20
maj
Seneste opdatering: 21/5-19 kl. 1537
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ved Hurdalsjøen, Norge. Maj 2019. © Snaphanen.dk

Af Realisten

Jeg har ikke fulgt synderligt tæt med i politiske debatter de sidste mange år. Mest fordi de ikke handler om det som Danmarks politiske problem egentlig er; hvilket er en drastisk og ret omfattende befolkningsudskiftning.

Næ, min interesse har efterhånden helt forladt hele medie-verdenen med dens kommentatorer, politiske “eksperter” og andre snik-snakkere der med deres blinde tro på systemet er med til at køre landet i sænk. I dag har jeg det med politikere og “kommentatorer” som jeg har det med postmoderne kunst-gallerier: Jeg gider det ikke. Jeg ved det eksisterer, men jeg gider det ikke. Selv “demokratiet” er jeg begyndt at miste respekt for.

Ikke fordi jeg ikke er demokrat; for det er jeg. Men simpelthen fordi vores såkaldte “demokrati” har udviklet sig til et befolkningsudskiftnings-projekt som 80% af alle politikere desværre støtter op om. – Hvor fedt er det at have et “demokrati” hvis det blot bliver anvendt til vores egen etniske udskiftning? Det virker ikke særligt demokratisk, hvis du spørger mig.

Stram Kurs er Danmarks første reelle patriotiske parti

I den seneste tid har jeg alligevel fulgt lidt med i debatten, og det er der to årsager til: Den ene – og den primære – er Rasmus Paludan. Og den anden er Pernille Vermund. Personligt betragter jeg Stram Kurs som Danmarks første reelle patriotiske parti, mens jeg betragter Nye Borgerlige som et parti med patriotisk potentiale.

De andre partier ved jeg ikke rigtig hvad har gang i.. Pensioner, økonomisk vækst, klimaet og den offentlige sektor.. Hvad betyder alle disse ting hvis det alligevel ikke er danskere der i samme udstrækning bebor dette land om tredive år fra nu af? Det giver jo ingen mening at sætte alt ind på at forlænge pensions-perioden en smule hvis landet om tredive år bliver ubeboelig for ens folk grund af etniske forandringer.

Nej, hele kommentatoriet såvel som alle de etablerede partier har ikke fattet hvad der er ved at ske. Hver femte nyfødte har i dag udenlandske rødder. Og hvis man medtager dem der er blevet naturaliseret er vi måske tættere på femogtyve procent. Inden længe – med de genier vi har i Folketinget – er dette tal oppe på
tredive procent.

Dette alene burde være årsag nok til et totalt paradigmeskifte, men på forunderlig vis fortsætter både familiesammenførslerne såvel som arbejdskraftindvandringen uden et eneste løftet øjenbryn fra hele etablissementet. Som om den etniske udskiftning af danskerne er lige så almindeligt og nødvendigt som ældrepleje.

Er du idiot?

Hvordan kan dette ske uden kritiske spørgsmål fra aviserne? Med et så eklatant svigt fra landets lederspalter forledes man jo næsten til at tro at det er en jobmæssig nødvendighed at være idiot for at få et arbejde i mediedanmark. Jeg forestiller mig næsten en art afkrydsningsfelt der hedder “er du idiot – ja eller nej, sæt kryds”, når man ansøger om et job hos DR, Politiken, Berlingske eller Radio24syv. Kun dem der bekræfter at være idiot får et job. Folk der markerer sig ved at være specielt dumme kan få ledende stillinger.

Personligt kan jeg næsten ikke beskrive den frustration og vrede som jeg føler over at være vidne til et politisk cirkus der – som var alle blevet gale – lader landet udvikle sig til noget der er beviseligt værre, uden at den egentlige årsag (befolkningsudskiftningen) bliver adresseret.

Nuvel, jeg har slugt min smerte og vrede i de sidste par uger, og har rent faktisk fulgt med i valgkampen denne gang. Det har været en spøjs blanding af både morskab, irritation og banal hovedrysten over de idioter der kalder sig landets ledere.

