19
mar
Seneste opdatering: 20/3-19 kl. 1610
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med dagens beslutning kan det ændre sig drastisk: Migrationsverket: Upp till 13 miljoner kinesiska muslimer är välkomna i Sverige – får flyktingstatus. Hovedparten af uigurer, der nu kommer til at rejse mod Sverige, er 18.000 ISIS terrorister, der pt. befinder sig ved den tyrkiske grænse til Syrien. Merit Wager skriver i samme anledning: “Sverige är forlorat.” Sverige er i al fald på vej ind i en recession, der vil virke som fremkaldervæske på sociale og etniske konflikter.

David Wood: “Jeg forudså moskémassakren i  Christchurch”

“Jeg forudså også, hvordan medier og politikere ville reagere”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jørgen
jørgen
2 years ago

Muslimer i Danmark 25000 1980. I 2017 cirka 280000. Dette er en fordobling hvert tiende år. Ligesom overalt hvor jeg har regnet. I Colliers bog: Exodus kan man se kurverne. Hastigheden er en funktion af størrelsen på diasporaen. Det er let at beregne, enkel rentesregning. Selvom man lukker for flygtninge fortsætter det næsten lige så hurtigt som familieindvandring med en vis procent af dem som allerede er her. I Danmark cirka 7-8 procent om året. Og dette fortsætter lige indtil Danmark er lige så fattigt som de lande disse mennesker kommer fra. Islam har altid i hele sin historie udsuget… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Ja vanvidslandet Sverigstan fortsætter selvmordskursen: (SVT-texttv 19 Marts). Uigurer får flyktningstatus.- Migrationsverket har beslutat att Uigurer och andra muslimska minoriteter i Kina som söker skydd i Sverige ska betraktas som flyktningar. Det innebär att de i större utsträkning kommer att beviljas asyl, rapporterer Sveriges Radioa Ekot.
Jeg gætter på, at Sverige allerede har muslimsk flertal i 2030.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Sverige kan ofres, hvis det kan få de omkringliggende landes befolkninger og politikere til at vågne op.

Charles
Charles
2 years ago

Krigen kan udbryde når som helst og hvor som helst. Kære venner: Vær beredt. https://jyllands-posten.dk/international/ECE11263960/erdogan-vil-have-new-zealand-til-at-indfoere-doedsstraf-efter-terrorangreb/ 19.03.2019 KL. 18:53 Erdogan vil have New Zealand til at indføre dødsstraf efter terrorangreb Tyrkiets præsident Erdogan har i disse meget at sige om terrorangrebet i New Zealand, mens han er til vælgermøder. Tænk på, Socialdemokraterne ville gerne have Tyrkiet med i EU. Stole på dem kan man ikke, og sådanset heller ikke på DF. Til et af de sidste valg i nærmere fremtid er der KUN NB tilbage, da Stram Kurs ikke når deres vælgererklæringer. Ellers så var det to. at stemme på. Hvad… Read more »

Charles
Charles
2 years ago

Undskyld at jeg maser.
men jeg vil lige informere om en Nyhed:
Nyhed.
https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11262817/hizb-uttahrir-vil-holde-fredagsboen-ved-christiansborg-det-islamkritiske-parti-stram-kurs-har-ogsaa-meldt-sig/
19.03.2019 KL. 13:36
Hizb ut-Tahrir vil holde fredagsbøn ved Christiansborg – det islamkritiske parti Stram Kurs har også meldt sig
Den muslimske organisation vil støtte ofrene fra Christchurch med fredagsbøn på Christiansborg Slotsplads.

Stram Kurs holder et mindehøjtidelighed, på samme sted, over de Kristne og andre, som er myrdet i Islam’s Navn.

Navnene og deres tilhørende email adresser. figurerer der stadig.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  steen

Stram Kurs bliver nok forment adgang, da partiets tilstedeværelse kan skønnes at forstyrre den offentlige orden.

Ole Madsen
Ole Madsen
2 years ago

David Wood er særdeles velformuleret og klartseende. Det er altid en fornøjelse at lytte til hans analyser.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x