8
apr
Seneste opdatering: 10/4-19 kl. 2104
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Munk: “Muslimer er som afrikanske karper, de er voldelige og formerer sig hurtigt. Hvis de bliver mange, vil burmesere aldrig mere kunne leve i fred.”

Blev Olof Palme slet ikke myrdet?

Var gåden uden ende et teatermord? Ambassadør Carl Lidbom: “Det vil ikke være godt for Sverige, hvis dette bliver opklaret”

Claes Hedberg har udgivet bogen En oväntad vändning : den hittills dolda sanningen om det som kallas “Mordet på Palme” Omtalen af den er i svenske medier forbudt og forhindret af ‘psykförsvaret’, der nu for tiden hedder MSB.

Jeg befandt mig i Sverige i februar 1986, og ‘mordet’ har aldrig forladt mig siden. Man kan mene, at Hedbergs teorier er langt ud på konspirationsoverdrevet, men jeg synes, at man kan interessere sig for dem, når man tænker på hvor luftige teorier og urimeligheder, vi ellers har skullet interessere os for. Tænk bare på Hans Holmérs indledende tågeteorier. Det synes eminente Svensk Webbtelevision også.

Man må lade alle muligheder stå åbne, når en gåde er blevet 33 år gammel. Jeg vil ikke tie Hedberg ihjel, jeg giver det derfor videre til jeres vurdering. Hedberg er i al fald minutiøst informeret om hele koreografien omkring mordstidspunktet. Man kunne også sige: Der findes obduktionsfotos af John F. Kennedy, men ingen af Palmes. Hans obduktionsprotokol er hemmeligstemplet, tidsskrift DMS påstår, at den der findes, er falsk. 

Se også Sanningen om Olof Palme – Claes Hedberg og Tanken svindlar – blev Olof Palme aldrig mördad?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Problemet med Palme var han “forlod” den politiske scene ALT for sent!

Mårten Gantelius
Mårten Gantelius
3 years ago

Jag satt och åt frukost med mina grabbar, då 6 och 3 år gamla, när vi hörde om “mordet” på radion. Den närmaste tiden därefter var jag tvungen till att skydda barnen mot alla dagisfröknar som arrangerade “sorgemarscher” med barnen. Redan då var Sverige ett komplett dårhus. Efter ganska kort tid förstod jag att om man ville veta sanningen måste man först ställa sig frågan: “Vilka trådar är det de INTE följer och undersöker?” För det var uppenbart att varken politiker eller spaningsledning önskade några svar – åtminstone inga som de tänkte delge befolkningen. . Jag har köpt boken, men… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
3 years ago

Socialisterna havde svaert ved at forsvare en AID´s syg försteminister?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x