21
apr
Seneste opdatering: 21/4-19 kl. 1324
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Videoen er fra et webcam, der er placeret hÞjt lidt sydvest for kirken, muligvis i La tour Montparnasse. Det er taget fra en vis afstand, teleeffekten er tydelig. Den er nu blevet forstÞrret yderligere i denne lange video, der har en bedre kvalitet. ForlÞbet er tydeligere. Man kan nÞjes med de fÞrste fire minutter, sÄ begynder den at gentage sig selv og vÊve sig ud i vrÞvl.

Man ser en person bevĂŠge sig pĂ„ taget en time fĂžr branden, et stĂŠrkt lysglimt og rĂžgudvikling. Franske AFP siger, at videoen er ĂŠgte, “men at den ikke beviser noget.” MSM’s historie lĂžrdag var, at en masse bier i kirken har overlevet branden (!)

Alle indicier, der hidtil er fremkommet, peger pÄ en pÄsat brand

Det fremgÄr ogsÄ, at det ikke var ualmindeligt, at nogen klatrede pÄ taget og videofilmede sig selv. Der er mange eksempler pÄ You Tube. Enhver adrÊt person har altsÄ haft adgang til stillads og tag.

Alle indicier, der hidtil er fremkommet, peger pĂ„ terror. Kender jeg imidlertid den franske elite ret, fĂ„r vi aldrig sandheden at vide. Det ved jeg ogsĂ„ fra hundredevis af brande i Sverige, der nĂŠppe kan vĂŠre andet end terror. Skoler, fabrikker, bĂžrnehaver,  og ja – kirker. Kan det skade magten, bliver sandheden hemmeligholdt. OgsĂ„ af samarbejdsvillige journalister. Fra les Observateurs i Schweiz kan man desuden se en stenhuggers tweets:

French stonemason at Notre Dame tells of working with Muslims “who hate us” and “pray on the site”

Here is a link to a series of tweets by a French traditional stone carver who worked on different monuments’ sites including Notre-Dame cathedral. He tells of his experience of seeing many African workers hired “who hate us” and “pray on the site”, one attacking him and others physically, that he was fired but not the African attacker, his complaint at the police station where a female police officer started deafeningly screaming after him when he mentioned the attacker was African, that she wore a hand of fatma on a necklace, which is a North African symbol. French stonemason at Notre Dame tells of working with Muslims “who hate us” and “pray on the site”.

Se ogsÄ Hvorfor er det tabu at stille oplagte spÞrgsmÄl om branden i Notre Dame?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
peter mogensen
peter mogensen
4 years ago

Hvis det er muslimer, der har stukket kirken i brand, fÄr vi det aldrig at vide, sÄdan er verden idag.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  peter mogensen

..akkurat..derfor er det stor sansynlighet for at det stemmer..”feilkoblinger” skjer jo sĂ„ lett.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  steen

“..slutte omvendt…”
Som jo viser seg i de aller fleste tilfellene er rett alikevel.
Da blir det vel tenke Rett.

Torsten K
Torsten K
4 years ago

SÄ lÊnge myndigheder, medier og hvem, der ellers mÄ formodes at kende til sagens rette sammenhÊng, ikke Þnsker at oplyse om, hvad der reelt er foregÄet, er det jo Äbent for enhver at spekulere i, hvordan branden er opstÄet.

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

Med alle de forbandede lĂžgnehistorier, fortielser og fordrejninger vi bliver fodret med af MSM og politikere, kan det vel nĂŠppe undre mange selvstĂŠndigt tĂŠnkende mennesker, at man stiller sig meget tvivlende over for de officielle forklaringer? NĂ„r vi ved, at der er >2 anslag mod kirker om dagen i Frankrig, og vi ved, at det er en yndet sport at rende rundt pĂ„ taget af Notre Dame, og vi ved, at man er meget forsigtig med at fortĂŠlle om muhamedanske anslag mod kirker og kristne symboler, og vi ved at man altid dĂŠkker over eller nedtoner alle dĂ„rlige historier om… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

De fleste er skam udmÊrket i stand til at gennemskue de mangelfulde eller fordrejede oplysninger, der serveres i msm, men folk abstraherer fra virkeligheden sÄ lÊnge den ikke rammer ned i parcelhusidyllen, hvor de selv bor.

