12
apr
Seneste opdatering: 13/4-19 kl. 2211
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har altså gått åtte år uten jobb fordi noen av mine tekster er blitt sitert uten mitt kjennskap eller samtykke av en mann jeg aldri noensinne har møtt, skriver bloggeren «Fjordman» på Facebook. Fjordman: – Har gått åtte år uten jobb på grunn av Breivik.

Vil man sige sandheder, skal man allerede have en god karriere – helst bag sig

Man skal vel være taknemmelig for, at et main stream medie overhovedet refererer et Facebookindlæg loyalt. At så halvdelen af artiklen fyldes op af en perfid, propaganderende socialdemokrat, viser bare mediernes aldrig svigtende, politiske aktivisme.

Peder Jensen har været årtier forud for sin tid

Jeg er ret minutiøst inde i sagen, da Fjordman boede hos mig i København on and off i fem år. Mest kondenseret er det beskrevet her: Söndagskrönika: Syndabocken og her En flygtning krydsede mit spor.

Hele historien viser, at det er bedst at have en akademisk karriere, inden man begynder at skrive sandheder, der er ubehagelige for magten. Peder Jensen har været årtier forud for sin tid. Han er heldigvis ung nok endnu, til at nå at få oprejsning en dag, men ingen kan imidlertid leve af anerkendelse på forventet efterbevilling.

Sjunnesson: Skandinavisk kulturkamp, Danmark del 2

Ligesom i del 1, er Sjunnesson grundig og informeret. Han har simpelthen læst de bøger han omtaler, og han har mødt de omtalte personer også. Nogle klip fra Yttrandefrihet i helt annan liga än Sverige.

Som ni förstår…. har svensk offentlighet och kulturliv ett par decennier att ta igen i jämförelse med Danmark. Våra egna förmågor kan inte göra annat än att peka finger och ropa rasist, fascist, nazist till dessa danskar som vägrar hålla tyst [..]

Danskarna har helhjärtat ställt upp för svensken Lars Vilks medan hans egna landsmän svikit honom, som Kulturhusets fd chef Benny Fredriksson, se Orrenius reportage i DN 2015. Danskarnas stöd för Vilks: det var i Köpenhamn två människor sköts ihjäl i februari 2015 av en dansk jihadist när danska Lars Vilks-kommittén som arrangerade, en förening som danska skribenter bildat till stöd för den svenske dödshotade konstnären. Detta efter att Vilks 2011 stoppats från att tala på bokmässan i Göteborg och det var danska Trykkefrihedsselskabet som gav honom sitt fina Sappho pris 2014, något jag var med om i det hårdbevakade Folketinget en lördag, se Avpixlat.

Den danska kretsen i Lars Vilks Kommittéen, debattören och historikern Mikael Jalving, konstnären Uwe Max Jensen, tidigare ordföranden för Trykkefrihedsselskabet Katrine Winkel Holm, Helle Merete Brix (som skrev den första islamkritiska boken i Danmark, I krigens hus, med Lars Hedegaard 2003), och andra frihetsivrande danskar, har fortsatt att stödja Vilks även efter skotten i Köpenhamn. Detta terrordåd skedde bara en månad efter massakern på Charlie Hebdos redaktion i Paris i januari 2015 och av samma slags våldsamma islamister som i Köpenhamn. Men danskarna fortsätter alltså att stödja Vilks, både som konstnär och som frihetskämpe, till skillnad från svenskarna.

Danskarna har inte bara Trykkefrihedsselskabet, For Frihed, Dansk Folkeparti, Lars Vilks Kommittéen och frihetsförsvarande debattörer utan även dessa:

Den Danske Forening, en nationalistisk förening sedan 1989

Mosbjergs Folkefest, en nationalkonservativ och nationalliberal folkfest som i år gästas av Tommy Robinson och Katie Hopkins från Storbritannien (2016 var jag där och intervjuade norskan Hege Storhaug och tyskan Tatiana Festerling)

Dansk Samling, nationell kulturförening och parti, grundat 1936

Nye Borgerlige, nytt högerparti, leds av stridbara Pernille Vermund

Stram Kurs, nytt högerparti, leds av advokaten Rasmus Paludan som nyligen brände Koranen utomhus

