18
apr
Seneste opdatering: 18/4-19 kl. 0729
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af: Hans Rustad

Politikerne er ved at miste bÄde overblikket og kontrollen og medierne hjÊlper dem ikke. TilfÊldet Rasmus Paludan kan blive en katalysator, der afslÞrer hvor stor afstanden er mellem den muslimske befolkning og den danske. Det er ikke Þnskeligt, men historien spÞrger ikke om lov.

”Smagsborgerskabet” tror de kan diktere, hvem der skal slippe afsted med hvad, men det eneste de opnĂ„r, er at demonstrere at de stĂ„r pĂ„ islams side, om det er med eller uden viden og vilje er for sĂ„ vidt uinteressant.

Lad os se pÄ de tweets, der blev sendt ud efter episoden pÄ BlÄgÄrdsplads sÞndag: (Berlingske)

Mest ynkelig er Lars LĂžkke Rasmussen.

Det er retorisk mesterligt at rumme sÄ mange selvmodsigelser i en enkelt tweet. Ikke pÄ noget punkt viser Danmarks statsminister at han ser tingene klart. Han er sÄ langt bagude at han bliver ligegyldig.  Stort bedre fat er det ikke med hans justitsminister.

 

For bÄde Lars LÞkke og SÞren Pape er det Rasmus Paludan, de vender skytset mod. Hvis bare han ville holde op. Men folk har for lÊngst forstÄet, at Paludan fÄr noget frem, som allerede ligger der uanset hvad. Det er bare et spÞrgsmÄl om hvornÄr det vil bryde ud. Muslimerne finder sig ikke i provokationer pÄ deres omrÄde. BÄde Lars LÞkke og SÞren Pape udtaler sig som om de er villige til at indrÞmme dem denne rettighed.

Det ender med at blive en uskreven lov, at man ikke mÄ provokere muslimer i deres eget omrÄde. I realiteten har det vÊret sÄdan lÊnge.

Men hvad med danskerne? MÄ muslimerne provokere danskerne i deres omrÄder?

Svaret pÄ det har politiet afgivet onsdag aften: Banderne har indgÄet en aftale om at Paludan skal ryddes af vejen. Det er ikke udtalt Äbent, men det er hvad politiet hÞrer og de tager det alvorligt.

Har bander i KÞbenhavn sat en pris pÄ Rasmus Paludans hoved? De seneste dÞgn er demonstrationer blevet aflyst, en ung mand er fÊngslet for at anbringe en hÄndgranat pÄ NÞrrebro fÞr Paludan-demonstration, og vest for KÞbenhavn har politiet oplysninger om, at banderne mÄske gÄr »direkte« efter Paludan. Berlingske

Paludan har derfor ikke fÄet lov til at demonstrere i dag, heller ikke i BagsvÊrd som aftalt. ForstÄr politiet, medierne og politikerne, hvad det betyder? At muslimerne sÊtter grÊnserne for ytringsfriheden ogsÄ udenfor ghettoerne.

Da Paludan har krÊnket islam er han frit vildt, ogsÄ udenfor deres territorium.

Det fÞlger samme mÞnster som ayatollah Khomeini i 1989,da Salman Rushdie fik en fatwa over sit hoved: Hvem som helst mÄtte drÊbe ham over hele kloden.

Pernille Skipper, Zenia Stampe og Morten Østergaard viser deres svaghed. Thulesen-Dahl er ogsÄ pinligt svag. Han lyder som Uffe Ellemann. De er alt for optaget af Paludan som person og af at moralisere.

Det her var fĂžr vi fik meldingerne om de arabiske videoer, der ophidsede til kamp mod Danmark. Videoerne er nĂŠrmest en opfordring krig.

»Det racistiske danske politi skyder pÄ muslimer for at beskytte en racistisk person i Danmark, som har sat ild til koranen,« lyder det pÄ arabisk i en af videoerne, som blev delt pÄ sociale medier, kort efter at urolighederne pÄ BlÄgÄrds Plads brÞd lÞs.

»Han kom til BlÄgÄrd pÄ tur for at provokere muslimerne. Og sÄ skÞd de med kugler og gasgranater pÄ muslimerne. Det er politiet, som skal beskytte en racistisk gris,« siger stemmen i videoen.

Den her propaganda kan meget vel fÄ alvorlige fÞlger for politiet. Videoerne er klart en optrapning af konflikten og en meget alvorlig sÄdan.

Det var Paludan, som forud for demonstrationen sÞndag blandede jihad og dyresex sammen pÄ en mÄde, som burde fÄ hans forsvarere til at tÊnke sig om.

PÄ NÞrrebro var det noget ganske andet. Oprindeligt skulle Rasmus Paludans lovligt anmeldte demonstration vÊre foregÄet i MjÞlnerparken, hvor programmet var:

»Vi skÊnder og skammer terroristen og morderen Omar El-Hussien. Undertema: Vi spiller 5 Koran. Undertema: Vi uddeler tegninger af profeten Muhammad, som bliver analt bollet af en hund, mens han selv trÊnger ind i en gris,« stod der pÄ Rasmus Paludans hjemmeside.

