6
apr
Seneste opdatering: 6/4-19 kl. 2058
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

foruden bøsser, kvinder, jøder, vantro og hunde. Kort sagt lige noget for de Radikale fjolser, hvis politik går ud på at opnå det modsatte, af det de egentlig ville. Profeten ville have været Radikal, hvis han levede for så vidt som, han overhovedet har eksisteret. Hvilken menneskelig ironi, hvis en af de mest indlfydelsesrige gennem 1400 år, aldrig har levet. Hvilket spejlkabinet at leve i.

Julia, 31, was set upon on Sunday as she walked up steps at the metro station in the Place de la République. A big rally was taking place in the square against Abdelaziz Bouteflika, Algeria’s long-ruling 82-year-old president, who has since announced his resignation. Wearing a black-and-white striped blouse, Julia was blocked by protesters who taunted her in Arabic. One man ruffled her hair, while a girl draped in an Algerian flag came to try to help Julia. As Julia moved on, a man repeatedly punched her while another could be seen kicking at her….Paris: Muslim men humiliate and assault transgender woman at protest

Migranter angriber Europas sydgrænse

Europa vil være under belejring sydfra i de næste hundrede år, og før europæerne gør sig det klart, er der ingen garanti for, at deres kontinent vil overleve, og det er virkelig småt med politikere, der har forstået følgerne af Afrikas befolkningseksplosion. Genopfrisk gerne The Fall of Rome: Modern Parallels.

Hundra- eller tusentals migranter som smugglats över Medelhavet och i färd med att ta sig upp genom Europa konfronterade på fredagen kravallpoliser vid gränsen mellan Grekland och Nordmakedonien. När man inte lyckades bryta sig igenom gränsposteringarna satte man gräsområden i brand.Migranter anlade bränder och konfronterade polis vid Nordmakedoniens gräns. Aufstände in Nordgriechenland – Migranten wollen über die Grenze

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles
Charles
3 years ago

Gad vide om borgekrigen er startet.?

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11304170/flere-personer-ramt-af-skud-i-rungsted/

06.04.2019 KL. 19:40
Flere personer ramt af skud i Rungsted
Nordsjællands Politi leder lørdag aften efter en eller flere gerningsmænd bag skyderi, hvor flere er ramt.

Politiet holder lav profil på Tw. Etnicitet er der ikke oplyst noget om, så det siger vel sig selv.

Det er jo nok også importeret af regeringen, derfor siges der intet om det er Etniggere eller Sandniggere.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Charles

Rungsted…

Er det ikke på de kanter, at mange medlemmer af samfundstoppen har valgt at bosætte sig?

Det kan da ikke være rigtigt, at disse gode, dygtige og for vort land så betydningsfulde mennesker skal forstyrres af skyderi midt i aftenkaffen!

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  steen

Jeg skammer mig næsten over at ytre det, men så længe kulturberigerne nøjes med at slagte hinanden – og skal det være, så helst i den ende af landet – hører de ikke et ondt ord herfra.

Måske kan de ligefrem nå at udrydde hinanden inden de når at yngle.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Torsten K

Han kom fra et kuld på 8, så…

Minucius
Minucius
3 years ago

“Julia” = en europæisk mand i kvindetøj!

Korsfarernes efterkommere er iført mors aflagte skørt og trusser.

Jørgen
Jørgen
3 years ago

Dette er jo en fjendtlig hær. Den skal holdes tilbage med våben. Hvorfor skyder politiet ikke? De har både ret og pligt til at bruge deres våben. Og vise hvem der bestemmer.

Torsten K
Torsten K
3 years ago

Apropos profeten og transer: https://youtu.be/nd5fNbLCiIg

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  steen

Ja, det huskede jeg, da linket var postet. Men da var det for sent at fjerne det igen.

Rune Hansen
Rune Hansen
3 years ago

Det er svært at gøre Dan Rachlin tilfreds. Da hans søn blev overfaldet og røvet af en ungdomsbande i Kokkedal i 2013, skulle de dumme danskere endelig ikke tro, der var tale om muslimer: »Det har til gengæld været møgubehageligt, at se utallige eksempler på personer, der forsøger at inddrage deres modstand imod ikke etniske danskere i denne hændelse. I ved intet! Og I er oven i købet pisseligeglade med at vise denne uvidenhed i fuld offentlighed. Overfaldsmændene var i begge tilfælde etniske danskere. Feje små sjakaler, der angriber i flok. Det burde vi nok diskutere i stedet for!« skriver… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Nu har Føderationen ikke foretaget sig noget i 3 1/2 år…

… samme tidsrum som et mesterlæreforløb!

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Neoliberalism och kulturmarxism förstör världen. De arbetar tillsammans och de har båda samma mål att förändra och förstöra världen. De har kommit långt och skapat splittring, kriminalititet och terrorismen i de tidigare välfungerande europeiska länderna. Många europeiska länder håller på att förlora sin identitet och kultur samtidigt som massinvandringen från de afrikanska och islamiska länderna ökar och islam sprider sig. Globalister och kulturmarxister fortsätter med nedmoneringen de europeiska länderna när de vill skapa en odemokratisk federal stat som tjänar deras syfte. De får också draghjälp av en medgörlig media som endast tjänar eliten och globalisterna.
http://www.nationmultimedia.com/detail/your_say/30316005
https://popularresistance.org/former-world-bank-staffer-explains-how-neoliberalism-is-destroying-the-world/

Jari Norvanto
Jari Norvanto
3 years ago

Haha, så sjukt. Jag trodde detta var en manifestation i Algeriet, tills jag såg de ljushylta nackarna på tillskyndande poliser i slutet av klippet och anade oråd; “Algeriet” och hela “Brödraskapet” är ju i Paris! Varför gå över Medelhavet efter muselmanerna… Men var är vänstern? Eller var det just deras röstboskap vi såg?

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x