28
mar
Seneste opdatering: 28/3-19 kl. 2243
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Critics of islam have to se silenced – just like Muhammed demanded”

Se ogsÄ Dansk politi settes inn mot foreldre som tar med barn til islam-kritisk demo

Homelands

Katie Hopkins about the silent exodus of Christians and Jews from Europe

PI-NEWS-Interview mit Nahost-Analyst Daniel Pipes

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
5 years ago

Eks-muslimer har lĂŠnge systematisk fĂ„et lukket deres Facebook-konti. Jeg talte med en administrator af en side pĂ„ arabisk, der nĂ„ede op pĂ„ 43.000 frafaldne muslimer, inden den mĂ„tte opgive. For at undgĂ„ lukning, postede siden kun autentiske koran-citater. Men da disse citater bragtes i kompromitterende Ăžjemed, vurderede Facebook dem alligevel til at vĂŠre “islamofobiske”. Og sĂ„ opgav admin’erne, for kampen tog al deres tid. Facebook vandt. Islam vandt. “Folk som Wilders – de forsvinder bare, men Islam bliver hele tiden stĂŠrkere og stĂŠrkere!” (Svar fra muslim udenfor moskĂ©en pĂ„ Dortheavej pĂ„ spĂžrgsmĂ„let om hans reaktion pĂ„ Wilders’ film, Fitna). –… Read more »

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Den er ellers god den dĂ©r med algoritmer samt uploadfiltre, der Ăžjensynligt er i stand til at hĂ„ndhĂŠve copyright direktivet eller at sĂŠtte en stopper for hadefuld tale og alverdens andre luftige begreber. Det, der i virkeligheden foregĂ„r nĂ„r diverse skribenter fĂ„r karantĂŠne eller helt bliver udelukket fra Facebook, Youtube, Twitter osv. er, at horder af politiske tastaturkrigere, mange med adskillige fake profiler pĂ„ eksempelvis Facebook, simpelthen anmelder et opslag forfattet af en person, de tilfĂŠldigvis ikke bryder sig om eller generelt er uenige med. Facebook, der har en hel hĂŠr af moderatorer ansat, bliver herefter nĂždt til at kigge… Read more »

Charles
Charles
5 years ago
Reply to  Morten - - -

For mig lugter det en del med disse lukninger:
Mark Zuckerberg, fÄr helt sikkert bestikkelse af Saudibarbarien.
Det skal heller ikke undre mig at TW, og Istagram fÄr det.

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  Charles

Som allerede nĂŠvnt handler det ikke om ideologi, men udelukkende om indtjening. De sociale medier fĂžlger med den vej vinden for tiden blĂŠser, og vil ikke have nogen problemer med at vende 180 grader rundt, hvis det skal vĂŠre.

Derfor skal de presses, sÄ de klÞjes i deres egne hjemmestrikkede regler.

Anmeld, anmeld og bliv ved med at anmelde, til det bliver komplet umuligt for alle brugere, uanset politisk eller religiĂžs overbevisning, at anvende platformene til andet end upload af billeder af nuttede kattekillinger.

Nielsen
Nielsen
5 years ago
Reply to  Charles

sukkerbjerg ER barbarien

Morten - - -
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Eftersom siden var pÄ arabisk, vurderede administratorerne selv, at censorerne var muslimer. Og at den omstÊndighed spillede en rolle.

– – –

Birgitte
Birgitte
5 years ago

Det er ret skrĂŠmmende at der lukkes ned for ytringer og fredelige protester mod islam og indvandring. Hvor bringer det os hen? Det seneste jeg har lĂŠst er, at Østrig nu vil prĂžve at forbyde Generation IdentitĂŠr pĂ„ grund af en pengeoverfĂžrsel fra terroristen fra Christchurch. Nu skal terroren altsĂ„ vĂŠre Generation IdentitĂŠrs skyld, fordi de har talt om befolkningsudskiftning. Forskelsbehandlingen vil i sĂ„ fald vĂŠre sĂ„ Ă„benlys, at det er til at tage at fĂžle pĂ„, og det mĂ„ alarmere rigtig mange. Islamisk terror (tusindvis af angreb) = vi mĂ„ begrĂŠnse “Ă„rsagerne” – dvs. ytringer mod islam og indvandring… Read more »

Charles
Charles
5 years ago

Her er et SHIT COUNTRY mere.

https://jyllands-posten.dk/international/ECE11285358/oliestat-vil-stene-homoseksuelle-til-doede/
28.03.2019 KL. 19:56
Oliestat vil stene homoseksuelle til dĂžde
Fra nĂŠste uge indfĂžrer det asiatiske Brunei dĂždsstraf for bl.a. sex mellem mennesker af samme kĂžn.
De muslimer fortjener at blive kogt i deres eget olie.

Vi skulle have haft Trump her i Danmark, men vi mÄ sÄ hÄbe vi fÄr Rasmus.
StĂžt Stram Kurs.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x