5
apr
Seneste opdatering: 6/4-19 kl. 0923
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også Michael Pihls Ned med kongen – ned med Facebook!I går fredag: Tommy Robinson banned by Snapchat. I Sverige synes EU’s censurplaner at være løbet ind i uventet modstand: Riksdagens plan: Ska tvinga ministern att rösta nej till Artikel 13.

Fremtidens nye og endnu ukendte Sverige

Af Jens Graae.

Da Columbus i sin tid kom til det caribiske hav, mødte han to indianerstammer, nemlig Carib indianerne og Arawak indianerne. Arawak indianerne var blide og venlige folk, meget positive overfor Columbus og hans mænd. Columbus gav dem karakteristikken ”velegnede som slaver”. Carib indianerne var han ikke så begejstret for. De var nemlig krigeriske og det medførte flere kritiske sammenstød. Han har sikkert sagt, at de var uegnede som slaver.

Muslimer ser måske det samme som Columbus

Ser vi eksempelvis på de nutidige venlige svenskere med Columbus’ øjne, så ville han have set en folkestamme, der var nøjagtig lige så føjelige som fortidens Arawak indianere. Hans første tanke ville sikkert være, at disse mennesker kan jeg let undertrykke. De vil finde sig i alt! (Se bogen ”Fagre ny Sverige” af Roland Huntford. (Kan være forbudt i Sverige, men findes på dansk). [bogen findes online på engelsk og på svensk]

Spørgsmålet er om araberne – eller rettere muslimerne i Sverige – har de samme tanker som Columbus måske ville have haft. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at muslimerne holder slaver. Det har de gjort siden år 650. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at nutidige såkaldte moderne muslimer holder slaver. Slaverne er overalt hvor muslimerne har magten.

Sverige erobres af fødende kvinder og nye mængder af asylansøgere

Muslimske kredse har i årevis hævdet at de vil overtage Europa gennem et stort fødselsoverskud i forhold til europæiske kvinder. Udover fødselsoverskuddet vil der komme mængder af nye asylansøgere. Trods det er der tilsyneladende stadig et flertal af svenskere, der tror på, at deres politikere vil beskytte den svenske befolkning mod at blive undertrykt af muslimerne. Det kan de ikke. Politikerne bliver nemlig afsat og erstattet af muslimer den dag den endelige overdragelse af Sverige finder sted.

Det første muslimske land i Europa eller måske indledningen til Eurabia

Det er ikke usandsynligt, at Sverige kan blive det første europæiske land der bliver overtaget af muslimerne. Det betyder indførelse af sharia. Dhimmier vil være de svenskere, der ikke ønsker at konvertere til islam, men i stedet ønsker at bevare deres kristne tilknytning, hvorfor de tvinges til at betale en ekstra skat for at bevare dette privilegium. Kan de ikke eller vil de ikke betale bliver de sandsynligvis slaver for en muslimsk rigmand med samt hele deres familie. Det er normalt de vilkår, der levnes de vantro.

I tilsvarende tidligere tilfælde har de vantro undersåtter skullet stå stille og bukke høfligt for muslimer af begge køn, når de mødte dem på gaden. Der er mange flere regler, som det nok kan betale sig at få kendskab til, inden den muslimske magtovertagelse.

Nye menneskerettigheder kommer til at gælde

Der sker store forandringer i Sverige, når muslimerne overtager landet. Baggrunden er, at Sverige ikke længere vil være underlagt FN’s menneskerettigheder af 1948. Derimod vil de blive underlagt Kairo deklarationen af 1990, som tager hensyn til kulturelle og religiøse forhold i relation til islam. Intet i landets love må stride imod sharia iflg. Koranen.

Kairo deklarationen er væsensforskellig fra FN’s menneskerettigheder med hensyn til kvindens retsstilling samt ytringsfrihed og religionsfrihed. Det bliver en helt ny verden for svenskerne. Manden får omtrent uindskrænkede rettigheder over kvinden, som i tilgift må iklæde sig en sort langskørtet dragt, dække sit hår og sine arme. Sharialoven giver de fornødne anvisninger for straffe ved utroskab og mange flere overtrædelser af det mandlige køns rettigheder. Jeg ved godt, at mange svenskere ikke tror, at det kan ske. Læs om sharia og koranen og om muslimske samfund. Det er den slags man kalder forebyggende forhåndsviden.

