9
maj
Seneste opdatering: 19/5-22 kl. 1810
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Mobilfoto og foto: Danskebåten forlader København. © Snaphanen.dk

“Jeg vil også arresteres! Gerne sammen med Lars Hedegaard”

Af  Ulrik Høy

Jeg vil også arresteres! Jeg kommer så sjældent ud. Sidder bare her bag computeren og skimmer klogeord fra Ruth Berings prisværdige informationsbureau, i daglig tale “Ruths Pressebureau”, og så kan jeg endda fanden i fænghullet kun se de store bogstaver. De allerøverste overskrifter. Er det lovligt?

Bortset fra det: hæder og ære til Steen Raaschou, der opsøges i gestapo-timen, det grå arrestationsgry, og føres bort i håndlænker af seks politifolk, der i samme ombæring beslaglægger Steens computere, thi nu skal der ransages. Og en frisk politiker fra Ny Borgerlige er såmænd også hentet ind til nærmere ransagelse, fordi han også – angiveligt – har delt en kornet videooptagelse af noget så ordinært som en rutinemæssig halshugning af en yngre, vantro kvinde.

Jamen, hør her kære autoritative myndigheder, der åbenbart ikke har andet at give sig til: Det er altså ikke hr. Raaschou og hr. Juhl, der optræder som supertapre jihadister og myrder de vantro. De bringer blot vidnesbyrd videre.

Havde vi nu haft en muhamedaner-minister – ja undskyld mit Glistrupske – så kunne man forstå det. En sådan autoritet kunne lade et påbud udgå fra sit ophøjede ministerium til beskyttelse af en bittelille stakkels minoritet på sølle 300.000 muslimske sjæle. Så kunne man forstå det. Men da ikke seks granvoksne betjente i morgenbrækningen med håndjern og beslaglæggelse af computere, det ligner sgu bestilt arbejde.

Bestilt af hvem? Af skælvende underdanige myndigheder, der med rystefingre og EU-sved i nakkehårene resolverer, at her op til valget vil vi have et velfriseret islam og ikke sådan et snuske-morderisk halshugger-islam, som vi jo kender alt for godt.

Hvorom alting er: vore tanker går til Raaschou og Juhl, som forhåbentlig er løsladt, men ærlig talt – hånden på vort bankende krigshjerte – jeg vil også arresteres! Gerne sammen med Lars Hedegaard, så vi kan få et slag mausel i cellen.

Jeg skrev forleden, at masseindvandringen fra den muslimske verden er den største dumhed i folkestyrets historie, og hvis det ikke kan give tre dage på vand og brød, hvad kan så?

Tak!

I dag vil jeg sige tak til en række personer og institutioner og lidt mindre tak til andre personer og institutioner.

Fotograf og skribent Steen Raaschou skal have tak, fordi han tog pænt imod de seks granvoksne danske betjente, der ikke kunne finde på andet – rettere: hvis overordnede ikke kunne finde på andet end at lægge ham i håndjern, bortfjerne hans computere og køre til Bellahøj politistation med hele herligheden.

Jeg håber, Steen er hjemme igen, og at hans computere efter ransagning også er installeret påny. Steen er chef og førstemand for bloggen “Snaphanen”, som er leverandør af enhver form for svensk dårskab. Sverige ligger som bekendt i spidsen for underminering af eget folk og egen nation, så det er klogt at holde øje med. En fremtrædende svensk politiker udtalte for et par år siden, at “de fremmede har ligeså stor ret til at bo i Sverige, som vi selv har”. I sandhed et mindeværdigt udsagn. “Snaphanen” kan vi ikke undvære, hvorimod vi rigeligt kan undvære de 25 knægte, der leverer uro og optøjer og sjofel opførsel overfor almindelige borgere.

Skulle politiet ikke prioritere det en kvart paragraf højere end indsættelsen af seks betjente til arrestation af en god dansk mand og hans computere? De 25 drenge i Brønshøj og deres utålelige dominans er et ægte gedigent eksempel på importeret pøbelkultur. Knægte på 8-10-12 år, der flakser omkring som en stime sultne piranaer, det er da utroligt. Det havde vi sgu da ikke i Silkeborg i gamle dage, i 50erne, med visse ridderidealer og ligeværdighed i kampen.

Kvarteret omkring Thorsgade kæmpede mod knægtene fra Andelsboligerne, og det var fair fight, for vi var lige gamle. Om vi opsøgte yngre, enlige kvinder i nattemørkningen? Om vi skræmte livet af ældre medborgere, fordi vi var fire mod en, seks mod en, ti mod en? Utænkeligt. Der var trods alt visse standarder. Det er der ikke i Brønshøj. Her kan en enlig yngre kvinde berette, hvordan hun blev antastet i en cykelkælder og groft forulempet, svinet til verbalt og skubbet til af pøbelskaren. Hvilken kulturberigelse, og hvilken forbedring til det værre – Verschlimmbesserung – som tyskerne siger.

