18
apr
Seneste opdatering: 18/4-19 kl. 0729
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af: Hans Rustad

Politikerne er ved at miste både overblikket og kontrollen og medierne hjælper dem ikke. Tilfældet Rasmus Paludan kan blive en katalysator, der afslører hvor stor afstanden er mellem den muslimske befolkning og den danske. Det er ikke ønskeligt, men historien spørger ikke om lov.

”Smagsborgerskabet” tror de kan diktere, hvem der skal slippe afsted med hvad, men det eneste de opnår, er at demonstrere at de står på islams side, om det er med eller uden viden og vilje er for så vidt uinteressant.

Lad os se på de tweets, der blev sendt ud efter episoden på Blågårdsplads søndag: (Berlingske)

Mest ynkelig er Lars Løkke Rasmussen.

Det er retorisk mesterligt at rumme så mange selvmodsigelser i en enkelt tweet. Ikke på noget punkt viser Danmarks statsminister at han ser tingene klart. Han er så langt bagude at han bliver ligegyldig.  Stort bedre fat er det ikke med hans justitsminister.

 

For både Lars Løkke og Søren Pape er det Rasmus Paludan, de vender skytset mod. Hvis bare han ville holde op. Men folk har for længst forstået, at Paludan får noget frem, som allerede ligger der uanset hvad. Det er bare et spørgsmål om hvornår det vil bryde ud. Muslimerne finder sig ikke i provokationer på deres område. Både Lars Løkke og Søren Pape udtaler sig som om de er villige til at indrømme dem denne rettighed.

Det ender med at blive en uskreven lov, at man ikke må provokere muslimer i deres eget område. I realiteten har det været sådan længe.

Men hvad med danskerne? Må muslimerne provokere danskerne i deres områder?

Svaret på det har politiet afgivet onsdag aften: Banderne har indgået en aftale om at Paludan skal ryddes af vejen. Det er ikke udtalt åbent, men det er hvad politiet hører og de tager det alvorligt.

Har bander i København sat en pris på Rasmus Paludans hoved? De seneste døgn er demonstrationer blevet aflyst, en ung mand er fængslet for at anbringe en håndgranat på Nørrebro før Paludan-demonstration, og vest for København har politiet oplysninger om, at banderne måske går »direkte« efter Paludan. Berlingske

Paludan har derfor ikke fået lov til at demonstrere i dag, heller ikke i Bagsværd som aftalt. Forstår politiet, medierne og politikerne, hvad det betyder? At muslimerne sætter grænserne for ytringsfriheden også udenfor ghettoerne.

Da Paludan har krænket islam er han frit vildt, også udenfor deres territorium.

Det følger samme mønster som ayatollah Khomeini i 1989,da Salman Rushdie fik en fatwa over sit hoved: Hvem som helst måtte dræbe ham over hele kloden.

Pernille Skipper, Zenia Stampe og Morten Østergaard viser deres svaghed. Thulesen-Dahl er også pinligt svag. Han lyder som Uffe Ellemann. De er alt for optaget af Paludan som person og af at moralisere.

Det her var før vi fik meldingerne om de arabiske videoer, der ophidsede til kamp mod Danmark. Videoerne er nærmest en opfordring krig.

»Det racistiske danske politi skyder på muslimer for at beskytte en racistisk person i Danmark, som har sat ild til koranen,« lyder det på arabisk i en af videoerne, som blev delt på sociale medier, kort efter at urolighederne på Blågårds Plads brød løs.

»Han kom til Blågård på tur for at provokere muslimerne. Og så skød de med kugler og gasgranater på muslimerne. Det er politiet, som skal beskytte en racistisk gris,« siger stemmen i videoen.

Den her propaganda kan meget vel få alvorlige følger for politiet. Videoerne er klart en optrapning af konflikten og en meget alvorlig sådan.

Det var Paludan, som forud for demonstrationen søndag blandede jihad og dyresex sammen på en måde, som burde få hans forsvarere til at tænke sig om.

På Nørrebro var det noget ganske andet. Oprindeligt skulle Rasmus Paludans lovligt anmeldte demonstration være foregået i Mjølnerparken, hvor programmet var:

»Vi skænder og skammer terroristen og morderen Omar El-Hussien. Undertema: Vi spiller 5 Koran. Undertema: Vi uddeler tegninger af profeten Muhammad, som bliver analt bollet af en hund, mens han selv trænger ind i en gris,« stod der på Rasmus Paludans hjemmeside.

