27
apr
Seneste opdatering: 6/6-20 kl. 1248
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bill Warner is a writer, critic of Islam, and the founder of the Center for the Study of Political Islam. He is a former Tennessee State University physics professor.

Danmark har ikke længere råd til politikere, der er uvidende om islam

Hvem snyder hvem? Jeg vil hævde, Rasmus Paludan har snydt dumme danske journalister, der som han selv siger “hader ham,” til at give sig maksimal pressedækning, han aldrig havde kunnet få på nogen anden måde.

“Anstændigheden” tager helt fejl af Rasmus Paludan og hans strategi for at vække opsigt. Uffe Ellemann, Bjørn Elmquist og alle de andre ‘has beens’, ser kun happeningadvokaten, men der er en kølig kalkulerende hjerne bag gadecirkusset. I går var han nærmest rutinemæssigt på forsiden af begge tabloider. Som pr-geni minder han mest om en kloning af Simon Spies og Donald Trump.

I virkeligheden kan vi for første gang siden 1983 – i 36 år – få en politiker i Folketinget, der tager islam alvorligt og ved noget om den. Bortset fra Naser Khader. Men islams brohoved i vores land, er allerede takket være livsfarlige amatørpolitikere stærkt. Det er sent. Historien fortæller os, at vi aldrig får islam ud af landet igen, og at de vil gribe efter magten over os i al evighed, som de har gjort i alle erobrede lande gennem 1400 år. Kun spanierne slap af med islam – efter over 700 år.

Man ser frem til partilederdebatten Paludan/Løkke-Frederiksen

Det er stærkt tiltrængt, da de politikere der har masseimporteret denne ideologi, er spejlblanke på den. Paludan er ret vidende, hører man tydeligt i samtalen med Bill Warner,  og han er en knivskarp debattør, ved vi fra radioudsendelser. Senest havde Mikkel Andersson lidt svært med at følge med på 24 Syv.

Jeg ser frem til partilederdebatten Paludan-Løkke i TV. Jeg tror ligefrem jeg vil se den, det har jeg ikke gjort de seneste tre valg. Dels fordi alle politikere er så stinkende kedelige, dels fordi jeg er ligeglad med, om vores chefforrædder hedder Løkke eller Frederiksen. Det har været knapt, jeg overhovedet gad stemme.

Lørdag: Paludans parti nu opstillingsberettiget

Lørdag blev Paludans parti optillingsberettiget til Folketinget: Paludan er klar til folketingsvalg. Jespersen og Pittelkow skriver: Rasmus Paludan stormer mod opstilling til Folketinget – det kan få stor betydning.

Paludan er et løsgående missil og politikerne hader det

Af Hans Rustad

Med Paludan i studiet vil tv-debatterne tage en helt anden retning. Det bliver uforudsigeligt.

Rasmus Paludan er et løsgående missil, der kan ødelægge politikernes maskespil: Det, at der foregår reel debat om problemerne er en illusion. Alle partier, selv Dansk Folkeparti, har klare grænser for hvad de må sige. De opretholder en konsensus.

Nye Borgerlige brød med de uskrevne regler. Paludan gør det, medierne længe har gjort: Han sætter sagen på spidsen og provokerer for at fremkalde en reaktion. Medierne vil gerne have disse metoder for sig selv: Dagligt karikerer de virkeligheden, indenfor sine egne grænser.

Paludan er som en elefant i en porcelænsbutik. Man hører lyden af knust glas.

Han udfordrer politikerne på alt hvad de ikke vil tale om, og han stjæler mediernes metoder.

Det gør ham til en X-faktor i dansk politik, der er bestemt af visse regler.

Hvis han klarer at blive opstillingsberettiget, er systemet nødt til at give ham plads: Med ham i studiet vil tv-debatterne tage en helt anden retning.

Vesteuropæisk politik er gabende kedelig. Søvndyssende. Med en provokatør i studiet bliver det hele uforudsigeligt.

Politikerne vil blive nødt til at tone rent flag.

Venstrefløjens alliance med islam vil blive tydeligere. Paludan er truet på livet og konsekvensen af hvad mange på venstrefløjen siger, er at Paludan må dø.

Formodentlig har han forsonet sig med at det godt kan blive udfaldet. Han vil være endnu farligere for ”the establishment”, hvis han lider det mange vil opleve som en martyrdød for Danmark.

Det er næppe eliten, som kommer til at skrive Paludans eftermæle.