Og så vil jeg sige tak til Dansk Samling, partiet der fastholder den smukke mindekultur i Mindelunden i Ryvangen. Det er prisværdigt. Dansk Samling har de bedste debattører i Danmark, og så må de se at udvikle deres politiske talenter – og især organisatoriske – så partiet bliver andet og mere end en begavet debatplatform. Dette sagt i den bedste mening.

Og så er jeg fremme ved Rasmus Paludan, som kaldes ved navne og skammes ud for alt mellem himmel og jord. De danske medier har indledt en formelig klapjagt på ham, og ingen midler er for billige. Oh danske medier, oh danske flokmentalitet! Kan de ikke selv se det?!

Bag den demonstrative uenighed og gevaldige debat er danske medier ekstremt enige og ensrettede. Ligesom Donald Trump skal ned med nakken, skal Rasmus Paludan ned i skidtet. Som jeg før har skrevet, så er der 10.000 medlemmer af det venstreorienterede Dansk Journalistforbund, alle hader de Donald Trump, og er der bare 5 eller 10 trumptilhængere i forbundet, så skal de række fingeren i vejret. Jeg vil se det, før jeg tror det.

Danske medier, danske journalister, de er uhyggeligt ensrettede, og nu har de som sagt indledt jagten på Rasmus Paludan. Hold kæft, hvor skal han jordes, og så er han nazist! Hold da kæft, hvor er han nazist, og den slags kan man selvsagt kun mene, når man har fået Holocaust på hjernen.

En ellers flink fyr, Jacob Mchangana, er også gået fra snøvsen. Rasmus Paludan lægger op til folkemord med sine ytringer, hedder det, og mener man det, så er det nat med fornuften og den sunde dømmekraft. Næ, Rasmus Paludan er noget helt andet:

Han er en ægtefødt ætling af Klods Hans, der tog fusen på dem allesammen og endte med at få prinsessen og det halve kongerige. Betuttede stod de tilbage og gloede dumt, mens Klods Hans smed pludder i hovedet på oldermændene, inklusive ham, der kunne Weekendavisen forfra og bagfra i tre år. Huhej, råbte Rasmus Klods Hans Paludan og snuppede de første syv mandater. Det kan kun blive til mere, og så vil jeg helt personligt bede Rasmus Klods Hans kontakte den amerikanske ambassadør og bede hende om at få bossen til at sende en twitter i tidens fylde.

Sådan et rigtigt patriot-missil af en twitter lodret ned i den danske valgkamp. Huhej!

Crackdown on Islam-Critics in Denmark

I woke up this morning to find this comment by a Dane posted on last night’s news feed:

I thought you may want to know; not sure where to post this, so here it is anyway: This morning, Steen from “Snaphanen” in Copenhagen, Denmark was picked up by six police officers and taken in for questioning in handcuffs, and his computers, hard drives etc. seized. Allegedly for linking to links from other links to links eventually leading to a video of a beheading. Shakespeare was right. There IS something rotten in the state of Denmark. Se det hele på GoV.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Voldposten
Voldposten
5 years ago

Så skete det: Danmark er nu en fuldgyldig politistat. Den 17. december 2018 blev to unge kvinder, en norsk og en dansk, der var på vandretur i Marokkos bjerge, fundet dræbte. Via de statsfinansierede medier kunne man erfare, at der var tale om mord, idet ligene have “knivskader på halsen”. Efterfølgende kunne en simpel søgning på Internettet hurtigt finde sandheden: de var blevet halshugget. Her fandtes nemlig en video – optaget af gerningsmændende selv – som i umiskendelige detaljer viste, hvorledes hovedet på en af pigerne langsomt blev skilt fra kroppen med en kniv. Denne video, der blot er én… Read more »

Voldposten
Voldposten
5 years ago
Reply to  Steen

Ingen, naturligvis. Det ironisk/komiske del af hele affæren er, at staten udstiller sig selv i al sin inkompetence og latterlighed. På den ene side forlanger man at borgerne skal kommunikere digitalt – d.v.s. købe computer, internet-abonnement og betale licens for hele møget – på den anden konfiskerer man uden videre folks dyrt inkøbte grej og berøver dem dermed kontakten til den fagre, nye verden, inklusive staten selv. Man gøres, med andre ord, til en non-person. Fuldbyrdet identitetstyveri i statsligt regie.

