12
apr
Seneste opdatering: 13/4-19 kl. 2159
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Unpersoned: Forfølgelsen af Robinson er politikernes cover-up af en gigantisk fejltagelse.

Tommy Robinson sagen er i virkeligheden ganske enkel: Vesteuropæiske politikere har begået 70 års værste fejltagelse med masseimporten af en historisk fjende, islam. Måske flere hundrede års værste fejltagelse, der nu materialiserer sig i ustyrlig, eskalerende vold og social opløsning. De skyldige politikere kan ikke lide, at blive mindet om det. De slår ned på budbringeren. Med lige så stor styrke, som de har taget fejl.

Cover-up er nu dagsordenen i vesteuropæisk politik. De er dog enige om én ting, dette skal ikke koste dem magten, som det havde gjort i ægte demokratier.

MSM Taking back control

Til den ende er der kun ét at gøre, at lukke munden på dem, der dokumenterer følgerne af deres handlinger. I England er hans navn Tommy Robinson, i Europa er det den alternative presse, som EU nu kommer til at lukke munden på med artiklerne 11 og 13.

Den politiker der ikke har tabt til virkeligheden, er imidlertid ikke opfundet endnu. All political lives, end in failure, because that is the nature of politics and of human affairs. Vi skal igennem onde tider først.

Tommy Robinson skal udryddes digitalt

Censuren vi nu oplever, er deres dødskamp, den er dybt bekymrende og afslørende, for den viser, at centrale dele af ‘demokratiet’ er rent teater. Hver gang der skal tages en større beslutning, unddrages den befolkningen: Fra masseindvandringen fra 1983 og frem til Marrakesh. Nul demokrati. Derfor bliver der taget forkerte beslutninger, der helt savner demokratisk legitimitet. Bagefter kommer så problemerne, som Tommy Robinson blot er et symptom på.

.Tommy Robinsom kan ikke søges på You Tube, hans videoes kan ikke indlejres, der er ikke andet at gøre, end at dowloade dem op uploade dem et sted, hvor politistatens fangarme endnu ikke når hen. Det har jeg gjort med denne.

Demokratiet vil nok overleve, men ikke med de samme politikere, der har skabt den nuværende misere.  EU vil ikke overleve sine totalitære bestræbelser. Jo senere det forsvinder, desto værre for os alle.

PS:  Tommy  Robinson kommer til Mosbjerg Folkefest i juni, hvis han ikke bliver fængslet 3 maj. Man kan følge Tommy Robinson på TR. Online og på den russiske tjeneste Telegram.Linket til You Tube er her, men du kan ikke søge det, fordi engelske politikere ikke ønsker, at  du kan.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Minucius
Minucius
3 years ago

Globalismen er selvfølgelig et kæmpe vestligt selvmål begået i troen på at historien var halv-slut efter anden verdenskrig og hel-slut efter Sovjetblokkens sammenbrud. Og at vestlig kulturel-militær-økonomisk universal-hegemoni nu var garanteret i evighedernes evighed. Men jeg må give vores politikere, at den her med islam var svær at forudse. Hvem så dette afskyelige bedagede sandkasse monster rejse sig fra dødslejet og begynde at plage verden igen midt i en højteknologisk ultra-sekulær tid? Netop som man endeligt havde erklæret Gud permanent bortvisnet og kørt Ham på museum i Vesten. Nu var der kun fornuftens og teknikkens rige tilbage og så lige… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Telegram linket synes blot ville have mit telefonnummer. Derpå sker intet.
Er det kun for smartphone ejere?

Arne
Arne
3 years ago

Det finns mörka krafter som sveper över väst just nu. Dissidenter och oliktänkare skall jagas och skrämmas till tystnad och det kommer att bli värre om man inte står emot dem nu. Filosofen Roger Sruton är det senaste offret för dessa mörka krafter men det finns modiga människor som ännu vågar tala emot dem: https://www.youtube.com/watch?v=ttr5-v1OMrY

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
3 years ago

Bli följare av Tommy R via Telegram. I Ryssland existerar normal yttrande-/åsiktsfrihet till skillnad mot i Västerländska länder.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x