25
apr
Seneste opdatering: 25/4-19 kl. 1203
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

636 000 i bostadskö i Stockholm, det er flere mennesker end der bor i hele Gøteborg

Svenske politikere har snoldet pengene væk på den 3 verden, og nu venter gigantiske velfærdsnedskæringer.

At spare på børn og gamle, ved enhver politiker, er altid det letteste. De skriver ikke kronikker og de piver, uden at nogen hører dem. Og så er kommunekonkurserne knapt begyndt endnu. Gamle og børn går nogle hårde år i møde.

Midt i videoen hører man moderaten Elisabeth Svantesson blive buhet ud. I videoens sidste tredjedel kan man høre konkret om gamle svenskeres livsbetingelser. Syge oldinge over firs, der bliver hjemløse.VIDEO: Här buas Elisabeth Svantesson (M) ut på demonstration mot äldres hemlöshet. Se også Tino Sanandaji: Utskrattade kvacksalveri. ”Utan invandring stannar Sverige.”

Salvini i EU parlamentet: “EU er det synkende Titanic”

Det er virkelig ikke tit, man hører en toppolitiker, der taler så klart. Man forstår på 3 minutter og 40 sekunder, hvorfor flere og flere italienere elsker ham. Salvini formelig pulveriserer EU Parlamentet . Salvini er nøglen i Steve Bannons strategi for EU valget. og jeg og en meget lille håndfuld danskere er inviteret sammen med Bannon i maj. Mere om det senere.

Flygtninge bringer krig til Italien

Nogle siger vi skal tage imod flere flygtninge. Vær forsigtig. Italien tog imod 600.000 falske flygtninge sidste år. De flygter ikke fra krig, men de bringer krig ind i vores lande. På et år har de begået 250.000 forbrydelser. 55 procent røverier, 51 procent udnyttelse af prostituerede. 40 procent voldtægter. 1500 voldtægter på et enkelt år. Og hvad gør EU? Ingenting! De introducerer begrebet klimaflygtninge.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
3 years ago

Et hjertestop var akut truende ved øjets første, nanosekunds fiksering på denne forsamling af lyserøde “fissehuer”. (Al lyserød garn på denne klode skal af samme grund opkøbes og afbrændes for at undgå denne smitsomme virus, vi har set forpeste Vesten) Men så viste det sig sørme, at der i denne sammenhæng ligefrem var hjerner og begavede holdninger under disse huer. Men kunne de ikke for en anden gangs skyld vælge en anden farve, for eksempel grøn, håbets farve. Signalværdien for den her valgte farve, har andre endegyldigt ødelagt…

Brandmand
Brandmand
3 years ago

Hvad laver de der lyserøde nisehuer? Er det George Soros fisse-huer, som svenserne stadig pryder sig med?

Vildnissen
Vildnissen
3 years ago

Møde med Bannon, impressed. Det får du sgu’ en skærv for(:-)

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Ikke har jeg tenkt å henge meg opp i fargen på de møssene de har på..men mere at statsminister Løfven ikke gadd å delta.
Det gjorde SD Åkesson hvis parti Nå er Sveriges nest største.
Han fikk frågan i riksdagen av Åkesson varfør han inte deltog.
I vanlig stil børjade Løfven forklara hur mycket bra han o sosserna har gjort for fattigpensjonærer o gamle husløsa..i årtider
Men svare konkret på frågan, ..det klarte han rett og slett inte.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x