11
apr
Seneste opdatering: 14/4-19 kl. 1316
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sverige er udsat for en tofrontskrig i islams ambition, at indføre en islamisk stat. Sveriges demografiske tipping point er passeret for flere år siden. Forståelsen for det spreder sig for langsomt. Hvad vil der ske ske efter islams magtovertagelse i Sverige?”

Hans Jensevik er nationaløkonom. Et ekstremt vigtigt og ildevarslende foredrag, der viser hvor tidligt man skal tage demografi alvorligt. Man skal have det lange lys på, for at foretage sig noget som helst præventivt med demografi.

Om kun tyve år har Sverige en bosnisk/libanesisk demografi, der som bekendt udløste langvarige borgerkrige, så Jenseviks advarsel kommer fem minutter over tolv for de svenske politikere, der gerne vil unddrage sig skyld i at sende deres befolkninger ud i krig.

Oprindelige svenskere kommer i mindretal 2040-2050, og hvornår islam griber den politiske magt, vil være et spørgsmål om tid. Jensevik behandler også den islamiske magtovertagelse grundigt i dette afsnit. Jensevik anser den for uundgåelig.

Hvis jeg var svensk, ville jeg forlade landet nu

Skriften på væggen for en historisk, svensk katastrofe, tegner sig mere og mere tydeligt, alligevel reagerer kun en absolut minoritet af vælgere og politikere. Jensevik er en informeret mand, og at være ude tyve år for tidligt, er til og med modigt, men han er en ældre  herre, så han er her næppe, når den tid han omtaler oprinder.

Man skal tale fra hjertet, mens man endnu lever, et så enkelt princip, at man må undres over, hvor få der efterlever det. Moralen, provinsialismen og anstændigheden fortrængte dem fra offentligheden, indtil det var for sent.

Pensionister, fribyttere og fantaster har forsøgt at advare Sverige i 20 enkelte op til 30 år. Ingen er lykkedes. Hvis jeg var svensk, ville jeg nok forlade landet nu, især hvis jeg havde børn. Nu er jeg ikke, så jeg forlod Sverige med en vis lettelse i 2004. Allerede dengang varslede de mest følsomme, vilde dyr om et kommende jordskælv. Vilde dyr og ulydige mennesker følger deres instinkter.

“Der foregår en livmoderkrig mod den svenske kultur, som svenskerne ikke virker bevidste om. Den krig vil ubønhørligt blive tabt, forudsætningerne er faktisk sådan, at den allerede er tabt. Der foregår en udskiftning af folk og kultur, og der er ikke meget de svenskere, der vælger at blive i landet, kan gøre ved det. The tipping point er formodentlig passeret for nylig.”

Schengens velsignelser

Den moralske, feministiske stormagts ambition, er at blive et tredje verdensland og et shithole, og det er et projekt med fremgang. “Tiggere” er lig med sigøjnere. På nysvensk hedder de “EU-migranter,” for direkte tale er bandlyst af de debatterende klasser.

De debatterer mest med dem, de er enige med, og snart vil EU lukke munden på alle de opkomlinge, der tror de skal deltage i debatten. Så bliver alt som i de gode gamle dage inden internettet. Når svenske journalister igen kontrollerer debatten, kan magthaverne sove roligt om natten. Indtil internet havde de sovet roligt uden utidig indblanding i hundrede år.

I det fjärde avsnittet av Samnytt TV besöker vi en grupp människor som på eget initiativ och med egna resurser rensar upp efter ett tiggarläger. Samtidigt visar Samnytts granskning att Järfälla kommun ljuger om att de ”inte kände till lägret”. Samnytt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago

Sverige er i sandhed blevet et tredjeverdensland. Hvis muslimerne dannede et muslimsk parti ville de sandsynligvis blive det største parti i Sverige og kunne danne regering med den sorte neger Sambuki fra Liberalerne, som ligner en fra abernes planet ligesom Michelle Obama.Trist Trist Trist!

