11
maj
Seneste opdatering: 13/5-19 kl. 1604
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Omskåret fra afverdenen, men tre venlige læsere har tilbudt mig en ny computer

Én har betalt den allerede. Jeg vender tilbage til det i kommende uge. Jeg er dybt taknemmelig, mandag er jeg i København igen. Jeg har, som Ib Rehné sagde, været noget omskåret fra afverdenen siden anholdelsen. Jeg tror, det passede mig ret godt. Jeg skal måske rette en tak til fem menige politifolk, der virkelig ikke kan gøre for det. Jeg interesserer mig for dem, der ligger bag.

Bannons Norgesturne gik fra de nordiske mediedage i Bergen, hvorefter han kørte de 600 km gennem det smukke Norge til Oslo i en lejet bil, for at opleve landet tæt på, og det er smukt som New Zealand, men det har oveni det nordiske lys.

Det er kort sagt det smukkeste land i verden, og jeg vender tilbage til midsommer. Jeg havde ikke været der siden 1978, men da var jeg der også en hel sommer ‘på hytte’ på sæteren, og jeg har aldrig glemt det. Det var det år Thorkild Hansens Hamsun-bog udkom, og det var livligt. Det er 41 år siden, og det var et anderledes Norge.

Bannon var i norske medier og NRK flere gange, hvor den ene mere røde og inkompetente journalist forsøgte at destruere ham og erklære ham racist. Bannon spiste Aftenposten til frokost og resten av mediene til lunsj. Det gik ikke så godt, har jeg hørt, men jeg har ikke haft tid til at se det endnu. Disse tre dage har et tæt pakket skema.

Efter foredraget i Oslos Militære Samfund – hvor fremtidens medieelite stod udenfor og skreg “ingen racister  i vore gader” – spiste 25 fuldstændigt upåvirkede nordmænd og fem danskere middag med Bannon. Heriblandt Stram Kurs’ måske kommende kulturordfører, Uwe Max Jensen.

Bannon ser på Europa og islam som en amerikaner

Den ellers knivskarpe, højtbegavede verdensmand Bannon havde ikke megen sans for koranafbrændinger, der er stor forskel på Europa og USA, og det undrede mig, han ikke havde bemærket det. USA har meget lidt islam (2-4 procent), og 60 procent af amerikanerne går i kirke hver søndag.

Uwe anerkender ikke koranen som ‘en hellig bog’ i Danmark, jeg selv heller ikke, men den danske stat har anerkendt den uden at vide en hujende fis om indholdet. Men Bannon gjorde.

Bannon er imod etnonationalisme. USA har aldrig været etnonationalt, Danmark har med nogle undtagelser været det i tusind år. Han har stadig en del tilbage at lære om Europa og islam. Salvini og Le Pen kan lære ham det, hans ven Nigel Farage næppe.

Nogle fotoindtryk fra aftenen. “Islam: Europe Invaded. America Warned”

Man ser i rækkefølge: Bannon, Hans Rustad indleder, Hege Storhaug og Bannon, Rita Karlsen, Kit Louise Strand og Uwe Max Jensen, lektor Elin Ørjasæter, gruppebillede med Trykkefrihedsselskabet og Hege Storhaug overrækker sin bog Islam: Europe Invaded. America Warned ved middagen efterpå.  Man kan høre Bannon i Bergen her. © Snaphanen.dk. Klik for helskærm/Click for full screen.

Se også: «Hva lærte vi av Bannons besøk?» Nok en pinlig debatt på Dagsnytt 18 og hele MSM dækningen, hvis man er interesseret. Se også Stram Kurs møder Trumps spindoktor

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

Fremragende som altid. Angriber lige på og hårdt Clinton, Biden, Kina, Predatory Capitalism/Coorporatism. Han virker usædvanligt godt begavet. Neil Howe’s “Fourth Turning” er iøvrigt også fremragende.

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  steen

Fuldstændig enig med dig Steen.

Hvis man se helt enøjet på det så behøver han ikke at tale sandt på det punkt, han behøver blot at lade som om, for at få gulf-staterne til at gøre hovedparten ( henrettelserne af terroristerne ) af arbejdet for ham, Just a thought!

Han siger det i øvrigt under spørgsmålene ( 1:05:xx ) godt nok i forbindelse med et andet spørgsmål, Know Thy Enemy!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Du gør et stort og uegentnyttigt arbejde, for at holde os orienteret, Steen!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Anders Bo

PS: Hvad skete der på “The Dubliner”?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  steen

Der havde vist været no’et kvalm med no’en “radikale”, skriver resett.no.

