8
maj
Seneste opdatering: 20/1-24 kl. 1319
56 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er lige blevet ringet op af en politiker, der blev arresteret kl. 6.45 i morges  (Hedegaard) “Blev i morges anholdt af fire kriminalbetjente, fik computer beslaglagt og hjemmet ransaget.” (NB’s spidskandidat Jeppe Juhl)

Snaphanen uden computere!

Klokken 6.30 i morges blev jeg vækket af fem politibetjente, der vækkede mig og ransagede mit hjem i en lille time. Da det gik op for mit søvndrukne hoved, hvad der foregik, var min første tanke, for jeg var mig ikke bevidst at have gjort noget kriminelt: »Nogen måtte have bagtalt Josef K., thi uden at han vidste af at have gjort noget ondt, blev han en morgen arresteret.«

Jeg blev foreholdt en sigtelse på nogenlunde det samme, som Jaleh Tavakoli siges at have gjort. Jeg skal have linket til noget, der linkede videre, der linkede videre til den omtalte halshugningsvideo fra december.

Efter at have fotograferet i over 50 år, kender jeg naturligvis godt Straffelovens § 264 d. Det er en helt rimelig paragraf, afhængig af hvordan den bliver anvendt, vel at mærke. Denne anvendelse signalerer en vis uligevægtighed i de debatterende klasser, der vil have chockeret mig for ti år siden. I dag skal der mere til.

Her i orkanens øje er der stenroligt, kan jeg fortælle mine venner. Min veninde var chockeret, ikke jeg. Der er ikke engang valgkampsfeber, men man kan da undre sig over, hvorfor det sker lige nu. Det er to måneder siden, Jaleh Tavakoli og tretten andre blev sigtet, og det er fem måneder siden, jeg siges at have overtrådt loven. Tavakoli har nøje kortlagt den massive misinformation i danske medier om terrormorderne i Marokko, der fik hende til at ville sige sandheden i offentlighedens interesse. Jeg havde det lige sådan.

Det er så længe siden, så lige præcis hvor mange viderelinks der var, og om der overhovedet findes en video i enden af linkkæden, var jeg ikke klar over på stående fod. At “dele noget” er blevet en ret avanceret, juridisk definition. Derfor kunne jeg ikke indrømme nogen skyld.

Nede på gaden blev jeg iført håndjern, som først blev taget af, da jeg kom til Bellahøj. Jeg blev låst inde i en celle på ni kvm. uden bælte og snørebånd. Der var en hvid væg med blodpletter på, og en bænk med indridsede navne. Jeg fik taget DNA, foto og fingeraftryk og låst inde igen. Så blev jeg afhørt og skrev under på dokumentet. Det hele tog  tre timer, så jeg, da jeg ved stationens udgang fik udleveret min telefon igen. Jeg markerede ved at tage ovenstående foto.

Alle betjente opførte sig korrekt og professionelt, og jeg forsøgte at gøre det samme. Det var intet at sige dem på, det er højere oppe i systemet, at nogen ikke er helt velforvarede i øjeblikket. Den drakoniske omgang kan man sammenholde med, at jeg aldrig i seks årtier har haft den mindste konflikt med loven. Jeg har fået fartbøder, men den seneste var en sommersøndag i 1979.

Af interesse for Snaphanen og læsere, er at politiet har beslaglagt alle computere, harddiske og SD kort i nogle måneder. Dette skrives på en lånt Chromebook. Jeg har en aftale med Steve Bannon og venner i Oslo i weekenden, og vil bestræbe mig for at fra det møde få lagt noget på, men ellers kan jeg ikke sige noget om udgivelsestakten den nærmeste fremtid.

Jeg må improvisere mig frem uden skriveredskaber. Det er ikke så godt i, hvad der tegner til at blive en turbulent valgkamp. Hver dag eksponerer Paludan de andre levebrødspolitikere som de stendøde klicheer, de er. Pludselig kom der liv over foretagendet, som det er mange valgkampe siden, jeg har overværet.

Lars Hedegaard skriver, at en politiker han kender, har oplevet det samme som jeg i morges: Nu går jagten på islamkritikere ind. Det viste sig at være Ny Borgerliges spidskandidat Jeppe Juhl.

