19
apr
Seneste opdatering: 19/4-19 kl. 2301
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Houellebecq: EU er en parodi, ikke et demokrati

Jeg kan ikke stå for, at en spytter så klart ud som Houllebecq, og han ved jo noget om Sverige modsat så mange andre, der udtaler sig. Den må med selvom den er et par år gammel. Se den via Twitter, hvis du vil have engelske undertekster.

Så meget kan man få sagt på et minut og 23 sekunder, hvis man er en af Europas skarpeste pærer. At være så klartseende, bliver aldrig andet end “kontroversielt,” men jeg kan ikke forestille mig at Houllebecq bryder sig det fjerneste om, hvad andre mener om ham.

Notre Dame: Officielt er det nu en ulykke

“Men brandårsagen er stadig et mysterium ifølge fagtidsskrift”

Nordiske og internationale medier meddelte torsdag, at Branden i Notre Dame formentlig skyldtes en kortslutning. Dette inden der har været en officiel undersøgelse af katedralen og årsagen. Der er tale om politisk ønsketænkning videreformidlet af de samme ‘kvalitetsjournalister’, der kalder blogs for Junkmedier der spreder frygt for indvandring og stjæler indhold. Jeg kunne ikke drømme om at stjæle noget fra Politiken.

I fagbladet for arkitekter og bygningsarbejdere- og konstruktører Batiactu udelukkes det bestemt, at branden kunne være startet af en elektrisk kortslutning. De bærende konstruktioner kan også meget vel have taget skade af varmen og vandmængderne og kirken være mere ødelagt, end man aner.

Gallia Watch formidler på engelsk, hvad der står i Batiactu-artiklen, og kommenterer også det “det er ikke islam-cirkus,” der er gået igang blandt panikslagne journalister og politikere. Nogle af disse hævder endda, at det er “en islamofobisk konspirationsteori” at antyde jihad-terror.

Det er alt sammen meget påfaldende på et tidspunkt, hvor vi kun har indicier og gætterier, og hvor bla. tidligere terrorforsøg i 2016 mod Notre Dame og 875 angreb på kirker i landet sidste år, meget tydeligt indikerer terror. At snakke om kortslutning nu, er at fornærme vores intelligens.

On the day after the fire, that engulfed a large part of the roof and the totality of the spire of Notre-Dame cathedral, concerns have not abated. This morning (April 16) on France Inter, minister of Culture Franck Riester affirmed that “the main structure was saved”, but architects on the scene are still concerned about the quantity of water poured over the structure to put out the fire.

In his capacity as Architect in Chief of Historic Monuments, Benjamin Mouton was in charge of Notre-Dame cathedral from 2000 to 2013, during which time he piloted the difficult task of fire detection. He has not yet been able to go inside the cathedral, but he already fears the consequences of the impact of the fire and the collapse of the frame on the global stability of the edifice.

Relying on the comments of his successor, Philippe Villeneuve, with whom he is in contact, Benjamin Mouton affirms to Batiactu that Villeneuve was “totally incredulous” at the sight of this fire that could have started where the renovation work was going on, and that suspicions were centering on the “knot”: the place where the nave and the transept cross one another.

“The totality of the collapsed framework will not help the arches, and that creates an important mechanical shock,” says Benjamin Mouton, fearful. And he draws attention to the condition of the stones that make up the vault, “burnt” by the fire and constituting the “most important part” of the structure.

“Fire protection in the cathedral was at its highest level.”

“The stones will be transformed into limestone and the water poured on them by the firemen creates a second thermal shock. The fire is perhaps over but nothing is finished, everything is beginning,” he confides, in a grave voice.

During a press briefing alongside Franck Riester, the vice-minister of the Interior Laurent Nunez confirmed the “vulnerable points” observable on the vault, in part destroyed by the collapse of the spire 96 meters high. The gable of the north transept and a part of the south belfry are also being closely watched. Emergency structures to maintain the building’s security will go on for 48 hours.

“In 40 years of experience, I have never seen a fire like this,” affirmed the man who believes that fire protection implemented in the cathedral was at its highest level.

