21
apr
Seneste opdatering: 23/4-19 kl. 0645
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Koranen 8:12: “I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and every fingertip they have”

Manden bag  foreløbig 311 dræbte og 600 sårede på Sri Lanka, er imamen Moulvi Zahran Hashim, der for ti dage siden sagde: “Enhver der er uenig med muslimerne, skal dræbes” og lidt mere patologisk, fascistoidt had her. Han sprængte sig selv i luften for at tage den direkte vej til Paradis. Der er kun ti procent islam på Sri Lanka, men det sikrer, at Srilankanerne aldrig kommer til at leve i fred.

Sådanne angreb vil også forekomme i Danmark, Norge og Sverige

Det samme kan man sige om Vesteuropa. Freden er forbi, og en lille elite har sørget for det. Vores børn kommer aldrig til at leve i fred mere. Massedrab som dette, vil også forekomme i Danmark, Norge og Sverige. I München igår var der ingen dødsofre, men man kan sagtens terrorisere de vantro uden at slå dem ihjel.

Terror er mange ting. Sprogligt er det at få medmennesker til at skælve, og mon ikke vi skælver for islam, især de politikere og medier, der ikke vil indrømme det? De appeaser islam hver dag, selvom det ikke er muligt. De håber, krokodillen æder dem sidst, og så skal de iøvrigt bruge dens stemmer. “»Vi skal stå sammen om at bekæmpe voldelig ekstremisme og terror i alle dens former,” sagde vores uhæderlige statsminister, og nævnte ikke den nøgne ondskab ved navn.

Vores medier og politikere ikke nævner islam i forbindelse med massemordet i Sri Lanka med ét ord: De tænkende af dem føler vægten af deres skyld. Det bedste de kan håbe på, er at de er døde, når vi vil stille dem for en domstol. Alle islams nyttige idioter føler ingenting, men ingen dansker der ikke føler vrede og sorg over, hvad de har gjort, er til stede i virkeligheden. Se også Islamists celebrate Sri Lanka attack even as terror sympathisers blame Hindus for the serial blasts.

“Högerextremt parti kan ta plats i danska folketinget”

Skal du skammes ud eller have statsstøtte?

Svensk debat og demokrati er en måde at skille de partitro og ortodokse fra kættterne på. Det er en måde at finde ud af, om du skal skammes ud, eller have statsstøtte.

Vermund er en kætter af værste slags, hun skal på bålet (tv skærmen). Indeni kan dette klip have ligheder med journalistik, men vi viser lige med rubrikken, hvad Nisse i Hökarängen (Maren i Kæret), skal mene om Vermund.

De svenske statskommunistiske journalister lyder ens hvergang. De er uddannet på den samme, centrale tankeskole. Der er ikke to måder at tænke om noget på, der tænkes i takt. I 45 år har de ført deres efterkommere ud i, hvad der kan blive kronisk borgerkrig, men det får dem ikke til at skifte melodi. Staten og dens krønikeskrivere tager aldrig fejl. De er guddommelige i deres ufejlbarlighed ligesom Solkongen og Allah.

Svenske, “demokratiske” debatter er fuldstændigt omsonste at tage

Når de en dag bliver tvunget til at indse, hvad de har gjort, vender de kåbe og dagen efter har de “altid” ment det, de nu mener. Derfor er svenske, “demokratiske” debatter altid fuldstændigt omsonste at tage. De er en måde at skille de partitro fra de kættterne på, ikke en fri meningsuveksling. I det offentlige rum er der kun plads til ét standpunkt ad gangen, og det er det, som overklassen har.

Historisk er man vant til topstyring og en stor koncensus, så hvad skal man med demokrati, når alle er enige om alt? Man kan lige så godt lade det udvikle sig til det indholdsløse teater, det er blevet, hvor kun stilladset ligner demokrati, hele ånden er udemokratisk. Det eneste, det i virkeligheden handler om, er at cementere og bekræfte magten.

Jeg husker at Pia Kjærsgaard og Søren Krarup efterhånden opgav at lade sig interviewe af svenske journalister, da de opdagede, de i virkeligheden deltog i en rituel, politisk handling. Den ligner til forveksling journalistik, men er kun politisk aktivisme.