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  Steen

De lavthængende frugter plukkes først, hvilket jo er det nemmeste.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Steen

Tidspunkt. Dagen før du ble vekket..morningen.. var det stor aktivitet her iforbindelse med at Rasmus Paludan var med i den 1. lederdebatt i Danmark..også dagen før..hvor mange mente at hans politikk var nødvendig og velkomment for Danmarks befolkning..han la ikke skjul på at fienden var muslimer..sto å lese i ekstrabladet..han fikk mye tv oppmersomhet. Hvem taper mest på det.. Løkke har nå ove rbydd seg selv med en pakke til danske folket..bedre velferd for fler titalls milliarder..Nå like før valget..lukter overstekt flesk. Når man så legger mine 1 og 1 sammen er svaret innlysende hvem som har trukket i trådene.… Read more »

Voldposten
Voldposten
5 years ago
Reply to  Steen

5.000 kr.? – Steen, du er en rar, men godtroende sjæl. Det er muligt at 5.000 kr. ville være taksten i Norge, men ligesom den ‘danske’ journaliststand har en skytspatron – salig dr. Joseph Goebbels – har den danske dommerstand sin: ligeledes salige Roland Freisler. Regn derfor med minimum 1 år bag tremmer. – Og, dersom regimet virkelig vil statuere et eksempel, i et fængsel fyldt med muslimer. Modus Tommy Robinson.

River
River
5 years ago
Reply to  Voldposten

Super fremstilling. Selv agter jeg dog ikke at gøre nogen ændring. Hvis man vil gøre mig til martyr, so be it. Hvis politiet skal til at foretage sig den slags vil kampen ændres drastiske og det ved politiet. Men at paven er nazist er jo… øh helt rigtigt.

Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
5 years ago

Ser for det meste kun overskrifterne i TV2 Nyhederne, så har jeg fået nok. Det er et underligt nyhedsbegreb, de har. Alenlange indslag om dansk hash dyrkning og vox pop i Sdr.Omme 🙂 Det burde være breaking news at en folketingskandidat dagen efter valget blev udskrevet blev arresteret ved et morgenraid på bopælen kl 6.30. Og det samme skete for Snaphanens udgiver, der samtidigt blev arresteret, lagt i håndjern og fængslet og fik sit hjem ransaget og sine computere beslaglagt. Var det i DDR? Eller i Erdogans Tyrkiet? Nej det var under valgkampen i Danmark i maj 2019 ! 🙁

Vildnissen
Vildnissen
5 years ago

Dejligt at høre fra Ulrik Høy
Der var engang man var trofast weekendavislæser – men det stoppede med Høys fyring. Dejligt hvis Høys pen kunne lyne lidt oftere her på bloggen.

Kirsten Hildebrandt
Kirsten Hildebrandt
5 years ago

Er der nogen, der ved, hvem der egentlig står bag disse to anholdelser?
Det er jo ikke en tilfældig betjent fra Station Bellahøj.
En aktion så tidligt om morgenen, koordineret med en anden aktion på samme tidspunkt…
Det virker som om nogen for alvor har ment, at disse to mænd har gjort noget meget alvorligt, og at anholdelserne netop skulle foregå på den måde?
Hvem stå bag beslutningen?

Voldposten
Voldposten
5 years ago

Givetvis justitsminister Søren Pape – formentlig tillige statsministeren, hvis demokratiske sindelag vi jo kender – for så vidt man kan kende noget ikke-eksisterende. For selv om politicheferne ikke er de skarpeste knive i skuffen, så kan de godt regne ud, at den slags metoder får politiske konsekvenser.

Knud Madsen
Knud Madsen
5 years ago

Jeg har da heller ikke noget imod at blive sat ind sammen med andre brave danskere, som har Danmarks fremtid i tankerne. Jeg vil nok blive et meget vanskeligt emne for den magtliderlige ordensmagt. Jeg har været der tidligere, og hvor det endte med en total frifindelse OG undskyldning. 🙂

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago
Reply to  Knud Madsen

Jeg har da heller ikke noget imod at blive sat ind sammen med andre brave danskere

Og det perfekte antal spillere til et slag mausel er fem.

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago

Forbavsende at vort ihærdige og dygtige politi ikke har fundet frem til nogen muslimer, som har linket til og videresendt den omtalte drabsfilm?

Henrik Petersen
Henrik Petersen
5 years ago

Egentlig imponerende med et sådant politiopbud over for tre personer for noget, der er sket for efterhånden længe siden. For et par dage siden fik Politiforbundets formand samt en eller anden ledende i overskrifterne, at som følge af valgkampens beskyttelse af – tadaaa – Paludan ville politiet ikke være i stand til at løse de normale politiopgaver. Nå, hvornår har politiet før Paludan sidst efterforsket et indbrud, et cykeltyveri, hærværk, storgrinende 3 AEH på en tunet knallert med 80 km/t på cykelstien, narkokørsel, nedbrud af kørselsforbud på Nørrebrogade og andet? Den der eventuelle videodeling, som i øvrigt nok vil kunne… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Det er nok ikke det hele, jeg er enig i. Men et stykke af vejen…:

https://www.youtube.com/watch?v=y1IUWFSokHc

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  Margrethe

Der er sådan set kun én lille hage ved videoens indhold, nemlig den, at såfremt det virkelig forholdt sig som det vises, ville nogen plapre ud med det.