Han skriver det selv, hver eneste dag og han bringer – med alle sine provokationer – noget frem, som dansk politik har manglet: liv og røre i andedammen. Han får konfliktlinjer frem, som politikerne slet ikke vil tale om.

Sådan set indsnævrer han afstanden mellem det virkelige liv og den offentlige samtale. Folk spidser ører.

Det var det samme Trump gjorde.

Det er fuldt ud realistisk at se Paludan som et symptom på at noget er alvorlig galt i det danske samfund. Han er ikke ufejlbarlig, men han får konfliktlinjer frem, som medierne og politikerne er enige om ikke at berøre.

Hvis man skal imødegå ham, må det være med sandfærdighed.

DR lyver om Stram Kurs’ partiprogram

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
3 years ago

“Historien fortæller os, at vi aldrig får dem ud igen.” Nå? …reconquistareconquistareconquista… Kan et folk gå fra at være vikinger til en samling bøvsende bløddyr, kan de vel også gå den anden vej igen. Og kan perkerne gå den ene vej, kan de også sendes med katapult den anden vej igen. Ting kan ændre sig uforudset og drastisk på meget kort tid. Som eksempel: For bare en månde siden ville jeg have forsvoret, at jeg nogensinde kunne finde på at stemme på Paludan. Bliver det en mulighed, er han nu det eneste, jeg vil stemme på. Vi har ikke brug… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
3 years ago
Reply to  steen

2001?
Tænker du på Muhammedkrisen i 2006?

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago

For en gangs skyld vil jeg se frem til politiske debatter med både Paludan og Pernille Vermund som meget besværlige aktører for de dødssyge levebrødspolitikere.
Der skal købes popcorn og pils!

Torsten K
Torsten K
3 years ago

”Kun spanierne slap af med islam – efter over 700 år”

Det lykkedes skam også grækerne at vriste sig fri af islams åg – efter over 350 år.

(Andre lande i det sydøstlige Europa fik ligeledes sparket muselmanden ud).

Der er med andre ord håb forude, og det virkelig triste er, at vores folkevalgte med fuldt overlæg har trukket katastrofen ned over vores hoveder.

Tilykke med opstillingen, Paludan. Mit kryds er på vej!

tavsen
tavsen
3 years ago
Reply to  Torsten K

Nu er islam tilbage for fuld styrke, næsten 10.000 i år.

https://data2.unhcr.org/en/situations/mediterranean

jørgen
jørgen
3 years ago

Der er en grund til at man i den gamle Basel-liturgi bad om følgende: ”Nedbryd den falske profets Muhammeds skanser!” Man kendte dem og led ikke af falske forhåbninger om et pludseligt opstået vennesælt islam som bare vil være ven med os alle. Overalt hvor islam fik en fod indenfor i Europa kostede det århundreders blodigt arbejde at få muslimerne ud igen.

Charles
Charles
3 years ago

DR skal fratages deres sendertilladelse hvis de vedbliver at fastholde løgnen.
For satan en lortekanal.

Tim Pallis
Tim Pallis
3 years ago

Det er virkelig et meget fint interview Rasmus Paludan har her med Bil Warner. Det får mig til at overveje, om jeg ikke skal stemme på RP til valget. RP stiller gode spørgsmål til BW, som selvfølgelig har en meget stor ekspertviden om Islam. Forskellen mellem dem er BW’s faglige og videnskabelige stilrenhed, som holder sig stramt til Muhammed og teksterne, og så det, at RP taler om muslimerne. Men de svinger godt sammen, og det er et meget positivt indtryk man får af RP, som selv er meget vidende og åben for at vide endnu mere om islam af… Read more »

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Ja her er der total feststemning – og lettelse, som oven på en god høst. Tid til lidt ærkedansk musik alle kan forstå. Teksten skulle være skrevet af den dansk soldat, men det er vist aldrig verificeret. Skide være med det. Ærkedansk er den:

https://www.youtube.com/watch?v=ygxWlBU4VlY

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Den her er også tudemorsom. Håber det kommer op som emne i valgets TV-debatter :-DDDDDDDDD!

https://www.youtube.com/watch?v=ljMhuZHeYG0

Søren Ferling
Søren Ferling
3 years ago

Nu er jeg bare spændt på om Løkke er fej nok til at spænde ben for Paludan ved at udskrive valg indenfor de næste femten dage – for et parti skal være anmeldt så længe før der udskrives valg.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Søren Ferling

Det er han ikke, idet han endnu ikke har udsigt til en EU-toppost.

Desuden skal vælgere, som ønsker det, have mulighed for at kunne brevstemme de sidste tre uger før valgdagen.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x