11
apr
Seneste opdatering: 14/4-19 kl. 1316
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sverige er udsat for en tofrontskrig i islams ambition, at indfĂžre en islamisk stat. Sveriges demografiske tipping point er passeret for flere Ă„r siden. ForstĂ„elsen for det spreder sig for langsomt. Hvad vil der ske ske efter islams magtovertagelse i Sverige?”

Hans Jensevik er nationalÞkonom. Et ekstremt vigtigt og ildevarslende foredrag, der viser hvor tidligt man skal tage demografi alvorligt. Man skal have det lange lys pÄ, for at foretage sig noget som helst prÊventivt med demografi.

Om kun tyve Är har Sverige en bosnisk/libanesisk demografi, der som bekendt udlÞste langvarige borgerkrige, sÄ Jenseviks advarsel kommer fem minutter over tolv for de svenske politikere, der gerne vil unddrage sig skyld i at sende deres befolkninger ud i krig.

Oprindelige svenskere kommer i mindretal 2040-2050, og hvornÄr islam griber den politiske magt, vil vÊre et spÞrgsmÄl om tid. Jensevik behandler ogsÄ den islamiske magtovertagelse grundigt i dette afsnit. Jensevik anser den for uundgÄelig.

Hvis jeg var svensk, ville jeg forlade landet nu

Skriften pÄ vÊggen for en historisk, svensk katastrofe, tegner sig mere og mere tydeligt, alligevel reagerer kun en absolut minoritet af vÊlgere og politikere. Jensevik er en informeret mand, og at vÊre ude tyve Är for tidligt, er til og med modigt, men han er en Êldre  herre, sÄ han er her nÊppe, nÄr den tid han omtaler oprinder.

Man skal tale fra hjertet, mens man endnu lever, et sÄ enkelt princip, at man mÄ undres over, hvor fÄ der efterlever det. Moralen, provinsialismen og anstÊndigheden fortrÊngte dem fra offentligheden, indtil det var for sent.

Pensionister, fribyttere og fantaster har forsÞgt at advare Sverige i 20 enkelte op til 30 Är. Ingen er lykkedes. Hvis jeg var svensk, ville jeg nok forlade landet nu, isÊr hvis jeg havde bÞrn. Nu er jeg ikke, sÄ jeg forlod Sverige med en vis lettelse i 2004. Allerede dengang varslede de mest fÞlsomme, vilde dyr om et kommende jordskÊlv. Vilde dyr og ulydige mennesker fÞlger deres instinkter.

“Der foregĂ„r en livmoderkrig mod den svenske kultur, som svenskerne ikke virker bevidste om. Den krig vil ubĂžnhĂžrligt blive tabt, forudsĂŠtningerne er faktisk sĂ„dan, at den allerede er tabt. Der foregĂ„r en udskiftning af folk og kultur, og der er ikke meget de svenskere, der vĂŠlger at blive i landet, kan gĂžre ved det. The tipping point er formodentlig passeret for nylig.”

Schengens velsignelser

Den moralske, feministiske stormagts ambition, er at blive et tredje verdensland og et shithole, og det er et projekt med fremgang. “Tiggere” er lig med sigĂžjnere. PĂ„ nysvensk hedder de “EU-migranter,” for direkte tale er bandlyst af de debatterende klasser.

De debatterer mest med dem, de er enige med, og snart vil EU lukke munden pÄ alle de opkomlinge, der tror de skal deltage i debatten. SÄ bliver alt som i de gode gamle dage inden internettet. NÄr svenske journalister igen kontrollerer debatten, kan magthaverne sove roligt om natten. Indtil internet havde de sovet roligt uden utidig indblanding i hundrede Är.

I det fjĂ€rde avsnittet av Samnytt TV besöker vi en grupp mĂ€nniskor som pĂ„ eget initiativ och med egna resurser rensar upp efter ett tiggarlĂ€ger. Samtidigt visar Samnytts granskning att JĂ€rfĂ€lla kommun ljuger om att de ”inte kĂ€nde till lĂ€gret”. Samnytt

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Sverige er i sandhed blevet et tredjeverdensland. Hvis muslimerne dannede et muslimsk parti ville de sandsynligvis blive det stĂžrste parti i Sverige og kunne danne regering med den sorte neger Sambuki fra Liberalerne, som ligner en fra abernes planet ligesom Michelle Obama.Trist Trist Trist!

