28
mar
Seneste opdatering: 28/3-19 kl. 2243
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Critics of islam have to se silenced – just like Muhammed demanded”

Se også Dansk politi settes inn mot foreldre som tar med barn til islam-kritisk demo

Homelands

Katie Hopkins about the silent exodus of Christians and Jews from Europe

PI-NEWS-Interview mit Nahost-Analyst Daniel Pipes

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
2 years ago

Eks-muslimer har længe systematisk fået lukket deres Facebook-konti. Jeg talte med en administrator af en side på arabisk, der nåede op på 43.000 frafaldne muslimer, inden den måtte opgive. For at undgå lukning, postede siden kun autentiske koran-citater. Men da disse citater bragtes i kompromitterende øjemed, vurderede Facebook dem alligevel til at være “islamofobiske”. Og så opgav admin’erne, for kampen tog al deres tid. Facebook vandt. Islam vandt. “Folk som Wilders – de forsvinder bare, men Islam bliver hele tiden stærkere og stærkere!” (Svar fra muslim udenfor moskéen på Dortheavej på spørgsmålet om hans reaktion på Wilders’ film, Fitna). –… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Morten - - -

Den er ellers god den dér med algoritmer samt uploadfiltre, der øjensynligt er i stand til at håndhæve copyright direktivet eller at sætte en stopper for hadefuld tale og alverdens andre luftige begreber. Det, der i virkeligheden foregår når diverse skribenter får karantæne eller helt bliver udelukket fra Facebook, Youtube, Twitter osv. er, at horder af politiske tastaturkrigere, mange med adskillige fake profiler på eksempelvis Facebook, simpelthen anmelder et opslag forfattet af en person, de tilfældigvis ikke bryder sig om eller generelt er uenige med. Facebook, der har en hel hær af moderatorer ansat, bliver herefter nødt til at kigge… Read more »

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Morten - - -

For mig lugter det en del med disse lukninger:
Mark Zuckerberg, får helt sikkert bestikkelse af Saudibarbarien.
Det skal heller ikke undre mig at TW, og Istagram får det.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Charles

Som allerede nævnt handler det ikke om ideologi, men udelukkende om indtjening. De sociale medier følger med den vej vinden for tiden blæser, og vil ikke have nogen problemer med at vende 180 grader rundt, hvis det skal være.

Derfor skal de presses, så de kløjes i deres egne hjemmestrikkede regler.

Anmeld, anmeld og bliv ved med at anmelde, til det bliver komplet umuligt for alle brugere, uanset politisk eller religiøs overbevisning, at anvende platformene til andet end upload af billeder af nuttede kattekillinger.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Charles

sukkerbjerg ER barbarien

Morten - - -
Morten - - -
2 years ago
Reply to  Morten - - -

Eftersom siden var på arabisk, vurderede administratorerne selv, at censorerne var muslimer. Og at den omstændighed spillede en rolle.

– – –

Birgitte
Birgitte
2 years ago

Det er ret skræmmende at der lukkes ned for ytringer og fredelige protester mod islam og indvandring. Hvor bringer det os hen? Det seneste jeg har læst er, at Østrig nu vil prøve at forbyde Generation Identitær på grund af en pengeoverførsel fra terroristen fra Christchurch. Nu skal terroren altså være Generation Identitærs skyld, fordi de har talt om befolkningsudskiftning. Forskelsbehandlingen vil i så fald være så åbenlys, at det er til at tage at føle på, og det må alarmere rigtig mange. Islamisk terror (tusindvis af angreb) = vi må begrænse “årsagerne” – dvs. ytringer mod islam og indvandring… Read more »

Charles
Charles
2 years ago

Her er et SHIT COUNTRY mere.

https://jyllands-posten.dk/international/ECE11285358/oliestat-vil-stene-homoseksuelle-til-doede/
28.03.2019 KL. 19:56
Oliestat vil stene homoseksuelle til døde
Fra næste uge indfører det asiatiske Brunei dødsstraf for bl.a. sex mellem mennesker af samme køn.
De muslimer fortjener at blive kogt i deres eget olie.

Vi skulle have haft Trump her i Danmark, men vi må så håbe vi får Rasmus.
Støt Stram Kurs.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x