15
maj
Seneste opdatering: 16/5-19 kl. 1442
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi vil repatriere islam, når situationen bliver uudholdelig nok”

Gavin “The Mosquebuster” Boby er jurist. Jeg mødte ham første gang i Bryssel i 2012, og han kom på besøg i København i 2016. Når Boby siger ‘genocidal,’ mener han blandt andet FN’s 26  forskellige definitioner på folkemord, som jurister har givet siden anden verdenskrig, og de omfatter meget andet end egentlige mord.

Der foregår altså ifølge FN’s egne definitioner et begyndende folkemord på Vesteuropæere foranstaltet af deres ledere. Fortrinsvis i Bryssel. De nationale ledere er blot umælende stik-i-rend-drenge og tøser med mindre og mindre magt. Den larm de laver, skal camouflere at de er ved at afskaffe demokratiet som styreform. De har selv søgt afmagten, de har lagt Vesteuropas undergang i entreprise til EU = verdens rigeste globalister.

Stem Dansk Folkeparti i EU valget

Nu vil de også tvinge Østeuropæerne til national selvopløsning med såkaldte ‘flygtninge.’ Hele kontinentets fremtid afhænger af, hvordan der spænder af. Med lidt held, betyder det slutningen på EU som vi kender det. Jeg har selvsagt ikke megen enthusiasme for det teaterdemokrati, vi efterhånden lever i, men jeg indser alligevel at de to kommende valg bliver skæbnevalg for vores nationale overlevelse.

Til EU valget bør man stemme på den nationale gruppe ENF, det vil sige Dansk Folkeparti. For nationerns Europa mod superstaten. Gruppen kan blive så stor, at Kommissionen og Eurokraterne “får et Stalingrad hver eneste dag”, som Steve Bannon sagde i Oslo. (Se iøvrigt Vilket Statsskick Kommer Efter Demokratin?)

Danmark det mindst feministiske I-land

Feminismen er en af kommunismens måder at leve videre på efter 1991. Derfor er svenskere nogle af de mest feministiske, men der er også postet milliarder i statspropagandaen. Den virker. En anden er “klimaet,” hvor de hjemløse kommunister dog har slået sig sammen med verdens allerrigeste med det formål, at svække nationalstaterne og folkestyrerne, og opnå så meget overstatslighed som muligt. Det handler ikke om klimaet, der i øvrigt har det udmærket, kun børn og naivister tror det. Herhjemme kan man stort set undgå feminismen, hvis man undgår Politiken og P 1. Det er et sundhedstegn.

It is one of the best places in the world to be a woman, with a narrow gender pay gap, equal employment rights, universal nursery care, and some of the happiest female retirees on the planet.

So it comes as a surprise to find, in a global survey of attitudes towards gender, equal rights and the #MeToo movement, that Denmark is one of the least feminist countries in the developed world.

The poll, conducted by the YouGov-Cambridge Globalism Project of more than 25,000 people in 23 major countries, found that just one in six Danes consider themselves a feminist, a third said that wolf whistling at women in the street was acceptable, and two in five had an unfavourable view of the #MeToo movement.

According to the data, only a quarter of Danish women consider themselves feminists, a stark contrast to neighbouring Sweden, where 46% do, and a smaller share even than in countries like Italy, Spain and the UK, which otherwise lag far behind Denmark on gender equality. And the least feminist nation in the world is… Denmark?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Fedest! Det er jeg som qwinde da bare stolt af. ??feminismen og Metoo.

Voldposten
Voldposten
2 years ago

Stemme DF til Mickey Mouse- parlamentet? – Aldrig i livet!
Husker du ikke, hvorledes Morten Messeshit, dagen efter at være valgt ind med ½ million stemmer, meldte sig hos de britske, islamofile konservative? – Eller at Vistisen for et par uger siden stemte for EUSSR’s censurlove? – Jeg er bange for, at både Salvini, Orban og Marine le Pen får sig en ubehagelig overraskelse, når det går op for dem, at de er i kahyt vindbøjtler af det kaliber… Selv smed jeg valgkortet til ‘småt brændbart’ uden at lukke kuverten op.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x