24
apr
Seneste opdatering: 25/4-19 kl. 1021
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Syrianer er kristne fra Irak, Tyrkiet, Iran og Syrien. Der er over 120.000 i Sverige. De sidder nu som gidsler i svenskerenes allerede slemt kuldsejlede utopi, at lave en verdensnation ud af 190 forbrødrede nationaliteter i Sverige.

Syrianer ved noget om krig, had og muslimsk forfølgelse, det har den svenske elite ikke den blegeste anelse om. Den er gået i multikulturfælden med  søvngængeragtig sikkerhed, og har taget landet med sig på sin  rejse ned i evvig konflikt. Indvandrede muslimer er allerede begyndt at fordele rovet endnu nogle årtier inden de har overtaget Sverige. Kristne og jøder skal myrdes og fordrives af islam, surprise!

Påskhelgen präglades av attacker mot kristna i olika delar av världen. I Sri Lanka dödades drygt 300 personer i flera islamistiska terrorattentat, medan i Frankrike sattes en historisk kyrka i brand under söndagen. Inte heller i Sverige blev det någon påskfrid för flera kristna. Syrianska riksförbundet i Sverige berättar på sin sida på Facebook om hotfulla samtal på arabiska. Polisen har dock valt att inte inleda någon förundersökning i ärendet. ”Vi förväntar oss något jävla inbördeskrig i Sverige om inte någon sätter ner foten”, säger förbundets representant till oss. Syrianska riksförbundet: ”Vi förväntar oss något jävla inbördeskrig i Sverige”

Notre Dame was ‘no accident’

Why France believes Paris cathedral blaze was Europe’s 9/11

Her og her har jeg redegjort for, hvorfor indicierne peger på en påsat brand. Vi har dog ikke beviserne endnu, og vi kan langt fra være sikre på at få dem. Det bliver imidlertid ikke let at spise den franske befolkning af med en løgn. Express UK har registreret den franske mistro til myndighederne:

A GROWING number of French nationalists are questioning the official line on the causes of the Notre Dame Cathedral fire – with some social media commentators dubbing the disaster “Europe’s 9/11”.

Nicolas Dupont-Aignan, who heads a political movement called “Stand Up, France” and is a former presidential running mate of Marine Le Pen, said he was not satisfied with official explanations.

He demanded on live TV to know whether the fire had been accidental or the result of an “attack.” He said: “When you’re on the other side of the cathedral you feel as if you’re in a war zone.”

Participants in the QEurope discussion forum — a continental version of America’s QAnon conspiracy craze — have dubbed the fire a “European 9/11” and accused mainstream media of peddling lies about the origins of the fire.

Belliferous (USA) posted: “The mainstream media narrative reminds me of 9/11. All their lies but they’re not going to get away with this.” Notre Dame was ‘no accident’ – why France believes Paris cathedral blaze was Europe’s 9/11

Her må man kunne fransk, den foreligger ikke undertekstet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Realist
Realist
3 years ago

Torsten K:

Det lyder lidt som om, at du har brug for at det IKKE var et terrorangreb?

Hvad hvis det var? Kommer du så med en undskyldning til ekkokammeret herinde? Åbner du øjnene for problemerne?

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Realist

@ Realist:

Det at man ikke uden videre tager en hvilken som helst påstand for gode varer, ser jeg som et sundhedstegn.

Men jeg er skam udmærket klar over, at visse typer ikke tolererer andre opfattelser end deres egne. Og sådanne mennesker er farlige! Det ser vi igen og igen!

Realist
Realist
3 years ago
Reply to  Torsten K

Torsten K: Det er ikke min pointe. Der er rigelig dokumentation på kirke skænderier i frankrig. Desuden var der en anden kirke der brændte ned samme dag. Angiveligt påsat. Derudover er der en video der viser en mandsfigur der render rundt oppe på taget. Samme sted branden startede. Han tænder et eller andet og det er ihvertfald ikke en cigaret. Så er der de personer som åbenbart er blevet pålagt tavhedspligt af præsidenten. Kan det virkeligt passe Steen? Og hvordan fungerer det lovmæssigt i frankrig? Så Torsten, jeg deler din opfattelse om sund skepsis. Men hvordan forholder du dig til… Read more »

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Realist

@ Realist:

Jeg foretrækker at beviser overlades til fagfolk, som har den nødvendige erfaring i at kunne skille skidt fra kanel.

