16
maj
Seneste opdatering: 19/5-19 kl. 0020
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I want us to win, but I want us to win without cruelty or massacre. The bad byproducts of islam are not unintended, they are not incompetence. Politicians play bafoons, but they are not. This is policy.”

Se de tre andre i serien. Der skulle komme flere fra juristen Gavin Boby, som jeg har skrevet lidt om her. Venstre lovede i 2015 at En blå regering vil lave ‘straksopbremsning’ af flygtningestrøm.

Fire år efter har Løkke regeringen importeret 56.000 nye muslimer, og den vil nu genvælges på sine løgne. Den ellers hæderlige Anna Libak stiller op for dette parti af bedragere, hvis loyalitet ligger solidt forankret hos den globale pengemagt.

Hvordan er det muligt? Vi har kurs imod konflikt, med tiden bliver det en fysisk konflikt med vore valgte politikere. Det er ulykkeligt, men de har insisteret på det gennem 36 år. Ekstremisterne er politikerne, ikke vi der modsætter os deres bedrag. De har kurs mod fysisk konflikt med deres egne landsmænd.

Vil de afvige fra en katstrofekurs? Ingen aner det, men man kan frygte, det er ved at blive lovligt sent at afværge den. Mens vi ævlede nogle årtier, luskede deres fait accompli sig ind på os, og nu har det danske folk mindre og mindre fælles interesser med magten. De har bare ikke opdaget det endnu, men når de gør, bliver Folketingsvalg til moralske og politiske massemord. Det ved politikerne udmærket, men ingen afslører deres angst med et kvæk. De er på retræte, sandheden er på fremmarch. Sandheden har god tid, de har ikke.

Denne generation sender med åbne øjne sine børn ud i konflikt

De tørrer dig bagi, fordi de kan, og fordi de har vigtigere loyaliteter end dig. Når de ikke længere kan, holder de op. Men ikke før. Du stemmer  på svenske tilstande, ved at stemme på de såkaldte “borgerlige.”

De hævder sandt nok, at de skader os mindre end andre har gjort før, men de vil ikke afmontere den krudttønde, de har sat os på, fordi det ville skade deres karriere, hvis de gjorde. Repatriering af islam  er fuldstændig nødvendig for at bevare freden i Europa, som Gavin Boby også siger i sin første video. Assimilerede og eks-muslimer kan naturligvis blive i Europa. Ellers sender denne generation med åbne øjne sine børn ud i evig konflikt med sin fremmedpolitik.

‘In very hot waters’

De håber på, de er døde eller pensionerede, når deres politik for alvor begynder at koste menneskeliv, for de vil befinde sig ‘in very hot waters,’ som Lars Hedegaard sagde for tolv år siden, da det var meget ‘kontroversielt’, hvis de ikke sørger for at dø en skikkelig død inden da.

En smule fantasi: Tænk ti år ud i fremtiden, og tænk på, hvor langt din fantasi rakte i 2009. Krudttønden, drabsforsøg, massemord, kirkebrande, Charlie Hebdo? Hvis jeg – Gud forbyde det – var politiker, ville jeg have en pakket kuffert, en schweizisk bankkonto og et skydevåben under sengen.

Ny politikere er bagud, gamle har 36 års forspring

At stille op til valg i Vesteuropa i dag, er udtryk for en bedårende uskyld, der er forudbestemt til at stå med røven bar. Jeg vinker til valgplakaterne, og tænker “Du skulle bare vide du photoshoppede, mentale yngling. Du er lever i den analoge tidsalder, det er over tyve år siden. Må du ikke komme til skade, selvom din uskyld er farlig og skadelig.”

Hvilke kritikere af den nuværende tendens er længere ubebæbnede, når de færdes? Politiet har så mange verdensfjerne love, men de forstår, i hvilken fare nogle befinder sig, og de forstår, at nogle sætter deres egen sikkerhed over loven, og  at de vil forsvare sig. Menige politifolk forstår alt om det.

Sverige har 30 procent fremmede. En nation  i opløsning.

Politikerne er langt bagud for virkeligheden, som de har skabt. Intet intelligent menneske regner med dem til deres eget selvforsvar. Tillidssamfundet er stort set forsvundet, i det omfang det eksisterer i Danmark, skyldes det naivitet. Se hvor meget tillid, der er tilbage i det kollapsende Sverige.

Se på Facebook og debatfora. Kun de mest debile har nogen tillid tilbage for den svenske  stat, der tidligere var den almægtige Moder Stat, alles liv afhang af. Der er gået termitter i “samhällsbygget,” som er de foragtelige socialdemokraters yndlingsord. Vi bygger, men de river ned. Mens det hele ramler, taler de om ‘fællesskab og højreekstremisme’. Rent svindel er nu resterne af svensk folkestyre. Det er en ond parodi, og flere og flere opfatter det.

