21
apr
Seneste opdatering: 23/4-19 kl. 0645
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Koranen 8:12: “I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and every fingertip they have”

Manden bag  forelĂžbig 311 drĂŠbte og 600 sĂ„rede pĂ„ Sri Lanka, er imamen Moulvi Zahran Hashim, der for ti dage siden sagde: “Enhver der er uenig med muslimerne, skal drĂŠbes” og lidt mere patologisk, fascistoidt had her. Han sprĂŠngte sig selv i luften for at tage den direkte vej til Paradis. Der er kun ti procent islam pĂ„ Sri Lanka, men det sikrer, at Srilankanerne aldrig kommer til at leve i fred.

SÄdanne angreb vil ogsÄ forekomme i Danmark, Norge og Sverige

Det samme kan man sige om Vesteuropa. Freden er forbi, og en lille elite har sĂžrget for det. Vores bĂžrn kommer aldrig til at leve i fred mere. Massedrab som dette, vil ogsĂ„ forekomme i Danmark, Norge og Sverige. I MĂŒnchen igĂ„r var der ingen dĂždsofre, men man kan sagtens terrorisere de vantro uden at slĂ„ dem ihjel.

Terror er mange ting. Sprogligt er det at fĂ„ medmennesker til at skĂŠlve, og mon ikke vi skĂŠlver for islam, isĂŠr de politikere og medier, der ikke vil indrĂžmme det? De appeaser islam hver dag, selvom det ikke er muligt. De hĂ„ber, krokodillen ĂŠder dem sidst, og sĂ„ skal de iĂžvrigt bruge dens stemmer. “»Vi skal stĂ„ sammen om at bekĂŠmpe voldelig ekstremisme og terror i alle dens former,” sagde vores uhĂŠderlige statsminister, og nĂŠvnte ikke den nĂžgne ondskab ved navn.

Vores medier og politikere ikke nÊvner islam i forbindelse med massemordet i Sri Lanka med ét ord: De tÊnkende af dem fÞler vÊgten af deres skyld. Det bedste de kan hÄbe pÄ, er at de er dÞde, nÄr vi vil stille dem for en domstol. Alle islams nyttige idioter fÞler ingenting, men ingen dansker der ikke fÞler vrede og sorg over, hvad de har gjort, er til stede i virkeligheden. Se ogsÄ Islamists celebrate Sri Lanka attack even as terror sympathisers blame Hindus for the serial blasts.

“Högerextremt parti kan ta plats i danska folketinget”

Skal du skammes ud eller have statsstĂžtte?

Svensk debat og demokrati er en mÄde at skille de partitro og ortodokse fra kÊttterne pÄ. Det er en mÄde at finde ud af, om du skal skammes ud, eller have statsstÞtte.

Vermund er en kÊtter af vÊrste slags, hun skal pÄ bÄlet (tv skÊrmen). Indeni kan dette klip have ligheder med journalistik, men vi viser lige med rubrikken, hvad Nisse i HökarÀngen (Maren i KÊret), skal mene om Vermund.

De svenske statskommunistiske journalister lyder ens hvergang. De er uddannet pÄ den samme, centrale tankeskole. Der er ikke to mÄder at tÊnke om noget pÄ, der tÊnkes i takt. I 45 Är har de fÞrt deres efterkommere ud i, hvad der kan blive kronisk borgerkrig, men det fÄr dem ikke til at skifte melodi. Staten og dens krÞnikeskrivere tager aldrig fejl. De er guddommelige i deres ufejlbarlighed ligesom Solkongen og Allah.

Svenske, “demokratiske” debatter er fuldstĂŠndigt omsonste at tage

NĂ„r de en dag bliver tvunget til at indse, hvad de har gjort, vender de kĂ„be og dagen efter har de “altid” ment det, de nu mener. Derfor er svenske, “demokratiske” debatter altid fuldstĂŠndigt omsonste at tage. De er en mĂ„de at skille de partitro fra de kĂŠttterne pĂ„, ikke en fri meningsuveksling. I det offentlige rum er der kun plads til Ă©t standpunkt ad gangen, og det er det, som overklassen har.

Historisk er man vant til topstyring og en stor koncensus, sÄ hvad skal man med demokrati, nÄr alle er enige om alt? Man kan lige sÄ godt lade det udvikle sig til det indholdslÞse teater, det er blevet, hvor kun stilladset ligner demokrati, hele Änden er udemokratisk. Det eneste, det i virkeligheden handler om, er at cementere og bekrÊfte magten.

Jeg husker at Pia KjÊrsgaard og SÞren Krarup efterhÄnden opgav at lade sig interviewe af svenske journalister, da de opdagede, de i virkeligheden deltog i en rituel, politisk handling. Den ligner til forveksling journalistik, men er kun politisk aktivisme.