Når der er faldet dom ved vi, om beviserne var gode nok.

Realist
Realist
3 years ago
Reply to  Torsten K

Det er fair nok.

Jeg tror dog stadig at det er påsat. Apropos fagfolk, så er videoen jeg omtaler blevet bekræftet som værende ægte. Spørgsmålet går mere i retning af hvad den viser.

Alt i alt er der rigeligt med beviser selv en lægmand kan undre sig over. Og så synes jeg ikke det er fair at kalde det for ekkokammer herinde.

Torsten K
Torsten K
3 years ago

”A GROWING number of French nationalists are questioning the official line on the causes of the Notre Dame Cathedral fire”

Oversat til dansk betyder det, at en håndfuld ukendte, egentlig ret ligegyldige og fuldstændig indflydelsesløse kommentatorer på 2 – 4 ligeså ukendte alternative onlinemedier, i mere eller mindre diplomatiske vendinger, har luftet deres tvivl vedrørende årsagen til branden, hvilket istemmes af nogle få andre kommentatorer på selvsamme medier.

Ekko, ekko, ekko…

Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
3 years ago
Reply to  Torsten K

Det er jo ikke afgørende om det er “egentlig ret ligegyldige og fuldstændig indflydelsesløse kommentatorer på 2 – 4 ligeså ukendte alternative onlinemedier”. Jeg oplever ofte, at de gamle medier(MSM) ikke fortæller hele sandheden eller nogengange bringer decideret falske nyheder. Derfor er jeg for flere årtier siden begyndt at søge nyheder på online nyhedsmedier. De viser sig ofte at sige sandheden. Man skal selvfølgelig også mht online nyhedsmedier bruge sin kritiske sans. Men nyhedsformidlingen fra online nyhedsmedierne er blevet uundværlige for mig, fordi jeg ønsker at kende sandheden. Eksemplerne på at de gamle medier(MSM) ikke fortalte hele sandheden eller bragte… Read more »

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Ivan Dybdal

@ Ivan Dybdal: Sandheden er der rigtig mange, som mener at have patent på, men da alt man kan læse er farvet af skribentens personlige observans, er det i sagens natur umuligt at finde neutrale og ærlige oplysninger om noget som helst. Det er ligegyldigt, om man læser en fødselsdagshilsen, en murstensroman, en lederartikel i et dagblad eller en dødsannonce i den lokale ugeavis; det hele er skrevet med baggrund i afsenderens dagsorden, som har den hensigt at bringe læseren i den eller den sindsstemning. Nogle er ganske vist dygtigere end andre til at fremstå troværdige, men oftest kun i… Read more »

Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
3 years ago
Reply to  Torsten K

@Torsten K.
Jeg er ikke enig. Der er data/empiri og der er tolkningen af data/empiri. Mange glemmer at det er to væsensforskellige ting.
Nyhedsformidlingen tager udgangspunkt i data/empiri. Udvælgelsen af data/empiri kan være politisk farvet og selektiv.
Man kan selvfølgelig også – som f.eks Kresten Poulsgaard – vælge den moderne videnskabelige, social konstruktivistiske tilgang: “Hvis det er fakta, så benægter A fakta!” 🙂

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Ivan Dybdal

@ Ivan Dybdal:

Du modsiger desværre dig selv. Først hævder du, at du ikke er enig.

Derefter skriver du, at udvælgelsen kan være politisk farvet og selektiv, hvilket jo i bund og grund er essensen af det jeg allerede har skrevet.

Brugen af vendingen ”kan være” er endvidere et klokkerent eksempel på at ville så tvivl, og indragelsen af Kresten Poulsgaard sker alene for at opstille en stråmand.

Snedige små retoriske tricks som nogle måske falder for.

Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
3 years ago
Reply to  Torsten K

Der er ingen modsigelse. Empiri: ½ af indholdet er væk. Vælg selv din tolkning. Flasken er halvt tømt eller flasken er halvt fuld 🙂

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x