“When I was in charge of fire detection, which was an onerous task, it took only a few minutes for an agent to verify and cross-check the need to call the fire department. We replaced many wooden doors with fire-proof doors, we limited all electric appliances that were forbidden in the rubble (of the work area),” Benjamin Mouton declared to Batiactu.

The mystery of the cause of the fire remains intact. A construction expert also confided his disbelief to Batiactu:

“The fire could not have resulted from a short-circuit, a simple one-time incident. A real calorific charge at the outset was needed to set off such a fire. Oak is exceptionally resistant wood.” Officially, it was an accident (Læs også Tiberges kommentarer)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago

Ved den meget tilsvarende brand i Roskilde Domkirke, som jeg bivånede på allernærmeste hold, var det også vandmængderne, der gjorde det til en meget problematisk affære at redde resterne af hvælvinger og mure. Den gang behøvede man ikke spekulere i evt. terroranslag etc. og efter lang tids efterforskning fandt man årsagen, nemlig sjuskede håndværkeres omgang med blæselamper. Så virker det noget overraskende, at man ifm den >dobbelt så store Notre Dame allerede få dage efter kan fastslå, at det skyldes en kortslutning i de nye elektriske installationer, som formentlig er udført med den allerstørste omhu i frygt for netop kortslutninger.… Read more »

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

De fleste er skam udmærket klar over, at sandheden præsenteres lidt lemfældigt i msm, men ved på den anden side ikke rigtig, hvor de skal finde blot nogenlunde troværdige nyheder.

Og når hovedkilden til info netop er msm, år ud og år ind, virker hjernevasken til sidst i én eller anden grad.

Den nervøse
Den nervøse
3 years ago
Reply to  steen

Skæbnens ironi. Den naturlige konsekvens af det må være at lukke Politiken! Eller er der noget jeg har misforstået?
Måske det hele går ud på at slå kritiske og besværlige ryster ihjel, er der andre der har tænkt den tanke?

Realisten
Realisten
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

Jeg er ikke helt enig m.h.t. EB. EB er faktisk den eneste af de normalt førende MSM, som har omtalt denne historie fra den hjemmelig andedam: http://www.2700-netavisen.dk/artikler/derfor-er-der-ikke-mere-en-poelsevogn-paa-broenshoej-torv/?fbclid=IwAR0Col3ugAz61SiVR3NtxcxD7HqHNX9UtUHpNZojQm_0V1cK3Tl9KwfgcQ4

Den historie bliver tiet ihjel af alle øvrige MSM, imens de fortæller stolpe op og stolpe ned om, hvor mange penge der nu er samlet ind som protest mod Rasmus Paludan.

Det synes jeg, er skandale af værste skuffe. Men desværre ikke overraskende. Så det tjener EB til ære at omtale den virkelige verden.

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Sverige och Frankrike är två länder som blivit förstörda av massinvandrngen när befolkningen har röstat på fel politiker. Följ engelskmannens råd och rösta rätt. https://www.youtube.com/watch?v=6SDuXYVmVQw

Yonaz antonsen
Yonaz antonsen
3 years ago

Buzrum har en video lagt ut de kaller Notre Dame in flames. Frontfiguren Varg Vikernes har også personlig lagt ut en video hvor han i forbindelse med branden hetser kirken. Han er dømt for flere kirkebranner og drap. Han er en praranoid mann som bor på en gård i Frankrike og publiserer hyppig vrangforestillinger om åsatro og hedendom. Hvis jeg var fransk politi ville jeg sjekket om han har alibi. Han har i allefall motiv. Hvis det er han eller noen av hans symatisører kommer media til å gå bredt ut mot alle på høyresiden.
https://www.youtube.com/watch?v=GuO3mvtxIG4&t=194s
https://www.youtube.com/user/ThuleanPerspective

Government Tyranny
Government Tyranny
3 years ago

Evidence of Arson and Foreknowledge at Notre Dame Inferno
https://153news.net/watch_video.php?v=WMB5W7585SXU

Notre Dame Incinerated
https://153news.net/watch_video.php?v=98M8RXY9RX7N

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x