En Oscar til Paludan

Sverige har nu 30 procent fremmede, og nationen er i opløsning. Natio betyder fødsel. Det er betydningsfuldt, hvor du er født. Enhver rationel samtale bør begynde med, om der er nogle, der har ret til at opløse en nation, og hvad der  i givet fald skal ske med disse personer. Ellers er den fiktion og teater, hvad jeg iøvrigt opfatter den danske valgkamp som. Temmeligt dårligt teater.

Jeg har ikke fulgt valgkampe i to årtier. Rasmus Paludan burde have en Oscar for at tilføre denne en smule liv. Jeg gider ikke se valgdækning, hvis han ikke medvirker til at røre rundt i gryden og sige ting, alle de andre er for stendøde til at sige. Mimi Jakobsen var det perfekte fossil, ikonet på i hvor dybt bevidstløse befolkningen og politikerne var i 30 år. Se hende, hvis du skulle have glemt det. (Se 16 marts 2019: Meditation over borgerkrigen.)

Ulrik Høy: Kulturberigelsen

Dagbog fra valgkampen

Der var sådan en god artikel i B.T. metro i går, så dagens dagbog vil byde på fuldgode citater fra den virkelige virkelighed.

Overskrift: “Unge hærger håndboldklub”, og bemeldte klub ligger ude i Brønshøj, hvor ungdomstræner Claus Andersen fortæller om en episode i fredags, hvor en gruppe på 25 13-15-årige forstyrrede træningen, så politiet måtte tilkaldes.

“Halvdelen af gruppen var piger, og det var min oplevelse, at hvis de virkelig så sig sure på en, så kunne de godt gå amok, og det er klart, at så bliver man lidt utryg på håndboldpigernes vegne”.

Og så kan klubbens medarbejdere ellers fortælle om indbrud, hærværk, ildspåsættelse, tyverier og trusler som en del af hverdagen for medlemmerne af Brønshøjs lokale håndboldklub. “Vi har haft problemer med, at de sidder ude ved indgangen og forsøger at tage telefonerne fra de små. De truer også de små, og det kan vi ikke holde til”. Sådan siger den frivillige træner og formand for Freja Håndboldklub i Bellahøjhallen, Lars Pedersen, mens han viser den gang, der leder ind til hallen.

“Det er her, de oftest opholder sig i en større gruppe på mellem 10 og 20 stykker”, fortsætter Lars Pedersen, “og det er her, de skaber utryghed blandt klubbens især yngre medlemmer. Børnene er så utrygge, at de beder deres træner om at følge dem ud”. Han fortæller videre, at dem, der skaber utrygheden, også selv er 9 til 13 år gamle. “Det er den samme flok, der kommer hver gang”, og så ved Lars Pedersen iøvrigt ikke, hvor de kommer fra i byen, og pointerer, at “der kun er tale om børn af indvandrere”.

En klar pointe: Der er kun tale om børn af indvandrere.

“Sidste år satte de ild til dommerbordet inde i hallen, og for nylig har de ødelagt samtlige døre og låse og brudt ind i både styrketræningsrum og kælder, hvor de har kastet rundt med tingene”.

I kælderen kunne Lars Pedersen se, de havde holdt fest. I sidste uge ringede han så til noget, der hedder SSP for at få dem til at hjælpe ham med at smide dem ud, men svaret fra den anden ende af røret lød, at han måtte ringe til politiet, fordi de hos SSP ikke havde tid til “at håndtere det”, som de sagde.

“Så vi ringede til politiet i fredags, og siden er de kommet forbi hver aften. Men er det meningen, at vi skal ringe til politiet hele tiden?”, spørger Lars Pedersen. Det hele er eskaleret ret voldsomt de sidste tre måneder, siger han og peger på en dør, der fører ind til den anden hal. “Ovre i hal to render de og pisser og spytter på gulvet og slæber ting frem og tilbage, og her henne har vi fået et hul i gulvet, fordi de har kørt på skateboard”.

Lars Pedersen er glad for, at politiet dukker op, men han er ikke glad for fremtiden. Klubben drives af frivillige, der ikke får en klink for deres arbejde, og frivillige er det eneste, som klubben råder over. “Jeg tror, de fleste er ved at give op i det her, og det er vores største udfordring. Vi kan ikke tåle at miste frivillige”, slutter Lars Pedersen i Brønshøj.

Og her slutter vi også. Næsten da. For selvfølgelig skal politiet forfølge sagen, selvfølgelig skal forældrene betale gildet, selvfølgelig skal de rammes på pengepungen, og selvfølgelig skal de udvises fra Danmark, hvor det er muligt, thi budskabet ER gået ind.