Det kan virke som om Paludan nu sÊtter alle sejl til og er ligeglad med hvordan det gÄr. MÄske har han passeret det punkt, hvor han formÄr at standse.

Paludan er nutidens provokatÞr, men det han fÄr frem er noget som findes i muslimerne, og ikke i Paludan. VenstreflÞjen mener det er Paludan, der har skylden. Men det har han ikke, og det er det, der bryder frem lige nu, der virkeligt skrÊmmer almindelige mennesker.

De ser vildskaben og hadet. Det Paludan har gang i er bare spillopper i sammenligning. Signalet om det nye voldsniveau kom med eksplosionen i en bil nĂŠr MjĂžlnerparken natten til sĂžndag.

Derefter fulgte fundet af granaten og affyringen af skarpe skud.

Under urolighederne dukker ogsÄ en mand op med et IS-flag pÄ brystet. Sat op mod de arabiske videoer skal det tages meget alvorligt

I denne situation, hvor det er tydeligt at det handler om noget langt mere end Paludan og hans show, siger Socialdemokratiets retsordfÞrer noget, som river grunden vÊk under al den goodwill Mette Frederiksen mÄtte have opbygget omkring islam:

Socialdemokratiets retsordfÞrer, Trine Bramsen, mener, at optÞjerne bÞr give anledning til at genoverveje, om det var en god idé at afskaffe blasfemiparagraffen, men indtil da opfordrer hun folk til at tÊnke sig om.

»DesvÊrre lever ekstremerne af hinanden. Spreder propaganda om hinanden. Det er prÊcis det samme redskab, som Paludan benytter sig af. Grove generaliseringer og meget hÄrde anklager mod en hel gruppe af mennesker. PÄ den mÄde lever de af hinanden, og det er videoerne et bevis pÄ. Det sender et rigtig dÄrligt billede af Danmark udadtil,« siger hun.

Det her er et tilbagefald til den mest platte form for multikulturalisme. Hvis det er reprÊsentativt for hvad Socialdemokratiet virkeligt stÄr for, er udsigterne dystre for partiet.

DF: Vi stĂžtter et forbud mod Paludans demonstrationer from Hans Joachim Mogensen on Vimeo.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jĂžrgen
jĂžrgen
5 years ago

Rasmus Paludan, Advokat, brĂŠnder et eksemplar af koranen som han har kĂžbt, ejer og kan gĂžre med hvad han vil. Han demonstrerer med sin helt lovlige demonstration lige netop, at islam og den vestlige civilisation er uforenelige og udelukker hinanden. At multikultur med vesten og islam kun kan opretholdes med megen vold og efterhĂ„nden massive politiindsatser, for muslimerne vil altid true og gribe til vold. Islam blev udformet som en politisk organisation. Ummaen er bĂ„de stat og menighed og dens love er allerede skrevet af Gud selv. Muslimer i Vesten er altid en stat i staten. Koranen er grundloven for… Read more »

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  jĂžrgen

NĂ„r nu de kristnes og muslimernes gud er Ă©n og samme kan det undre, at denne ufejlbarlige gud i sin tid syntes, at ti enkle og letfattelige bud var nok for kristne mens der Ă„benbart skulle en hel bog til for at styre muslimernes levevis.

Enten husker nogle forkert eller ogsÄ er der blevet manipuleret voldsomt med teksterne op gennem historien.

Michael
Michael
4 years ago
Reply to  Torsten K

Muslimernes gud er IKKE den samme som biblens Gud, men en hedensk gud, 1 ud af 360 guder som araberne tilbad pÄ Muhammeds tid. Muhammed Þnskede at efterligne jÞder og kristne ved kun at have 1 gud, sÄ han fik med tiden afskaffet de 359 guder, og beholdt kun mÄneguden, som var regnet for at vÊre den stÊrkeste blandt de 360. Det er ikke uden grund, at islams symbol er en halvmÄne.

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago

TankevĂŠkkende at se Kristian Ulfeldt-Dahl anklage Paludan for ikke at vĂŠre stueeren.

