23
maj
Seneste opdatering: 23/5-19 kl. 1828
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Henrik M. Jensen

I Sortedammen midt i København ligger en ø, der er blevet invaderet af skarver, som får træer og buske til at miste bladene og gå ud. Og når først en skarvkoloni har sat sig fast på et område, bliver det med tiden gråt og livløst, så ingen planter eller andre fugle end skarven kan trives der.

Situationen på øen minder i forbavsende grad om den, der er opstået i de områder rundt omkring i København, hvor tilhængere af Muhammeds fremmedfjendske og intolerante ideologi har dannet kolonier. De, der ikke er en del af kolonien, får det svært og må rejse væk.

Denne udvikling har man set overalt i verden, fra Brønshøj til Beirut, fra Mjølnerparken til Mosul, siden 622, det herrens år hvor Muhammed bragte sin ideologi fra Mekka ud i verden, og som er blevet år 1 i den muslimske kalender.

Med til udbredelsens succes hørte, at alt, der ikke var i overensstemmelse med Muhammeds lære, blev fjernet fra folkenes historie, som bl.a. dokumenteret i V.S. Najpauls bøger “Blandt de rettroende” og “Ikke til at tro”.

Der går en lige linje fra dengang Muhammed selv gik løs på gudebilleder i Mekka til nutiden med Talebans spængning af Budda-statuerne i Afghanistan og IS’s ødelæggelse af oldtidsbyen i Palmyra.

De vantro folks historie og traditioner skal udraderes, for som det hedder i “1984”, Orwells opskrift på det totalitære styre: De, der behersker nutiden, behersker fortiden. Og de, der behersker fortiden, behersker fremtiden.

Og med tiden endte Vestasien og Nordafrika som monokulturelle ørkener med et åndsliv reduceret til imamer og mullaer monotont messende fra koranen, Muhammeds ideologiske kampskrift.

Som på øen i Sortedammen, hvor de dystre skarver efter års kolonisering sidder alene tilbage i et ørkenagtigt landskab.

Gøgeungen

Men hvordan lykkedes det for Muhammeds tilhængere på så relativt kort tid at kolonisere store dele af verden?

Vi bliver i fuglenes verden og vender denne gang blikket mod gøgen, der som bekendt ikke besværer sig med at bygge egne reder, men lægger sine æg hos andre fuglearter og lader dem om besværet med at udrugning og opfodring. Og når gøgeungen vokser op, smider den de andre unger ud af reden, så den alene kan nyde godt af alle de godtroende plejeforældres anstrengelser.

Den samme aggressive taktik foreskrev Muhammed i koranen: Mandlige tilhængere af Muhammed må godt gifte sig med (dvs. få børn med) vantro kvinder. Men for hans kvindelige tilhængere var det forbudt at gifte sig med (dvs. få børn med) vantro mænd.

Med denne “seksuelle imperialisme” sikrede Muhammed sig, alle blandede ægteskaber altid ville ende med vantro kvinder, der satte muslimske børn i verden.

Og denne praksis er så vigtig, at da den selvudnævnte “kvindelige imam” Sherin Khankan ville bryde med den og begyndte at vie muhammedanske kvinder med ikke-muhammedanske mænd, mistede hun støtten fra de få rettroende, der havde sluttet op bag hende.

Khankans naive projekt mislykkedes, men i Singapore, hvor politikerne i modsætning til i Danmark tager truslen fra muhammedanismen alvorligt, har man gået anderledes håndfast til sagen og helt at forbudt ægteskaber mellem muslimske mænd og ikke-muslimske kvinder.

Alt dette er naturligvis ingen kritik af skarver og gøge, der jo bare gør det, de er skabt til, og som på ingen måde bringer naturen ud af balance.

Men en kritik af og kamp mod Muhammed og hans krigeriske, intolerante ideologi, der takket være ansvarsløse politikere har fået fodfæste i Europa, bliver mere og mere påtrængende.

Se også Postkort fra Fugleøen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
2 years ago

Når islam for alvor begynder at gøre tilværelsen utålelig for vestlige medløbere og diverse faktaresistente, vågner mange af dem formentlig op. I alle tilfælde de voksne af dem.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  Torsten K

Men så er det for sent til, at man kan vende udviklingen uden en vild borgerkrig.

Henrik Nielsen
Henrik Nielsen
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Håber ikke, at det er for sent. Men jeg er ofte glad for, at jeg ikke har børn, for der er stor sandsynlighed for, at de får et hårdere og mere ubehageligt liv, selvom jeg som barn tilhørte fattigrøvene med lokum i gården og ind-i-mellem ingen vandhane, men fugt-problemer i væggene.

De officielle befolkningsprognoser har igen og igen underdrevet stigningen i muslim-tallet. Fortsætter væksten %-vis i samme niveau som de forløbne 50 år, så kommer muslimerne i overtal om 50 år! — God fornøjelse til de unge, siger jeg bare! 🙁

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Efter Lars Løkkes besøg i Voldsmose sagde han: “Hvad fanden er det for et land at leve i, hvor statsministeren bliver modtaget af en gangster i et boligområde?”.
Så er det den almindelige dansker spørger: Hvad fanden er det for politikere i dette land, som lukker muslimske gangstere ind i et boligområde og ikke smider dem ud pronto?
Danske politikere lader som om, at muslimerne er dumpet lige ned i Danmark helt af sig selv. Mage til uansvarlige inkompetente højrøvede tumper skal man lede længe efter. Når “tonen” er vigtigere end “substansen”, skal det ende galt.

Liz H.
Liz H.
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Ja, den grimme oplevelse har Fyns Politi faktisk én ansat der burde have beskyttet Lars Løkke for: Hun er ‘brobygger’ og hedder Asmaa Abdol-Hamid aka ‘Det Talende Tørklæde’.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Mht BÅDE skarven OG muhamedaneren får jeg lyst, til at udbringe et rungende =>

TAK FOR LORT, SVEND AUKEN!!!

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Skarven har været pist væk, uden det betød ret meget for Danmark, som jeg tolker teksten. Den fløj sidst hertil kort før sidste besættelse. Som ulven hører den hjemme i et bur. Set herfra. Mellemskarven har været en del af den danske fauna i omkring 7000 år. Efter at være blevet udryddet i 1870’erne genindvandrede arten i 1938. På grund af kraftig beskydning frem til totalfredningen i 1980 blev bestanden holdt i skak på trods af meget gunstige yngleforhold i Danmark. Efter fredningen steg bestanden kraftigt, men siden 1993 har bestanden af skarver i Danmark ligget nogenlunde stabilt på 36.000-41.000… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Fra 1962- 64 gik jeg på Øster Søgades Gymnasium til skolen flyttede. Der var, som jeg husker det, dengang ikke en eneste skarv at skue på øen eller i luften…
http://bordings.skoleporten.dk/sp/269765/text/Form%C3%A5l%20og%20grundlag

Santor
Santor
2 years ago

Moské mere en islam an(d)alogi men den går rent ind 🙂

Og, tak for at jeg fik lejlighed til at genlæse den lille snas om Profiling fra 2010 selvom det moské ikke var tilsigtet.

preben nielsen
preben nielsen
2 years ago

jeg husker fra mine teen-år. nogle venstreorienterede studenter havde besat fugleøen for at udbrede deres anarkistiske ideologi derfra. måske er det denne ideologi, der nu har sejret i hele danmark!

Rune Hansen
Rune Hansen
2 years ago

Nu hvor vi er i dyreverdenen, så vil jeg minde om den klassiske beretning fra den forrige besættelse om Bøgenonnelarverne.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x