Den slutning vil Vermund ogsÄ komme til. Se det Högerextremt parti kan ta plats i danska folketinget

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten Dreyer
Morten Dreyer
4 years ago

Forslag til artikel ?

Den kritiske masse pÄ 10% drabs parate grupper ?

NÄr man nÄr de 10% Êndres fredelig indvandring til voldelig mindretal.

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Årsagen til elitens konstante leflen for muselmanden skyldes udelukkende en forventning om positiv sérbehandling efter en eventuel muslimsk magtovertagelse.

Eller med andre ord: Samfundstoppens medlemmer er rĂŠdselsslagne!

En skĂžnne dag gĂ„r det selvfĂžlgelig op for sammenrendet af politikere, journalister, meningsdannere, nyttige idioter m.fl., at de har satset pĂ„ den forkerte hest, men selv da vil de fortsĂŠtte deres politiske korrekthed, eftersom de “rette holdninger” formentlig langt ud i fremtiden fortsat vil kunne gavne karrieren.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Torsten K

”VĂ„gner vĂ„gner danske helte, springer op og spĂŠnder bĂŠlte – sĂ„dan skriver Grundtvig
”VĂ„gner vĂ„gner islamiske helte, springer op og spĂŠnder bombebĂŠlte – sĂ„dan skriver Moe

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Siden palmesĂžndag har der mere eller mindre konstant vĂŠret muhamedansk optĂžjer i danernes rige, og ingen nĂŠvnevĂŠrdig reaktion…

Og sÄ PLUDSELIG forlader _ille _ars _Þvhul skummende pÄskebryg pÄ FÊrÞerne, og Lange Grethe kommer med dumsmarte bemÊrkninger. Og hvorfor?

Hvor var – er? – disse to orakler nĂ„r kristne i titusindvis Ă„rligt bliver terrormyrdet i Afrika og MellemĂžsten?

I ovenstĂ„ende tekst har du et “kan” for meget med, Steen. For der bliver kronisk borgerkrig i Sverigstan.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Anders Bo

SÄ lÊnge terror kun rammer almindelige mennesker sker der sjÊldent ret meget fra politisk hold, men ryger nogle af overklassens bÞrn med i kÞbet, er det nok ikke utÊnkeligt, at samfundstoppen pludselig giver landets folkevalgte besked pÄ at fÄ stoppet multikulturalismens velsignelser.

I sÄ fald dÞde de tre danske rigmandsbÞrn pÄ Sri Lanka ikke forgÊves, men kan vel nÊrmest betragtes som martyrer.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  steen

Naturligvis. Efter et vist antal angreb mister selv de mest afdÊmpede europÊere tÄlmodigheden og slÄr igen. Det er kun et spÞrgsmÄl om tid.

Tryk avler jo som bekendt modtryk, og en skÞnne dag letter lÄget pÄ trykkogeren. Men inden det sker fÄr vi nok masser af ubehageligheder at se.

Charles
Charles
4 years ago

Siden Christchurch terroen har Muslimerne begÄet to Terroranslag, Een i Holland og een pÄ Ceylon.
Hvad med at vi holde en mindehÞjtidlighed over de myrdede i Islams Navn, pÄ Christiansborg Slotsplads. ??
Var det ikke pÄ tide at vi minder om det, hver gang der sker sÄdan et anslag.
Rasmus Paludan gĂžr et KĂŠmpe arbejde
StĂžt Stram Kurs
og giv en vĂŠlgererklĂŠring dertil.

Charles
Charles
4 years ago

Der er kun ti procent islam pĂ„ Sri Lanka, men det sikrer, at Srilankanerne aldrig kommer til at leve i fred. Her er jeg lidt uenig. De 10 % kan og SKAL fjernes og det kan lade sig gĂžre, men det skal vĂŠre nu, den Indvasive art skal Fjernes. Over alt pĂ„ jord hvor end Islam forefindes er det Ufred og ballade. Der er KUN EEN LØSNING PÅ DETTE. Fjern alt hvad der har med Islam at gĂžre. ! Quran 2:191 “SlĂ„ den ikke troende ihjel hvor du finder ham.” Quran 3:28 “Muslimer mĂ„ ikke have vantro fremfor muslimer som… Read more »

Niels Peter Gleerup
Niels Peter Gleerup
4 years ago

Et script der omtaler vores statsminister, Lars LĂžkke Rasmussen, som uhĂŠderlig, kan rende mig i rĂžven

Poul HĂžjlund
Poul HĂžjlund
4 years ago

Tak for link’et. Man fristes til lidt titelfusk: Intet nyt fra Ăžstfronten!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x