2
maj
Seneste opdatering: 3/5-19 kl. 1900
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her er en fornuftig mand nemlig den tidligere politibetjent Lars Kragh Andersen, der tidligere har  bekæmpet TV licensen, det irrationelle cannabisforbud og gummiloven racismeparagraffen. De to sidste er det stangkorrupte FN’s skabelser.

Så fornuftige betjente kunne politiet naturligvis ikke have ansat. Filosoffen Kai Sørlander sagde iøvrigt noget lignende forleden: Rasmus Paludan er kun symptom på det egentlige problem.


Två fd partiledare om sveket mot demokratin

Vi får möta de två första partiledarna för Sverigedemokraterna Anders Klarström och Mikael Jansson.De beskriver hur partiet arbetade sig uppåt trots motviljan från etablerade media och från andra riksdagspartier.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
2 years ago

Nice, ham politibetjenten! Og klog! Gid der var flere som ham. Jeg har gået og tænkt noget i retning af, hvad han siger: politikerne har ladet stå til i årevis. Big time! Tror Løkke og de andre, at muslimer med tiden bliver danske og demokratiske? Hvorfor tvinger man ikke politikere til at læse koranen og hadditherne?? Løkke har gået og håbet, at han bare skal se at undgå borgerkrigen , til han har sluppet sin klæbrige taburet og har vendt næsen mod bungalowen i Sydamerika, men nu indhenter hans enorme forsømmelser ham. Han kan tydeligvis ikke magte opgaven at styre… Read more »

Lenn
Lenn
2 years ago
Reply to  steen

Ikke helt godt, mit tyske, men jeg forstår vist hovedpointerne. Ved nogen iøvrigt, om det er sandt, at islam iht til dansk lov burde være forbudt? Nogen på uriasposten skrev om det. Hvor mange moskeer er det lige, der er i dk? Er det ikke ca 1.200?

Christian
Christian
2 years ago

Hehe, prøv at læse kommentarerne til videoen – ikke een eneste der er imod Lars’ perspektiv. Nej, vores politikere har i den grad forrådt folket, og vi tæller nok efterhånden en kvart million mennesker der mener det. Om en ti år fra nu af tror jeg det antal er fordoblet, hvis ikke mere. Formentlig vil man kunne rekruttere folk til en “modstandsbevægelse” ved blot at snakke med dem i en to-tre minutter. Der er håb forude – vi tager det her land tilbage!

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Er så glad for Danmark at de også endeligen fikk en uredd person Rasmus Paludan som sier saker rakt fram og viser det (tidligere video jeg hyllet her)som det virkelig er, og at han nå er klar for å redde land og folk.(ser enda hans brilliante video og storskratter.)
Et “bilde” sier mer en millioner av ord..alle forsto “budskapet”.
Nå skal de andre partiene få noe å bryne seg på..de som har sovnet inn.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Oärliga och naiva politiker har förstört västeuropa med massinvandring och multikulturalismen påhejade av media och det kommer inte att bli bättre om människor inte röstar bort dem. Ungerns premiärminister Viktor Orbán hade rätt när han sade migrantströmmarna påminner om en arme som invaderar Europa. https://www.youtube.com/watch?v=lXdOGMWPDZI

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg har til dato ikke hørt gode argument for legalisering af hash. Kun naive eller egocentriske, uden evne til perspektivering: 1. “Meget kriminalitet forsvinder ved en legalisering af hash” : Ahah! Så hashhandlende Ali og Mohammed holder op med at være kriminelle – den eneste form for indtægt, de formår at finansiere deres sorte Bimmere med. Året efter legaliseringen af hash, kan DR lave en dokumentar, hvor de før så hashsælgende, og dermed kriminelle Ali og Mohammed, nu gør S-tog rent i nattetimerne, som en konsekvens af, at apoteket nu er rendt med deres før så inndbringende forretning…. Ja, eller… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Margrethe

Det er udelukkende personer, som profiterer på illegal hashhandel, der er modstandrere af at legalisere dette rusmiddel.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Nå er Rasmus Paludan blitt blokkert ifra FB.. document.no ..diskusjon.
Helt ventet..og vi som også bruker bli utvist i perioder i meget brilliant selskap.

Martin Fisker
Martin Fisker
1 year ago

Jeg er helt enig. Rasmus Paludan”mark”, er kun begyndelsen . Den næste, bliver en militant version af ham.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x