13
maj
Seneste opdatering: 14/5-19 kl. 1530
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En “deplorable” på vei til Folketinget?

Af Christian Skau

Den politiske polariseringen  gir seg spektakulære uttrykk hos våre danske naboer

Noen ganger føles avstanden mellom Norge og Danmark stor. Canadiske Vlad Tepesblog har fanget ett av disse øyeblikkene med et opptak av en TV-sendt valgkampdebatt på Danmarks Radio (DR), der Rasmus Paludan representerte sitt parti Stram Kurs.

Danmark går ikke under som nasjon hvis alle som tilhører «fredens religion», reiser hjem igjen etter neste fredagsbønn, sier Paludan innledningsvis, og siden går det slag i slag med kommentarer som nesten er utenkelige i det vanlige politiske ordskiftet i Norge.

Flyktningene skal hjem, og muslimene bør bo i sine egne land, sier Stram Kurs-lederen. Danskene har bare ett land, muslimene har 51. De andre politikernes reaksjon er vantro og perpleks.

Det er folketingsvalg i Danmark den 5. juni, og det kan slett ikke utelukkes at Stram Kurs blir representert.

Når dette skjer i samme land hvor politiet arresterer Jeppe Juhl og Steen Raaschou, innser man at den politiske polariseringen i Vest-Europa gir seg spektakulære uttrykk hos våre danske naboer.

Det hører med til fortellingen at videoen ble fjernet fra YouTube. Den aktuelle bloggen har da også offentliggjort dette opptaket på BitChute.

I den politiske kampen som pågår mellom globalister og suverenister, deltar teknologiselskapene, som i praksis eier det som nå er blitt en viktig del av den demokratiske infrastrukturen, på globalismens side.

Se video.Rasmus Paludan: “Either You Throw Out the Muslims, or They Take Over.”

Se også Mikael Jalving: Valgkampens største hemmelighed. Under Løkke er der kommet 56.000 flere muslimer til Danmark.

Uwe Max står til at komme i Folketinget

I Nordjyllands Storkreds vil mandatet gå til kredsens eneste kandidat, Uwe Max Jensen. Den provokerende billedkunstner blev i slutningen af marts offentliggjort som partiets første folketingskandidat ud over Rasmus Paludan. Altinget.

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
2 years ago

..stakkars oss nordmenn.. Ikke har vi Rasmus Paludan eller snaphanen.. snaphanen er den eneste bloggen som tillater at man skriver ifra hjertet..og får stå..så denne artkkelen med link til Rasmus Paludan hadde nok blitt slettet/ikke godtatt på document.no. Diskutere ofte på document.no. men der skal mine innlegg først granskes av de..så av og til får de stå, men oftest ikke..”Rustad” styrer det..trodde det var dicques, men fikk bekreftet det var de som selv modererte. Rasmus Paludan er ærligheten selv..rakt ifra hjertet..blink. Det er jo helt rett det han sier. Skrev før ..at Sverige hadde SD, hva har Danmark.. Nok flere… Read more »

River
River
2 years ago
Reply to  sussebassa

Vi har også uriasposten. Jeg ville ønske at jeg kunne sige Jalving og Uhrskov, men man kan ikke kommentere og se alle kommentarer, enten er man shadowbanned eller nægtet adgang fordi man ikke lader sig buttfucke af facebook.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  River

..akkurat, men kan ikke skrive sanning, då åker man ut..Jeg sist.. 1 mnd ifra FB..”buttfucke at facebook”. Min tolkning er at de ikke vil høre sanningen..de samarbeider jo med EU globalistene FN..fellesnever PK..då tyster man heller dom som berettar det. Alikevel bir vi flere som ser hvor det bærer hen med islamister i landet..o våger skriva om det..står på..det er vår styrke.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  sussebassa

Har du Facebook?

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  steen

Jeg kan godt se det Steen, det med tanke på hvad du laver.
Jeg der for det meste lever i ‘splendid isolation’, ser intet behov i at frivilligt give mit livs DNA til Mark Nogenting for ingenting.
Hilsen PP

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  steen

Fikk du med deg at en dansk kvinne er dømt for å ha delt “Marokko” videoen..document.no..

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  sussebassa

Der er vel ingen normalbegavet der ‘deler’ nogen video med halshugninger. Jeg har 1 gang set en sådan amatørvideo, den var fra Tjetjenien og det er vel + 20 år siden. Jeg brækkede mig og har efter denne yderst visuelle film, afholdt min fra sådanne sager. En ting er at læse om dette, noget helt andet er at se det i billeder og at dele det er helt ude i hampen. Virkeligheden, hverdagen er nok så grim og hård, men hvorfor udpensle det grafisk? Bare for at sætte det i perspektiv; jeg kan sgu sy sårskader på mig selv (nål… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Eller “Europæernes Udskiftning. Paludan er en sandsigerske ligesom Victor Orban. Muslimer og Islam hører hverken hjemme i Danmark eller Europa. Nævn blot et muslimsk land, hvor der frihed, fred og fremgang?. Det findes ikke!! Det er alle fejlslagne stater, som befinder sig i den mørkeste middelalder. Islam er så satanisk, at selv veluddannede millionærsønner sprænger sig selv i luften på Sri Lanka, højtuddannede muslimske ingeniører flyver 2 fly ind i World Trade Center, Billhassan uddannet ingeniør fra DTU tager ned for at kæmpe for IS efter han har prøvet at slå Lars Hedegaard ihjel.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Eliten har med overlæg valgt at undertrykke enhver protest mod elitens sindssvage projekt om at civilisere islam. Projektets formål er antagelig at importere muslimer i hobetal, civilisere dem så vidt muligt med bestikkelsens gammelkendte metode, for dernæst ved de ‘civiliserede’ muslimers velvillige assistance, at overføre demokrati og pluralisme tilbage til de muslimske kernelande. Eliten havde nok ikke regnet med udsigten til at blive trampet ned i en moderne folkevandring af primitive folkeslag. Det havde romerne heller ikke, da de lukkede Hunnerne og Vandalerne ind i Romerriget i middelalderen, men nedtrampet blev romerne sgu’. Sic transit gloria mundi – takket være… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x