18
apr
Seneste opdatering: 19/4-19 kl. 2258
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hele interviewet er her, 12 minutter undertekstet

“Der skal meget pindebrænde til for at antænde egetræ”

Den forrige arkitekt for restaureringen, Benjamin Mouton (2000-2013), forstår på TV kanalen LCI den 16 april ikke brandforløbet. For det første var alle elektriske installationer udskiftet og sikret for nylig, og for det andet var der to brandvagter i kirken 24 timer i døgnet, hvis alarmen skulle lyde. Endelig siger han:

“Ottehundrede år gammelt egetræ brænder ikke sådan. Det er tæt og hårdt som sten.” Enhver der som jeg har fældet, hugget og brændt brænde til en kakkelovn i mange år, ved hvordan egetræ er. Det er svært at antænde, og når det først brænder, varer det hele natten, så man vågner op til et varmt hus. Det er tungt og der er mange kalorier i det.

Arkitekten er mystificeret, men har ikke noget bud på, hvordan det kunne ske. Alt i alt hober indicerne sig for et lavteknologisk terrorattentat sig op. Sandheden kan ikke være særlig svær at fastslå. Det franske folk må forlange den trods det, at venstreorienterede MSM mener, at overhovedet at antyde terror, er ‘islamofobisk.’ Top politikere og medier er gennemsigtige som glas, deres dagsorden ses af, hvad de fortier og hvad de forbyder.

Europæernes yndlingsbeskæftigelse er blevet, at servicere en herrefolksideologi, fordi dens ulykker ellers vil falde tilbage på de magtpersoner, der har masseimporteret den. Det handler ikke om at beskytte aggressiv islam, men om magtens selvbeskyttelse. Som al magt har gjort til alle tider.

Person og glimt på taget inden branden

Notre Dame Fire: A Tremendous Gift to the French People

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
3 years ago

“Arkitekten er mystificeret, men har ikke noget bud på, hvordan det kunne ske”

Aeeeh, jeg har da et bud han gerne må låne og viderebringe…

Tim Pallis
Tim Pallis
3 years ago

Denne video “A Cathedral in Flames” af en amerikaner ved navn Bill Whittle er et af de stærkeste og modigste udtryk for det, vi allesammen dybest inde ved er sandheden. Det varer et stykke tid inden han kommer frem til det, men hav tålmodighed, vent og lyt for det han siger er klart og stærkt. Endelig kan den tvivlende forstå, at denne brand i sandhed er en meget stor gave til hele den vestlige verden. Vågn nu op!

tavsen
tavsen
3 years ago

Det går hårdt ud over kristne kirker.

Man arrested trying to bring gas cans into Saint Patrick’s Cathedral in NYC.
foxnews.com/us/st-patricks-cathedral-new-york-city

Og i Egypten ses hærværksmændene fint i denne video.
https://twitter.com/jdbstormtrooper/status/1118400068116152320

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  tavsen

Mht. Saint Patrick’s Cathedral er det spøjst at se, at Ekstrabladet har et kommentarspor under denne artikel:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/stoppet-med-benzin-og-lighter-i-beroemt-kirke/7602421

Normalvis har Ekstrabladet nemlig ikke kommentarspor under artikler om kriminalsager, hvorfor det må formodes, at avisen ikke længere opfatter afbrænding af kirker som værende kriminelle handlinger.

Den nervøse
Den nervøse
3 years ago
Reply to  tavsen

Jeg har ledt over alt i MSM, der står intet om noget sådant, så vi må nok konkluderer at det ikke er sket.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x