Charles
Charles
4 years ago

Det skal ikke undre mig at en Muslim har fÄet en god idé.
Kirke og hotel i Sri Lanka (Ceylon) sprunget i luften.
AF Muslimer selvfĂžlgelig.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  steen

Og hvad har man sÄ tÊnkt sig at gÞre ved det..?

Jo, man buher lidt i diverse onlinemediers kommentarspor, hÄber inderst inde, at andre tager affÊre, ytrer fromt, at vold jo aldrig lÞser noget, og sÄ er den pot ude af verden!

Morningstar
Morningstar
4 years ago

Kemister har uttalat sig att den grönfÀrgade röken tyder pÄ sulfur ingÄtt i medlet som satte igÄng branden. AlltsÄ svavel. DjÀvulen sjÀlv Àr inblandad kanske?

Celimene
Celimene
4 years ago

Der er vist ingen tvivl om, hvem der stĂ„r bag disse nye anslag mod kristne kirker …. men fĂ„r vi det at vide?!

sussebassa
sussebassa
4 years ago

CNN gÄr nÄ ut og bekrefter det var islamister som stod bak massakren i Sri Lanka..sÄ bekreftelsn er her.. som vi allerede visste sto bak.

Trump
Trump
4 years ago

Er det en sÄnn solar fire starter som reflekterer i sollyset ?
https://youtu.be/shcVrlZi_Ig?t=67

Casper
Casper
4 years ago

Hvis videoen er optaget fra sydvest, er det oplagt at lysglimtene er reflektioner fra solen. Det vil sige at personen bĂŠrer pĂ„ en blank genstand. Lysglimtene fader ogsĂ„ ind og ud pĂ„ en sĂ„dan mĂ„de at det kan ligne reflektioner fra solen i en genstand som bevĂŠger sig. Uanset, sĂ„ skal branden selvfĂžlgelig undersĂžges sĂŠrdeles grundigt. Man mĂ„ sige at motivet for en pĂ„sat brand er til stede – med de mange pĂ„satte brande i kirker i Frankrig. BĂ„de bygningsarbejderne og uvedkommende ville nemt kunne pĂ„sĂŠtte en brand. Men det kan ogsĂ„ sagtens vĂŠre et uheld. I ethvert bygningsarbejde er… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Er videoen set eller hĂžrt omtalt i MSM?

Nielsen
Nielsen
4 years ago

Jeg forsĂžgte at skrive i kommentarfeltet til dette: https://www.document.dk/2019/04/21/hvorfor-er-det-tabu-at-stille-oplagte-spoergsmaal-om-branden-i-notre-dame/
Men her er alt tabu. Jeg mÄ erindre mig at jeg ikke kan skrive en kommentar uden at documentpunktumdk ved alt om mig.
Min kommentar til snaphanens link var bare: Hvorfor er det tabu at stille spÞrgsmÄl ved angrebet pÄ World Trade Center?

Nielsen
Nielsen
4 years ago

Kan vi ikke sammenligne det med nine-eleven’s (2001)rygende pistol? Hvis du ikke kan finde den er den i det faktum at BBC’s nyhedsoplĂŠser annoncerede WTC 7’s collapse mange timer inden det rent faktisk blev virkelighed. Der er megen anden rĂžg i denne false flag historie. Men nĂŠvnte er til at tage og fĂžle pĂ„.
Jeg er nÞdt til at frasige mig min tidligere opfattelse af hvad der skete den 11. september. Da Judy Wood har stablet beviser oven pÄ hinanden,i en for mig at se uhÞrt grad.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x