29
apr
Seneste opdatering: 29/4-19 kl. 1753
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“It’s vital to the European Unions survival that the nation state is destroyed”

For første gang i tre måneder er der en ny Pat Condell. Se også Frans Timmermans: “Diversity Gives Us So Much Strength”.

Lars Hedegaard: Politiets teologi

Ordensmagten har ikke ressourcer til at håndhæve lov og ret i Brønshøj, bl.a. fordi der skal afsættes mandskab til teologiske belæringer af borgere, der ikke indser storheden i det islamiske projekt.

Nogle danskere buhede under Hizb ut-Tahrirs nyligt afholdte fredagsbøn foran Christiansborg og blev irettesat af en politibetjent. Om det skriver Niels Lillelund i Jyllands-Posten (28.4):

Vold fremkalder ærbødig respekt

»Han bebrejder dem deres adfærd og fortæller dem, at de stĂĄr og buher under den del af bønnen, der svarer til fadervor,« forklarede en deltager. Politiets teologiske ekspert var ogsĂĄ til stede under en Paludan-happening, hvor han truede en deltager med at melde ham til de sociale myndigheder, fordi han havde sit barn med til korankastning. De muntre svende fra Hizb ut-Tahrir havde ogsĂĄ taget børn med til deres fadervor, men det mĂĄtte de godt, sĂĄ der er forskel pĂĄ folk, og man mĂĄ ikke afbryde fadervor pĂĄ Christiansborg Slotsplads, det manglede bare.”

Hvad er det ved islam, der påkalder sig politiets – og Lars Løkkes – ømme omsorg? Tilmed i den grad, at politiet begynder at belære borgerne om islams trosindhold?

Som Lillelund rigtigt bemærker, er det islams voldsparathed. Når statsministeren springer frem og fordømmer Rasmus Paludan, så er det ikke Paludan, han kommenterer, men volden.

Vold fremkalder ærbødig respekt, og vold vinder hver gang. I stedet for at fordømme de voldsmænd, der satte Nørrebro i brand, fordømmer statsministeren voldens ofre.

Voldsmænd som Mussolini og Hitler ville have nikket anerkendende til Lars Løkkes reaktion, for de kendte voldens overmagt.

Hvad er det ved islam, der påkalder sig politiets – og Lars Løkkes – ømme omsorg?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

I dag blev et særdeles brutalt planlagt terrorangreb afværget i Frankrig, men er stort set ikke nævnt med et ord i MSM-medierne. Det var igen islamister!!!.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago

Vold bekæmpes med eskaleret opskaleret modvold, så enkelt er det.
Og det virker fortrinligt, selv pĂĄ polakker 1940-45.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det kan være, men prøv nu først med stemmesedlen…

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Torsten K

Det har vi prøvet, og vi stemte DF ind i en position, som traditionelt giver adgang til statsministeriet. I samme blĂĄ blok, gik V til valg pĂĄ “Straksopbremsning!”, C gik til valg pĂĄ “Stop Nazi-islam”, og LA pĂĄ “Lukkede Kasser”. Hvad vi fik for vores stemme, var mere af det samme. Du kan da prøve at stemme pĂĄ NB, og sĂĄ hĂĄbe pĂĄ at de ikke laver en DF pĂĄ dig, nĂĄr I om tyve ĂĄr – og 500.000 flere indvandrere – fĂĄr dem stemt op i den position DF har i dag. Personligt gider jeg ikke være til grin… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Det ser ud som om, at MSM’s plan for at tie Rasmus Paludan ihjel nu er sat i værk. MSM udviser forbløffende ensrettet opførsel, nĂĄr de optræder som de sande troendes forsvarere. Er det bestikkelserne (statsstøtte) fra Chrborg og penge fra Soros, der fĂĄr nokkefĂĄrene i danske medier til at rette ind i retning af Mekka ?

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Der skal handles, jo før des bedre.
Breiviks Strategi på det område var og er en øjenåbner.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Er det så noget, der vil blive iværksat i nær fremtid eller..?

Lenn
Lenn
4 years ago

Se lige her! Sports Illustrated går all in i forhold til islamiseringen! Nu har de en muslima sæk i sæk på forsiden!? Vesten er degenereret! https://barenakedislam.com/2019/04/29/sports-illustrated-has-turned-its-celebrated-swimsuit-edition-into-a-no-go-zone/

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Lenn

Get woke, go broke.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Nu klappar säkert Frans Timmermans sina händer och ropar av glädje och Jean-Claude Juncker öppnar en champangeflaska till eftersom 800,000 migranter är på väg till Europa. https://www.youtube.com/watch?v=youQpQQDs_o

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Pat Condell har helt rätt att om EU skall överleva sĂĄ mĂĄste de först förstöra Europas självständiga nationer. Frans Timmermans är en farlig man som talar med en kluven tunga när han säger att diversitet ger oss styrka när han i själva verket tar ingen hänsyn till Europas kulturella mĂĄngfald utan medvetet förstör den. Han och hans gelikar vill förinta och splittra Europas unika nationer med multikulturlismen för att kunna kontrollera Europas befolkning och göra dem till slavar. Han vill tillsammans med globalisterna skapa en totalitär stat med hjälp av en totalitär religion och byta ut Europas befolkning. George Orwell… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Hvad er det ved islam, der påkalder sig politiets – og Lars Løkkes – ømme omsorg? Tilmed i den grad, at politiet begynder at belære borgerne om islams trosindhold?

Som Lillelund rigtigt bemærker, er det islams voldsparathed.

Det har jeg svært ved at tro. Muslimer er ikke en trussel mod LLR personligt. Der er nok snarere tale om at LLR fĂĄr sine marchordrer fra højere sted: “ParĂ©r ordre, eller hverken du eller din familie i fem led, vil arbejde i denne by igen.”

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  steen

De er næppe købt med kolde kontanter, men er snarere blevet stillet “noget” i udsigt, hvis de fører den “rigtige” politik.

Hvad dette “noget” er og hvad den “rigtige” politik sĂĄ bestĂĄr af, er op til den enkelte politiker at forestille sig.

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Pat Condell: “A battle that must be won. Whatever the cost!”

Hust at stemme til EU-valget! Jo mere modstand EU fĂĄr des bedre.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
4 years ago
Reply to  Torsten K

Han sa sĂĄ även inför Brexit-valet 2016, men som han riktigt pĂĄpekar sĂĄ har etablissemanget, politikerklassen och medieklassen motsatt sig en exit. DĂĄ kan man frĂĄga sig vilken oppositionell eller folklig viljeyttring bland EU-medborgarna som skulle utgöra motstĂĄnd mot EU, inifrĂĄn? SD (Sverigedemokraterna) gjorde ju klart även de, att de inte längre ivrar för en Svexit, men säger sig vilja “reformera inifrĂĄn”… AlltsĂĄ vidgĂĄ ett korrupt system, men inte vilja avskaffa det eller frigöra sig frĂĄn det. Vilken/vilka av de 8 politiska falangerna, partisammanslutningarna, i EU-parlamentet jobbar för att gräva EU:s grav som en del i det politiska programmet (jag… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x