25
apr
Seneste opdatering: 25/4-19 kl. 1522
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ortega Smith er en klassisk liberalist, men det må han ikke sige: Spansk politiker advarte mot islam, risikerer flere år i fengsel. – Spain: Does the Term ‘Islamist’ Constitute Hate Speech?

“Indvandringen vil aflive europæisk civilisation”

 Gérard Collomb, socialist, var Macrons højre hånd indtil for nylig. Der er to ting, jeg spørger mig om i disse år. Den ene er, om borgerkrigen i Vesteuropa allerede er installeret. Det viser først eftertiden. Den anden er, hvordan man indkapsler den, når den bryder ud i f.eks. Sverige eller Frankrig.

Hvordan forhindrer man, at ummahen i Odense, Gøteborg og Jokkmokk også griber til våben? Med andre ord, bliver den næste pan-europæiske krig udløst af EU’s parodi på en grænse- og fremmedpolitik, og spredt ved en islamisk kædereaktion?

Indenrigsminister Gérard Collomb sagde ved sin afgang i 2018, at han frygtede salafistiske borgmestre i Frankrig ved næste valg. Franske medier nedtoner og udvisker Collombs mildt sagt skræmmende udtalelser:

“Om fem-seks år vil udviklingen være irreversibel. Så er det sket med os”

Da indenrigsminister Gérard Collomb i fjor forlod præsident Emmanuel Macrons regering for at vende tilbage til sin post som borgmester i millionbyen Lyon, undlod han diplomatisk at melde klart ud, at han var lodret uenig i Macrons vege indvandrerpolitik og dennes parløb med kansler Angela Merkel i EUs hovedkvarter i Bruxelles om åbenhed for indvandring. Men nu er Gérard Collomb kommet på andre tanker.

Jeg vil mere, at om fem-seks år vil udviklingen ikke kunne vendes. Så er det sket med os. Det er resultatet af 40 års slaphed. 40 års forræderi. 40 år med elitens løgne, som har lagt store områder åbne for de skæggedes oprettelse af mini-kalifater.

Det værste er, at advarslerne har været talrige i flere årtier. Men medierne har valgt at diabolisere Jean-Marie Le Pen og hans meningsfæller Det er ikke kun muslimerne, som praktiserer “taqiya”. Retten til at lyve over for anderledes tænkende. Vore politikere har udviklet sig til mestre i at udsprede usandhed. Nu tager præsident Macrons tidligere minister bladet fra munden og taler åbent ud om, at indvandringen vil aflive europæisk civilisation.

“Aujourd’hui côte à côte, demain face à face ?”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
3 years ago

Man kan spørge sig selv, om det nu også er islam, der er fjenden. Muselmanden gør jo kun, hvad muselmanden er ”kodet” til.

Fjenden er vel rettelig vestlige parlamentarikere, som gerne vil vælges og aflønnes af borgerne, men ikke agter at leve op til deres ansvar.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago
Reply to  Torsten K

Akkurat, den konservative Pernille Weis har tabt hjernen. Hun mener, at Europa sagtens kan tage imod 10 millioner afrikanere i Europa, selvom der er en tårnhøj ungdomsarbejdsløshed i Sydeuropa. Det viser hvor tåbelige og virkelighedsfjerne politikerne er. De er bedøvende ligeglade med om Danmark bliver afrikansk eller mellemøstligt, bare virksomhederne kan få billig arbejdskraft.

Søren Ferling
Søren Ferling
3 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Ikke tabt hjernen – plejer karrieren – for hvilken vælgerne blot er trædesten.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Og Henrik Qvortrup regner med, at Stram Kurs når at blive opstillingsberettet! ?

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Det är svårt att förstå varför så många europeiska politiker ville förstöra de homogena västeuropeiska länderna och i synnerhet de nordiska länderna som har varit de bästa i världen. Det postmoderna etablissemanget splittrar länderna som deras förfäder har byggt upp med multikulturalismen och massinvandring utan att ta hänsyn till befolkningen som så småningom kommer att bli en minoritet bland många andra. De försöker skapa en ny feodalklass utan samhörighet och historia som skall tjäna dem när de själva bor i grindsamhällen. Den brittiske politikern Enoch Powell hade rätt när han sade att ”De som gudarna vill förgöra gör de först… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x