Det kan virke som om Paludan nu sætter alle sejl til og er ligeglad med hvordan det går. Måske har han passeret det punkt, hvor han formår at standse.

Paludan er nutidens provokatør, men det han får frem er noget som findes i muslimerne, og ikke i Paludan. Venstrefløjen mener det er Paludan, der har skylden. Men det har han ikke, og det er det, der bryder frem lige nu, der virkeligt skræmmer almindelige mennesker.

De ser vildskaben og hadet. Det Paludan har gang i er bare spillopper i sammenligning. Signalet om det nye voldsniveau kom med eksplosionen i en bil nær Mjølnerparken natten til søndag.

Derefter fulgte fundet af granaten og affyringen af skarpe skud.

Under urolighederne dukker også en mand op med et IS-flag på brystet. Sat op mod de arabiske videoer skal det tages meget alvorligt

I denne situation, hvor det er tydeligt at det handler om noget langt mere end Paludan og hans show, siger Socialdemokratiets retsordfører noget, som river grunden væk under al den goodwill Mette Frederiksen måtte have opbygget omkring islam:

Socialdemokratiets retsordfører, Trine Bramsen, mener, at optøjerne bør give anledning til at genoverveje, om det var en god idé at afskaffe blasfemiparagraffen, men indtil da opfordrer hun folk til at tænke sig om.

»Desværre lever ekstremerne af hinanden. Spreder propaganda om hinanden. Det er præcis det samme redskab, som Paludan benytter sig af. Grove generaliseringer og meget hårde anklager mod en hel gruppe af mennesker. På den måde lever de af hinanden, og det er videoerne et bevis på. Det sender et rigtig dårligt billede af Danmark udadtil,« siger hun.

Det her er et tilbagefald til den mest platte form for multikulturalisme. Hvis det er repræsentativt for hvad Socialdemokratiet virkeligt står for, er udsigterne dystre for partiet.

DF: Vi støtter et forbud mod Paludans demonstrationer from Hans Joachim Mogensen on Vimeo.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jørgen
jørgen
3 years ago

Rasmus Paludan, Advokat, brænder et eksemplar af koranen som han har købt, ejer og kan gøre med hvad han vil. Han demonstrerer med sin helt lovlige demonstration lige netop, at islam og den vestlige civilisation er uforenelige og udelukker hinanden. At multikultur med vesten og islam kun kan opretholdes med megen vold og efterhånden massive politiindsatser, for muslimerne vil altid true og gribe til vold. Islam blev udformet som en politisk organisation. Ummaen er både stat og menighed og dens love er allerede skrevet af Gud selv. Muslimer i Vesten er altid en stat i staten. Koranen er grundloven for… Read more »

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  jørgen

Når nu de kristnes og muslimernes gud er én og samme kan det undre, at denne ufejlbarlige gud i sin tid syntes, at ti enkle og letfattelige bud var nok for kristne mens der åbenbart skulle en hel bog til for at styre muslimernes levevis.

Enten husker nogle forkert eller også er der blevet manipuleret voldsomt med teksterne op gennem historien.

Michael
Michael
3 years ago
Reply to  Torsten K

Muslimernes gud er IKKE den samme som biblens Gud, men en hedensk gud, 1 ud af 360 guder som araberne tilbad på Muhammeds tid. Muhammed ønskede at efterligne jøder og kristne ved kun at have 1 gud, så han fik med tiden afskaffet de 359 guder, og beholdt kun måneguden, som var regnet for at være den stærkeste blandt de 360. Det er ikke uden grund, at islams symbol er en halvmåne.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Tankevækkende at se Kristian Ulfeldt-Dahl anklage Paludan for ikke at være stueeren.

