9
apr
Seneste opdatering: 10/4-19 kl. 2100
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den fornuftige kardinal Robert Sarah har vist ikke helt den rigtige chef i den nuværende, argentiske pave når man tænker på, hvilke tåbeligheder han har sagt om disse års invasion af Europa, som EU og Vesteuropas værnemagerpolitikere har tilskyndet.

Nuvel, den islamofascistiske invasion er midlertidigt stilnet noget af, fordi der fandtes nogle fornuftige kroater, ungarer og italienere, men Jean Claude Juncker, António Guterres, George Soros og Morten Østergaard har skam ikke opgivet at opløse europæernes hjemlande ved hjælp af såkaldte “flygtninge.”

Sverige står midt i en flod med lige langt til begge bredder

Desværre nåede svenskerne at forære en tredjedel af landet til den tredje verden, inden de begyndte at opdage, at hele ideen var en historisk fejltagelse. Nu står Sverige midt i en flod med lige langt til begge bredder, og kun den de har forladt, giver sikker grund under fødderne.

Kombinationen af centralstyring, effektivitet og mangel på demokrati viste sig skæbnesvanger. Tusind års ‘samfundbyggeri,’ som Löfven ynder at sige, dødsmærket af én enkelt generation. Forude venter Bosnien og Libanon på Sverige. (Se Meditation over borgerkrigen og Sveriges vej ud i borgerkrig.)

Catholic cardinal calls mass migration ‘a new form of slavery,’Cardinal warns ‘the West will disappear, invaded by foreigners’ if it continues. Det originale interview i Valeurs Actuelles er her: Cardinal Sarah : “L’Eglise est plongée dans l’obscurité du Vendredi saint”  Man kan sætte franske undertekster på videoen for at støtte sit skolefranske.

Eliten undergraver sin egen legitimitet
Af: Hans Rustad

I vore dage får man indtryk af at magt i klassisk forstand er en saga blot. Vesteuropa er imod militær magt, derfor har de næsten ikke noget forsvar og den smule de har, er de ikke i stand til at bruge. Viljen til at bruge militæret og ordensmagten er væk. Statens voldsmonopol smuldrer, når dens ledere ikke er villige til at bruge vold.

Staten bruger vold defensivt, ikke offensivt, også selv om de står overfor organiseret kriminalitet, klankriminalitet og voldelige kulturer.

Alle ved at Danmark har importeret hundredtusinder af mennesker, der bringer en voldskultur med sig. De kommer fra samfund, som ikke kender til kompromis-kultur, men løser tingene på en helt anden måde. Begrebet ”civil society” er næsten ikke-eksisterende. Over det hele hænger vold i en eller anden form.

Resultatet i landene de kommer fra er kaos, derfor rejste de til Europa, men de har deres voldskultur og kriminelle adfærd med sig. Velfærdsstaten virker som et drivhus for deres dårlige sider. Det er helt forudsigeligt at kriminalitet og religiøs ekstremisme eskalerer.

Der er ingen tegn til at de danske myndigheder vil se problemerne i øjnene. Tværtimod. Over hele Vesteuropa ser vi at eliten går efter den indfødte befolkning i stedet. Den ved de, hvordan de skal censurere og intimidere.

Eliten er ikke klar over at de derved undergraver deres egen legitimitet.

Befolkningen radikaliseres og det er helt naturligt: De indser at lederne ikke kommer til at skifte holdning. At de ikke kommer til at ændre kurs, beskytte danskerne og sætte grænser overfor islamister og kriminelle.

Derfor får politibetjent Jeppe Nyboe Jensens opførsel overfor demonstranterne udenfor Christiansborg 22. marts så stor opmærksomhed. Folk forstår, at det de ser, er en politimyndighed, der bøjer sig for islam, skridt for skridt. Det er på en måde endnu værre end Hizb ut-Tahrir. Man indser at fjenden befinder sig inde i politimandens hoved.

I den situation vi er i, vil konfrontationer som denne reflekteres gennem det prisme der hedder “danskere” versus dem, der vil tage Danmark fra danskerne. Hver eneste episode tilfører og henter energi fra denne fundamentale konflikt. Det bliver ikke bedre af at en stor del af danskerne er på fjendens side, og bruger hypermoral som våben. De polariserer yderligere.

