18
maj
Seneste opdatering: 19/5-19 kl. 0926
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“When the welfare state breaks down, everything will change quickly in a bad an ugly way”

Et velfærdssammenbrud kommer naturligvis 20-30 år før i Sverige, end det kommer i Danmark. Men kan man indkapsle en muslimsk revolte i Sverige, så ummah’en ikke spreder den til Danmark og Norge på en uge? Held og lykke med det.  Se også juristen Gavin Boby: Mosquebusters in Brussels. “We turn the tables on mosques. Local politicians may find themselves in a court of law before they realize it.”

5000 eks-muslimer undsiger paven og islam

‬How can you speak of peace and endorse Islam, ‬as you seem to do? Most Holy Father:

From former Muslims who became Catholics, ‬and their friends,‬‬‬‬ to His Holiness Pope Francis,‬‬ about his attitude towards Islam.‬‬

‬Many of us ‬have tried to contact you, ‬on many occasions ‬and for several years, ‬and we have never received the slightest acknowledgement of our letters or requests for meetings. ‬You do not like to beat around the bush, ‬and neither do we, so allow us to say frankly that we do not understand your teaching about Islam, ‬as we read in paragraphs ‬252 ‬and ‬253 of‭ ‬Evangelii Gaudium,‭ ‬because it does not account for the fact‭ ‬that Islam came AFTER Christ,‭ and so ‬is, ‬and can only be, ‬‬an Antichrist‭ (‬see‭ ‬1‭ ‬Jn‭ ‬2.22‭)‬,‭ and one of the most dangerous because it presents itself as the fulfillment of Revelation (‬of which Jesus would have been only a prophet)‬.

In fact, ‬as long as Islam wants us to be its enemy, ‬we are, ‬and all our ‬protestations of friendship cannot change anything. ‬As a proper Antichrist, ‬Islam exists only as an enemy of all: “‬Between us and you there is enmity and hatred forever, until you believe in Allah alone!”‬ (Qur’an ‬60.4) ‬For the Qur’an, ‬Christians “‬are only impurity” (‬Quran ‬9.28)‬,” “‬the worst of Creation” (‬Qur’an ‬98.6)‬, ‬all condemned to Hell (‬Qur’an ‬4.48)‬, ‬so Allah must exterminate them (‬Quran ‬9.30)‬. ‬

‬Also, ‬as it was in the face of Nazism and communism, ‬naiveté in the face of Islam is suicidal and very dangerous. ‬How can you speak of peace and endorse Islam, ‬as you seem to do?

We beg you not to seek in Islam an ally in your fight against the powers that want to dominate and enslave the world, ‬since they share the same totalitarian logic based on the rejection of the kingship of Christ (‬Lk ‬4.7). From former Muslims who became Catholics, ‬and their friends,‬‬‬‬ to His Holiness Pope Francis,‬‬ about his attitude towards Islam.

Se en af underskriverne Magdi Cristiano Allam in Brussels. Se også WikiLeaks: Clinton, Obama, Soros Overthrew Pope Benedict In Vatican Coup

‬‬

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Min mening er stadig at alle ender med min mening, og den er at vi ender i krig med perkerne, og jeg kan ikke vente. Det er logisk, at de aldrig giver op, da deres ønske er krig med os. Og vi kan ikke for evigt tolerere mennesker som er i krig med os uden at føre krig imod dem.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Jamen, vi er skam allerede i krig med muselmanden, og har været det i mange år. Det sørgede bl.a. Fogh, Blair og Bush for.

Problemet med den krig er lige nu, at vores parlamentarikere ikke har til hensigt at anvende den råstyrke, der skal til for at afslutte krigen på et par måneder.

Sættes det fornødne materiel ind, vil muselmanden være gjort tavs. Permanent!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Det mest sandsynlige er at Sverigstan ramler inden 2030.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Spekulerer på, hvad paven, en masse parlamentarikere, journalister samt andre politisk korrekte mon vil stille op med sig selv, hvis de en dag vågner op af deres tågedøs.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Torsten K

De vil nok undre sig over, hvorfor de står bagbundne på skamler med strikke om halsen.

Morten
Morten
2 years ago

Det er ret interessant at tænke på hvad der mon kan ske hvis en stat rent faktisk kollapser. For min egen generations vedkommende kan jeg sige at der er ved at opstå en vis desperation og håbløshed over hele systemet. Nærmest som om mange af os ved at intet i det etablerede Danmark fungerer. Når man siger til folk at vores samfund er på vej nedad er de ikke uenige. Hvis omstændighederne på et tidspunkt bliver gunstige for et oprør tror jeg godt det kan ske, selvom jeg ikke kan forudsige præcist hvordan det vil ske.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Morten

“Hvis omstændighederne på et tidspunkt bliver gunstige for et oprør tror jeg godt det kan ske”

Glem ikke, at folk under ingen omstændigheder ofrer deres status som boligejere. Det er ved at tildele folket “ejerboliger”, at de politiske magthavere har sikret sig mod oprør.