 

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

56 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MIKE
MIKE
5 years ago

Du er en farlig mand Steen. Du prøver at fortælle sandhenden uforsødet til dem der gider lytte. Vi er desværre alt for få .. men de kan ikke lide os, politkerne og sukkerkongerne, de radikal og resten af de bindegale. Du er bad for business….. Det er temmeligt tæt på sindsygt det der… Orwell ville nok ligge og små-shake i sin grav lige nu … DVS Det må han gøre konstant hvis han fra sin grav følger lidt med i den vestlige verdens metale kollaps …v

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  steen

En “Tommy” er IKKE, at foretrække!
Dér hvor man bliver låst inde sammen med VILDDYRENE!

Tatjana Jensen
Tatjana Jensen
5 years ago
Reply to  steen

Hvor er du nu?

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  steen

Går du i landflygtighed? ?

Marit
Marit
5 years ago
Reply to  steen

Velkommen til Norge, Steen !

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  steen

Nok tryggere enn både Sverige o Danmark..hele Europa.
Hils til felles meningsfeller..vi står han ut her og kjemper videre for det frie ord.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Wow, hele seks mand kl. 6.30 om morgenen?!?

Imponerende, når man ellers konstant hører om, at politiet er underbemandet og mangler ressourcer, og de derfor ofte ikke har tid til at rykke ud selv til ret alvorlige sager ( indbrud ( endda igangværende!), trusler, afpresning, organiserede butikstyverier i et enormt omfang, røverier af smartphones og laptops i fx. i tog og busser – selv når de bagefter kan spores digitalt til bestemte afdelinger på diverse asylcentre eller visse boliger i stærkt “kulturberigede” områder etc. ).

Du må være en meger farlig mand, Steen ?

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Steen er ‘kæledyret’ sandsynligvis temmeligt ligeglade med, da han fremtræder tydeligt offentligt.
‘Kæledyret’ er ude efter oplysninger om os andre, og vores respektive netværk.
Hvordan tro du ellers ‘kæledyrene’ i den øvrige verden, får deres oplysninger om “de muntre sønner under den grønne fane”, før disse udbreder deres “klturoplysning”?
Og nu er vi – normalt bekymrede borgere – åbenbart at sammenligne med “farlige venstreekstremister” med “skumle planer”?

Sagde no’en Fagre Ny Verden?

Arne
Arne
5 years ago

Det lyder fuldstændigt absurd. Jeg tror samfundet betragter dig som en samfundsomstyrter, når hele 6 dialogbetjente tropper op. Normalt gider politiet jo ikke at møde op, når etniske danskere har brug for dem.
Fat mod trods den utåelige situation.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Arne

Jeppe Nyboe Jensen giver den gas!

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago

det er højere oppe i systemet, at nogen ikke er helt velforvarede i øjeblikket.

Meget højere. Det her er ikke noget danske politikere har fundet på – mønstret er ens over hele Vesten.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Felix Krull

Hvis man er Jedi-ridder, er det nu man skal gå under Føderationen radar!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Prøv med WARP-speed ?

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

WARP’en har Føderationen hacket! ?

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Felix Krull

Det er den ko til Merkel – og hendes sjuft, Suckerberg! Føj! Mon ikke politiet hellere skulle se at møde op hos alle de bandemedlemmer, som ligger inde med pistoler og kalashnikovs m.m.?! Jeg fatter ikke dette land, og jeg håber, at vi får nogle gevaldige ændringer: ud af diktaturet EU! Vi skal tage Danmark tilbage.

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago
Reply to  Lenn

Merkel og Zuckerberg (og George Soros, for den sags skyld) er bare stik-i-rend-drenge. Du kunne udskifte Merkel og knuse Facebook med en anti-monopol retssag, men deres afløsere vil stadig være af samme støbning.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Lenn

Vores meninger betragtes – åbenbart – som MEGET farligere end våben, hvorfor vi nu skal overvåge gennem Steen!

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Naturligvis er folkets meninger farlige. Disse meninger kan nemlig rive tæppet væk under fødderne på politikerne. Muselmanden udgør derimod ingen trussel mod politikerne, idet han endnu ikke bider den hånd, der fodrer ham.