Snaphanen, dansk-svensk nationell webbtidning , leds av Steen Raaschou och där svenska dissidenten Julia Caesar skrev sina vassa krönikor om Sverige

Uriaposten, nationell webbtidning, leds av Kim Møller

Den Korte Avis, orädd webbtidning

Newspeek, borgerlig nyhetskanal, leds av prisbelönta tv-producenten Jeppe Juhl

Radio24syv, kommersiell radiokanal med statligt stöd som intervjuade svenska dissidenter inkl mig

Tidehverv, kristen konservativ kulturtidskrift

Alternativ för Sveriges valupptakt med Trykkefrihedsselskabet i mars 2019

och den frimodiga konservativa filosofen och debattören Eva Agnete Selsing

Skandinavisk kulturkamp: Danmark del 2 – Yttrandefrihet i helt annan liga än Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles
Charles
3 years ago

Jeg har lige nærlæst det på billedet vdr. Fjormand. Jeg forstår det således at Fjordman ikke har kunnet få arbejde siden 2011. Og det skyldes at Breivik har benyttet noget af det Fjordmand har skrevet. Hertil kan jeg sige: Det Norske samfund er helt helt forrykt, når de stempler Fjordmand som forbryder. End ikke en fartbøde har Fjordmand. 1. Uanset hvad Breivik har lavet af grusomheder er ikke Fjordmands skyld. Og det er heller ikke Breivik’s skyld at fjordmand ingen arbejde haft siden 2011. 2. Det er udelukkende Det syge Norske samfund + en uansvarlige Indvandringspolitik der er blevet ført… Read more »

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Charles

Jeg er helt sikker på, at Fjordman sagtens kan begynde som eksempelvis selvstændig rengøringsvirksomhed. Der er f.eks. masser af skoler, som skal have gjort rent om natten, og hvis ellers prisen er rigtig, er skolerne uden tvivl komplet ligeglade med, hvad Fjordman har skrevet engang for længe siden.

Fjordman behøver skam ikke at sulte; det er bare at få fingeren ud af gaskammeret og komme i sving. Utrolig mange andre borgere overlever på den måde, så hvorfor ikke også Fjordman?!

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  Torsten K

Det er ikke lige det det drejer sig om. Det drejer sig om: Hvorfor har han ikke arbejde. Det skyldes kære ven: Norge’s Samfund er rådden, for 8 år er lang tid at gå arbejdsløs. Læs lige Socialdemokraternes (AP) 10 bud 1. Det første bud er ganske let. De fleste har altid ret. 2. Tænk altid på hvad folk vil sige, og tag altid den stærkes parti. 3. Tvivler du, så hold dig tavs, til du ser hvem der får applaus. 4. Tænk nøje over hvad du bør mene, det kan blive dyrt at stå alene. 5. Stil aldrig altfor… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago

Gad vide hvilke kommentarer en rødgardist vil knytte til det faktum, at folk, der er højreorienterede, bliver lagt for had og udsættes for Berufsverbot, hvis de tillader sig at ytre sig i den off. debat? At være ekstrem, endda aktivistisk rødgardist er, kan man se, voldsomt karrierefremmende. Når man ser lidt i kortene på de kolosalt mange, der er ansatte til mere end rigelige lønninger i DR og off. administration. Langt de fleste har en fortid, hvis ikke ligefrem stadig aktive, på den alleryderste venstrefløj, gerne i de aktivistiske og kriminelle miljøer. Det gør tilsyneladende ikke noget, at man har… Read more »

Olav
Olav
3 years ago

Man skal vel være taknemmelig for, at et main stream medie overhovedet refererer et Facebookindlæg loyalt. At så halvdelen af artiklen fyldes op af en perfid, propaganderende socialdemokrat, viser bare mediernes aldrig svigtende, politiske aktivisme.

Lenken leder til Facebook, men til en side hvor der kun står:

“Denne siden er ikke tilgjengelig
Lenken du klikket på, kan være brutt, eller siden kan være fjernet”

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  steen

Utrolig, Hvilken tavshed. ??

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x