Dvs., det er kun tankevÊkkende, hvis tiÞren ikke allerede er faldet: KTD er gÄet over til globalisterne.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Felix Krull

Haha..stueren..snart er ikke Danmark mere og fege politikerne snakker om stueren.
De har klart sine prioriteringer,og det er ikke danske folket i alle fall.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Jeg holder med Rasmus Paludon som jeg er sikker pÄ mange gjÞr i Europa.
Han gjÞr det alle andre politikere ikke vÄger, men skulle..pga sin stilling, tap av makt og penger er viktigst for de.
Danmark trenger ogsÄ en Uredd type..landet gÄr jo snart til bloksberg..der ogsÄ.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
5 years ago

Vilka skulle dĂ„ en blasfemilag gĂ€lla för? Islams anhĂ€ngare gör ju stĂ€ndigt provokationer mot kristendom och övriga religioner – ja faktiskt mot alla icke-musliska kulturyttringar. Skall vi gissa att en blasfemilag i Danmark endast kommer att innebĂ€ra att myndigheter ingriper mot icke-muslimer, medan all “blasfemi” av Islam Ă€r i förvĂ€g “förlĂ„ten”, d v s myndigheterna kommer att se bort nĂ€r icke-muslimer drabbas! Skall vi gissa att bland det första EU lagstiftar om efter EU-valet Ă€r en blasfemilag till skydd mot islam? Myndigheterna ser hur islam gĂ„r man ur huse för skitsaker, medan demokratiskt sinnade danskar hĂ„ller sig relativt lugna. Islam… Read more »

River
River
5 years ago

Divide and conquer kĂžrer hele tiden. Det er som om verden hele tiden bliver opdelt i nogenlunde lige store fraktioner. Alt sammen orkestreret af et totalt styret mediekonklomerat. Alle punkterne ligger pĂ„ plads, men de fĂŠrreste kan se helheden. De koncentrerer sig om enkeltsager og vil bevise ned i detaljen hvem der gjorde dette eller hint. Notre Dame bliver et eksempel pĂ„ at lukke tankevirksomheden nĂ„r man ikke vil lĂžfte blikket og se pĂ„ hvordan man ellers afbrĂŠnder eller forsĂžger at ĂždelĂŠgge vores kulturarv. Eller nĂ„r man koncentrere sig om enkelte muslimer frem for helheden. We are played. Men nogen… Read more »

Morten
Morten
5 years ago

Paludans cirkusnummer afsporer debatten og fĂ„r politikerne til at forholde sig til noget som dybest set ikke handler om paradigmet. Paradigmet er at vi bĂžr udvise de fleste de mennesker – og det er det som politikerne burde snakke om og forholde sig til..

Anders
Anders
5 years ago

SĂ„vel stats-medisteren som justits-bĂžssen, trĂŠnger til et dansk-kursus.
(og et los i r….)

AlFredsModer
AlFredsModer
5 years ago

DF bĂžr foreslĂ„ regeringen at gĂ„ til EU’s parlament med en direkte opfordring om at ivĂŠrksĂŠtte ISLEXIT = “ortodoks islam forlader EU’s territorium.
Opfordringen er til alle muslimer: Forlad “ortodoks islam” eller EU – de er inkompatible.

Margrethe
Margrethe
5 years ago
Reply to  AlFredsModer

Her har du et ulĂžseligt problem: Der findes kun Ă©n islam, den ortodokse. Lige som der kun findes en nazisme og en kommunisme. Totalitarisme kan ikke gradbĂžjes, uanset hvilke gevandter den iklĂŠder sig. Konklusionen er derfor, at enten forlader du islam, eller du fortsĂŠtter med at vĂŠre medlem af en totalitĂŠr ideologi, hvis fornemste mĂ„l er at slĂ„ os andre ihjel eller gĂžre os til underdanige, forsĂžrgende pipfugle af den store fede muslimske gĂžgeunge, der for lĂŠngst har smidt vores egne unger ud over redekanten eller mast dem under sin vĂŠgt. Derfor ved jeg ikke om jeg skal le eller… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
5 years ago
Reply to  Margrethe

Ja du har sÄ inderlig ret Magrethe. Tak for den kommentar!

AlFredsModer
AlFredsModer
5 years ago
Reply to  Margrethe

Margrethes postulat gĂŠlder ikke for “Det Radikale Venstre”, som samtidigt rummer hele 3 gevinster for bĂžrn og barnlige sjĂŠle – leflen for islam, nazisme og kommunisme. Partiets hĂ„rde pakke pĂ„ gavebordet er ubĂžjelig “Besserwizzen gegen DĂ€nen und andere Dummkopfen”.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
5 years ago
Reply to  AlFredsModer

………

Brozak
Brozak
4 years ago

Historien viser at multikultur kun er mulig uder en imperial og undertrykkende sentralmakt.Dette er ikke situasjonen i Danmark.Derfor gir fremtiden kun et utfall:Krig.Paludan har latt danskene faa en kikk inn i en uavendelig demografisk fremtid.Han har revet den politisk korekte maske av muslimene og vist deres sanne ansikt. En krig er et samfunns siste middel til overlevelse. For krigen forsvinner politikkens lammende spill,debattene stanser og alle tvinges til aa velge side.Og saa lenge danskene er i flertall,kan krigen mot barbariet vinnes.Men med dagens allmene politiske bevisthet,kan ikke krigen erkleres.Situasjonen for danskene er laast. Det eneste som kan utfri danskene og… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x