Der er nogen, der har lært Bwalya Sørensen at bruge racisme som våben mod danskerne. Det virker allerede kontraproduktivt. Tusindtallige hverdagsepisoder er med til at tilføre og hente energi fra denne konflikt.

Myndighederne kunne have sørget for afspænding, hvis de havde villet forstå danskerne og deres oplevelse af at miste deres land. Men de vil ikke.

Så må de høste hvad der kommer.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den nervøse
Den nervøse
3 years ago

*****inden de (svenskerne) begyndte at opdage, at hele ideen var en historisk fejltagelse. Har svenskerne opdaget noget som helst? De uddeler samme antal opholdstilladelser om ugen, som Danmark uddeler om året!

Den nervøse
Den nervøse
3 years ago
Reply to  steen

Rigtigt nok, men ingen handling. Det strømmer stadigt ind over grænserne.

Den nervøse
Den nervøse
3 years ago
Reply to  steen

Er vi enige om at Sverige har paseret the point of no return og er vi rnige om st der er Danmark ikke endnu?

Minucius
Minucius
3 years ago

“a new form of slavery”

Præcis! De vestlige globalister har gang i at overflytte de kolonier deres forgængere ved regeringsmagten tabte efter anden verdenskrig.

Jo-jo, retorikken er ommøbleret til fordel for rettighedsuniversalisme, anti-racisme og multikulturalisme, men imperialismen og kolonialismen er den samme gamle.

Hvad udad tabes skal indad vindes!

Profit over folk og “fri bevægelighed” over fædreland.

guest
guest
3 years ago
Reply to  Minucius

Forkert – Det hedder: Hvad udad er vundet ønskes indad tabt!

René B. Hansen
René B. Hansen
3 years ago

Jeg er blevet censureret og straffet af facebooks nye censur og opdragelsesafdeling, også kaldet ”sandheds og kærlighedsafdelingen” eller internt :Afdeling 1984. Facebook har igangsat en ny censur algoritme, der afsøger forkerte meninger og ytringer af xenofobiske, nationalistiske og hadefulde ældre mænd af kaukasisk afstamning…..sådan nogle som mig! Først får man en advarsel, hvor man får at vide, hvordan man skal ytre sig, hvad man ikke må skrive og mene. Hvis dette stadigvæk ikke har hjulpet får man så en advarsel, igen med henvisning til hvad man må mene og skrive. Hvis man stadigvæk ikke forstår en venlig henvisning, dvs. ytrer… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Ligegyldighed = iPhone & iSlam

Bastardo
Bastardo
3 years ago

Hver gang staten bruger sit voldsmonopol, hyler og skriger MSM om fascisme, racisme, og meget mere. Alle journalister drømmer om at afsløre retsstatens magtmisbrug – som ikke findes.

Luk de såkaldte journalistuddannelser.

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Kardinalen är en ärlig man som berättar klart och tydligt vad som sker att européerna kommer att försvinna och förlora sina länder om invasionen fortsätter.
Men invasionen fortsätter ändå för etablissenmanget har hittat på en djävulsk plan att hålla gränserna öppna, underteckar olika avtal som Barcelona överenskommelsen och Global Compact för migration m.m. för att utradera de europeiska folken och deras kultur. Det är med sorg i hjärtat jag ser hur politiker medvetet förstör de unika europeiska länderna och hämtar social oro, brottslighet, terorrismen och krig till Europa. https://www.youtube.com/watch?v=Zimd24xtr5E

nobody
nobody
3 years ago

Hear, hear, hear!

“Leonard Cohen – Democracy”: https://www.youtube.com/watch?v=DU-RuR-qO4Y

nobody
nobody
3 years ago

Lyssna, lyd, lär!

“Admiral McRaven”: https://www.youtube.com/watch?v=TBuIGBCF9jc

nobody
nobody
3 years ago

Jag skulle egentligen sagt något. Men istället är jag tyst. För en svensk tiger.

“Disturbed – The Sound Of Silence”: https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4

P.S: 514 131 713 visningar.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x