31
mar
Seneste opdatering: 31/3-19 kl. 0724
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto: HUT demo, Nørrebro © Snaphanen.dk

Af: Hans Rustad

Islam handler om magt. Den, der tror at magten kan deles, vil opdage at de mister den smule de har.

Myndighederne kan ikke eller vil ikke forstå islamisternes signaler. De sender signalet til muslimerne i Danmark og Europa: “Se de folkevalgtes svaghed. Se vores styrke.” Det er samme brug af voldssprog, som nazisterne benyttede.

Det lyder som et billig retorisk point, men er dødsens alvorligt: Kalifatet i Syrien faldt. Men den, der så billederne fra Slotspladsen forrige fredag måtte tro, at det var genopstået i København.

Det er en sandhed på flere niveauer. En myndighed, der tillader islamister at slå lejr ved foden af den folkevalgte forsamling, har demonstreret sin impotens for hele verden. Islam handler om magt. Den, der tror at magten kan deles, vil opdage at de mister den smule de har.

En krigserklæring. Men eliten ser den anden vej

Denne basale indsigt er endnu ikke trængt ind og det skyldes en slags træthed. Selv ikke når fjenden slår lejr foran nationalforsamlingen, forstår den danske elite budskabet: Vi udfordrer jer, vi er ikke bange for jer. Vores faner er de samme som IS´s.

Det er i virkeligheden en krigserklæring. Men eliten ser den anden vej.

Eliten tør ikke engang tænke eller nævne, at den har en fjende. I så fald er det danskerne. Frygten for islam forbyder at omtale selv islamister som fjende.

Vor tids spanske borgerkrig

Muslimer har ingen problemer med det. De er fuldt klar over fjendskabet. De har udkæmpet en meget blodig krig i Syrien. De har sendt deres drenge derned. Titusinder. Eliten har problemer med at forstå det er vor tids spanske borgerkrig, med et helt andet fortegn. Som socialister og kommunister tog ned til Spanien for at kæmpe for Den internationale Brigade, tog muslimer ned for at kæmpe for IS. De blev dræbt af Assad og Hizbollahs soldater, men det der tvang dem i knæ var de kurdisk-dominerede Syrian Democratic Forces og amerikanske bombefly.

Spørg lige mændene og kvinderne på Slotspladsen, om de er glade for at IS blev nedkæmpet! Fredagsbønnen var officielt til minde om Christchurch. Men det var for at mindes de dræbte som ”shahada”, som martyrer. Martyrernes blod skal hævnes.

Empatien bliver ikke gengældt. Vesten bedriver envejskommunikation.

Islamisterne har optimale betingelser i Vesteuropa

Stol hellere på sanserne og følelserne. Det, som udfoldet sig mellem de sorte faner, er vor tids største trussel, og danske politikere tillader dem at slå lejr ret udenfor Folketinget.

Islamisterne har optimale betingelser i Vesteuropa. Her er ingen Assad, Putin eller Khamenei, der gengælder dem med lige så brutal vold. Her har de fri bane.

Vesteuropa forstår ikke hvor stor truslen er. Politiet har ikke mulighed for at følge med når antallet af salafister, jihadister og islamister løber op i tusindvis for hvert land, og de nyder, som alle andre, godt af de åbne grænser. EU virker mere optaget af at undertrykke sin egen befolkning.

Kalifatet faldt i Baghouz og genopstår foran Christiansborg

I 2008 overværede jeg en HUT demo på Nørrebro. Jeg sammenfattede indtrykket i Hizb ut-Tahrirs verbalvold.  *Steen. Slotspladsen marts 2019

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Hvem havde for 30 år siden dog forestillet sig, at det blev Østeuropa, der skulle redde os…

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Og så giver Absalon sin hest sporen, pløjer sig gennem de vantro horder i fuld galop, rider op af trappen og ind i folketingssalen, hvor han begynder at smadre skaller til højre og venstre.

En myndighed, der tillader islamister at slå lejr ved foden af den folkevalgte forsamling, har demonstreret sin impotens for hele verden.

Der er ikke tale om impotens, men en globalistisk magtdemonstration. Folketinget er på jihadiernes side, og bruger dem som våben mod de indfødte. Havde der siddet patrioter i Folketinget, kunne ‘integrations’-problemerne løses på en eftermiddag.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Ved det kommmende folketingsvalg bør det tilstræbes, at så mange vælgere som overhovedet muligt stemmer på de Radikale!

Det er nemlig kun, hvis de infame og samfundsnedbrydende politikere fra dette parti for alvor får noget at skulle have sagt, med alt, hvad dermed følger af masseindvandring samt ødelæggelse af nationalstaten, at det kan forventes, at hr. og fru Danmark vågner op af deres tornerosesøvn og endelig indser, hvor vi er på vej hen.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Massinvandringen förändrar Europa och Islam är på frammarch. Den politiska eliten och vänstern vill ha det såhär. Det är skrämmande att se vad som händer och nu vill de också ta bort vår yttrandefrihet och censurera internet. https://www.youtube.com/watch?v=LHcZXLZVvfs

Marit
Marit
2 years ago

Hvilken maktdemonstrasjon. Skremmende at slikt kan tillates.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

De muslimske kvinder ligner spøgelser og de muslimske mænd ligger med røven i vejret og beder om at få en baghyler af Allah!!
Godt man ikke skal leve i Danmark om 50-100 år!!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Charles
Charles
2 years ago

Islamisterne har optimale betingelser i Vesteuropa. Det lyder politisk korrekt.
Islamister, salafister er det ikke Muslimer, ?

Det er jeg sikke på det er, og derfor bør ordet muslimer benyttes. Skal ses som et forslag.
Da det ellers adskiller Islamister, salafister fra de moderate muslimer. Nu da moderate muslimer ikke findes. Er man nødsaget til at sige: Islamister, salafister = Muslimer.
Alle Muslimer er og bliver et afkog af koranen, den såkaldte (Halshuggermanual) Muslimer bruger den flittig og tager den alvorlig, medens andre muslimer ikke gør.

Minucius
Minucius
2 years ago

Meeeeeeeeen, der er jo trods alt gode grunde til den besynderlige vestlige måde at gribe islam og muslimer an på. Og det er ikke dumhed, fejhed og uoplysthed vil jeg påstå. Jo, på den lallede forsumpede venstrefløj. De fleste muslimer er nogle rådne vatpikke med deres religions indbyggede militarisme. Det ved de vestlige magteliter udmærket godt. Og de ved også at de såkaldte “islamister” er djævlens anvendelige overfor regimer eller gruperinger man ikke kan lide rundt om i den muslimske verden. Den vestlige-“islamistiske” alliance er således hverken ny eller svær at øjne. Assad var/er en fælles fjende og Saudi Arabien… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x