22
apr
Seneste opdatering: 22/4-19 kl. 1556
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

På en måde ganske forfriskende. En penis-festival i det yderst blufærdige Japan, og så uskyldigt. Ikke noget med depraveret Pride. Jeg er helt glad for, at min mor blev født i Nagasaki og ikke i Stockholm. Jeg dedikerer den til den kønsforskrækkede svenske statsfeminisme. Var det ikke noget i Sverige, Gudrun Schyman? Kanamara “Penis” Festival 2019.

Rådvild statsminister

Af Hans Rustad

Lars Løkke Rasmussens svar på Sri Lanka-terroren var præget af rådvildhed, som om han endnu ikke har fattet hvad jihad går ud på. Det bliver for meget for ham. Hvordan kan ha da lede Danmark i det farvand vestlige samfund er på vej ind i?

Løkke Rasmussen afbrød sin ferie og drog tilbage til København, men havde ingenting at sige ud over selvfølgeligheder. Statsministeren betegner på pressemødet angrebene som terror.

»Det må være fanatikere, der vil os noget ondt, der står bag, når man så bevidst går efter kirker og hoteller.«

»Hensigten må være at gøre ondt og skabe splid. Det må vi ikke bøje os for. Vi må insistere på retten til at leve det liv, vi har ret til,« siger statsminister Lars Løkke Rasmussen på pressemødet.

Det er uvist, hvorvidt Danmark markerer tragedien, oplyser statsministeren.

»Det vil være det mest rigtige at være i dialog med de pårørende, hvordan vil skal markere tragedien.«

Hvad kunne Løkke Rasmussen sagt? Han kunne sagt at sri lankeserne står overfor den samme fjende som Danmark. At jihad er blevet global. Det spilder snart ingen rolle hvor man opholder sig. Terroren rammer enten man befinder sig i Europa eller Asien.

Det er en uudholdelig tanke for eliten, men alle kan se at det er slik det forholder sig.

Hans norske kollega er lige tanketom. Erna Solberg mener terroren er meningsløs. Det er hendes måde at stille sig uforstående på. Præcis som Løkke Rasmussen når han siger “Det må være fanatikere, der vil os noget ondt,” som om det først nu er begyndt at gå op for ham.

Lars Løkke fordømmer angreb: Det må være fanatikere, der vil os noget ondt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
3 years ago

Nesten så man storskrattar øver alle dessa såkallade ledare i nabolenderne..Rasmussen, Solberg o Løfven. Klart alle vet hvem som står bak, og hva som måste til for å betre situasjonen..børja utvisa muslimer an mass til sine hemland, sette stopp ved mere inntak og skjerpe grenskontrollene.,men det er ikke tema..tydeligvis..flere kommer inn. Det skjer ikke.. derfor vil det bare bli verre med flere terrorattack..flere døde mennesker..vente på hvor det smeller og hvor mange som blir drept/skadet..og igjen disse ledere går ut og beklager..så igjentar det seg igjen..igjen.. En totalt udugelig og livsfarlig gjeng disse som er forrædere av egen befolkning, men… Read more »

Smokestack Lightning
Smokestack Lightning
3 years ago

Dette minner om noe den (i Norge) berømte USSR-korrespondent Hans Wilhelm Steinfeld (jøde) en gang sa om hvordan norske statsministre forholdt seg til aggresjon fra USSR: de lot som de ble overrasket hver gang og løp og gjemte seg, for da slapp de å forholde seg til at de har med ondskap å gjøre som ikke vil dem vel. Altså; late som aggresjonen fra USSR ikke eksisterer og så fake overraskelse. Man forventer mer av en toppolitiker, men så altså…

Torsten K
Torsten K
3 years ago

Rådvild statsminister!

Hvor er den mand dog falsk. Han har netop solgt os i Marrakesh i håbet om en topstilling i EU, og nu forstår geniet slet ikke, hvad der foregår.

”Min dybeste medfølelse går til ofrenes familier”, er han gudhjælpemig fræk nok til at sige.

River
River
3 years ago

Den slibrige karl har i sin selvpåførte uvidenhed gjort der eneste “rigtige”, nemlig at gå i offerrollemode. Han kan altid sige at han jo var chokeret og hastede tilbage til førerbunkeren for straks at kunne tage kontrol over situationen. Jo, jo, han gjorde alt hvad der stod i hans magt, ikke noget at komme efter. Jeg får kvalme af den type.
Lidt som Churchill der blev i London når han vidste at der ikke blev bombet der.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Slesvigske Fodregiment – som det lykkedes RV at få nedlagt i 2000 – blev genoprettet i februar 2019, hvorfor Danmark vil have yderligere 500 kampsoldater – om 5 år!
Dette er imidlertid langt fra nok. Der skal minimum yderligere 2 infanteriregimenter til at kunne opretholde Ro & Orden i Danmark – i FREDSTID!

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Hvordan får du koblet infanteriregimenter sammen med ro og orden i Danmark..?

Morningstar
Morningstar
3 years ago

Om din or åkte tunnelbana i Nagasaki så borde du också kunna räkna dig som japan. 😉

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x