12
apr
Seneste opdatering: 13/4-19 kl. 2159
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Unpersoned: ForfĂžlgelsen af Robinson er politikernes cover-up af en gigantisk fejltagelse.

Tommy Robinson sagen er i virkeligheden ganske enkel: VesteuropÊiske politikere har begÄet 70 Ärs vÊrste fejltagelse med masseimporten af en historisk fjende, islam. MÄske flere hundrede Ärs vÊrste fejltagelse, der nu materialiserer sig i ustyrlig, eskalerende vold og social oplÞsning. De skyldige politikere kan ikke lide, at blive mindet om det. De slÄr ned pÄ budbringeren. Med lige sÄ stor styrke, som de har taget fejl.

Cover-up er nu dagsordenen i vesteuropĂŠisk politik. De er dog enige om Ă©n ting, dette skal ikke koste dem magten, som det havde gjort i ĂŠgte demokratier.

MSM Taking back control

Til den ende er der kun ét at gÞre, at lukke munden pÄ dem, der dokumenterer fÞlgerne af deres handlinger. I England er hans navn Tommy Robinson, i Europa er det den alternative presse, som EU nu kommer til at lukke munden pÄ med artiklerne 11 og 13.

Den politiker der ikke har tabt til virkeligheden, er imidlertid ikke opfundet endnu. All political lives, end in failure, because that is the nature of politics and of human affairs. Vi skal igennem onde tider fĂžrst.

Tommy Robinson skal udryddes digitalt

Censuren vi nu oplever, er deres dĂždskamp, den er dybt bekymrende og afslĂžrende, for den viser, at centrale dele af ‘demokratiet’ er rent teater. Hver gang der skal tages en stĂžrre beslutning, unddrages den befolkningen: Fra masseindvandringen fra 1983 og frem til Marrakesh. Nul demokrati. Derfor bliver der taget forkerte beslutninger, der helt savner demokratisk legitimitet. Bagefter kommer sĂ„ problemerne, som Tommy Robinson blot er et symptom pĂ„.

.Tommy Robinsom kan ikke sÞges pÄ You Tube, hans videoes kan ikke indlejres, der er ikke andet at gÞre, end at dowloade dem op uploade dem et sted, hvor politistatens fangarme endnu ikke nÄr hen. Det har jeg gjort med denne.

Demokratiet vil nok overleve, men ikke med de samme politikere, der har skabt den nuvÊrende misere.  EU vil ikke overleve sine totalitÊre bestrÊbelser. Jo senere det forsvinder, desto vÊrre for os alle.

PS:  Tommy  Robinson kommer til Mosbjerg Folkefest i juni, hvis han ikke bliver fÊngslet 3 maj. Man kan fÞlge Tommy Robinson pÄ TR. Online og pÄ den russiske tjeneste Telegram.Linket til You Tube er her, men du kan ikke sÞge det, fordi engelske politikere ikke Þnsker, at  du kan.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Minucius
Minucius
5 years ago

Globalismen er selvfĂžlgelig et kĂŠmpe vestligt selvmĂ„l begĂ„et i troen pĂ„ at historien var halv-slut efter anden verdenskrig og hel-slut efter Sovjetblokkens sammenbrud. Og at vestlig kulturel-militĂŠr-Ăžkonomisk universal-hegemoni nu var garanteret i evighedernes evighed. Men jeg mĂ„ give vores politikere, at den her med islam var svĂŠr at forudse. Hvem sĂ„ dette afskyelige bedagede sandkasse monster rejse sig fra dĂždslejet og begynde at plage verden igen midt i en hĂžjteknologisk ultra-sekulĂŠr tid? Netop som man endeligt havde erklĂŠret Gud permanent bortvisnet og kĂžrt Ham pĂ„ museum i Vesten. Nu var der kun fornuftens og teknikkens rige tilbage og sĂ„ lige… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Telegram linket synes blot ville have mit telefonnummer. DerpÄ sker intet.
Er det kun for smartphone ejere?

Arne
Arne
5 years ago

Det finns mörka krafter som sveper över vÀst just nu. Dissidenter och oliktÀnkare skall jagas och skrÀmmas till tystnad och det kommer att bli vÀrre om man inte stÄr emot dem nu. Filosofen Roger Sruton Àr det senaste offret för dessa mörka krafter men det finns modiga mÀnniskor som Ànnu vÄgar tala emot dem: https://www.youtube.com/watch?v=ttr5-v1OMrY

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
5 years ago

Bli följare av Tommy R via Telegram. I Ryssland existerar normal yttrande-/Äsiktsfrihet till skillnad mot i VÀsterlÀndska lÀnder.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x