Anne christensen
Anne christensen
5 years ago

Hold oda op…i mens går top kriminelle islamiske typer rundt og spreder islamisk dysfunktion…uden at politiet GØR noget….det er noget galt

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
5 years ago

Det er sgu en tynd begrundelse for at forfølge folk på denne måde. Rene gestapo metoder! Politiet var også villige hjælpere under besættelsen, indtil de blev indfanget af de som de hjalp, og forsvandt i en koncentrations lejr. Gestapo, KGB og Stasi havde også den kedelige vane med at banke på døren tidlig om morgenen, så folk blev fanget på venstre fod. Påfaldene at klapjagten sker umiddelbart efter at valget blev annonceret. Hensigten er indlysende, munden skal lukkes på kritikere af indvandringen af muslimer. Hvem bliver så de næste? Kim Møller må så nu stå for tur. Politi staten lister… Read more »

Torsten K
Torsten K
5 years ago

Anmelderen må jo have taget en bid af den forbudne frugt siden vedkommende ved, hvad der er linket til.

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago
Reply to  Torsten K

Netop. Problemet med censur er i selve konceptet: man har brug for en censor til at læse al den farlige literatur igennem, men hvis literatur er farlig, er censor så ikke den første til at blive korrumperet?

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Felix Krull

Hensigten helligere midlet…

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago

Nu har Stram Kurs fået Helmuth Nyborg i gyngen. Det tegner til at blive et interessant valg.

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11366819/intelligensforsker-stiller-op-for-stram-kurs/

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Felix Krull

Helmuth Nyborg er vel også den helt rette, til at oplyse om, hvor FARLIGE “IQ-85-individer” er, hvilket “kæledyret” jo i forvejen godt ved.

EUgenetik er kommet tilbage. DOG med den forskel, at Føderationen udrenser efter meninger, og ikke bruger frenologi ligesom svenskerne…

Hanne Juhl
Hanne Juhl
5 years ago

Jeg hører intet om at de unge af fredens religion , der rådelte videoen til højre og venstre er blevet anholdt af 4 betjente hver og låst inde , de havde ellers delt videoen med hånende grinesmileyes og værre ting …. Kun højreorienterede og islamkritikere ..mærkeligt mærkeligt . Det er åbenbart blevet fordægt nu at steme til højre fra enhedslisten ..

Margrethe
Margrethe
5 years ago
Reply to  Hanne Juhl

Særdeles interessant iagttagelse…

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Danmark er blevet en politistat. Grunden til din sigtelse er vel, at det nuværende debatformat, ikke kan ‘aflyttes’. Hvorfor dette sker så ‘kæledyret’ nu “får adgang”. Når du får din elektronik tilbage, er der både installeret “bagdøre” der og på sitet her. Var der en fornuftig forklaring, på at du først får din elektronik retur efter Mette “Tyndskid” Forrædriksen*, har placeret bleen på statsministertaburetten? Alle os “farlige højreekstremister” får nu egen journal hos ‘kæledyret’. Så… Kære ‘kæledyret’ og resten af staten. “HÅNDTEGN” til jer! ☻ Fordi I nu bruger tid på os, så religionsekstremisterne med den grønne – og sorte… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

What??!! Det lyder som en historie!! Det er jo aldeles rystende! Hvis de kunne, ville de sætte folk i lejre på ubestemt tid; jeg tror, at vi kommer dertil på et tidspunkt i nær fremtid.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Lenn

Nej da!
De vil jo “bare holde øje” med os, så der ikke tilstøder os no’et.
Det er skam venligt ment, og for vores egen skyld.

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Må politiet godt offentliggøre og dermed “dele” lydfilen af den mand, der overfaldt og myrdede lægen i Tisvildeleje, mens mordet foregik?. Hvad er forskellen?

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  Margrethe

Du kan jo anmelde det…

trackback

[…] Och i morse slog polisen alltså till mot två andra högljudda islamkritiker. Klockan 6.30 ringde de på hos Snaphanen-redaktören Steen Raaschou. På sin egen webbsida skriver han: […]

River
River
5 years ago

Helt utroligt at vi er nået hertil. Det bliver kun værre. Mine tanker går til dig Steen. Fjendens problem er at ånden er lukket ud.

Torsten K
Torsten K
5 years ago

Er man sigtet efter straffelovens § 264 d har man ikke pligt til at afgive DNA, eftersom strafferammen kun går op til 6 måneders fængsel.

Det er kun, hvis sigtelsen omfatter særligt skærpende omstændigheder (§ 264 d Stk. 2), at afgivelse af DNA kan kræves.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Torsten K

Det samme med fingeraftryk!

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago

Engelske tilstande.

