1
maj
Seneste opdatering: 1/5-19 kl. 1657
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Fucking religion.”A grandmother’s journey to rescue her grandchildren from Syria

Dokumentaren er seværdig af mange grunde, men først og fremmest viser den de tragiske følger af vesterlændingenes hjerteskærende naivitet over for dødskulten islam. Når man tænker på, hvordan det store flertal forholdt sig til nazismen fra 1933 til 1939, havde det været til at forudse. De store flertal plumper i enhver fælde, der byder sig, og  demokratiernes politikere er næsten lige så ignorante som deres vælgere. Næsten.

Tara Nettleton giftede sig med muslimen Khaled Sharrouf og fik fem børn. Forældrene må betale det eventyr med deres liv, børnene er nu forældreløse, den ældste på 14 giftet bort til en jihadist og gravid. Hun er nu “enke.” Islams kaoskultur smadrede en hel familie, men hvad. Den har smadret dusinvis af lande. – Australian Broadcasting Corporation er et statsejet TV-selskab.

146.000 ofre for muslimsk terror siden 2001

På 18 år har islam udryddet en by lidt mindre end Odense

De er strid om antallet: 900,000 Christians were ‘martyred’ over last decade, says Christian research, skriver The Independent.

‘De fleste ofre er muslimer’ skriver Welt am Sonntag, men det må overvejende skyldes, at de ikke har haft nogle vantro for hånden at myrde. De er nemlig dræbt eller fordrevet med islams sædvanlige konsekvens for længe siden.

Islam vil naturligvis også fordrive svenskere, danskere og franskmænd, når de er mange nok. Det behøver man ikke tvivle et sekund på. I Danmark sidder vi på første parket til at se, hvad islam vil gøre ved Sverige. Danskere kan se det som en sci- fi- film om deres børns og børnebørns liv. Anedning til selvransagelse skulle man tro.

Denne pest har danske og vesteuropæiske politikere masseimporteret. Hvilken politisk kapitalbrøler!  KrD har historien på dansk 150.000 dræbt af islamistisk terror siden 2001

Since 9/11, Islamist extremists have perpetrated at least 31,221 attacks and killed 146,811 people worldwide, a study by the German outlet Die Welt am Sonntag has found out. According to its article “18 Years of Terror”, the number of violent attacks with at least 12 victims exceeds 3,000 acts, with 95,934 dead. Most of the victims have been Muslim. Islamist Attacks Have Claimed 146K Lives Since 9/11

WamS veröffentlicht Terrorliste seit 9/11 mit 150.000 Toten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
2 years ago

“Alle fortjener at leve i Danmark” (in casu: “Australien”). Er det ikke filmens påstand? Denne kvinde har uden tvivl hele tiden haft det udgangspunkt i forhold til sit samfund, den australske nation. Og derfor er hendes datter nu død, og hendes børnebørn ikke australske. Det giver ikke mening at hente de biologiske børnebørn til Australien. De fortjener det netop ikke mere end hundrede millioner andre børn, hvis lod det er at være født ind i religiøse klankulturer. Men det giver mening at tænke sig om for de mennesker i vores samfund, som kører på frihjul og gasser sig i egen… Read more »

Arne Lago von Kappelgaard
Arne Lago von Kappelgaard
2 years ago

Tallet 150.000 døde siden 2001 er ikke korrekt. Går man ind på listen og tæller sammen, ser det således ud: Siden 2001: 2002: 667 muslimske angreb i 23 lande, 3.149 dræbt + 6.055 sårede. 2003: 870 muslimske angreb i 33 lande, 3.279 dræbt + 6.706 sårede. 2004: 1.115 muslimske angreb i 37 lande, 7.109 dræbt + 14.558 sårede. 2005: 1.863 muslimske angreb i 38 lande, 7.648 dræbt + 12.864 sårede. 2006: 2.778 muslimske angreb i 42 lande, 15.225 dræbte + 19.484 sårede. 2007: 3.096 muslimske angreb i 45 lande, 20.495 dræbt + 27.317 sårede. 2008: 2.207 muslimske angreb i 42… Read more »

Lenn
Lenn
2 years ago

Polakkerne er nok det mest kristne folk i EU, og måske derfor har det bevaret forstanden. Her siger en politiker, at polakker knapt selv har råd til at få få 1-2 børn, mens muslimer yngler som kaniner. Han vil ikke have de muslimske barbarer ind, men Polen har taget mange kristne fra fx Ukraine ind, og de arbejder. https://barenakedislam.com/2019/04/30/trt-worlds-muslim-host-can-barely-contain-his-anger-over-polands-immigration-policy-which-rejects-all-muslims/