Nina Hjerpset-Østlie
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Var noe backlash med en «antirasist» som smugfilmet antatte Bannon-deltagere på en pub tre kvartaler unna møtelokalet og gikk til angrep da filmingen hans ble påtalt av en pubgjest. Politiet var raskt på plass. Det var i det hele tatt et meget stort politi-oppbud rundt arrangementet, men vi møttes på puben ved siden av Dubliners og ble ganske overrasket over at det var så mye politi såpass langt unna (tre kvartaler) og ikke minst såpass tidlig. Det var imidlertid regnvær og kaldt, så det antirasistiske oppmøtet var direkte skuffende. Veldig hyggelig å se deg og Uwe (som jeg attpåtil fikk… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  steen

Ja..haha, men gløm inte DKkronen er sterkere enn Nkr..så..billigere for deg endå..men fortfarande tynd øl.

Per Perald
Per Perald
2 years ago
Reply to  steen

Man kan få skikkelig øl for 24 kr for en halvliter i Oslo. Flere barer i Pilestredet. Når jeg var i Danmark for et knapt år siden , så kostet det 85 Dkr for et glass øl i hotellbaren…..

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  steen

Pub i Oslo, selskabet muligvis tog til.
https://www.dubliner.no/#about

Eyvind Dekaa
Eyvind Dekaa
2 years ago

Hvis man klikker på “fuldskærm” og bagefter på
alm. skærm, så får man midten af videoen i stedet
for det nederste.

Eyvind Dekaa
Eyvind Dekaa
2 years ago

Nåååh, det er bare formatet her på siden.
Nogle indstillinger på Snaphanen!

Eyvind Dekaa
Eyvind Dekaa
2 years ago

Synd med kameraindstillingerne??????
Hvorfor retter de dem ikke??????

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

I følge EB kl 22, har Steve Bannon “…stærke bånd til højreekstreme kræfter…”?

Ebba
Ebba
2 years ago

Hvor er I latterlige. Forstår I ikke, at det er for sent.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Ebba

Ingen skal sige jeg ikke prøvede, Ebba!

Jeg blevet ene mand angrebet af 3 muhamedanerne 04.01.1987 – de valgte den forkerte ☻ – og siden dér har jeg kæmpet mod Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami! ?

Ebba
Ebba
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Nå, har du det.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  Ebba

Pladder. Der er stadig ti danskere for hver muhammedaner. Hvis de odds skræmmer dig, synes jeg du skal emigere til Polen og leve som fremmedarbejder resten af dit liv. Danmark har ikke brug for folk som dig.

Træt
Træt
2 years ago
Reply to  Felix Krull

“Der er stadig ti danskere for hver muhammedaner.”
Det kan være, hvis vi tager dem på over 55 med. I de yngre årgange er forholdet 2p til 3d, hvoraf minimum 1 er væmligbo i hjertet

Gregor Samsa
Gregor Samsa
2 years ago

Hans Rustad er da virkelig en totalt opblæst narcissist og latterlig nar, på måten han fører sig frem!

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Mandens cv – https://is.gd/zSKsar – får de små hår i nakken til at rejse sig. Han har nogenlunde lige så meget at gøre i Europa som muselmanden.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  steen

Ja, og navne som f.eks. Cambridge Analytica, Goldman Sachs og Breitbart News er jo virkelig tillidsvækkende…

Og når manden tillige har boet i Bryssel de sidste seks måneder for at påvirke EU-valget, er det lige før jeg i afsky stemmer på et parti, der er pro EU.

Ebba
Ebba
2 years ago
Reply to  steen

Efter Breivik, er det umuligt, at være national i Norge. Det har det faktisk mere eller mindre været siden 2. Verdenskrig. Jeg har boet i Norge i mange år, og kender alt til kultureliten der.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Ebba

Jeg vil påstå det motsatte..nettopp etter Brevik..vi var det før også.
Måtte holde en lav profil selvsagt..det var jo lyncjstemning..og Aftenpostens diskusjonsside ble stengt ned..promte..hvor vi ellers fikk diskutere..da var det høyt i tak der..før.
hilsen helnorske sussebassa, nå bosatt/jobber i Sverige. god kontakt med venner i Norge, og diskuterer ofte på document.no..så følger godt med.

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x