28
apr
Seneste opdatering: 28/4-19 kl. 1318
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islam er en skam- og “det er din skyld” religion, dens psykologi er psykopatens

Lige modsat af skyldreligionen kristendom, den passer desværre som hånd i handske til den postkristne sentimentalitet, der regerer Vesten i dag. Mentalt er vi skabt til den erobring, vores politikere udsætter os for. I 1940, i 1864, i 1659 havde enhver kaldt deres handlinger landsforrædderiske, men i nutidens feminiserede velfærdspsykologi, er de det ikke. Vi er modne til plukning for enhver erobrer.

Selvom enhver kan læse Europol’s årlige EU Terrorism Situation and Trend Report, starter et sælsomt skuespil forfra, hvergang der forekommer et større terrorangreb. Især hvis det en uhyre sjælden gang rammer islam. Så pudser islams bødler offerglorien, og vi lader dem gøre det uden at forstyrre dem med kendsgerninger.

Islam er “en erobrings- og dominansdoktrin”

Islam er en skam- og “det er din skyld” religion, vi behøver ikke hvidvaske den, det gør den selv. Selvransagelse og islam rimer ikke på hinanden. Islam er, som Hirsi Ali siger, “en erobrings- og dominansdoktrin.” Erobrere er ikke tvivlere, erobrere ruer ikke over deres forbrydelser. Der er ingen muslimske fakkeltog i Vesten, når islam myrder 253 kristne på Sri Lanka. De kan ikke se problemet. Heller ikke islams kroniske myrderier på kristne i Nigeria afficerer dem.

Vi vil ikke konfronteres med sandheden, at der kun er en terrorfare – islam.Vi står midt i en religionskrig, vi vil bare ikke indse det, skriver Katrine Lilleør i dag, og det er lige præcis, hvad der er sket:

Uvidende politikere har masseplantet den næste europæiske generations krig, de første tusinder civile har allerede måttet lade livet, og hverken journalister eller politikere har et realistisk billede af den krig, der ikke bare så småt er startet, men som de er stærkt medskyldige i at have installeret.

Rasmus Paludan er en bleg afart af de politikere, vi vil se i Europa i de kommende årtier

Blandt andet af den grund, må man hilse opkomsten af en Rasmus Paludan velkommen, men det forstår de debatterende klasser heller ikke. Jeg mener, hvad jeg skrev: Danmark har ikke længere råd til politikere, der er uvidende om islam, vi er ved at få brug for krigstidspolitikere.

Fredstidspolitikerne har lavet ulykker nok, madammevældet er blevet for stor en sikkerhedsrisiko. Pressen tror, den har skabt Paludan, men Paludan spiller bare på den, som på en violin. I virkeligheden har Løkke, Støjberg, Frederiksen og alle de andre multikulturalister gennem 36 år skabt Paludan – sammen med islam. Torben Mark Petersen skriver sandt nok:

Rasmus Paludan er en bleg afart af de politikertyper og de partier, vi vil se blive dannet i Vesteuropa i de kommende årtier, hvis ikke EU får lukket de ydre grænser, og politikerne gør noget ved udvisningen af kriminelle indvandrere og islamiseringen.

The recently released Black and White Book of Terrorism in Europe has brought to light that radical Islamic terrorists have accounted for 91 percent of all of the victims of terror attacks since 2000.

The book is the project of Spanish MEP and president of the Foundation for Victims of Terrorism, Maité Pagazaurtundua, and cites that 753 people have been killed in terror attacks across the European Union during the time span between 2000 and 2019, the French daily newspaper, Le Figaro, reports.

Additionally, the report looks at European victims of terror that has been committed abroad and reveals that an additional 1,115 people including tourists and military personnel were also victims of radical jihadists during the same period of time.

Of the total number of victims, 91 percent of them were killed as a direct result of actions taken by radical Islamic extremists. 20 percent of those murdered were done so by suicide bombers. Study: Radical Islamic terrorism accounts for 91 percent of terror victims in Europe. – Radical Islamic Terrorism Accounts for 91 Percent of European Terror Victims.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten
Morten
3 years ago

Paludans success skyldes først og fremmest DFs totale svigt. Hvordan det parti kunne udvikle sig til et levebrøds-DJØF parti som blot blåstempler og viderefører udskiftningen af det danske folk er ud over min fatteevne. Med “venner” som dem behøver man næsten ikke fjender. Indvandrerne har mere ihærdige forkæmpere i Folketinget i form af Alternativet og de Radikale, mens danskernes etniske interesser bliver ignoreret af de partier der ellers burde passe på os. Sørgeligt men sandt.

Leif
Leif
3 years ago
Reply to  Morten

Mener trods alt, at DF har gjort alt for at stoppe indvandringen med de mandater, befolkningen har givet partiet. Det ville have set 100 gange værre ud, hvis partiet ikke havde eksisteret.