Kulturberigelse er kriminalitet og det vigtigste emne i valgkampen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Godt skrevet, Steen ? . . Og Ulrik ?Jeg så valgplakater på Østerbro i dag, med een af numseskubberne fra Alternativet, og der stod: “European Spring”. Det løb mig koldt ned ad ryggen, for jeg fik naturligvis konnotationer til “the Arab Spring”, der startede i Syrien. Vi ved, hvilket blodbad det udviklede sig til. Tænker de overhovedet, de psykopater derinde? Måske er det netop det, der er på vej til os? Syrien version 2. I øvrigt har jeg læst, at Løkke har givet ophold til 80.000, men om det er 80 eller 56.000, who cares, tænker han nok. 50 (halvtreds)… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  steen

Steen, der er ikke noget at undskylde, tværtimod.
En neger er en neger, politisk korrekthed er ren tåbelighed.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  steen

Det er fedt, når du skriver de lange stykker ?Dine og Kims indlæg skulle slås op på busstoppesteder osv. Hvis nogen er med på det, så kunne vi mødes nogle stykker på fx cafe Blå Time (og det er bare fordi, jeg godt kan lide den cafe), og deles om kopi udgifter og sammen skrive nogle fyndige slagord, samt skrive de vigtigste blogs ned. Her tænker jeg: snaphanen, uriasposten, thereligionofpeace, jihadwatch.org, breitbart London og barenakedislam!! De uvidende får jo et chok, hvis de vidste, hvad der foregår. Jeg vil starte med: Har du børn eller børnebørn? Så overvej, hvilken fremtid… Read more »

Morten
Morten
2 years ago

Politikerne har opgivet at kæmpe for danskerne. Det opgav de vel næsten tilbage i halvfjerdserne, med de postmoderne ændringer der gjorde at eliten mistede følingen med hvad det vil sige at have et folk og et land. Jeg tror heller ikke på systemet længere. Hvis systemet havde virket havde det stoppet indvandringen helt tilbage i 2001. I stedet ser vi at partier som Venstre, Konservative og LA helt åbent vil videreføre udskiftningen af det danske folk – tilsyneladende uden at fortrække en mine. Med den slags “venner” behøver vi sgu ikke engang fjender. Nuvel, den slags kan de kun kan… Read more »

River
River
2 years ago

Det hele summes godt op, parafraseret, “Jeg gider ikke se valgdækning, hvis ikke Paludan medvirker!” Selv søde Vermund blegner når Danernes Lys lader sin stemme tordne i Debatten hvor Clement ikke når ham til sokkeholderen. Og Krasnik med slæng ligner våde hunde der totalt har fået deres velfortjente slag. Når alt kommer til alt kan intet modstå ånd og sandhed.
Hvis man vil have noget morskab i særklasse skal man høre dagens korte radioavis på 24syv. Kirsten Birgit interviewer Paludan i hele udsendelsen. Herresjovt og god fornøjelse i en meget mørk tid. Men ikke mindst, tak for dit skriv.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

De europæiske politikeres udskiftning af eget folk er en forbrydelse af stalinisktiske dimensioner. Og de bør straffes som sådan. Af to onder, vores folkeforæddere og så Stalin, tror jeg næsten jeg havde foretrukket den sidste. Han forsøgte i det mindste ikke at skjule, hvad han havde gang i. Modsat de boreliainfincerede flåter, der nu hænger i lygtepælene, og venter på vi hopper på dem. Eller rettere, de hopper på os. Det lader alt for mange dem gøre. Her gemmer tragedien sig.

Jern Henrik
Jern Henrik
2 years ago

Hold nu kæft. Kan de virkelig ikke håndtere en flok snothvalpe på 9 til 13 år? Vorherre bevares…

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Jern Henrik

Du ANER jo ikke, hvad det drejer sig om, TÅBE!

River
River
2 years ago
Reply to  Jern Henrik

Ja, man tager sig til hovedet.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Nogen gange må man søge trøst i de halmstrå, der nu er at klamre sig til. Lana Laktoff fra Red Ice TV er heller ikke så ringe: “Hard times are coming. Velcome it”:

https://www.youtube.com/watch?v=_CfMvsU11ao&t=445s

Hun har også et overset, men vigig indspark til identitetspolitikken – med et drys jødisk dobbeltmoral:

https://www.youtube.com/watch?v=ZswBkpXDxsM&t=424s

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Et forslag vedr den sportshal: enten må nogle danskere tage ud og opdrage de ‘utilpassede’, så de kan blive bedre ‘tilpasset’, eller også må politiet uddele bøder til djævleynglens ophav. Nytter ingen af delene er det UD af klappen! Første fly til Libyen, uanset hvor de kommer fra!

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Rene ord for pengene.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x