I det lange løb kan så mange involverede ikke holde tand for tunge. En dag kommer én eller anden til at tale over sig.

River
River
5 years ago
Reply to  Margrethe

Vil se den senere. Kan allerede se at jeg er ret enig. Mange mennesker er iøvrigt enige og plapre ud, men overvej hvordan det undertrykkes. Det Paludan siger i dag er totalt utilladeligt at sig højt. Eller hvordan man ikke må se video af en pige der havde tabt hovedet og derefter fik det fjernet.

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  River

@ River:

En håndfuld personer kan tvinges eller trues til at tie, men der er altså tale om tusinder, og så går den ikke.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Torsten K

..les historien.

River
River
5 years ago

Jeg kan da også afsløre at jeg har set en video der angiveligt skulle være en pige der mister hovedet. Tag mig, tag mig. Vi er i dag Steen.
Ulrik Høy er fandme morsom.

jdm
jdm
5 years ago

Hold kæft for noget flot dansk, Ulrik Høy.

trackback

[…] er det otte måneder siden, jeg blev arresteret kl 6.30 om morgenen – i Gestapo-timen, som Ulrik Høy skrev, blev lagt i håndjern og fik taget DNA. Det var nøjagtig samtidig med, at den danske valgkamp […]

Torsten K
Torsten K
5 years ago

Gavner sådanne morgenarrestationer og ransagninger statsministeren, justitsministeren eller den yderste venstrefløj? Nope! Gavner hændelsen den islamkritiske del af højrefløjen? Også i den grad! Det gav lige 70.000 flere stemmer til Stram Kurs og Nye Borgerlige, og da samtidig mange politifolk traditionelt er stærkt højreorienterede, nytter det ikke noget at lede efter sammensværgelser blandt landets toppolitikere. Det er et helt andet sted personerne bag dette stunt skal søges… De anholdte er enten blevet groft udnyttet af nogle de stoler på eller også har de frivilligt ladet sig bruge! Så til alle konspirationsteoretikerne: Det er en ommer; på med sølvpapirshatten og prøv… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Torsten K

Du motsier deg selv..begynner bra, men sklir helt ut i konklusjonen.
” gavner højrefløjen”..også i den grad..samtidig som vi med sølvpapirhatt..prøv igjen.
“nytter ikke noget at lede efter sammensvergelser blant landets topp politikere..Nei helt topp politikeren som nå sitter med makta Løkke..statsministeren som har Alt å tape.
Vi har helt rett..hvem andre ville tjene på dette i en meget viktig valgkamp..Løkkes videre politiske liv.

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  sussebassa

@ sussebassa:

Tror du virkelig selv på, at Løkke har givet direkte eller indirekte ordre til anholdelserne..?

Manden er overvåget døgnet rundt, men skulle det alligevel lykkes ham, at foretage sig noget sådant, vil der med garanti findes personer i hans nærhed, som ikke kan tie.

På med sølvpapirshatten!

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Torsten K

Hvem i Danmark har slik makt at de kan beordre politiet å ransake et privat hjem grytidlig på morningen..ta med seg datorer o.l.
Hvem tror du står bak.

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  sussebassa

@ sussebassa:

Her i landet skal den slags lige forbi en dommer først. Ransagninger finder ikke sted på baggrund af privat initiativ (med mindre de foretages af indbrudstyve). Du har måske hørt om dommerkendelser, ransagningskendelser osv…

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Torsten K

“Ideelt/korrekt” sett ,ja, men med noen ifra toppen i dansk politikk er det enkelt å få til/trekke i de rette tråder..det må selv du forstå/innse.

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  sussebassa

Nej, det er ikke enkelt at trække i de rette tråde. Selv MSM elsker at kaste sig over højtplacerede personer, som misbruger magten.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Torsten K

Haha, så nå henger du deg opp i “enkelt”..ordkverulering er det..
i alle fall “enklere” enn om du ikke hadde topp politisk posisjon..og dermed status/makt.

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg kan garantere dig for, at bruger f.eks. justitsministeren sin magt til så meget som at få annulleret en parkeringsbøde, vil MSM flå ham levende.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Torsten K

Så til essensen:
Hvem tror Du står bak..

Torsten K
Torsten K
5 years ago
Reply to  sussebassa

Som jeg antydede i mit første indlæg, bør man nok søge efter de bagvedstående personer blandt de politiske grupperinger, der profiterer mest på anholdelserne.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Torsten K

..gratulerer.

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x