Lenn
Lenn
2 years ago
Lenn
Lenn
2 years ago

Tallet på de ca 150.000 dræbte af islamisk terror siden 2001 passer ingen steder. De, muslimer, har dræbt over een million uskyldige i terrorangreb siden 9/11, det har jeg læst flere gange. Raymond Ibrahim og thereligionofpeace, samt en række andre medier har skrevet om, at der nu i flere år er blevet dræbt 130.000 kristne pr år, af muslimer. Dertil kommer andre trosretninger, som er blevet dræbt. Flere anerkendte medier, fx Fox news, har skrevet artikler i 2015 om, at over 900.000 kristne er blevet dræbt af muslimer siden 9/11. Der er derfor noget helt galt med det tal, som… Read more »

britta due andersen
britta due andersen
2 years ago

nej hendes børnebørn/oldebørn er ingen trussel imod Australien i dag, men de bliver større og hvad så…….

Lenn
Lenn
2 years ago

Netop! Den ene er 17 og har allerede skudt 3 børn ud!! Muslimer er klamt liderlige, alt i deres “fucking religion”, som besse retmæssigt kalder den, handler netop om det: fucking! Når pigerne ikke fjernede deres slør, så ser jeg det som et farligt tegn på, at deres radikalisering er irreversibel. De vil komme til at ligge Australien til last resten af deres liv, det er jeg ret sikker på. Bedstemoren har nok stadig intet begreb om islam, og hvis børnene kommer tilbage, så bør hun få placeret de små børn i kristne fosterfamilier, få alle til en kristen eksorcist… Read more »

britta due andersen
britta due andersen
2 years ago
Reply to  Lenn

De turde ikke fjerne tøjet, da ISfolk ledede lejren. Men du har ret mht denne mormor/oldemor, hun vil aldrig selv være i stand til at “afmontere” islam i deres sjæle. Hun tror kærlighed er nok. Det skal meget mere til.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Det er velkendt, at muslimer udgør en uforholdsmæssig stor del af fængslede kriminelle i Danmark. Imidlertid fortæller det radikale venstre og andre tåber hele tiden, at det høje antal skyldes socioøkonomiske forhold. Hvis man tager hensyn til disse forhold reduceres forholdet mellem muslimske og danske indsatte betydeligt i antal og forskellene udviskes teoretisk. Man glemmer bare, at hvis man tager hensyn til socioøkonomiske forhold for danske indsatte, får man samme effekt som for de muslimske indsatte. Slutresultatet bliver derfor at den syge overrepræsentation af muslimske fanger i forhold til de danske herved ikke ændres, men forbliver betydeligt større for muslimerne.… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Elitens hemmelige agenda med globalisering og invasion af muslimer kan nu afsløres: Med globalisering og massemigration af muslimer får Eliten øjeblikkeligt 3 fordele: 1) Import af løntrykkende billig slavearbejdskraft. 2) Almindelige danskere forbruger for lidt. Import af ludfattige forbrugere som, efter at have fået overflyttet penge til forbrug fra almindelige skatteplagede danskere, nu kan feste med indkøb af boliger, biler, tøj og luxusvarer – men altså for fattige danskeres penge. 3) Import af fjendligt indstillede erobrere, som kan hjælpe Eliten med at holde danske arbejdere i skak, både økonomisk og politisk. Det giver Eliten fred til at bevare sin politiske… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Import af udenlandske borgere, som kan booste forbruget lyder sådan set rigtigt nok, men der er et men…

Underbetalte udenlandske arbejdere har ikke råd til at forbruge, ligesom de udenlandske arbejdere heller ikke kommer til at forbrugsfeste for danske skattekroner, idet de danske arbejdere jo er blevet arbejdsløse pga. befolkningsudskiftningen, og derfor ikke længere indbetaler så meget i skat som hidtil.

Altså ikke en win-win situation for eliten, men lose-lose.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Torsten K

Vi taler ikke om udenlandske arbejdere her – men om muslimske migranter, der aldrig har prøvet at arbejde. Det er den kvarte million, som Eliten forærer danske skatteyderes penge til. Den kvarte million muslimske migranter skal jo helst have det hele gratis – modetøj, smartphones, biler, spilcomputere, ferierejser hjem og pengegaver til de fattige slægtninge i Bumfuckingstan. De koster over 30 milliarder kr. om året. Det svarer nogenlunde til 10.000 kr. fra hver eneste danske skatteborger om året. Tyg lige på den.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x