1
maj
Seneste opdatering: 1/5-19 kl. 1831
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Video: En af pÄskeselvmordbomberne. LÊg mÊrke til, at han bruger moskeen som kaserne og hotel. Se ogsÄ Special Report: The bombers behind the Sri Lanka attacks. NÄr man ser den, indser man det skrÊmmende: Du kan aldrig stole pÄ, at en muslim ikke vil slÄ dig ihjel. Mange vil ikke, men du kan aldrig vide hvem. 

“Vi er i en udmattelseskrig med korsfarerne”

Forleden trÄdte ISIS lederen frem offentligt for fÞrste gang i fem Är efter at vÊre erklÊret dÞd af bÄde russere og amerikanere. Han er fed og velnÊret og tydeligvis sluppet ud af Syrien lÊnge inden de seneste kampe. Alt blive sprÊngt til atomer har han overladt til fodtusserne.

Han takker Allah for alt ISIS har opnĂ„et, men ingen har hjulpet islams erobringsstrategi bedre end de dumme ‘korsfarere,’ der lukker fjenden ind i titusindvis og betaler deres underhold. Det kan Allah slet ikke hamle op med. Vesteuropas politikere og EU kommer til at koste mange uskyldige mennesker livet. Er de parate til at bĂŠre det ansvar?

Frankrig har forhindret fem stÞrre, muslimske terrorangreb bare i 2019

For en muslim er en vantro naturligvis aldrig uskyldig = alle er fÞdt muslimer, hvis man ikke er det alligevel, er man frafalden, og frafald straffes med dÞden. SÄdan er logikken: Kun en muslim kan vÊre uskyldig. For herrefolket er klubben af uskyldige ganske snÊver. Kristne ved noget om skyld, sÄ det burde de lige kunne klare. Undtagen danske biskopper, naturligvis.

At Frankrig har forhindret fem stÞrre, muslimske terrorangreb bare i 2019, viser at disse politikere ingen hÊmninger har, med at bringe deres landsmÊnd i livsfare. Har de forudset, at de skal bÊre det ansvar fÞr eller siden? Hvad vil de sige til de efterladte, nÄr fakler og John Lennon ikke lÊngere er nok?

Har de tÊnkt sig at sÊlge det sÄdan, at det er Paludans skyld, at folk dÞr som fluer pÄ deres vagt? Tror de selv, de kan undgÄ at leve med livvagt resten af deres liv, hvis de agter at overleve? De har masseimporteret vores dÞdsfjender, og vil kommer til at betale prisen i blod. SpÞrgsmÄlet er: Hvad vil der ske med dem?

This is the entire video by Baghdadi and his band of less than merry men. To understand the enemy, retired military intel man, Stephen Coughlin says, “One must read the enemy propaganda meant for us, as well as the propaganda they make for themselves”.

This video is a lot of both. But for sure so long as the MSM is determined to hide the real motives and inspiration for Islamic terror, and then fabricate the motives to further leftist agendas,  we are determined to show you what its really about.

There is no fix for a problem if you cannot know the source. And the source is the illegal importation of millions of un-vetted religious muslims, or teachers and transformers of less religious muslims into these. Vlad Tepes, Canada.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
4 years ago

Godt skrevet, Steen ! Det samme har jeg tĂŠnkt: man ved aldrig med dem! Gang pĂ„ gang hĂžrer man jo ogsĂ„ folk sige, efter et terrorangreb: “Narj, han var sĂ„dan en fliiink nabo, som spillede bold med bĂžrnene pĂ„ gaden” osv. Jeg har kendt til muslimsk taqqyiah, siden jeg boede i Paris i begyndelsen af halvfemserne, hvor jeg ogsĂ„ omgikkedes muhammedanere. Ja, tĂŠnk sig. . ! Man ved aldrig, om de pludselig fĂ„r et anfald af Sudden Jihad Syndromet, som Robert Spencer kalder det. Jeg blev selv truet pĂ„ livet af en muhammedaner, som jeg kendte, fordi han syntes, jeg… Read more »

Morten - - -
4 years ago

Oldtidens krig mod Den Moderne Civilisation … og sĂ„ er der folk, der ikke tror pĂ„, at der findes tidsmaskiner. Det gĂžr der. Man skal bare flytte sig i rum. SĂ„ flytter man sig ogsĂ„ i tid.

– – –

Tim Pallis
Tim Pallis
4 years ago

Tak Steen for den video! Det her er jo helt fantastisk. Det er historisk! Den er selvfĂžlgelig bĂ„de pĂ„ Jihad Watch og Bare Naked Islam. Du fĂžlger godt med! Lad mig nu hĂžre det store latterbrag fra MSM. Nu har vi hĂžrt Obama og hele koret af progressive politikere lige til Lars LĂžkke sige med stor alvor til folket, at ISIS ikke har noget med Islam at gĂžre. Men nu ved vi, at det er kernen af islam. Det er hverken islamisme, fundamentalistisk islam eller noget andet, man kan finde pĂ„ for at sige, for at udtrykke, at det ikke… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Hur lÀnge mÄste de europeiska folken bli utsatta för multikulti propaganda? Nu varnar en jesuitisk Àrkebiskop att mÀnniskor skall inte rösta pÄ populistiska partier i EU-valet i Maj. Han vill skapa ett nytt Europa och sÀger att att de europeiska lÀnderna mÄste klippa banden till sin historia men nationer Àr som trÀd och de kan inte överleva utan sina rötter.
https://cruxnow.com/church-in-europe/2019/04/23/archbishop-warns-against-rise-of-populism-in-the-european-union/

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Naboer…
Men det kunne nok ogsÄ vÊre foregÄet herhjemme.
https://neonnettle.com/news/7320-sweden-fails-to-deport-migrant-who-sexually-assaulted-11-women-in-2-weeks

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Som Lenn- velformuleret.
Dog er der i mine Þjne, noget om- det ikke blot er politikere, der har taget et stort ansvar pÄ sig.
Det har vi som befolkning, vÊlgere, potentielle vÊlgere, sandelig ogsÄ, vi har ved valg eller ikkevalg af disse og ikke andre muliggjort, at netop de stÄr med sÄ megen indflydelse, og ansvar for sÄ meget og sÄ mange.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

“…leve med livvagter…”?

Hvilke livvagter???

Hvis folkets raser, bliver sÄ stort, at de gÄr efter livvagterne + familie og/eller naboer. Hvem FILAN vil sÄ vÊre livvagter? ?

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Til sidst vil det ogsÄ vÊre umuligt at hyre sÄ mange livvagter, som det vil krÊve at overleve som demokrat i vesten. Derfor er de dumme politikere allerede ved at give efter og lade sig islamisere. Hvad mon Mette f og Pia k vil synes om at skulle iklÊde sig hijab. .

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Lenn

PrĂžv at forstĂ„, hvad jeg skriver…

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x