15
apr
Seneste opdatering: 4/7-19 kl. 2320
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rasmus Paludan på Pride parade på Nørrebro 18. august 2018. Foto: Kim Møller

Af: Hans Rustad

Den, der tror at man kan tæmme alle mennesker kan bare se på Rasmus Paludan. Det pæne menneske, der hele tiden taler om “tonen”, tror at mennesket kan disciplineres. Jo, de fleste kan, men før eller siden dukker der nogen op, der ikke kan. Hvad gør man med dem?

Paludan er af den halsstarrige slags. Han giver sig ikke.

Pæne mennesker bliver specielt provokeret af sådanne mennesker. De har ikke en særlig tolerance overfor den slags. Inderst inde føler de, at Paludan selv har bedt om straf og fortjener det.

Er landsbytossen  Paludans provokationer “meningsløse?”

Lars Løkke Rasmussen har heller ingen forståelse for Paludan og siger, at hans provokationer er meningsløse. Hvad mener han med det? Kan Løkke Rasmussen fortælle os, hvordan en meningsfuld provokation på Nørrebro skulle se ud? Formentlig mener Danmarks statsminister, at man overhovedet ikke skal foretage sig noget provokerende på områder som Nørrebro. Så er man selv ude om det.

Løkke Rasmussen har gjort sig islam-kompatibel

At Danmarks statsminister i så fald mener at ytringsfriheden ikke betyder noget i muslimsk dominerede områder, er bare en konstatering af tingenes tilstand. Intet kan man gøre ved det. Men hvorfor vil han så rive ghettoerne ned? Ghettoen er tilsyneladende flyttet ind i Løkke Rasmussens hoved. Danmarks statsminister viser, at han har tilpasset sig deres verden. Han vil ikke udfordre den.

Så dukker en landsbytosse som Paludan op og viser os noget. Det er ikke altid, mennesker er søde og rare. Det kan godt være at Paludan på en eller anden måde er besat. Men han har alligevel fat i noget af virkeligheden i dagens Danmark, og han forstår mere af den end statsministeren: Danmark er ved at få et anti-Danmark. Det synes danskerne i bund og grund ikke om. Men de aner ikke hvad de skal gøre.

Provokationer eksponerer islam

Det gør Rasmus Paludan. Han har svaret: Provokationer, der får frem i lyset at muslimerne står for værdier der er uforenlige med Danmark.

Løkke Rasmussen udtrykker sig som om Paludan overhovedet ikke havde nogle pointer. Men det har han. Der er en mening i galskaben.

Det kan være at eventyret får en tragisk slutning. På trods af politiet, der har beskyttet ham. Paludan har alligevel påvist nogle pointer. Det har været dumt, men ikke meningsløst. Men nogle gange skal man høre sandheden fra dumme mennesker, for de fornuftige er alt for fornuftige til at vove at nærme sig den.

Vi ved hvad Løkke Rasmussen gør i forhold til ghetto-menneskene. Han bøjer sig.

Men hvad vil han stille op med ustyrlige tosse-danskere? De er mere besværlige, og de vil dukke op når de pæne mennesker mindst venter det.

“Danmarks Sønner.” Foto Martin Sundstrøm. Bemærk filmplakaten. Billedet er taget ved ved busstoppestedet Haraldsgade 52 tre kilometer fra Blågårds Plads.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
3 years ago

Når nu alle vi kujoner, som gemmer os hjemme bag tastatur og skærm ikke selv tør vove pelsen, er det forfriskende, at Rasmus Paludan stiller op til øretæver.

Bliver han opstillingsberettiget til valget, får han min stemme.

Lene Kattrup
Lene Kattrup
3 years ago
Reply to  Torsten K

Jeg giver nu Nye Borgelige chancen først!

(STADIG) Anders Bo 437

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Lad os skælde rigtig meget ud på Rasmus Paludan. For det er jo HAM der laver ballade. Det er jo HAM der ikke vil indordne sig under vores nye samfunds-model. Hvad ligner det at konfronterer muslimerne med deres adfærd..? Hvad ligner det at Hr. og Fru Danmark skal få kaffen galt i halsen, bedst som de lige havde bildt sig selv ind alt er som det skal være..?
Og hvor er det dog synd for de stakkels muslimer, at de hele tiden skal udstilles som de aber de er. Måske VAR det bedre om vi bare sendte dem hjem igen..?