Et borgerligt fupnummer

Konklusionen først: Det lader til at establishment-segmentet i blå blok – det vil sige LA, V og K – er ude i en form for panisk undvige-manøvre i forhold til de nye rebeller på højrefløjen (NB og SK). Enhver der har fulgt med i valgkampen har vel bemærket hvad der er sket: Lars Løkke forsøgte i DRs partilederdebat at få Pernille Vermund til at fremstå som uprofessionel, mens han helt ignorerede Stram Kurs.

Søren Pape karriere-snakkede om en “hård indsats” overfor kriminelle indvandrere som hans parti selv har været med til at importere, mens Anders Samuelsen forsøgte at virke moralsk indigneret over udvisninger af utilpassede indvandrere. Ingen af de tre etablerede partier på højrefløjen var villige til at række en hånd ud til de nye rebeller, og Gudhjælpemig om de ikke efterfølgende meddelte at de vil isolere Stram Kurs rent politisk, ligesom Løkke i et panisk stunt nu erklærer sig villig til at indgå regering med Socialdemokraterne. Selv den gennemsnitlige vælger kan vel efterhånden se at der ikke findes nogen “stram udlændingepolitik”, og at ministerbiler og topposter i EU tilsyneladende er vigtigere end at stoppe den etniske udskiftning.

Nej, det store borgerlige blufnummer om en “stram udlændingepolitik” er endelig blevet afsløret. – For åben skærm af en statsminister der ikke nærer en brøkdel af patriotisme i sit hjerte, og af et nyt protest-parti der bringer de nødvendige løsninger på tale (udvisninger), og oplever sig isoleret af de såkaldt “borgerlige” partier. Tæppet er faldet, og det borgerlige fupnummer er afsløret.

De der burde være vores forkæmpere, står nu eksponeret som samfundets afviklere og folkets undergravere. Jeg er ligeglad med om det lyder retorisk. Det er sandt. Vil Løkke, Pape og Samuelsen lykkes med deres forehavende? Jeg ved det ikke.

Personligt er jeg tilbøjelig til at sige at deres undvigemanøvre vil mislykkes. For det her er ikke Sverige, og der er større tradition for at samarbejde med protestpartier på højrefløjen. Allerede nu ser vi at LA er tæt på spærregrænsen, og at Venstre falder i meningsmålingerne. Mon ikke det hænger sammen med at udlændingespørgsmålet er et vigtigt emne for mange danskere og at mange nu ser igennem de borgerlige partiers bluff? Det tror jeg.

Surrealistisk at  protestpartier bliver nødt til at opstå

I øvrigt er det jo surrealistisk at egentlige protestpartier bliver nødt til at opstå for at stoppe befolkningsudskiftningen. Sådan burde det helt ærligt ikke være. I stedet burde alle etablerede partier have det som et fælles mål at dette lands etnisk-historiske befolkning har en ret til at forblive den absolutte majoritet. Alt andet er jo fuldstændig vanvittigt.

Nej, jeg tror Løkkes undvigemanøvre vil mislykkes, og det er længe tiltrængt, eftersom vi i al for lang tid har måttet lade os spise af med et impotent DF og en borgerlig alliance som på ingen måde har ført den “stramme udlændingepolitik” som de ellers har brystet sig af.

Om blå bloks implodering og potentielle genfødsel så vil resultere i et demografisk realistisk alternativ ved jeg ikke endnu. Jeg tror at de fleste som kigger på dansk og europæisk politik i disse år nok kan se at slaget såvel som krigen ikke er vundet endnu. Det er næsten tyve år siden ‘systemskiftet’ i 2001, og vi har stadig de fleste partier imod os, selv dem på “højrefløjen”.

Vi har også stadig de fleste store medier imod os – selv de “konservative” af slagsen, såsom Berlingske og Weekendavisen. Og guhjælpeme om vi ikke også har de fleste store virksomheder imod os; som jo betaler “politikeren” Løkke gennem hans virksomhedsklub for ekstra indvandring af kinesere, indere og vietnamesere.

