19
maj
Seneste opdatering: 20/5-19 kl. 0815
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Regn ikke med meget velfærd i fremtiden”

Det er kommunerne og de private husholdninger der er belånet op over skorstenen. Den svenske krone er i frit fald, idag koster den 69 danske ører. “En fallande krona kan förklaras av att utlandet tappat förtroende för vår ekonomi och politiska styre. Men det handlar inte om att devalvera den svenska kronan utan om att devalvera landet Sverige,” skriver Tino Sanandaji, nationaløkonom.

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, bekymrer sig over “det negative Sverigebillede.” Det bekymrende ved det svenske selvbillede er, at det befinder sig på et tidpunkt omkring Olof Palme, da Sverige var verdens fjerde rigeste land, og havde en fredelig, produktiv befolkning.

Ulrik Høy dagbog 10: De koranvenlige

De koranvenlige danskere er pot og pande med kalifatets bedste venner

De koranvenlige danskere hyler og skriger over Rasmus Paludan, der spadserer rundt på Nørrebro og siger det, som andre ikke tør sige og stiller op til det, som andre kun stiller op til i deres værste mareridt. Hvem går frivilligt ind til løverne i Zoo og rykker dem i halen? Jeg gjorde det ikke – i al fald ikke uden dyrepasser, bevæbnede vagter og en storvildtjæger i buskadset.

Det er med andre ord så vanvittig modigt og usædvanligt, hvad Paludan bedriver derude på det islambesatte Nørrebro. For det er det jo, besat. Takket være den koranvenlige del af Danmark, der har faciliteret besættelsen.

Når en modig mand som Rasmus Paludan træder op mod det, bliver de koranvenlige grebet af stor vrede og hysteri. Og skræk. Åh nej, nu bliver muslimerne da rigtig rasende, så kan vi ikke få fjernet den vanvittige mand. Han er ikke rigtig klog og farlig for os andre!

Rasmus Paludan er nazist, erklærede en debil klogeåge, der ikke kunne finde på andet. Der er noget naziagtigt over Paludan, erklærede landets statsminister, og det er IQ for de tungnemme. Rasmus Paludan er en skiderik, der skulle begraves i den yderste plovfure, erklærede en skør dame fra fortiden, og det er poesi. Den koranvenlige presse er på nakken af Paludan og higer og søger efter noget at klynge ham op på.

Uden held. Paludan er ikke mere skør end så mange unge mennesker i samtiden. Til gengæld er han unik i færden og ytringer, hvad kun et absolut totalt fåtal af unge mennesker er nu om stunder.

Den koranvenlige Bonnichsen, tidligere PET-chef, er også gået fra snøvsen. Han farer hid og did for at komme i medierne, skønt han vel egentlig bare skulle passe sin frugthave og få nogle gode madæbler ud af det. Men nej, Koranvenlige Bonnichsen forskrækkes på alle ledder og kanter, for hvad kan muslimerne ikke finde på, når de først blive gale? Det ved vi fra Muhammedkrisen, der var muslimernes finest hour, og hvis det gentager sig, hvad så?

Så vil 57 muslimske lande boycotte Arla og eksporten, og en lind strøm af vrede, meget vrede og forurettede muslimske diplomater vil køre i pendulfart til Statsministeriet, mens banderne på Nørrebro sliber knive og sliber sakse og finder skyderne frem, ja, og de koranvenlige, autonome venstrenazister geråder i ekstra hysteri sammen med venligboerne, åh de evigt sitrende venligstakler, der også vil skrige og skråle og forsikre indvandrerne om, at de ikke bare er koranvenlige, men at de elsker koranen og beder til, at det igen kommer til en rigtig, rigtig lækker invasion af flygtninge, ligesom i septemer 2015.

Ak ja. Panikken breder sig, for hvad kan disse muslimer ikke finde på. Islam er jo en voldsreligion, det ved vi alle, men hvorfor sige det højt, hvorfor ikke lade som ingenting og gå i en stor, koranvenlig bue uden om?

Såvist. Rasmus Paludan er en modig mand, der leder tanken hen på historiske fortilfælde. Ingen nævnt, ingen glemt, men der er da stadig kirker på Nørrebro. Reaktionerne mod ham – hysteriet, tilsviningen, forfølgelsen – afslører det koranvenlige Danmark i al sin ynk. Medier, politikere, ynkelige er de og eksponenter for underkastelsen.

Glemte vi nogen? Ja, faktisk. Vi glemte Basil Hassan, der forsøgte at myrde Lars Hedegaard, som en vis Martin Krasnik gjorde nar ad i Deadline-studiet. Det var jo bare for sjov det attentat. Fandt det overhovedet sted? Ja, det gjorde det, og selv om Islamisk Stat, Isis, er på hælene, så overlever deres ledere.

