25
mar
Seneste opdatering: 25/3-19 kl. 1356
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Imam Ali-moskéen, © Kirsten Damgaard

af Henrik M. Jensen

Der har været skrevet en del om den shiamuslimske Imam Ali-moské på Vibevej. Først kunne den ikke blive anerkendt af Kirkeministeriet som trossamfund, fordi den iflg. vedtægterne var underlagt Irans leder. Men så blev vedtægterne behændigt ændret, så den alligevel kunne blive anerkendt og nyde godt af de skattemæssige fordele, der følger med.

Men siden hen er der atter rejst tvivl om anerkendelsen, fordi moskeen har arrangeret mindehøjtidelighed for despoten Khomeiny, har samarbejdet med den radikale imam Mansour Leghaei, som har indrejseforbud i Danmark, og fordi den plejer tætte forbindelser med Imam Ali-moskeen i Hamborg, som iflg. den tyske efterretningstjeneste er den iranske stats instrument til udøvelse af propaganda med det formål at fremme en iransk præget islam. Det har dog (endnu) ikke ført til, at Kirkeministeriet har tilbagekaldt den økonomisk givtige anerkendelse.

En lille og sort kulturnat

Men indtil videre spilder moskeen ikke tiden i Danmark.

Den samarbejder med flere danske uddannelsesinstitutioner og kirker, som påvist af Jaleh Tavakoli. Og det stopper ikke her: På “Den lille kulturnat”, som fandt sted 15.marts i København, og som er specielt henvendt til børnene, fandtes blandt mange tilbud “en masse fede aktiviteter” fra Imam Ali-moskeen. Vi citerer fra programmet:

Bliv en hijabiprinsesse og få taget et foto.
Lyt og recitér små vers fra Den hellige koran.
Bed med os i hovedsalen.
Mød en Imam og prøv talerstolen.

Eller i klartekst:

De små piger lokkes til at gå i de iranske kvinders fangedragt under dække af, at det er en prinsessedragt.

Og børnene vænnes til at recitere små vers fra Muhammeds ideologiske kampskrift, så de kan blive klar til den helt store hjernevask, der kommer senere, når hele koranen skal læres udenad – forfra og bagfra.

Og til slut kan de små smide sig på gulvet for præstediktaturet og dets repræsentant i Danmark og berede vejen for islamo-fascismens fremmarch.

Det giver alt sammen mening for Irans demagogiske præstestyre, hvor piger ned til 9 år kan bortgiftes. Dér er det ikke bare folket, men også børnene, der forføres.

Men hvordan er det i overensstemmelse med den københavnske Kulturnats formålsparagraf om
“at stimulere den kulturelle nysgerrighed og oplevelsesevne hos børn og voksne”.

I den københavnske Kulturnats bestyrelse sidder bl.a. Skoletjenesten, Hovedbiblioteket og en lang række museer.

Repræsenterer de Oplysningstiden eller den mørke muhammedanske middelalder?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Interessant at han (nu) overhovedet kan komme til orde i en svensk avis med disse meget politisk ukorrekte synspunkter – den var ikke gået for bare 3 – 4 år siden ? ”Vi vill inte begå samma misstag som Sverige” Publicerad 23 mar 2019 kl 10.09 https://www.expressen.se/nyheter/vi-vill-inte-bega-samma-misstag-som-sverige/ BUDAPEST. Zoltán Kovács är premiärminister Viktor Orbáns vapendragare, talesman för den ungerska regeringen. Han kommer till Sverige nästa vecka, ett land som Ungern ofta är på kollisionskurs med. För Kovács och Viktor Orbán så finns det ingen viktigare fråga än migrationen, en fråga de anser hotar Europas framtid. Expressen träffade Zoltán Kovács i… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x