Slutkonklusionen er at den gennemsnitlige dansker nu også kan se sig etnisk udskiftet af indere og asiatere, som om arabere og afrikanere ikke var nok. Nej, det er stadig svært at spå om hvorvidt det demokratiske system nogensinde vil lykkes med at standse befolkningsudskiftningen, og kun een ting virker sikkert: At situationen for næste generation bliver meget værre.

Jeg bor personligt i København, og allerede her er det ved at blive ret ubehageligt. I dag skal man næsten ud forbi Herlev før området virker nogenlunde etnisk dansk. Der går nok ikke lang tid før den by hvor jeg selv voksede op bliver endnu et område som etniske danskere “flygter” fra.

Udvisninger er vejen frem

Utilgiveligt, er ordet. Landsforræderi ville nogen andre måske sige, og efterhånden føler jeg mindre og mindre modstand overfor den betegnelse.. Hvor mange tusinder andre danskere deler mon denne følelse?

Når jeg dog alligevel er en smule optimistisk skyldes det at Paludan og hans parti – de andre partiers påtagede distance til trods – endelig repræsenterer det, der skal til rent politisk for at løse problemet. Udvisninger er vejen frem. Ikke lidt mindre indvandring og lidt højtravende retorik.

Nej. Ingen indvandring, og udvisninger. For tyve år siden var et stop for indvandring nok. Det er det ikke mere. For vi kan helt ærligt ikke kende vores egne byer længere. At udvise en stor del indvandrere og efterkommere er derfor blevet et helt igennem rimeligt og fornuftigt tiltag. At indse dette var for mig en stor lettelse: Det betyder at der findes en løsning, i hvert fald rent teoretisk.

Sejr! For nu..

Personligt tror jeg at både Stram Kurs og Nye Borgerlige får sig et kanonvalg. Det skulle ikke undre mig om de begge kan ryge i Folketinget med +5% af alle stemmer. Hvorfor er jeg så optimistisk? Tja, dels fordi det er normalt at nye højrepartier er underrepræsenterede i meningsmålingerne når en sød telefondame spørger hvem man har tænkt sig at stemme på. Og dels fordi at tusindvis på tusindvis af danskere simpelthen gerne vil se at mange af de mennesker der er kommet hertil rejser ud igen. Vi har jo efterhånden alle oplevet berigende effekter af indvandringen som herren i den nedenstående video beretter om.

For i sidste ende er det det, der ændrer en folkestemning: Oplevelsen af indvandringen som en negativ påvirkning, hvilket den er. Oplevelsen af at leve iblandt en masse mennesker som man intet har til fælles med, og som i mange tilfælde enten er skjult eller åbent fjendtlige overfor ens tilstedeværelse. For lad dig ikke narre, kære læser, af etablissementets undvigemanøvrer og retoriske kneb:

Indvandringen ER det forkerte for det her land og den menige dansker er imod den, snarere end for den. For selv ikke det største branding-projekt eller Dansk Industris samlede lobbyisme ville kunne overbevise den gennemsnitlige dansker om at han med sin gode vilje skal udskifte sin familie, venner og folk med et andet, fremmed og ofte mindre velmenende folk. Nej, i befolkningens øjne er indvandringen en tabersag; et vanvidsprojekt og en direkte årsag til den faldende tiltro til systemet. Det er derfor jeg tror at rebeller som os til sidst vil vinde.

 af Realisten

En gennemsnitlig dansker fortæller om en berigende oplevelse:

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Bragende, Sublimt godt skrevet, Steen! Det er et fantastisk læsestykke, og det skulle virkelig kopieres og slås op på busstop og porte rundt om i hele Danmark. Jeg har tanker om at forlade Danmark om 1-2 år, såfremt det kan lade sig gøre. Hvor jeg bor, går man helst ikke ud efter mørkets frembrud, og jeg har i løbet af de sidste ti dage set to alvorlige hændelser, bla en knivstukket mand. Og en rasende afrikaner, som råbte, og som smadrede en glasflaske ned i fortovet. Lidt foran ham gik en tydeligt bange blond pige, uden sko på, og det… Read more »