Millioner af slaver findes overalt i muslimske lande

Overalt i de muslimske lande har man slaver. Små lyshårede piger bliver særdeles attråværdige. De kan blive frataget forældrene og solgt på markeder i adskillige muslimske lande. At holde konkubiner er tilladt efter koranen. Mandlige slaver er eftertragtede til mange formål som f.eks. have- eller landbrugsarbejde, eller udlejes til arbejde for virksomheder mv. Især kristne er udsatte for slaveri enten via gældsforpligtelser, falske anmeldelser eller blot en forkert bemærkning overfor en muslim. Politikorps vil kun være loyale overfor muslimer.

Et farvel til det dejlige Sverige, vi kender.

Der er næppe tvivl om, at etniske svenskere mister deres smukke land indenfor en kort årrække. Det ser ud som om svenskerne selv har skylden. Ingen har kunnet forstå, hvorfor svenskerne igennem så mange år apatisk har sat deres kryds i stemmeboksen på de partier, der støtter en massiv indvandring af muslimer. Det er en ufattelig gåde! Et nordisk folk burde have tilstrækkelig viden til at fjerne politikere med uheldige opfattelser på god demokratisk vis i stemmeboksen. På forhånd farvel kære svenskere. Skandinavien vil aldrig blive det samme uden jer.

Se også GUNNAR SANDELIN: DEN DEMOGRAFISKA FÖRÄNDRINGEN FORTSÄTTER OFÖRMINSKAT. Personer med utländsk bakgrund ökar snabbt – nu 29 procent av befolkningen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
3 years ago

Det, der skal til for at undgå udlændinges overherredømme her i landet, er en effektiv måde til at få oplyst hr. og fru Danmark i forstæderne om deres børns dystre fremtidsudsigter.

Måske vågner folk op, hvis de for alvor forstår, at deres skattektoner ikke går til velfærd for landets egne borgere, men til at mætte sultne indvandrermaver. De mange nedskæringer i velfærden har kun det formål at friholde eliten for selv at skulle til lommerne for at betale for importen af fremmede.

Tænk på de senere års mange “reformer”!

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Ingen har kunnet forstå, hvorfor svenskerne igennem så mange år apatisk har sat deres kryds i stemmeboksen på de partier, der støtter en massiv indvandring af muslimer.

Det har samtlige vælgere i Vesten.

Steinadler
Steinadler
3 years ago
Reply to  steen

Det forteller dessverre også sitt om hva man kan forvente i andre vesteuropeiske land hvor “frøerne koges” desto langsommere. Intet opprør av betydning.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  steen

Som samme skjer i Norge men Litt saktere..”uden at befolkningen protesterer i tide”..men ingen tvil om i hvilken veg det bærer der heller..lukt til hell om ikke befolkningen der også protesterer.

peerpede
peerpede
3 years ago
Reply to  steen

Der er ingen der protesterer overhovedet, flertallet sidder som hypnotiserede høns (en finger fra nakken over næbet i sandet og den bare ligger der)
De tjekker ‘likes’ på sin FB og kommunikerer cirka med SMS-sprog, et sprog der faktisk høres lidt overalt i dagens samfund.
Jeg giver ikke et skvat for de der siger de bare har Facebook & Twitter for at se hvor slemt det er.
Det er lidt som sangeren Björn Skifs sagde; fångad i en drøm.
https://www.youtube.com/watch?v=N4rIzbcycFA

Hold kortene kort og leve fri.

Morten
Morten
3 years ago

Problemet kan løses med tilbagevirkende kraft med repatrieringer. Det er kun gennem repatrieringer at vi virkelig kan løse problemet.

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Meget god tekst af Jens Graae. Nu hvor svensken jo HAR stemt for muslimsk overtagelse af sit land, er det selvfølgelig på sin plads at fortælle hen hvad hen så får.
Problemet er bare at svensken ikke tror på det. Hen kender nemlig en muslim som siger det slet ikke passer.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

Siste måling viser at SD KD og M har flertall
Så ved neste viktige tema i riksdagen av regjeringen blir de stemt ned..
Da har vi en konservativ regjering og strengere innvandring..og håp om å begynne å sende UT de som ikke har behov for skydd mere..mange etterhvert.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
3 years ago

Törs man ha en mening om hur danskarna tacklade den stösta olyckan som drabbat landet, Henry Grunbaum. Han förslavade alla fattiga danskar. Krigets fasor för Danmark har man rett ut men inte Grunbaums, det vågar man inte ta tag i.

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago

Vi lod det bare ske uden at kny. Og så har vi haft stribevis af tilsvarende eller endnu værre idioter siden. 🙁

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Spændende hvordan Rasmus Pauludans anke ender ud i Lansretten?

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x