Torsten K
Torsten K
3 years ago

Den moralske, feministiske stormagts ambition, er at få afskaffet demokratiet. Måden er, via uhindret indvandring af befolkningsoverskuddet fra Mellemøsten at sikre, at folket til sidst selv tigger og beder om, at deres borger- og frihedsrettigheder indskrænkes eller helst helt afskaffes. Man ser skribenter og kommentatorer i de alternative medier, der flirter med tanken om et rask lille militærkup eller en borgerkrig, og andre, som drømmer om en ”stærk mand”, der kan få ryddet op i kaoset. Magthaverne i Vesten hjælpes således godt på vej at de alternative medier, som agerer nyttige idioter ved konstant at gøre opmærksom på, hvor galt… Read more »

Margethe
Margethe
3 years ago
Reply to  Torsten K

Med andre ord, skal folk på de alternative medier holde op med konstant at gøre opmærksom på, hvor galt det står til lige nu og hvor slemt det kommer til at gå i fremtiden. Så løser problemet sig efter din opfattelse? Eller skal de nøjes med at gøre opmærksom på det hver tredje dag eller måske kun i tågede, profetiske Delfi vendinger? Eller skal de skrive at det går sgu nok alt sammen, så lad os fortsætte som ingenting, så løser det sig…. Udsagn, der ikke tåler “modsat-testen” er idiotiske. Muslimernes vold er heller ikke muslimernes skyld, men forårsaget af… Read more »

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Margethe

@ Margrethe: Det nytter jo ikke meget, at diverse skribenter og kommentatorer sidder sikkert og godt hjemme bag tastaturerne, og giver hinanden ret i de ekkokamre som de alternative medier udgør for et mindretal af vestlige vælgere. Der kan skrives side op og side ned om, hvilke rædsler ikke-vestlig indvandring har medført og formentlig vil medføre i fremtiden. Så længe alle, som henholdsvis afsender og modtager budskaberne, befinder sig i den samme lille afsondrede boble, tjener artikler og kommentarer kun følgende formål; dels at gejle hinanden op og dels at ødelægge troen på at udviklingen kan ændres. De alternative medier… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago
Reply to  Torsten K

Hvis ikke vi råber op og giver vor utilfredshed til kende, vil det blive opfattet af magthaverne som en accept af den vanvittige politik, der føres med enorme tilstrømninger af uintegrerbare, vilde typer fra diverse shitholes i MØ og Afrika.
Jo, det er meget vigtigt, at utilfredsheden bliver luftet af os almindelige mennesker.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

Korrekt. Men når almindelige mennesker består af nogle få hundrede, som agerer Tordenskjolds soldater og klapper hinanden på ryggen, er det ikke helt nok til at ryste magthaverne.

Der skal nogle hundrede tusinde flere til, før der sker mærkbare forandringer!

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago
Reply to  Torsten K

Torsten K skal lige tænke over, hvorfor politikere med så stor iver læser læserbreve!
Det antages i de kredse, at hvert læserbrev, der offentliggøres, repræsenterer 50-70.000 vælgere!
Ok, en sådan indflydelse har en blog normalt ikke, men bemærkelsesværdigt er det alligevel, at se Snaphanen f.eks citeret i Jyllandsposten. Ligeledes ser man også ofte Uriasposten ofte i pressen, dog mest som hadeobjekt.
Men et viser tydeligt, at ikke kun “frelste” af en speciel overbevisning læser diverse blogs, at de har indflydelse på debatten og dermed deres betydning.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago

Hans Jensevik burde være pligtoplysning for alle europæere, istedet for MSM-mediernes(inkl. DR og TV2) og uddannelsessystemets rødradikale indoktrinering(hjernevask). Befolkningsudskiftningen er det største forræderi og den største trussel, som den europæiske befolkning nogensinde har været udsat for, da den demografiske udvikling er irreversibel.

Den nervøse
Den nervøse
3 years ago

Nævn et, bare et sted hvor Islam er blevet en magtfaktor, hvor det er gået den oprindelige befolkning godt.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x