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  steen

Øh, det troede jeg var dig . . Godt skrevet, uanset hvad.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Ak ja! Igen en stukket ned med kniv! Jeg har hørt, at politiet ikke må stoppe tilfældige perkere og visitere dem ? Er det virkeligt sandt?? Er Danmark SÅ dum, at man pga politisk korrekthedssyge ikke må visitere de psykopater, som kører rundt med både knive, pistoler og kalashnikovs?? Jamen, hvis det er rigtigt, så må vi andre da også bare bevæbne os, for de må jo heller ikke stoppe os så. Gale, gale politikere, der laver hul-i-hovedet love. Nærmest bogstaveligt. https://ekstrabladet.dk/112/politiet-massivt-tilstede-person-stukket-ned/7641892

Torsten K
Torsten K
2 years ago

”hele kommentatoriet såvel som alle de etablerede partier har ikke fattet hvad der er ved at ske”

Jo, de har skam forstået det hele! Og svaret på deres besynderlige adfærd står såmænd længere nede i artiklen.

”at ministerbiler og topposter i EU tilsyneladende er vigtigere end at stoppe den etniske udskiftning”

Politikerne er ikke blevet købt, men har fået stillet en masse i udsigt som deres fantasi kan lege med. Præcis som når almindelige mennesker investerer i en lottokupon. Gevinstgarantien er bare uendelig meget højere for politikere og deres medløbere.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  steen

De toneangivende er fuldstændig bedøvede af udsigten til “gevinsten”, hvilket helt og aldeles overskygger den smule anstændighed de stadig måtte besidde. Og resten har partiernes indpiskere tæsket til at følge parti disciplinen. Sammenlign det med at købe en eurojackpot-kupon en fredag, hvor der er 400 mio. i førstepræmiepuljen, og så slip fantasien løs mht. alt det pengene kan bruges til. Det er sådan toppolitikerne har det, og det er det, som får dem til at forråde land og vælgere. Der bør være en karensperiode for politikere, som forlader nationale parlamenter, inden de kan få topstillinger i EU eller det private… Read more »

Casper
Casper
2 years ago

Vedrørende meningsmålinger tror jeg også at de helt unge kan være underrepræsenteret. De har tit mobil med taletidskort. Jeg ved ikke hvordan institutterne får dem med – jeg tror ikke de afslører deres metoder. Så jeg gætter på at Stram Kurs, som er et stærkt parti blandt de meget unge, kan få et bedre valg end målingerne siger. Desværre tror jeg at Nye Borgerlige har tabt pusten i øjeblikket, men håber de kommer sig. Der er 14 dage endnu og vi har en af de mest spændende valgkampe jeg kan huske. Medierne prøver at holde fokus på Løkke og Mette… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Udvisninger er vejen frem, da det jo ikke er muligt at forøge folks intelligenskvotient; især ikke hvis de fra fødslen er blevet hjernevasket med afstumpet endimensional ensretning. Hvordan får man dumme primitive mennesker til at erkende deres primitive dumhed? Nej vel. Den laveste fællesnævner i Danmark må efterhånden være i muldvarpehøjde – og den skal styre landet?

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Jeg så en afskyelig dok på national geographic den anden dag, om verdens farligste bande, der hærger i USA. Her så man udvisninger, for de er stort set alle mellembrune og kommer fra Sydamerika og Mexico, og det var et stort fly med disse klamme fyre i håndjern, lænket til sæderne, og masser af pansere! Sådan gør man det!