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Den moralske, feministiske stormagts ambition, er at fĂ„ afskaffet demokratiet. MĂ„den er, via uhindret indvandring af befolkningsoverskuddet fra MellemĂžsten at sikre, at folket til sidst selv tigger og beder om, at deres borger- og frihedsrettigheder indskrĂŠnkes eller helst helt afskaffes. Man ser skribenter og kommentatorer i de alternative medier, der flirter med tanken om et rask lille militĂŠrkup eller en borgerkrig, og andre, som drĂžmmer om en ”stĂŠrk mand”, der kan fĂ„ ryddet op i kaoset. Magthaverne i Vesten hjĂŠlpes sĂ„ledes godt pĂ„ vej at de alternative medier, som agerer nyttige idioter ved konstant at gĂžre opmĂŠrksom pĂ„, hvor galt… Read more »

Margethe
Margethe
4 years ago
Reply to  Torsten K

Med andre ord, skal folk pĂ„ de alternative medier holde op med konstant at gĂžre opmĂŠrksom pĂ„, hvor galt det stĂ„r til lige nu og hvor slemt det kommer til at gĂ„ i fremtiden. SĂ„ lĂžser problemet sig efter din opfattelse? Eller skal de nĂžjes med at gĂžre opmĂŠrksom pĂ„ det hver tredje dag eller mĂ„ske kun i tĂ„gede, profetiske Delfi vendinger? Eller skal de skrive at det gĂ„r sgu nok alt sammen, sĂ„ lad os fortsĂŠtte som ingenting, sĂ„ lĂžser det sig…. Udsagn, der ikke tĂ„ler “modsat-testen” er idiotiske. Muslimernes vold er heller ikke muslimernes skyld, men forĂ„rsaget af… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Margethe

@ Margrethe: Det nytter jo ikke meget, at diverse skribenter og kommentatorer sidder sikkert og godt hjemme bag tastaturerne, og giver hinanden ret i de ekkokamre som de alternative medier udgĂžr for et mindretal af vestlige vĂŠlgere. Der kan skrives side op og side ned om, hvilke rĂŠdsler ikke-vestlig indvandring har medfĂžrt og formentlig vil medfĂžre i fremtiden. SĂ„ lĂŠnge alle, som henholdsvis afsender og modtager budskaberne, befinder sig i den samme lille afsondrede boble, tjener artikler og kommentarer kun fĂžlgende formĂ„l; dels at gejle hinanden op og dels at ĂždelĂŠgge troen pĂ„ at udviklingen kan ĂŠndres. De alternative medier… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago
Reply to  Torsten K

Hvis ikke vi rÄber op og giver vor utilfredshed til kende, vil det blive opfattet af magthaverne som en accept af den vanvittige politik, der fÞres med enorme tilstrÞmninger af uintegrerbare, vilde typer fra diverse shitholes i MØ og Afrika.
Jo, det er meget vigtigt, at utilfredsheden bliver luftet af os almindelige mennesker.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

Korrekt. Men nÄr almindelige mennesker bestÄr af nogle fÄ hundrede, som agerer Tordenskjolds soldater og klapper hinanden pÄ ryggen, er det ikke helt nok til at ryste magthaverne.

Der skal nogle hundrede tusinde flere til, fĂžr der sker mĂŠrkbare forandringer!

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  Torsten K

Torsten K skal lige tÊnke over, hvorfor politikere med sÄ stor iver lÊser lÊserbreve!
Det antages i de kredse, at hvert lĂŠserbrev, der offentliggĂžres, reprĂŠsenterer 50-70.000 vĂŠlgere!
Ok, en sÄdan indflydelse har en blog normalt ikke, men bemÊrkelsesvÊrdigt er det alligevel, at se Snaphanen f.eks citeret i Jyllandsposten. Ligeledes ser man ogsÄ ofte Uriasposten ofte i pressen, dog mest som hadeobjekt.
Men et viser tydeligt, at ikke kun “frelste” af en speciel overbevisning lĂŠser diverse blogs, at de har indflydelse pĂ„ debatten og dermed deres betydning.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Hans Jensevik burde vĂŠre pligtoplysning for alle europĂŠere, istedet for MSM-mediernes(inkl. DR og TV2) og uddannelsessystemets rĂždradikale indoktrinering(hjernevask). Befolkningsudskiftningen er det stĂžrste forrĂŠderi og den stĂžrste trussel, som den europĂŠiske befolkning nogensinde har vĂŠret udsat for, da den demografiske udvikling er irreversibel.

Den nervĂžse
Den nervĂžse
4 years ago

NÊvn et, bare et sted hvor Islam er blevet en magtfaktor, hvor det er gÄet den oprindelige befolkning godt.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x