Dvs., det er kun tankevækkende, hvis tiøren ikke allerede er faldet: KTD er gået over til globalisterne.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Haha..stueren..snart er ikke Danmark mere og fege politikerne snakker om stueren.
De har klart sine prioriteringer,og det er ikke danske folket i alle fall.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Jeg holder med Rasmus Paludon som jeg er sikker på mange gjør i Europa.
Han gjør det alle andre politikere ikke våger, men skulle..pga sin stilling, tap av makt og penger er viktigst for de.
Danmark trenger også en Uredd type..landet går jo snart til bloksberg..der også.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
3 years ago

Vilka skulle då en blasfemilag gälla för? Islams anhängare gör ju ständigt provokationer mot kristendom och övriga religioner – ja faktiskt mot alla icke-musliska kulturyttringar. Skall vi gissa att en blasfemilag i Danmark endast kommer att innebära att myndigheter ingriper mot icke-muslimer, medan all “blasfemi” av Islam är i förväg “förlåten”, d v s myndigheterna kommer att se bort när icke-muslimer drabbas! Skall vi gissa att bland det första EU lagstiftar om efter EU-valet är en blasfemilag till skydd mot islam? Myndigheterna ser hur islam går man ur huse för skitsaker, medan demokratiskt sinnade danskar håller sig relativt lugna. Islam… Read more »

River
River
3 years ago

Divide and conquer kører hele tiden. Det er som om verden hele tiden bliver opdelt i nogenlunde lige store fraktioner. Alt sammen orkestreret af et totalt styret mediekonklomerat. Alle punkterne ligger på plads, men de færreste kan se helheden. De koncentrerer sig om enkeltsager og vil bevise ned i detaljen hvem der gjorde dette eller hint. Notre Dame bliver et eksempel på at lukke tankevirksomheden når man ikke vil løfte blikket og se på hvordan man ellers afbrænder eller forsøger at ødelægge vores kulturarv. Eller når man koncentrere sig om enkelte muslimer frem for helheden. We are played. Men nogen… Read more »

Morten
Morten
3 years ago

Paludans cirkusnummer afsporer debatten og får politikerne til at forholde sig til noget som dybest set ikke handler om paradigmet. Paradigmet er at vi bør udvise de fleste de mennesker – og det er det som politikerne burde snakke om og forholde sig til..

Anders
Anders
3 years ago

Såvel stats-medisteren som justits-bøssen, trænger til et dansk-kursus.
(og et los i r….)

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

DF bør foreslå regeringen at gå til EU’s parlament med en direkte opfordring om at iværksætte ISLEXIT = “ortodoks islam forlader EU’s territorium.
Opfordringen er til alle muslimer: Forlad “ortodoks islam” eller EU – de er inkompatible.

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  AlFredsModer

Her har du et uløseligt problem: Der findes kun én islam, den ortodokse. Lige som der kun findes en nazisme og en kommunisme. Totalitarisme kan ikke gradbøjes, uanset hvilke gevandter den iklæder sig. Konklusionen er derfor, at enten forlader du islam, eller du fortsætter med at være medlem af en totalitær ideologi, hvis fornemste mål er at slå os andre ihjel eller gøre os til underdanige, forsørgende pipfugle af den store fede muslimske gøgeunge, der for længst har smidt vores egne unger ud over redekanten eller mast dem under sin vægt. Derfor ved jeg ikke om jeg skal le eller… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
3 years ago
Reply to  Margrethe

Ja du har så inderlig ret Magrethe. Tak for den kommentar!

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  Margrethe

Margrethes postulat gælder ikke for “Det Radikale Venstre”, som samtidigt rummer hele 3 gevinster for børn og barnlige sjæle – leflen for islam, nazisme og kommunisme. Partiets hårde pakke på gavebordet er ubøjelig “Besserwizzen gegen Dänen und andere Dummkopfen”.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
3 years ago
Reply to  AlFredsModer

………

Brozak
Brozak
3 years ago

Historien viser at multikultur kun er mulig uder en imperial og undertrykkende sentralmakt.Dette er ikke situasjonen i Danmark.Derfor gir fremtiden kun et utfall:Krig.Paludan har latt danskene faa en kikk inn i en uavendelig demografisk fremtid.Han har revet den politisk korekte maske av muslimene og vist deres sanne ansikt. En krig er et samfunns siste middel til overlevelse. For krigen forsvinner politikkens lammende spill,debattene stanser og alle tvinges til aa velge side.Og saa lenge danskene er i flertall,kan krigen mot barbariet vinnes.Men med dagens allmene politiske bevisthet,kan ikke krigen erkleres.Situasjonen for danskene er laast. Det eneste som kan utfri danskene og… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x