1
maj
Seneste opdatering: 1/5-19 kl. 1831
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Video: En af påskeselvmordbomberne. Læg mærke til, at han bruger moskeen som kaserne og hotel. Se også Special Report: The bombers behind the Sri Lanka attacks. Når man ser den, indser man det skræmmende: Du kan aldrig stole på, at en muslim ikke vil slå dig ihjel. Mange vil ikke, men du kan aldrig vide hvem. 

“Vi er i en udmattelseskrig med korsfarerne”

Forleden trådte ISIS lederen frem offentligt for første gang i fem år efter at være erklæret død af både russere og amerikanere. Han er fed og velnæret og tydeligvis sluppet ud af Syrien længe inden de seneste kampe. Alt blive sprængt til atomer har han overladt til fodtusserne.

Han takker Allah for alt ISIS har opnået, men ingen har hjulpet islams erobringsstrategi bedre end de dumme ‘korsfarere,’ der lukker fjenden ind i titusindvis og betaler deres underhold. Det kan Allah slet ikke hamle op med. Vesteuropas politikere og EU kommer til at koste mange uskyldige mennesker livet. Er de parate til at bære det ansvar?

Frankrig har forhindret fem større, muslimske terrorangreb bare i 2019

For en muslim er en vantro naturligvis aldrig uskyldig = alle er født muslimer, hvis man ikke er det alligevel, er man frafalden, og frafald straffes med døden. Sådan er logikken: Kun en muslim kan være uskyldig. For herrefolket er klubben af uskyldige ganske snæver. Kristne ved noget om skyld, så det burde de lige kunne klare. Undtagen danske biskopper, naturligvis.

At Frankrig har forhindret fem større, muslimske terrorangreb bare i 2019, viser at disse politikere ingen hæmninger har, med at bringe deres landsmænd i livsfare. Har de forudset, at de skal bære det ansvar før eller siden? Hvad vil de sige til de efterladte, når fakler og John Lennon ikke længere er nok?

Har de tænkt sig at sælge det sådan, at det er Paludans skyld, at folk dør som fluer på deres vagt? Tror de selv, de kan undgå at leve med livvagt resten af deres liv, hvis de agter at overleve? De har masseimporteret vores dødsfjender, og vil kommer til at betale prisen i blod. Spørgsmålet er: Hvad vil der ske med dem?

This is the entire video by Baghdadi and his band of less than merry men. To understand the enemy, retired military intel man, Stephen Coughlin says, “One must read the enemy propaganda meant for us, as well as the propaganda they make for themselves”.

This video is a lot of both. But for sure so long as the MSM is determined to hide the real motives and inspiration for Islamic terror, and then fabricate the motives to further leftist agendas,  we are determined to show you what its really about.

There is no fix for a problem if you cannot know the source. And the source is the illegal importation of millions of un-vetted religious muslims, or teachers and transformers of less religious muslims into these. Vlad Tepes, Canada.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
2 years ago

Godt skrevet, Steen ! Det samme har jeg tænkt: man ved aldrig med dem! Gang på gang hører man jo også folk sige, efter et terrorangreb: “Narj, han var sådan en fliiink nabo, som spillede bold med børnene på gaden” osv. Jeg har kendt til muslimsk taqqyiah, siden jeg boede i Paris i begyndelsen af halvfemserne, hvor jeg også omgikkedes muhammedanere. Ja, tænk sig. . ! Man ved aldrig, om de pludselig får et anfald af Sudden Jihad Syndromet, som Robert Spencer kalder det. Jeg blev selv truet på livet af en muhammedaner, som jeg kendte, fordi han syntes, jeg… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
2 years ago

Oldtidens krig mod Den Moderne Civilisation … og så er der folk, der ikke tror på, at der findes tidsmaskiner. Det gør der. Man skal bare flytte sig i rum. Så flytter man sig også i tid.

– – –

Tim Pallis
Tim Pallis
2 years ago

Tak Steen for den video! Det her er jo helt fantastisk. Det er historisk! Den er selvfølgelig både på Jihad Watch og Bare Naked Islam. Du følger godt med! Lad mig nu høre det store latterbrag fra MSM. Nu har vi hørt Obama og hele koret af progressive politikere lige til Lars Løkke sige med stor alvor til folket, at ISIS ikke har noget med Islam at gøre. Men nu ved vi, at det er kernen af islam. Det er hverken islamisme, fundamentalistisk islam eller noget andet, man kan finde på for at sige, for at udtrykke, at det ikke… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Hur länge måste de europeiska folken bli utsatta för multikulti propaganda? Nu varnar en jesuitisk ärkebiskop att människor skall inte rösta på populistiska partier i EU-valet i Maj. Han vill skapa ett nytt Europa och säger att att de europeiska länderna måste klippa banden till sin historia men nationer är som träd och de kan inte överleva utan sina rötter.
https://cruxnow.com/church-in-europe/2019/04/23/archbishop-warns-against-rise-of-populism-in-the-european-union/

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Som Lenn- velformuleret.
Dog er der i mine øjne, noget om- det ikke blot er politikere, der har taget et stort ansvar på sig.
Det har vi som befolkning, vælgere, potentielle vælgere, sandelig også, vi har ved valg eller ikkevalg af disse og ikke andre muliggjort, at netop de står med så megen indflydelse, og ansvar for så meget og så mange.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

“…leve med livvagter…”?

Hvilke livvagter???

Hvis folkets raser, bliver så stort, at de går efter livvagterne + familie og/eller naboer. Hvem FILAN vil så være livvagter? ?

Lenn
Lenn
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Til sidst vil det også være umuligt at hyre så mange livvagter, som det vil kræve at overleve som demokrat i vesten. Derfor er de dumme politikere allerede ved at give efter og lade sig islamisere. Hvad mon Mette f og Pia k vil synes om at skulle iklæde sig hijab. .

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Lenn

Prøv at forstå, hvad jeg skriver…

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x