Morten - - -
Morten - - -
2 years ago

Nye Borgerliges kadre består af nationalbevidste mennesker. Så derfor er partiet nationalbevidst – dét man i gamle dage ville have kaldt nationalistisk, hvis det ikke var lykkedes Marianne Jelved at manipulere ordet til at betyde chauvinistisk. Det er gået ordet “nationalist” som det er gået ordet “neger” i forhold til odiøsitet: Man kan insistere på at anvende begreberne egentligt, men så tvangsindlægger man sig selv til at skulle forklare sig. Patriotisk dækker ikke, for det er blevet til forfatningstroskab, og er derfor nærmest meningstomt. Ergo må vi jo ty til konstruktionen nationalbevidst, som alle foreløbig kan forstå og nikke til.… Read more »

Casper
Casper
2 years ago
Reply to  Morten - - -

Nationalisme betyder ikke selvforherligelse eller ekstremisme. Det betyder grundlæggende bare at man gerne vil have en nation, en nationalstat. I den betydning bruges ordet stadig i Storbritannien. De skotske, irske og walisiske nationalister er ofte venstreorienterede. Langt de fleste lande i Europa er nationalstater, og nationalismen blev stort set gennemført mellem 1850 og 1920. Hvis nationerne respekterer hinandens grænser, fører det heller ikke til krig. To demokratier har praktisk talt aldrig været i krig med hinanden. Demokratisk nationalisme er en succesfuld og fredelig løsning. Problemet kom først med masseindvandringen og med EF/EU – så begyndte man at sværte nationalismen til… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  steen

Steen: Dit link forklarer det fint: “Oprindelig betegner nationalisme en ideologi om, at nationen er det bedste fællesskab, og at hver nation bør have sin egen stat, hvis territorium akkurat bør afgrænse den samlede nation. Ideologien bygger på antagelser om, at de styrende skal have samme kulturelle identitet som de styrede, og at kulturel nationalisme, som søger at bevare og styrke den nationale kulturarv, også fremmer politisk nationalisme og hermed egen statsdannelse (hvis den ikke allerede eksisterer); endelig antages det, at nationalisme appellerer stærkt til de mindre privilegerede grupper i befolkningen, fordi den giver grundlag for tildeling af statsborgerrettigheder og… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Efter min mening er patriotismen demos-baseret, mens nationalismen er etnos-baseret. En amerikaner kalder sig derfor typisk for patriot, fordi amerikanerne har lært, at deres samfund bygger på bestemte, unikke idéer. Det gør det ikke. Også dét bygger på kultur, hvilket en ændret demografi nok skal lære dem. Jeg er ikke samfundstro eller tro mod “værdier”, men folketro og tro mod kulturen. Derfor finder jeg mig ikke hjemme i begrebet patriot. Nationalisme er ikke lig chauvinisme, der da ikke behøvede et selvstændigt ord. Men jeg er helt klar over, at man ønsker at forbyde nationalismen ved at herse med sproget. Først… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Prøv og lyt til socialistpropagandaen i DR PI. Den er simpelthen forfærdelig.
Man giver kun oplysninger om hvorfor socialisterne er fortræffelige.
En fullstaendig skandale.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Igår var jeg på Østerbro for at gå tur med en vovse, og så render jeg uheldigvis ind i to pjalter, der står og reklamerer for dansk flygtningehjælp!! Jeg spurgte den ene, om ikke han synes, at Danmark giver nok? Og om ikke der var for mange indvandrere i Danmark? Dertil svarede han: “Indvandrere udgør jo altså kun 23 % af Danmarks befolkning. .” Nå!? Så er tallet på de 320.000 af fremmed herkomst altså meget ved siden af, ikke? Men det vidste jeg godt. Spørgsmålet er så, om ikke dansk flygtningehjælp sidder med de rigtige tal, og han kom… Read more »

Casper
Casper
2 years ago

Mon ikke han har læst at det 23 % af Københavns befolkning, og han kom til at blande det sammen?

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  Casper

Det er jeg ikke sikker på. Selv tror jeg, at der er ca 800.000 indvandrere i dk, men det er et slag på tasken. De officielle tal er ihvertfald humbug, for blot eet år, hvor Helle T var statsminister, husker jeg, at JP bragte en artikel, hvori der stod, at der var kommet lidt over 70.000 indvandrere til dk på det ene år. Det er, som om pøbelen er blevet hypnotiseret, og jeg så på news igår en ældre herre i Tønder stå og beklage, at dk har grænsekontrol! Det var tåkrummende ubehageligt, så nu undgår jeg at se nazist-kanalerne.… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Hvorfor er uriasposten utilgængelig lige nu?

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x