7
maj
Seneste opdatering: 7/5-19 kl. 1857
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“On May 4th, the Dutch people remember those who were killed during WWII, both civil and military victims. It is custom to have two minutes of silence from 8 pm to 8.02 pm that day, every year. The video shows the remembrance ceremony in a former concentration camp in Vught. During the two minutes of silence, voices can be heard from the nearby prison. The prisoners are shouting ‘allahu akbar’.  Remembrance Day ceremony interrupted by shouting, muslim prisoners.

Lars Løkke er ved at overskride sidste salgsdato

Af: Hans Rustad

Løkke Rasmussen gør valget til et spørgsmål om Pernille Vermund og Rasmus Paludan

Lars Løkke Rasmussen formulerer sig som om han stiller danskerne overfor et kabinetsspørgsmål: Mig eller de polariserende Vermund og Paludan.

Er det så enkelt? Er det utænkeligt at det ikke er Lars Løkke Rasmussen, der polariserer? Er det muligt at statsministeren ikke ser elefanten i rummet, som er skyggen af hans egne undladelser? Har han glemt de hvide pletter på Danmarkskortet som han talte om i nytårstalen?

I stedet for at forstå, at Nye Borgerlige og Stram Kurs er symptom på at noget er galt, vælger han at diagnosticere og stemple dem som ekstremister. Det er en dumhed, der viser at Løkke Rasmussen overhovedet intet forstår, selv efter årtier i politik.

»Herhjemme er synspunkter, som de fleste mener, er ekstreme og fremmedfjendske, pludselig blevet en del af debatten, og noget man kan stille op til Folketinget på (…) Det er som om, polariseringen vokser, og nuancerne forsvinder. Det er farligt, for folkestyret bygger på samtale. Måske særligt med dem, man er uenig med,« siger Løkke.

Han slog også fast med henvisning til Stram Kurs:

»Jeg kommer ikke til at bygge en regering på politisk dialog eller politiske indrømmelser til det parti«.

Om Pernille Vermund og Nye Borgerlige sagde statsministeren:

»Det kommer med en pris at være statsminister (…) men prisen kan også være for høj, og jeg har nogle røde linjer (…) derfor vil man aldrig se mig i spidsen for en regering, der vender ryggen til internationale konventioner«.

Løkke Rasmussen siger implicit han er meget bedre end disse to. Han vil ikke røre dem med en ildtang. Han gør det til et spørgsmål om hvem der har den reneste karakter. Men danskerne er ude over dette punkt. De er optaget af deres fremtid. Hvis landets statsminister ikke fornemmer denne bekymring, falder hans afstandstagen fra Vermund og Paludan på stengrund. Da er det pludselig ham, der er et problem.

Giver ord som fremmedfjendsk og ekstrem nogen mening i dagens samfund? De udløser snarere hånlig latter. Hvad med det som kom til syne på Nørrebro? Alle kunne høre at Løkke Rasmussen undgik at gå i clinch med problemerne. Det er lettere at skælde Paludan ud.

Løkke Rasmussen er ved at overskride sidste salgsdato. Han har ikke forstået at bevægelsen til højre for Dansk Folkeparti er et varsel om, hvad der kommer og som han burde behandle med største alvor.

Han kan vælge at tage deres vælgere alvorlig, eller udskamme dem.

To begivenheder har øget tilslutningen bag de nye partier: Sri Lanka og Povlsen-børnenes skæbne og optøjerne på Nørrebro.

Der er en forbindelse mellem dem, og Lars Løkke ser den ikke.

Derfor mister han enhver relevans..

Løkke slår fast: Afviser samarbejde med Paludan og Stram Kurs

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
River
River
2 years ago

I sin essens siger Paludan at muslimer er voldelige. Det forstår Løkke ikke, overhovedet ikke. Den mand er helt væk.

Christian
Christian
2 years ago
Reply to  steen

Løkkes eneste tanke er at være statsminister med den mindst mulige arbejdsindsats. Den mand er en karrierepolitiker til fingerspidserne! Alt hvad der kommer ud af hans mund er kørt igennem hans valgtaktiske hjerne. Han ejer ikke een eneste ærlig følelse i krop og sind på danskernes vegne.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  River

Jo, det forstår LLR skam udmærket. Men når man forsøger at smiske sig til en EU-toppost, tier man med det.

