21
apr
Seneste opdatering: 21/4-19 kl. 1324
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Videoen er fra et webcam, der er placeret højt lidt sydvest for kirken, muligvis i La tour Montparnasse. Det er taget fra en vis afstand, teleeffekten er tydelig. Den er nu blevet forstørret yderligere i denne lange video, der har en bedre kvalitet. Forløbet er tydeligere. Man kan nøjes med de første fire minutter, så begynder den at gentage sig selv og væve sig ud i vrøvl.

Man ser en person bevæge sig på taget en time før branden, et stærkt lysglimt og røgudvikling. Franske AFP siger, at videoen er ægte, “men at den ikke beviser noget.” MSM’s historie lørdag var, at en masse bier i kirken har overlevet branden (!)

Alle indicier, der hidtil er fremkommet, peger på en påsat brand

Det fremgår også, at det ikke var ualmindeligt, at nogen klatrede på taget og videofilmede sig selv. Der er mange eksempler på You Tube. Enhver adræt person har altså haft adgang til stillads og tag.

Alle indicier, der hidtil er fremkommet, peger på terror. Kender jeg imidlertid den franske elite ret, får vi aldrig sandheden at vide. Det ved jeg også fra hundredevis af brande i Sverige, der næppe kan være andet end terror. Skoler, fabrikker, børnehaver,  og ja – kirker. Kan det skade magten, bliver sandheden hemmeligholdt. Også af samarbejdsvillige journalister. Fra les Observateurs i Schweiz kan man desuden se en stenhuggers tweets:

French stonemason at Notre Dame tells of working with Muslims “who hate us” and “pray on the site”

Here is a link to a series of tweets by a French traditional stone carver who worked on different monuments’ sites including Notre-Dame cathedral. He tells of his experience of seeing many African workers hired “who hate us” and “pray on the site”, one attacking him and others physically, that he was fired but not the African attacker, his complaint at the police station where a female police officer started deafeningly screaming after him when he mentioned the attacker was African, that she wore a hand of fatma on a necklace, which is a North African symbol. French stonemason at Notre Dame tells of working with Muslims “who hate us” and “pray on the site”.

Se også Hvorfor er det tabu at stille oplagte spørgsmål om branden i Notre Dame?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
peter mogensen
peter mogensen
3 years ago

Hvis det er muslimer, der har stukket kirken i brand, får vi det aldrig at vide, sådan er verden idag.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  peter mogensen

..akkurat..derfor er det stor sansynlighet for at det stemmer..”feilkoblinger” skjer jo så lett.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  steen

“..slutte omvendt…”
Som jo viser seg i de aller fleste tilfellene er rett alikevel.
Da blir det vel tenke Rett.

Torsten K
Torsten K
3 years ago

Så længe myndigheder, medier og hvem, der ellers må formodes at kende til sagens rette sammenhæng, ikke ønsker at oplyse om, hvad der reelt er foregået, er det jo åbent for enhver at spekulere i, hvordan branden er opstået.

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago

Med alle de forbandede løgnehistorier, fortielser og fordrejninger vi bliver fodret med af MSM og politikere, kan det vel næppe undre mange selvstændigt tænkende mennesker, at man stiller sig meget tvivlende over for de officielle forklaringer? Når vi ved, at der er >2 anslag mod kirker om dagen i Frankrig, og vi ved, at det er en yndet sport at rende rundt på taget af Notre Dame, og vi ved, at man er meget forsigtig med at fortælle om muhamedanske anslag mod kirker og kristne symboler, og vi ved at man altid dækker over eller nedtoner alle dårlige historier om… Read more »

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

De fleste er skam udmærket i stand til at gennemskue de mangelfulde eller fordrejede oplysninger, der serveres i msm, men folk abstraherer fra virkeligheden så længe den ikke rammer ned i parcelhusidyllen, hvor de selv bor.

Charles
Charles
3 years ago

Det skal ikke undre mig at en Muslim har fået en god idé.
Kirke og hotel i Sri Lanka (Ceylon) sprunget i luften.
AF Muslimer selvfølgelig.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  steen

Og hvad har man så tænkt sig at gøre ved det..?

Jo, man buher lidt i diverse onlinemediers kommentarspor, håber inderst inde, at andre tager affære, ytrer fromt, at vold jo aldrig løser noget, og så er den pot ude af verden!

Morningstar
Morningstar
3 years ago

Kemister har uttalat sig att den grönfärgade röken tyder på sulfur ingått i medlet som satte igång branden. Alltså svavel. Djävulen själv är inblandad kanske?

Celimene
Celimene
3 years ago

Der er vist ingen tvivl om, hvem der står bag disse nye anslag mod kristne kirker …. men får vi det at vide?!

sussebassa
sussebassa
3 years ago

CNN går nå ut og bekrefter det var islamister som stod bak massakren i Sri Lanka..så bekreftelsn er her.. som vi allerede visste sto bak.

Trump
Trump
3 years ago

Er det en sånn solar fire starter som reflekterer i sollyset ?
https://youtu.be/shcVrlZi_Ig?t=67

Casper
Casper
3 years ago

Hvis videoen er optaget fra sydvest, er det oplagt at lysglimtene er reflektioner fra solen. Det vil sige at personen bærer på en blank genstand. Lysglimtene fader også ind og ud på en sådan måde at det kan ligne reflektioner fra solen i en genstand som bevæger sig. Uanset, så skal branden selvfølgelig undersøges særdeles grundigt. Man må sige at motivet for en påsat brand er til stede – med de mange påsatte brande i kirker i Frankrig. Både bygningsarbejderne og uvedkommende ville nemt kunne påsætte en brand. Men det kan også sagtens være et uheld. I ethvert bygningsarbejde er… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Er videoen set eller hørt omtalt i MSM?

Nielsen
Nielsen
3 years ago

Jeg forsøgte at skrive i kommentarfeltet til dette: https://www.document.dk/2019/04/21/hvorfor-er-det-tabu-at-stille-oplagte-spoergsmaal-om-branden-i-notre-dame/
Men her er alt tabu. Jeg må erindre mig at jeg ikke kan skrive en kommentar uden at documentpunktumdk ved alt om mig.
Min kommentar til snaphanens link var bare: Hvorfor er det tabu at stille spørgsmål ved angrebet på World Trade Center?

Nielsen
Nielsen
3 years ago

Kan vi ikke sammenligne det med nine-eleven’s (2001)rygende pistol? Hvis du ikke kan finde den er den i det faktum at BBC’s nyhedsoplæser annoncerede WTC 7’s collapse mange timer inden det rent faktisk blev virkelighed. Der er megen anden røg i denne false flag historie. Men nævnte er til at tage og føle på.
Jeg er nødt til at frasige mig min tidligere opfattelse af hvad der skete den 11. september. Da Judy Wood har stablet beviser oven på hinanden,i en for mig at se uhørt grad.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x