Basil Hassan er dags dato en dynamisk leder, ekspert i droner, bomber og mord, og han ikke bare kommer fra Nørrebro, han har mange venner på Nørrebro. Han befinder sig vist i Syrien for tiden, omkring Raqqa, måske er han hjemme i Danmark og hæve understøttelse, før han skal ud og slå ihjel igen.

Hvad Basil Hassans venner venter på? De venter på en god anledning til at slå os ihjel. De koranvenlige danskere er reelt pot og pande med kalifatets bedste venner, og det har Rasmus Paludan afsløret. Deraf raseriet og den vanvittige hylen og skrigen, der også skal dække over det besynderlige forhold, at hjemvendte syrienkrigere ikke får de obligate 10 og 20 års fængsel for landsforræderi, når vi nu ikke har dødsstraf, men bliver sluset ind i et lækkert nyt snylterliv.

Det er Rasmus Paludans store fortjeneste, at han har demaskeret den hele skændige kommers. Derfor skal han prises og bæres på skjolde ind i Folketinget, så han kan sige alt det, der skal siges.

Fortsat god valgkamp!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
3 years ago

Har brukt formiddagen idag å se mange Rasmus Paludan videoer..sånn 25 stk..også kommer dette..så jeg vet hva jeg snakker om.
Kan derfor underskrive på at det finnes ikke makan til politiker..ingent sted.
Alle politikere blir plassert på sidelinja..iallafall de jeg vet om/kjenner til i Norge, Sverige o Danmark..i hele Europa.
Uredd, modig, morsom, sarkastisk, kunnskapsrik, rakt på sak..og bestandig velkledd
Et sjeldent menneske eksemplar, og Danmark er så heldig som fikk han..
Så tvi tvi til Rasmus Paludan og Stram kurs..som Europa trenger deg..og tilykke Danmark som har deg.

MKM
MKM
3 years ago

Paludan minder med hensyn til humoristisk sans og intelligens om Mogens Glistrup. Jeg husker tydeligt, at Glistrup i 1970 érne troligt og modigt mødte op i Fælledparken til 1.Maj festlighederne, som leder af Danmarks største (eller i hvert fald næststørste) arbejderparti. Og datidens selvbestaltede, socialistiske og kommunistiske kamptropper mødte lige så troligt op for at udsætte ham for mødeterror, drukne skældsord og skrål, overdænge ham med rådne æg, maling og forsøgte at skubbe ham ud i en sø – angiveligt for at drukne ham. Til min evindelige skam, var jeg dengang helt indforstået med disse chikanerier -han kunne jo bare… Read more »

Svend Gønge Borg
Svend Gønge Borg
3 years ago
Reply to  MKM

Du husker godt og refererer alle de væsentlige detaljer historisk præcist. Din konklusion vedrørende datidens og nutidens vensrefløjsere er lige i øjet. Mogens Glistrup havde ret i næsten alt, hvad han sagde, hans profetier om, muhamammedanere og Islam og deres fremtidige voksende mængde, med dertil hørende hærgen og gener i Danmark og det meste af Europa har desværre vist sig at holde stik ned i mindste detalje. På den politiske scene var Mogens Glistrup som 10 elefanter i en glasbutik. Rasmus Paludan er derimod en “great performer”. Da jeg så det første af RPs videoer på nettet tænkte jeg, at… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago
Reply to  MKM

Lige præcis MKM. Jeg kan ikke lade være med at sammenligne Rasmus Paludan med Sct. Glistrup og den helt igennem skændige behandling han blev udsat for, lige indtil man fik slået ham ihjel, med de mest nedrige metoder og midler. Modsat dig, græd jeg faktisk mine salte tårer, når jeg så rødfacisterne angribe denne store mand. Jeg håber, der snart bliver rejst en statue af Sct. Glistrup

Bruno Larsen
Bruno Larsen
3 years ago

Ja! For tænk hvor frygtelig sandheden om Islam kan være. Det kan en statsminister ikke tale om, selv når hans og kongehusets nærmeste omgangskreds rammes af det, som kun Rasmus Paludan tør nævne ved navn. Det forbliver fra Lars Løkkes mund (Mette Frederiksens, Søren Papes, Anders Samuelsens, o.s.v.) kun snak om frygtelige fanatikere som kan komme fra alle mulige retninger. Det kan næppe undre at en person med mod til at sige hvad mange tænker også kan opnå at blive valgt!

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  steen

Det kunne være man skulle anskaffe sig en bolig i Udkantsdanmark mens husene stadig er til at betale sig fra, for der kan da godt blive run på den del af landet når storbyernes danske indbyggere en skønne dag får nok af kulturberigelsen.