Den slutning vil Vermund også komme til. Se det Högerextremt parti kan ta plats i danska folketinget

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten Dreyer
Morten Dreyer
3 years ago

Forslag til artikel ?

Den kritiske masse på 10% drabs parate grupper ?

Når man når de 10% ændres fredelig indvandring til voldelig mindretal.

Torsten K
Torsten K
3 years ago

Årsagen til elitens konstante leflen for muselmanden skyldes udelukkende en forventning om positiv særbehandling efter en eventuel muslimsk magtovertagelse.

Eller med andre ord: Samfundstoppens medlemmer er rædselsslagne!

En skønne dag går det selvfølgelig op for sammenrendet af politikere, journalister, meningsdannere, nyttige idioter m.fl., at de har satset på den forkerte hest, men selv da vil de fortsætte deres politiske korrekthed, eftersom de “rette holdninger” formentlig langt ud i fremtiden fortsat vil kunne gavne karrieren.

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  Torsten K

”Vågner vågner danske helte, springer op og spænder bælte – sådan skriver Grundtvig
”Vågner vågner islamiske helte, springer op og spænder bombebælte – sådan skriver Moe

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Siden palmesøndag har der mere eller mindre konstant været muhamedansk optøjer i danernes rige, og ingen nævneværdig reaktion…

Og så PLUDSELIG forlader _ille _ars _øvhul skummende påskebryg på Færøerne, og Lange Grethe kommer med dumsmarte bemærkninger. Og hvorfor?

Hvor var – er? – disse to orakler når kristne i titusindvis årligt bliver terrormyrdet i Afrika og Mellemøsten?

I ovenstående tekst har du et “kan” for meget med, Steen. For der bliver kronisk borgerkrig i Sverigstan.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Så længe terror kun rammer almindelige mennesker sker der sjældent ret meget fra politisk hold, men ryger nogle af overklassens børn med i købet, er det nok ikke utænkeligt, at samfundstoppen pludselig giver landets folkevalgte besked på at få stoppet multikulturalismens velsignelser.

I så fald døde de tre danske rigmandsbørn på Sri Lanka ikke forgæves, men kan vel nærmest betragtes som martyrer.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  steen

Naturligvis. Efter et vist antal angreb mister selv de mest afdæmpede europæere tålmodigheden og slår igen. Det er kun et spørgsmål om tid.

Tryk avler jo som bekendt modtryk, og en skønne dag letter låget på trykkogeren. Men inden det sker får vi nok masser af ubehageligheder at se.

Charles
Charles
3 years ago

Siden Christchurch terroen har Muslimerne begået to Terroranslag, Een i Holland og een på Ceylon.
Hvad med at vi holde en mindehøjtidlighed over de myrdede i Islams Navn, på Christiansborg Slotsplads. ??
Var det ikke på tide at vi minder om det, hver gang der sker sådan et anslag.
Rasmus Paludan gør et Kæmpe arbejde
Støt Stram Kurs
og giv en vælgererklæring dertil.

Charles
Charles
3 years ago

Der er kun ti procent islam på Sri Lanka, men det sikrer, at Srilankanerne aldrig kommer til at leve i fred. Her er jeg lidt uenig. De 10 % kan og SKAL fjernes og det kan lade sig gøre, men det skal være nu, den Indvasive art skal Fjernes. Over alt på jord hvor end Islam forefindes er det Ufred og ballade. Der er KUN EEN LØSNING PÅ DETTE. Fjern alt hvad der har med Islam at gøre. ! Quran 2:191 “Slå den ikke troende ihjel hvor du finder ham.” Quran 3:28 “Muslimer må ikke have vantro fremfor muslimer som… Read more »

Niels Peter Gleerup
Niels Peter Gleerup
3 years ago

Et script der omtaler vores statsminister, Lars Løkke Rasmussen, som uhæderlig, kan rende mig i røven

Poul Højlund
Poul Højlund
3 years ago

Tak for link’et. Man fristes til lidt titelfusk: Intet nyt fra østfronten!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x