Jeg downloadede Anders Breiviks manifest fra Ekstrapladders hjemmeside, en tekst der indeholder en detaljeret opskrift på bilbomber.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Felix Krull

Mener å huske at han sjelv hadde funnet oppskriften på google..sa han.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

“1984” by George Orwell – Audiobook https://www.youtube.com/playlist?list=PLxLZdhyyHNhb8hbr9Ce162xyio9s5wxgb … Afterwards, he sits in a cafe happily listening to a victory celebration in the streets as he looks at a portrait of Big Brother: “He gazed up at the enormous face. Forty years it had taken him to learn what kind of smile was hidden beneath the dark moustache. O cruel, needless misunderstanding! O stubborn, self-willed exile from the loving breast! Two gin-scented tears trickled down the sides of his nose. But it was all right, everything was all right, the struggle was finished. He had won the victory over himself.” And… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

“1984” by George Orwell – pdf-format etc.

https://www.planetebook.com/1984/

agent 432
agent 432
5 years ago

Jeg har I årevis advaret, men undren over den udøvende magts valg og tidsramme . Terror love ” , fremtidig modstand er og skal været krypteret og analog . Vi er på vej mod et sted ingen ønsker , at være. utrolig den digitale manipulation der foregår og specielt “politiske venste” er helt stille. Nu er EU også deres ven. Den totale magt er indenfor rækkevide. Folket forføres maximalt efter bedste DDR stil over alt .

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Nu, hvor klapjagten på dissidenter er gået ind, håber jeg at alle har husket at kryptere deres harddiske eller – som minimum – deres postprogrammer og andre, følsomme foldere.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Jeg vil lige gøre ‘kæledyret og den øvrige politietat opmærksom på, at ovenstående IKKE er fra mig!

I tvivlstilfælde, tjek venligst IP-adressen, tak ?

Morten
Morten
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Korrekt Anders, og det er heldigvis ikke så svært hvis man følger en vejledning.
http://www.privacydefence.org/?page_id=91
Så hvad er overhovedet argumentet for at have ukrypteret harddisk?

Rune
Rune
5 years ago

Vem blev arresterad? Hedegaard eller Steen? Eller Jeppe Juhl?
Det ser lite rörigt ut i överskrifterna.

Knud Madsen
Knud Madsen
5 years ago
Reply to  Rune

Steen og Jeppe Juhl, helt uden grund.

trackback

[…] at videreformidle det, jeg gør. Vi befinder os i demokratiet og ytringsfrihedens svanesang, og en dag kommer politiet igen en tidlig morgen. Det er næppe for fantasifuld en […]

miki
miki
4 years ago

FØLG MED PÅ https://de-gule-vest-folkeparti.webnode.dk/ vi er den ratte ny parti for danmark

trackback

[…] onsdag den 8 januar er det otte måneder siden, jeg blev arresteret kl 6.30 om morgenen – i Gestapo-timen, som Ulrik Høy skrev, blev lagt i håndjern og fik taget DNA. Det var […]

trackback

[…] man gribe sig i at frygte. På onsdag den 8 januar er det otte måneder siden, jeg blev arresteret kl 6.30 om morgenen – i Gestapo-timen, som Ulrik Høy skrev, blev lagt i håndjern og fik taget DNA. […]

trackback

[…] onsdag den 8 januar er det otte måneder siden, jeg blev arresteret kl 6.30 om morgenen – i Gestapo-timen, som Ulrik Høy skrev, blev lagt i håndjern og fik taget DNA. Det var […]

Skåning
Skåning
5 years ago

Helt vansinnigt. Undrar när de ska göra en gryningsräd hos mig, eftersom jag tog länken härifrån och lade ut den på Facebook, fast den är borttagen sedan länge. Hursomhelst så skulle jag nog vilja översätta partierna mer såhär.

SD=DF
Medborgerlig samling = Ny Borgerlige
AfS = Dansk samling (vad som nu har hänt med dem)

Det där med nationalism är inget som direkt får mig att huka, men jag känner inte så mycket för att använda det om mig själv. I många andra länder, främst USA, är det ganska okontroversiellt.

X&Y
X&Y
5 years ago

”And, my friends, in this story you have a history of this entire movement. First they ignore you. Then they ridicule you. And then they attack you and want to burn you…” – Nicholas Klein in 1914 [1]

[1]: https://www.snopes.com/fact-check/first-they-ignore-you/

56
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x