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago
Reply to  Torsten K

Netop derfor, har min Hustru og jeg besluttet, at vi bliver boende her ude bag ved Lars Tyndskids Mark. Det var ellers meningen, at vi ville have solgt for 10 år siden, og have været flyttet i noget mindre, men opgav og vedtog, at vi bliver her indtil vi skal bæres ud. For hver dag, der går, jo mere sikre bliver vi på, at det er den rigtige beslutning, vi har truffet.

OleJakob Dueholm Bech
OleJakob Dueholm Bech
3 years ago

“En stor, koranvenlig bue uden om”. Tak fo endnu en præcis formulering Ulrik Høy. Og tak for afsnit 10, der som altid er lige kornet.

MagnusH
MagnusH
3 years ago

Men om Rasmus Paludan vore nazist så skulle han ju omfamna islam liksom Hitler och Himmler gjorde. Jag förstår inte varför man inte ser islam som det är: en våldsideologi nära besläktat med nazism.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Danmark skal lukke for al spontan asylsøgning – fra svenske fattigdomsflygtninge! ?

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Bare rolig. Det bliver næppe til Danmark, svenskerne flygter. De svenskere, som kan flygte, dvs. rettroende, lavadelige svenske socialdemokrater med fede pensioner, er allerede smuttet til eksempelvis Sydeuropa.

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

På hjemmesiden Jihadwatch fortælles, at en tysk TV-kanal inviterede folk til at stemme om spørgsmålet: “Er islam en del af Tyskland”. Af de 16.000 respondenter svarede de 96% NEJ, islam er ikke en del af Tyskland. Merkel hævdede ellers offentligt, at islam er en del af Tyskland. Så nu kan 16.000 tyskere imødese anklager om Hatespeech, racisme, nazisme og generel modvilje mod Tysklands nye Herrenvolk.

River
River
3 years ago

Godt skrevet. Og jo, Paludan er en enestående begavelse der ved at han aldrig kan eller vil have en fremtid i et ødelagt Danmark. Hans brændstof er ægte indignation når han ser og hører løgne, fejhed og hykleri.
Tommy Robinson er den eneste i samme liga.
Glistrup sagde sandheden, men var desværre en social sinke.

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago
Reply to  River

Husk, at man kan møde Englands helt, Tommy Robinson ved sommerfesten ved Mossø sidst i juni

Torsten K
Torsten K
3 years ago

“Det ved vi fra Muhammedkrisen, der var muslimernes finest hour, og hvis det gentager sig, hvad så?”

Og skulle muligheden for en ny krise endelig forbigå Mellemøstens opmærksomhed, skal de koranvenlige danskere da nok sørge for at puste til ilden.

Det vrimler med danskere, der hellere end gerne lefler for dem, som formodes at blive deres nye herskere.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

I maj ’69 kostede 100 svenske over 140 DKK.
I dag koster 100 svenske under 70 DKK.

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

For at hjælpe Paludan. Hvis islam ønsker at forblive i Danmark skal det først civiliseres. 1) Koranen skal renses for alt med tortur, død, hævn og supremacisme. 2) islam skal formenes adgang til offentlige rum, indtil det er blevet renset for sit politiske indhold. 3) Alle muslimer, som ikke forsørger sig selv på lovlig vis, skal udvises eller flytte til udrejsecenter. 4) Alle imamer og moskeer skal overvåges konstant og fratages al offentlig støtte. 5) Muslimsk opkrævning af Halal-skat via slagterier ophører, da Halal-slagtning forbydes.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
3 years ago

Nästan 25% av den svenska befolkningen har en eller annan förbindelse till ISLAM.
Idag röstar enl. uppgift 80% på socialisterna men när dessa får sitt eget parti lär imamerna nog ändra på det, under hot naturligtvis.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  steen

Når det sker, er de rød/grønnes ønske om etnisk og kulturel mångfold nok ikke så dybfølt længere.

mjolly
mjolly
3 years ago

Sverige mangler elektrisitet, infrastrukturen nærmer seg afrika-nivå.
https://www.svd.se/anslutningar-for-el-kan-nekas-i-stockholm-i-host

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  mjolly

Jeg ved ikke mht. Sverige, men når noget tilsvarende sker i Danmark skyldes det, at der efterhånden er for mange høvdinge og for få indianere.

Der er uden tvivl brug for højtlønnede tastaturboksere, som tror de kan planlægge sig ud af alt, men det nytter ikke rigtig noget, når der ikke længere er nogen tilbage, som får fingeren ud af gaskanalen og får tingene gjort.

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago
Reply to  mjolly

DET overrasker mig da lige en kende. Sverige som altid har været førende mht el. Så må det virkelig stå helt utrolig dårligt til.

OleJakob Dueholm Bech
OleJakob Dueholm Bech
3 years ago

Er lige på kornet!

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x