23
apr
Seneste opdatering: 24/4-19 kl. 0820
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg er ikke meget til amerikansk politik, specielt ikke efter at demokraterne og medierne har gjort den til en nedværdigende hanekamp, og at de i realiteten i to år har forsøgt at vælte en demokratisk valgt præsident ved et statskup. Men der er undtagelser.

Victor Davis Hansons analyse af Trump og den den nuværende situation efter Mueller, befinder sig på et helt særligt niveau, hvor man må spidse øren selv når man ikke et særlig USA fokuseret. Det er så informeret, klogt og lærd, at der ikke er nogen vej udenom. Hanson trækker på antikke tragiske helte fra Sofokles og Euripides helt frem til det 20 århundredes, Curtis LeMay, George S. Patton og….. Dirty Harry.

Islams erobringer – tallenes tale
Af Preben Nielsen

Sri Lanka: Kun 10 procent islam vil have en egen stat

Hvis 10% muslimer er i stand til at føre til et sådant kaos, som Sri Lanka har oplevet indenfor de sidste par døgn, bør man måske stille sig selv en række spørgsmål om hvad der sket, når muslimer kommer til at udgøre en bestemt procentdel af befolkningen. Biologien er nemlig den vigtigste del af hvad man kan betegne som Islams erorbringsplan i forskellige lande.

Helt tydeligt bliver dette ved at studere 3 eksempler, hvor denne erobring er lykkedes:

1) Tjetjenien : Her udgjorde antallet af russere lige omkring revolutionen 94%, endnu i 1989 kort før USSRs opløsning udgjorde russere en majoritet. De er nu etnisk udrensede af muslimerne og udgør idag 23%.

2) Kosovo : Her udgjorde serbisk-ortodokse i 1871 64% og 32% var albansk-muslimske. I 1931 var antallet serbere faldet til 38% og efter den seneste folketælling i 2011 udgør albansk/muslimer 93% og serbere 1,5%

3) Kashmir, den nordligste delstat i Indien. Her var der i 1901 74% hinduer og 21% muslimer. Idag er forholdet det omvendte. Muslimer udgør et flertal i de fleste dele af Kashmir.

Endnu i 1960ernes begyndelse udgjorde muslimer en næsten ikke-registrerbar folkegruppe i alle de europæiske lande. I dag er forholdet som bekendt et helt andet.

Størst fremgang har muslimer haft i lande som Frankrig, netop nu 8,8% og Sverige 8,1% Her er de ved at nå den meget farlige grænse på 10%, hvor muslimer føler så stor en selvtillid, at de begynder at arbejde for en egentlig erobring af stat og samfund.

Tallene for disse to lande er så også de mest skræmmende for hele EU-blokken. Kortet er hentet fra det ansete amerikanske PEW-Institute og er en fremskrivning af de nuværende procenttal af muslimer frem til år 2050.

Da vil Sverige have den største andel muslimer i EU, nemlig 20,5% og Frankrig tæt efter med 17,4%.

Se PEW: Europe’s Growing Muslim Population

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago

Det undrer mig, at EU og Nato hjælper muslimerne med at etablere muslimske enklaver:(Kosovo, Bosnien) midt i Europa, som naturligvis vil fungere som trojanske heste i forsøget på at ekspandere islam ind på europæisk territorium. Det multikulturelle eksperiment virkede ikke i Jugoslavien og nu prøver man gud hjælpe mig, at gentage det samme mislykkede eksperiment med muslimsk masseindvandring til samtlige Vesteuropæiske lande(som har stået på de sidste 50 år). 10 % muslimer i et land vil altid føre til uroligheder. 20 % vil føre til en regulær borgerkrig.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Det undrer mig, at folk undrer sig. De har jo selv stemt de politikere ind, som arrangerer importen af muselmænd.

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

EU-kulten har genom massinvandring och sin politik gjort det möjligt att förändra Europa till någonting som snart inte är europeiskt. Islam växer och muslimernas ökar både i antal och demografiskt. Libyens tidigare ledare Muammar Gaddafi förutspådde redan år 2006 att “Islam Will Conquer Europe Without Firing a Shot” och han hade rätt och det har hänt under en kort tidsperiod. Snart kommer Gaddfis profetia att nå en tipping-point som är 10 procent i Europa och européerna kan vänta sig samma utveckling som i Iran där kommunisterna hjälpte till att avsätta shahen av Iran med ödesdigra resultat. EU-kulten borde därför snart… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x