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Demokrati bygger på dialog siger han og samtidig, at han ikke vil tale med Paludan, meget intelligent alt sammen, please – de psykopatiske parlamentsmedlemmer over hele den vestlige verden – især som med Lars Løjerlig, den kommunistiske slags, modsiger sig selv i samme åndedrag, som de kommer med deres latterlige propaganda-påstande

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Paludan og Vermund er de eneste, som er værd at høre på. De andre er levebrødspolitikere, som lukker det samme bavl ud hele tiden. Lars Løkke er en svindler og de andre lyder hysteriske.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Ja, anderledes er det ikke.

Lenn
Lenn
2 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Nemlig, og Tulle stod immervæk og sagde, at han ville fortsætte ‘ad samme spor’, og at han ikke vil gå i regering. Var det 6.700 invadenter sidste år? Hertil kommer så import af hele den pukkelryggede familie fra Langtbortistan. Flybilletter betales af danskerne. Knagme flot, Tulle! Hvordan kan vi stemme på et parti, som ikke har mandsmod – eller evnerne (ikke at det lader til at fordre en særligt høj IQ) – til at gå efter statsministerposten?? Jeg stemmer på enten NB eller Paludan. Vi skal ud af EU, og vi skal se at få islam ud af Danmark. Igår… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Lenn

Samme tøsedreng vi har i Sverige..statsminister Løfven. Begge fete gamle gubber som er mest interessert i hva de får drikke og ete..delux..som de begge bærer sterkt preg av..en form for psykose..det som er aller best/behagelig for de selv på alle områder, og dermed ikke for innbyggernes beste..oppleves hver dag, men når ikke inn hos de..psykosen er meget dyp. Så hele debatten igår..med 13 stykker blir det nokså rotete..mange nyansforskjeller. Rasmus Paludan og NB de mest klare rakt på uten gammel oppgulp.. ærlige..best..store likheter så et samarbeide ville være klokt. Avslutningen til Løkke..Jeg er statsministeren..så arrogrant..hoppas det inte vil bli etter… Read more »

Santor
Santor
2 years ago

Nu skal LLR jo passe på at det ikke bliver NB og stram kurs der skal bestemme hvem der skal være statsminister. Der bliver ikke råd til de store marginaler i det her valg.

Jeg gætter på at stemmeprocenten bliver højere end normalt og at der bliver et mere eller mindre skred til højre!

At Vox-målingerne kun giver Stram Kurs 0,9% er ligegyldigt det er blot samme taktik som opinionsmålingerne i USA kun gav Trump 1% chance for at vinde. Ren manipulation.

Christian
Christian
2 years ago

Lars Løkke er pisse ligeglad med danskerne. Det samme er Konservative og LA også. DF har mistet energien såvel som de rigtige løsninger, og kommer nok aldrig til at genfinde den. NB og Stram Kurs er vejen frem. Må de partier få 20% af alle stemmer så blå blok bliver tvunget til at samarbejde med dem.

Lenn
Lenn
2 years ago
Reply to  Christian

Det kunne have været godt, hvis Morten Uhrskov Jensen også havde været med. Gid han kunne gå sammen med Paludan. For Danmarks skyld.

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Klima-Greta og pensions-valgflæsk! Det er utroligt, så løgnagtige de etablerede partier er!

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Brandmand

Klima-Greta er et produkt av pr.byrå, pk politikere og Pkmedia.
Da fungerer “det meste juget”, bare ikke sanningen som de klart vil til livs.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Aldeles OT:
Danmark – Uruguay 1986. Jeg har googlet den med mellemrum, men det er første gang jeg har set et link til hele kampen. Desværre ikke optimal videokvalitet.

https://www.youtube.com/watch?v=owEirPdUTKo

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  steen

Suveræn fodbold.

Lenn
Lenn
2 years ago

Jeg er så træt af at høre om ‘klimaforandringer’! Fake news, og ingen kan reelt gøre noget ved det udover at holde op med at smide plastik i naturen, og skære ned på plastikproduktionen. Jordan Peterson taler om klima her, kort video: https://www.youtube.com/watch?v=pBbvehbomrY

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x