15
apr
Seneste opdatering: 15/4-19 kl. 1841
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“This is the heel of the hard leftist boot grinding in our faces”

Som alle af nogen interesse, har filosoffen Roger Scruton optrådt på Trykkefrihedsselskabets talerstol. Hør ham her, og se fotos og mere her. Min gamle ven Paul Weston kører på tredje og sidste advarsel fra You Tube.

Forbrydelse eller dumhed?

I går godkendte Ministerrådet endeligt Copyrightdirektivet, der endeligt kan gøre både ham og Snaphanens liv på nettet besværligt eller umuligt. Sandelig, venstreekstremister og pengeglobalister sidder tungt på magten. Snart vil de dominere opinionen helt, og de vil skyde skylden for den krig de er ved at anlægge i Europa på dem, der advarede imod den.

Når verbal kritik ikke længere er mulig, vil volden komme så meget desto hurtigere. Forbrydelse eller dumhed? Loven beskrevet som «døden for Internett slik vi kjenner det» stemt igjennom i EU.

The Desecration of a Cemetery in Neukölln

Jeg har besøgt Berlin-Neukölln flere gange og blandt andet taget disse fotos. I Frankrig har angreb på kristne antaget alarmerende dimensioner, og overgår langt angreb på muslimer. Man må til russisk TV for at blive klogere på dem. Religious violence is rising in France – the true scale is still unknown.

Yesterday I posted about the desecration of the Basilica of Saint-Denis in France. Today it’s the turn of a cemetery in the Neukölln district of Berlin, which is one of the most culturally enriched urban areas in Europe.

There’s no indication in the following news story that the graves were desecrated by culture-enrichers. However, the two graves hold the bodies of police officers who were slain while on duty in Neukölln, one of them by a Lebanese immigrant. Given the location, it seems unlikely that the vandals were native Germans. GoV

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Og jeg har ghm. lige fået en hel måneds (!) karantæne fra Facebook “bare” for at skrive den ubehagelige sandhed og min uforgribelige mening om en vis kendt dansk politiker – desværre var det så lige på hans egen side, hvor han sad og udbredte sig helt virkelighedsfjernt, bedrevidende og frelst angående indvandringens mange velsignelser og dens kulturberigende indflydelse på vores samfund – helt uden den mindste tanke for de massive medfølgende problemer og de meget uhyggelige fremtidige konsekvenser.

Torsten K
Torsten K
3 years ago

“der endeligt kan gøre både ham og Snaphanens liv på nettet besværligt eller umuligt”

Nu ikke så negativ. Det er ikke første gang, at magthavere opfører sig utåleligt, men det har aldrig varet ved. Der kan drages paralleller til tidligere tiders magtfuldkommenhed, så lær af historien og find en udvej.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  steen

I attenhundredetallet skabte osmannerne et efter datidens forhold højteknologisk overvågningssamfund på den græske ø Kreta. I flere år kunne øens indbyggere end ikke så meget som rokke med ørerne uden at osmannerne vidste det.

Men har tyrkerne noget at skulle have sagt på Kreta i dag? Ikke et spor, og det har de ikke haft de sidste 120 år, for de lokale hittede udveje som tyrkerne ikke kunne lukke!

peerpede
peerpede
3 years ago
Reply to  steen

Der bliver ikke noget oprør, de Europæiske mennesker går bare hjem og ser på forskellige fjernsynsprogrammer i stil med; ko søger bonde eller lad os bolle med alle.

Jeg havde faktisk ikke forestillet mig at jeg der er en ældre herre, skulle se dette under mit liv.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  peerpede

Det er almindeligt kendt, at mange ældre har gået og regnet med at kunne køre på frihjul, og tørre ubehagelighederne af på kommende generationer.

peerpede
peerpede
3 years ago
Reply to  Torsten K

Hvad snakker du om?
Vi havde tyske flygtninge i huset efter krigen og havde også et ungarsk ægtepar under taget i 1956 på flugt fra de røde.
Jeg har arbejdet siden jeg kunne bære en spand med svinefoder -1953 – til for ganske få år siden.
At man skal læse sådant fra en med pikhud i næverne, gir min brækfornemmelser.
Den dag projektilerne er der og du skider i bukserne, vad så?
Kan du gå en dag med lort i bukserne?

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  peerpede

Ukvemsord vanærer kun deres ophavsmand.

peerpede
peerpede
3 years ago
Reply to  Torsten K

Ikke uden at man kan undre sig over hvor mange år du har i bagagen.
Er det studenterhuen der trykker, måske tanken om borgerkrig eller statskup?
En stærk mand, med de rigtige venner, kan sikkert løse alle vores problemer og lære os at gå i takt!

Der bliver intet oprør fra de danske indfødte, der er næppe en eneste der klarer sig en uge uden TV, Radio og digitale kirker som FB og lignende.

Idiotien er både grænseløs og tidløs.

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Yttrandefriheten är under hot och människor straffas om de berättar sanningen. Som George Orwell skrev: “In a time of universal deceit, telling the truth is a revolutionary act.” Vi lever nu i George Orwells dystopi.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x