20
maj
Seneste opdatering: 20/5-19 kl. 1158
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se de tre tidligere videoer.

Weimar i Oldham

Tommy Robinsons valgkampagne blev forleden angrebet af tilrejsende muslimer, der kaldte sig Muslim Defence League. Her beskriver Avi Yemini hvordan presse og You Tube/Google forsøger at forhindre, at offentligheden får kendskab til overfaldet. CENSORED: THE ONE VIDEO THEY KNOW WILL WIN TOMMY THE ELECTION.

Dette er krigen, vesteuropæiske politikere har plantet, mens den endnu er lille og administrerbar. Det bliver den ikke ved med at være, og det skal politikerne være meget, meget mere nervøse for, end de er, for de vil blive gjort eneansvarlige for de tragedier, der allerede begynder at komme ud af deres sociale eksperiment.

MSM-dækningen er yderst sparsom og forudindtaget mod Tommy Robinson. Hvad vi ser er, at man ikke kan have ægte demokrati i en multikultur. Folk grupperer sig efter etnicitet, og går til angreb på alle andre.

Det er der store og magtfulde, som er lettede over, fra Bryssel har det været aldeles tilsigtet at nedmontere nationalt demokrati, men vi andre mister den smule stemme, vi havde. Vi er på vej ind i den postdemokratiske tid, hvor vi ikke bare er helt uden indflydelse, men også via Bryssels internetcensur efterhånden mister vores ytringsfrihed. Som Tommy Robinson nu oplever det online.

Et af de afgørende slag for demokratiet, er de kommende EU valg. – Stem mod superstat og føderation for Europæisk Alliance af Folk og Nationer. Det vil sige Dansk Folkeparti.

Se også Den etniske stemme – en ny trussel og Alternativet ‘s valgkamp: Over 1000 muslimer til hemmeligt islamisk vælgermøde.

“What really happened in Oldham?”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Hvem fanden skal man stemme på? Den eneste, der er helt klar i spyttet er vel Ronja Røverdatter? men hun er jo en del af kommunistflokken? Kan man stole på, at DF reelt vil gå imod EU? Sidste gang snød DF os jo på det skammeligste! 🙁

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  steen

Hvordan står ovennævnte alliance i forhold til Østrig, hvor vicekansleren netop er blevet taget med bukserne nede?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Hende stemmer jeg på.

For som Ny Borgerlig kan jeg IKKE støtte Anders Vistisen!

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Vi har vist ikke rigtig længere tiden til at spekulere i partinavne og hvorfor vi ikke kan stemme på en given kandidat grundet dennes tilhørsforhold, men bør møde EU med samlet og enig modstand.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

I gamle dage kalde man det for “The Midlands”.

I dag kalder man det for “The Blacklands”.

Jeg var i Wales, for at arbejde i hhv ’81 & ’82, og allerede den gang var der problemer med ” tætpigmenterede individer med orientering mod mekka”!

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Man kan desværre ikke støtte Tommys valgkamp økonomisk, kun TR news, når man ikke er bosiddende i landet. Ellers var kontoen blevet lænset til formålet. Han skál ind. Nu er jeg ikke længere i tvivl.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x