6
maj
Seneste opdatering: 6/5-19 kl. 1755
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Murrays foredrag om sin bog er nyt hvergang

Foredraget fandt sted i Bibliothek des Konservatismus (BdK) i Berlin den 24 april. Det ligger i Fasanenstrasse 4 ved U-Bahn Zoo. Har man hørt hans andre taler som sin bog, i København, i Oslo, indser man, at det er et nyt foredrag hver gang. Murray er altid til stede i øjeblikket, og det er to år siden, bogen udkom. Minut 29:00 taler han om Danmark og Sverige.

“Life is what happens to you while you’re busy making other plans”

Murray forlod sine akademiske sysler for at vise samfundssind for 12-13 år siden. Hvem ved, hvornår han slipper tilbage til dem, et spørgsmål jeg også engang stillede mig selv. Nu er jeg mere fatalistisk, ikke mindst efter at have hørt, hvordan Peter Hichens så sin egen rolle som ‘en døende kulturs klummeskriver’ januar 2018. “Life is what happens to you while you’re busy making other plans,” et Lennon citat af de mere udholdelige. Det er dét, man uafvidende er havnet i.

Han er som en begavet musiker, der spiller hundrede år gammel musik, som var det nyt hvergang. Derfor kan man roligt høre dem alle. En sand intellektuel, som den danske presse følgelig ikke var interesseret i at møde i november 2018 (bortset fra Deadline og KrD.) Douglas Murray: „Der Selbstmord Europas – Immigration, Identität, Islam“ jetzt online!

Samme sted holdt Thilo Sarrazin 9 april i år foredrag om sin nye bog „Feindliche Übernahme.“ Kun for tysktalende, det varer i modsætning til Murrays fem kvarter.

„Feindliche Übernahme. Wie der Islam den Fortschritt behindert und die Gesellschaft bedroht“

Thilo Sarrazin sprach am 28. März 2019 über sein aktuelles Buch „Feindliche Übernahme – Wie der Islam den Fortschritt behindert und die Gesellschaft bedroht“. Er analysierte dabei die Probleme von Muslimen mit einem modernen, fortschrittlichen Staat sowie die daraus erwachsende Bedrohung für unsere Gesellschaft und Kultur.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
2 years ago

Douglas Murray er uden tvivl en begavet og veltalende mand, men det er vist så som så med hans gennemslagskraft i Danmarks parcelhuskvarterer…

(Og skal det batte noget, skal hr. og fru Danmark altså vækkes af deres tågedøs og overbevises om, at de nok skal sætte krydset et andet sted end de plejer ved det kommende valg).

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Torsten K

Hr og Fru Danmark bliver artigt siddende foran husalteret, så længe der er “Vild Med Svans” & “Med X For Struben”.

“Brød & Skuespil” er ikke noget nyt fænomen.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x