Lenn
Lenn
3 years ago

Nej, man vender det blinde øje til, for kristne anses af især skandinaviske (og britiske medier) for at være mindre værd, som mennesker. Man samler heller aldrig ind til kristne på de store tv landsindsamlinger, nej, kun til muslimer, så endnu flere millioner får råd til at tage turen op igennem Arabien og Afrika med kurs mod Europa. Men svenskerne topper stupiditeten, for nu vil de sprede massemorderne fra Syrien og Irak ud i 41 kommuner. Det er godt for isis, for så kan de nemmere skabe virkelig megen ragnarok. https://voiceofeurope.com/2019/04/41-swedish-municipalities-being-forced-to-shelter-returning-islamic-state-members/ Et klogt land ville gøre kort proces med disse… Read more »

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  steen

Det gik sådan set galt allerede i 1523 da Sverige ødelagde Kalmarunionen fordi Gustav Vasa havde stormagtsdrømme.

Siden har Sverige altid været en farlig nabo!

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Torsten K

Svensker har bestandig brydd seg mest om seg selv..skit i naboland..
WW2 beviset i fulle, defacto..og bare fortsetter.
Nå ved at de overfyller landet med illegale islamister o hjemvendte IS terrorister..deres familjer.https://twitter.com/intent/tweet?text=Jihad+st%C3%A5r+for+91+%25+af+al+europ%C3%A6isk+terror&url=http%3A%2F%2Fsnaphanen.dk%2F2019%2F04%2F28%2Fjihad-staar-for-91-af-al-europaeisk-terror%2F

Torsten K
Torsten K
3 years ago

“Uvidende politikere har masseplantet den næste europæiske generations krig”

Ja, uvidenhed kan man godt have på fornemmelsen, at det skyldes, hvis ikke slet og ret ubegavethed, når f.eks. en homoseksuel partiformand sender en mail til statsministeren med bl.a. ordene:

“I dag er vi blevet et parti rigere i den kommende valgkamp. Et parti, og en partiformand, som går til valg på forslag, der strider mod grundloven og de frihedsrettigheder, vi har bygget vores samfund på, og som går direkte efter minoriteter i vores samfund”

Læs evt. hele artiklen i BT her:

https://www.bt.dk/politik/elbaek-skriver-mail-til-loekke-krisemoede-om-paludan

Man tager sig til hovedet…

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  steen

“Elbæk må have mere presserende problemer end Paludan”

Helt sikkert, for bl.a. skal Elbæk forholde sig til, at hans nye venner, muselmændene, går ind for at kaste homoseksuelle ud fra højhuse.

Og overlever ofrene faldet, skal de stenes bagefter!

Et eller andet sted undervejs må kæden vist være hoppet af for Elbæk…

En rigtig dansker
En rigtig dansker
3 years ago
Reply to  Torsten K

Elbæk har aldrig haft en kæde…..En gang idiot – altid idiot

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Torsten K

..”vi har bygget vore land…” Akkurat BYGGET, som ikke passer inn i dagens virkelighet..91% av all terror begåes av de politikerne har tatt inn i våre land..islamister. Derfor får “Stram Kurs” Rasmus Paludan den oppslutning de trenger for å komme Inn i politikken, som gikk raskt og som .trengs. De andre partilederna har sovnet inn..for mett av dage..DFP..en kjempeskuffelse, så bra disse går sterkt tilbake..man undrar egnetlig varfor de startet opp..bare juger for folket. Jeg håper at “Stram Kurs” kan redde Danmark ved at de får den oppslutning de trenger for å komme inn i Rikspolitikken. Iallfall vil de bli… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

@ Steen

Kan du finde min:

“Hvorfor vil Danmarks statsminister – L Löfven R – bekæmpe Stram kurs, når det er iSlam, der er problemet.

Hvorfor vil Danmarks statsminister – L Löfven R – ikke forstå folkets protest?

Er jeg den eneste der får mindelser om Sverige?”

På din Facebook væg?

For min Facebookkonto “Anders Bo Ro” er uden yderligere forklaring blevet deaktiveret!

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Anders Bo

”Hvorfor vil Danmarks statsminister – L Löfven R – ikke forstå folkets protest?” Det skyldes, at prisen for en toppost i EU eller det private erhvervsliv er, at statsministeren ignorerer folkets protester. Det kaldes omvendt korruption, forstået på den måde, at det op til den enkelte parlamentariker selv at regne ud, hvor meget der skal ydes for at få den fede stilling. Jo mere forræderisk embedsførelse des større gevinstchance! Se blot på Vestager og Corydon, blot for at nævne et par stykker. Fandtes der derimod en karensperiode for afdankede politikere, hvor de ikke kunne få stillinger i eksempelvis EU-regi, ville… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Er uret frosset?

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x