River
River
2 years ago

Fra et helvede til et andet. Kristeligt set er et mennesker der vil ophøje mennesker en afskylighed. Paven er jordens afskum. 1. Thes 2:4 siger: “Lad ingen føre jer på vildspor på nogen måde, for denne dag kommer ikke før frafaldet er kommet og det lovløse menneske, ødelæggelsens søn, har vist sig. 4 Han er en modstander og ophøjer sig over enhver der kaldes gud, og alt hvad der bliver tilbedt. Han sætter sig i Guds tempel og udgiver sig offentligt for at være en gud.” Det er ubegribeligt, i det mindste for mig, at nogle kan blive dedikerede katolikker. Pavekirken… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

The Pope is appointed catholic topdog by the Elitaire islamlovers; conditioned as Paludan’s dog. Paludan began the conditioning procedure, whereby the “Adhan” was paired with giving “Iftar” to the Pope. After a number of repeats of this procedure he presented the “Adhan” without giving “Iftar”. As you might expect, the sound of “Adhan” on its own now caused an increase in salivation. So the Pope had learned an association between “Adhan” and “Iftar” – a new behavior had been learned. Because this response was conditioned, it is called a conditioned response (and also known as a Paludanian response). The “Iftar”… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Ikke for at være krakilsk, men det du mener er: Pavlovsk betingning (Pavlovian or respondent conditioning), I guess ..

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Paven begynder automatisk at savle, når det muslimske bønnekald bræges – akkurat som en hund bringes til at savle, hvis en klokke lyder når hunden får mad. Efter nogle gange savler hund når bare klokken lyder (uden mad). Ironi kan forekomme i min udlægning; paven opfører sig som Pavlovs hund.

trackback

[…] i dens romersk-katolske form. Protesten kan ses her, og efter hvad snaphanen beretter, se her, har indtil nu cirka 5000 katolikker skrevet under på […]

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Den katolske kirke, meget misvisende refereret til som “the Church”, anses for at være decideret antikristelig blandt vi evangeliske kristne. Som der står i Åbenbaringen, så tales der om den store Skøge, og det mener vi er den katolske kirke. Paven er et dumt, islamofilt venstrefløjssvin. Så kontant kan det siges. Han styrer en pædo-kult, som har ligeså lidt gang på jord som islam! Så kontant kan det også siges. Jeg huskede en artikel af den norske blogger, Ivar Fjeld, som har skrevet en masse imod katolicisme, og artiklen stammede fra 2012 og omhandlede pavens bønner for en Jord uden… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Ja man må inderligt håbe Gavin Boby får ret. Magtskiftet og oprydningen efter dette forræderi af astronomiske dimensioner mod eget folk, kommer til at foregå civiliseret. Men mon muslimerne er med på de spilleregler, når oprydningen sætter ind? Når muslimerne begynder at sende mordpatruljer ind i de hvide ghettoer, med massenedslagtninger som mål, hvordan agerer man “civiliseret” mod en flok mænd, der bevæbnet med Ikeas kødknive, har som mål at skære hovedet langsomt af dig og dine?… Tror det er en udmærket egenskab at være lavpraktisk indrettet oveni hovedet. Det vil sige håbe på det bedste – meeen have forberedt… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Margrethe

Såfremt murersvende stadig har ret til at bære sabel om søndagen, kunne det være et oplagt sted at begynde med at være lavpraktisk.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Torsten K

Som tømrer har jeg ret at bære både DSI-lægtehammer og kniv, når jeg er iført arbejdstøj.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  peerpede

Da tømrer ikke er en beskyttet titel er det altså bare med at få iført sig et sæt hvidt arbejdstøj, en lægtehammer samt en kniv, hvorefter man stort set er bevæbnet til tænderne og klar til at imødegå muselmandens angreb.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Torsten K

Der findes et Laug og gesælbrev, noget der stadigvæk kan begæres om arbejdets karakter kræver det, for eksempel renovering af flere hundrede år gamle fredede objekt.
Jeg har under mine aktive år ofte haft lærlinge hos mig, det de får fra mig, lærer de ikke i dagens uddannelsessystem.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Torsten K

Det var tømrere der byggede vikingens skib.
Kan man bygge et hus uden søm, da har man tag over hovedet.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x