun “drengestreger” udført af “unge!!!”

Indbragte mig lige 30 dages Facebook-frihed i fredags. ?

River
River
2 years ago

Breivik er i øvrigt væsensforskellig fra christchurch ved målgruppen for angrebet. Breivik var angreb på sine egne, mens christchurch var angreb på fjenden.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  River

Omvendt. Fjenden er vores politikere – var det ikke for dem, kunne vi være skidehamrende ligeglade med islam og al dets væsen, for så var muhammedanerne blevet hjemme i Kebabistan.

Og jo, Breivik myrdede børn, men det var ikke børnene der var målet for ham, det var deres landsforræderiske kommunistforældre. De døde børn var et middel til at terrorisere den elite, der fremdeles sælger ud af deres fædreland.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  River

Forskellen mellem Breivik og manden i Christchurch, er ikke stor. Som Felix Krull skriver: Fjenden er vores politikere, Mere sandt kan det ikke være. Den bombe der gik af uden for Stortinget var en aflednings manøvre. Det var politikere Breivik var ude efter. OGSÅ DE KOMMENDE. Så kan man jo sige, om det er rimelig eller urimelig. Jeg holder på at Fjenderne skal fjernes, enten på fredelig eller ufredelig vis. Jeg ser for mig, at kan det ikke gøres fredelig, så er der KUN et tilbage. Det er her begge handlede alene. Og som før sagt: Det går jo IKKE… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Charles

Breivik kunne vel ikke så godt vide, om det nu også var kommende politikere han aflivede, og selvom de var kommende politikere, kunne han ikke ane noget som helst om, hvilke politiske standpunkter disse unge mennesker ville have om 10, 20 eller 30 år.

Måske myrdede Breivik endda en kommende forsker, som kunne have udviklet en billig, bivirkningsfri og effektiv kur mod f.eks. kræft.

Men nu er der jo heller ikke ligefrem mange, der opfatter Breivik som en helt.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  River

Uden at være helt sikker, tror jeg ikke dén psykopatiske massemorder betragter venstreekstremistiske ungdomsorganisationer som “sine egne”…

jørgen
jørgen
2 years ago

Politikerne i de Europæiske lande har haft mange år til at stoppe Islamisk terror. Men de har ikke gjort noget helst, fordi de ikke var i stand til at navngive fjenden og kalde det islamisk terror. Derefter havde det været logisk: Stoppe al muslimsk indvandring. Ikke asyl til muslimer. Smide alle illegale ud af spærre dem inde indtil de samtykker i at komme tilbage. Osv. osv. Kort sagt bare logistik. Når man har årsagen til terroren er bekæmpelsen en barneleg. Men de har ikke gjort noget. Derfor må nu borgerne selv gøre det. Det kan ikke gøres af venlige humanistiske… Read more »

tavsen
tavsen
2 years ago

Radioavisen har travlt med at finde diverse undskyldninger for Gökmen’s handlinger. De bunder måske i personlige problemer o.s.v. Selvom han har været dømt for skyderi før.

Sådanne spekulationer hørtes ikke fra Christchurch, hvor selv morderens familie ville hjælpe politiet. Noget der slet ikke vil kunne høres fra Gökmen’s familie.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

https://www.bbc.com/news/world-europe-47615231

What do we know about the suspect?

Police said the shooting appeared to be a terrorist incident but, at a press conference on Monday evening, a prosecutor said it could have been motivated by “family reasons”.

Mr Tanis was known to Dutch police, the prosecutor added.

A local businessman told BBC Turkish that Gokmen Tanis had previously fought in Russia’s republic of Chechnya.

Jihadist groups, including those aligned with the Islamic State (IS) group, have long operated in the region.

“He was arrested because of his connections with [IS] but released later,” the businessman told the BBC.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Vesten vs. Islam: 40-3

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago

SHARIA: Alllahs lov!! Der er Ingen tvivl om, at Sharialov. hersker i et langt større omfang i Europa end de fleste kan forstå! Man skal være meget naiv hvis man forstiller sig islam uden Sharia! Det visser med alt tydelighed, at Demokratiet/systemet tabte og og politikkerne tog fejl! . En fejltagelse, som har vist sig svær at erkende! Man nægter, at tale om islam uden at undersøge sagen, det blev en dyr fejltagelse. ( ren eskapisme) Til gengæld fik alle islam kritikkerne ret – de havde undesøgt sagen. En undersøgelse bør altid bygges på solid og valid erfaring – ellers… Read more »

Charles
Charles
2 years ago

Ja. Lad os så få den krig og opgør nu. Vi undgår den IKKE alligevel.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Charles

Og du er vel den første, der ofrer dig for sagen…

nobody
nobody
2 years ago

Så, så! Stilla nu. Nu sjunger vi alla tillsammans “We shall overcome…”

“SVT: Kalabaliken i Rinkeby 1992”: https://www.youtube.com/watch?v=mQakZce3GhQ

Ty det finns endast svenska terrorister a.k.a. sverigedemokrater.

P.S: Endast de som upplevt kommunist diktaturens vardag och svensken kan förstå detta.

Brozak
Brozak
2 years ago

Voldseskalasjonen vil fortsette inntil Tyrkia innvanderer for aa gi broderlig hjelp. Og da vil krigen bli offisiel og motvolden legal.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x