30
apr
Seneste opdatering: 30/4-19 kl. 1545
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Vestergaard (DF): “Vi får aldrig sandheden at vide”

I og for sig ikke så meget, som jeg ikke gjorde opmærksom på den 18 april og den 21 april, men betyggende at tænkende mennesker observerer de samme ting. DKA skriver  Hvor er den danske presse? Se også French Imam: Muslims Must Not Donate Money for Rebuilding Notre Dame og Notre Dame was ‘no accident’ – why France believes Paris cathedral blaze was Europe’s 9/11

Document inviterer til møde med Steve Bannon 10 maj

Jeres undertegnede er i Norge 10 maj. Også til et gensyn med gode norske venner og nogle danske, jeg tager med. Jeg lover nærbilleder fra forestilingen. Bannon er i Europa i anledning af EU valget: Matteo Salvini Is Key For Bannon’s Strategy In The European Elections.

Jeg havde ellers ikke tænkt mig at stemme til den dårlige undskyldning for at nedlægge hvad der var tilbage af demokrati i Europa, men det er da muligt, jeg kan skade EU’s føderalister mere ved at stemme. Stemmeprocenten til det pseudovalg har jeg ingen lyst til at bringe i vejret.

De der tror, vi kan bevare et dansk hjemland og samtidigt være underlagt EU, skal høre, hvad føderalisten Verhofstadt sagde i går. Han vil afskaffe vores tusindårige land, og såkaldte ‘flygtninge’ er kun et af hans midler.

Danske EU tilhængere enten lyver bevidst eller lever i en illusion: The EU has provided 2 million migrants with unlawful cash cards worth 1.55 billion euros to legalise illegal migration. Maren i Kæret kan se, formålet er at svække nationerne så meget som muligt. Bild mig ikke ind, at Løkke og Frederiksen ikke kan.

Vi har meget hårdt brug for danske politikere, der er ærlige om EU’s mål og midler. Alle EU positive partier fortier og lyver for os. De store partiers balancegang mellem EU og befolkningens interesser, må høre op. De kan ikke tjene begge herrer, de må tvinges til at vælge så længe EU toppen ikke vil opgive en superstat.

Fredag 10. mai 2019 får du anledning til å høre den legendariske Steve Bannon i Oslo Militære Samfund. Donald Trumps tidligere sjefsstrateg Steve Bannon var med å bygge opp Breitbart.com til en suksess. Da Trumps valgkamp sto i stampe, var det Bannon som kom inn som leder og han har fått mye av æren for at Trump klarte å disiplinere seg de siste ukene. Uten dette hadde neppe Trump vunnet.

Bannon er ideologisk. Han er anti-establishment. Dette vil bli en interessant kveld.

Vi åpner dørene kl. 18.00 – foredraget starter kl. 19.00

Vi selger billetter med QR-skanning, men av sikkerhetsmessige årsaker må alle også vise legitimasjon ved inngangen.

Pris for unummererte billetter er 400 kr.

Billetter kan du kjøpe av oss her

Vi vil som vanlig gjøre vårt beste for å live-strømme foredraget.

Se også Stærks feberfantasier: – Bannon vil bygge Europa på minoritetenes «knuste kropper»

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
4 years ago

“havde ellers ikke tænkt mig at stemme til den dårlige undskyldning for at nedlægge demokratiet i Europa, men det er da muligt, jeg kan skade EU’s føderalister mere ved at stemme”

Naturligvis skal der stemmes ved EU-valget. Alle EU-modstandere, der ikke stemmer gavner jo netop føderalisterne.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Stemmer du på Anders eller Rina?

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  steen

Jeg tænkte også på ikke at stemme, da Nye Borgelige ikke stiller op.

Men med det samarbejde DF vil indgå, så…

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Jeg stemmer på Stram Kurs. ☺

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Charles

Det gør du vel. Til folketingsvalget. Her går debatten på EU-valget.
Der synes få ikke socialistiske kandidater opstillet hos folkebevægelsen, mulige kunne være https://www.folkebevaegelsen.dk/wp-content/uploads/2019/04/V3_Lave-folder.pdf og Åge Staun. En af de to får nok min stemme, da DF er som de er, og Nye Borgerlige ikke er opstillet.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

“Over two million migrants have received anonymous debit cards. The equivalent of 500 billion forints (1.55 bn euros) has been spent in this manner”, Chief Security Advisor to the Prime Minister György Bakondi said. Det er en skam, at ungarerne ikke forfølger denne sag. Anonyme kort er ulovlige og kan bruges til hvidvask af penge. Det må være muligt at stille de kriminelle bureaukrater og politikere til ansvar overfor de europæiske skatteydere, som ufrivilligt er med til at betale for Europas undergang. Der skal offentliggøres budgetter og regnskaber, hvoraf identiteten af de beskidte håndlangere for islams invasion fremgår. DF’s og… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x