T Larson
T Larson
3 years ago

Paludan som Rottefængeren fra eventyret. Møder op, spiller lidt på sin fløjte og alle rotterne kommer ud fra deres skjul. Mageløst!

k madsen
k madsen
3 years ago

han er som den lille dreng i kejserens nye klæder

River
River
3 years ago

Reaktionen over for Palludan er selve beviset på at han har ret. Han fremprovokerer eller sætter luppen på det vi andre oplever som den lille infame daglige aggression.

Brandmand
Brandmand
3 years ago

Hvis Rasmus er ansvarlig for volden, kan statsadvokaten anklage ham. Men der er selvfølgelig ingen sag. Eliten søger bare en syndebuk!

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  Brandmand

Det samme gjorde Eliten ved Mogens Glistrup.

Finn Skov
Finn Skov
3 years ago

Rigtigt godt skrevet Ulla. Man får sgu kvalme af den krybende optræden der lægges for dagen fra de politisk “korrekte” politikere og deres medløbere. Når lille Lars “straks opbremsning” får stukket problemerne ret i ansigtet, reagerer han som et fornærmet barn, i stedet for at adressere problemerne det rette sted. Erklæringen fra Anders Samuelsen, står i skærende kontrast til “statsministerens” valne holdning, en politiker med holdning? Hvem ved? Snart vandrer Lars Lykke ud i den politiske glemsel, men hvad der venter os derefter står hen i det uvisse. Paludan er en modig mand, modigere end de fleste, en mand som… Read more »

Den nervøse
Den nervøse
3 years ago

Apropos nyhedsdækningen af optøjerne på Nørrebro og Christinia, så fik vi i alle tilfælde det ud af det, at de journalister som ikke bor i Absalonsgade de bor på Nørrebro. Det var ikke til at slå sig igennem alle de øjenvidner DR og TV2 var i stand til at fremvise fra egne rækker.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago

Koranen er en vanvittig bog fyldt med nonsens og modbydeligheder ligesom Hitlers “Mein Kampf”. Er det så heller ikke tilladt at kaste med “Mein Kampf” foran nazisternes højborg???. Jeg vil have lov til at kaste med mine egne indkøbte bøger, hvis jeg synes de er fyldt med nonsens og til fare for nationens sikkerhed.

Charles
Charles
3 years ago

https://youtu.be/KOgVD78F0AA Paludan angrebet på Blågårds Plads (København, 14.4.2019) (Uredigeret!) Kommentar: Muslimer er for dumme til at kunne forstå, hvorfor der er een Patriot, der hedder Rasmus Paludan: Stram Kurs. Helt fint er det når RP. Siger Hooooomo – Taaaaaaaber, affald hermed menes der Det muslimske Kneppeaffald. Den store Luderbog = Halshuggermanualen = Koranen. Meningen med disse udtalelser er at skille de Intelligente, (Dem der vil dialog), og de Uintelligente, (Dem som vil volden). Altså skille fårene fra bukkene som det danske ordsprog siger. Det ser nu efterhånden ud til at Gadens parlement råder, og det er ikke holdbart. Hver og… Read more »

Lene Kattrup
Lene Kattrup
3 years ago

iPhone vs iSlam

Både ingbjerg og TUrbanplanen ligger mere end 5 km fra Blågaards Plads, hvor Rasmus Paludan fik 2 1/2 minutters “frihed” før politiet FLÅEDE ham væk. Når politiet så mener at optøjeret – også disse to steder – har været så VOLDSOMME at dobbelt-straf-zoner er nødvendige, beviser det jo at iSlam er en Grundlovsstridig voldsideologi!

Anders Bo 437

PS: Få nu ordnet “navn” & “mail”, Steen!

susanne
susanne
3 years ago

Spot on.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x