28
maj
Seneste opdatering: 2/6-19 kl. 1908
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jasha Horenstein, der dirigerede Radiosymfoniorkestret i 1972, var Furtwänglers assistent. Han fortæller her om ham: Jascha Horenstein on Wilhelm Furtwängler.

Ulrik Høy: Klimatossernes land

Vinderne smiler over hele femøren, taberne hænger med mulen, og Pia Kjærsgaard skal ikke være det mindste ked af, at hun kaldte EU-valgets vindere for “klimatosser”. For det er de jo – tossede med klimaet – og på så overdreven vis, at det kalder på godmodige, folkelige diagnoser.

Så here we are med klimatosser, der søger sammen om laveste fællesnævner, mens man behændigt dribler uden om de alvorlige udfordringer. “Islam hører ikke hjemme i Tyskland”, som den tyske indenrigsminister bemærkede for et års tid siden, og det kan tilføjes, at islam heller ikke hører hjemme i Danmark eller det øvrige Europa. Det fortjente en højere status i valgkampen.

Klimatosseriet er et egoprojekt for de velbjergede

Hvis klimatosserne endelig ville noget med klimaet ud over at drømme om godt vejr og medvind på cykelstierne, så skulle de bruge de mange klimamilliarder på lande som Polen, der godt kunne trænge til en klimatisk håndsrækning.

Hvorfor gør man ikke det? Fordi der ikke er prestige i almindelig hjælpsomhed. Heller ikke i EU. Fordi klimatosseriet er et egoprojekt for de velbjergede, der har hvad de skal have og er udmærket klar over, at minisænkningen af CO2 udledning kun har symbolsk betydning. For et trecifret milliardbeløb kan Nordens dukselande føre sig frem for alverden velvidende, at devisen om ‘grøn omstilling’ kun omfatter dem selv og deres egne, plagede befolkninger, der skal lægge ryg til vansindige skatteudskrivninger.

Arealmæssigt er Danmark jo bare en snottet græstørv målt med kæmperiger som Rusland, Kina og Indien, der har ganske anderledes udfordringer, så det med klimaet er vitterlig den danske form for storhedsvanvid. Se, hvad vi kan! Se, hvad vi gør! Se, hvor mange tossede milliarder, vi spenderer på det tåbelige projekt med grøn omstilling. DET skulle verden tage ved lære af, og det er jo egentlig sært, at hele verden ikke er som hele Danmark.

En erstatningsreligion for de selvgode

Gennem det sidste halve århundrede har klimatosseriet været den herskende ideologi, en erstatningsreligion for de selvgode, der har bøffet sig ind i al oplysning, undervisning, politik og adfærd, og det skal udlandet da lige have blik for. Klimatosseriet i Danmark er resultatet af en mageløs indoktrinering, der præger det offentlige liv og trænger sig ind overalt. Et stille vanvid har taget form i de seneste årtier med sundt og usundt på alle hylder og med sværmen af vindmøller som løftede pegefingre i horisonten.

Alle nationer har deres særpræg, og det må da snart være gået op for udlandet, at i Danmark bor de tossede – klimatossede – der søger klimaevangeliet udbredt til alverden. I Danmark trives vi med den idelige moraliseren, hvor der skrues op og ned for truslerne, der er ligeså selvfølgelige som vejrudsigten for Jylland, øerne og Bornholm. Altsammen til dække af de egentlige problemer, først og sidst masseindvandringen fra den muslimske verden – den i særklasse største dumhed i folkestyrets historie.

Man skulle synes, det var nok som selvstændigt tema i valgkampen, men se om det er. Her hersker klimatossernes dagsorden, og lad det være sagt, at klimatosser ikke er onde mennesker. Tværtimod. De er søde og rare og lette at forskrække, hvad enten skrækken nu skyldes en selvdød hummer i Kattegat eller hvalernes flugt over plankeværket nede i Sydatlanten. thi det er altsammen båret af medfølelse, global empati, totaluniversel omsorg for vores allesammens fælles klode, og skulle nogen mene, at det ikke altid har forbindelse med realiteternes verden, så har de nok ret.

På den anden side: kan de ikke klare duften i bageriet, så må de finde et andet sted at inhalere tilværelsen.

Fortsat god valgkamp!

Dagbog 14

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Der synes at være et stort sammenfald mellem klimatosser og venligtosser. De sidstnævnte er de tosser, som naivt tror, at der er ubegrænset plads til demokratifjendlige korantosser her i Danernes stamland. Spørger du en venligtosse om, hvor mange korantosser Danmark kan rumme, før danerne bliver dhimmier, får du et ikkesvar. Venligtosser vil aldrig lade sig udsætte for at skulle vælge ansvarspådragende for egen regning og risiko. Lad samfundet financiere mine altruistiske følelser og takke mig for mine gode menneskekærlige tanker – føler de.

frank mathiesen
frank mathiesen
2 years ago

For at bringe lidt perspektiv i klima-tosserierne er CO2-udslippet per geografiske områder:
Kina 25%
Nordamerika 21%
Europa 14%
Danmark 0.1%
Så mon ikke der skal findes løsninger hos de store drenge før xxx kr per Dansk flyvebillet o.lign. batter noget..

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

Klimahysteriet er et studie i massernes psykologi eller massepsykose om man vil. Langt flertallet ville ikke på nogen meningsfyld måde kunne redegøre for data og alligevel tror de på ypperstepræsterne i IPCC. Der findes mange seriøse forskere med meritterne i orden der ikke mener at CO2 har speciel stor indflydelse på jordens temperatur. Her kan nævnes John R Christy, Patrick Michael, Richard S Lindzen og Roy W Spencer. Se f.eks. ‘Dr Roy Spencer – 97% Concensus is Bogus’ på youtube. Personligt vil jeg jo ikke kunne vidne foran et videnskabeligt panel, men hvad jeg har set fra ellers gode forskere… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Der er intet som helst tosset over det. Klimahysteri er skabt for dels at bane vej for en global regulerende og skatteopkrævende myndighed, dels som nyt beskatningsobjekt.

Lemur
Lemur
2 years ago

Ja, de gode er ikke onde. Men de bliver onde, fordi de ikke kender deres egen skygge. Konsekvenserne af deres godhed. Djævlen tager over og griner.
Det er simpel Jung-psykologi. Og H.C. Andersen-psykologi. Læs “Skyggen”.
Der er dog tegn på en opvågnen. Men hvor længe kan vi vente?

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  Lemur

Jeg ser ingen tegn på opvågning, desværre. Dem, der ser farerne, bliver udskammet og sat til vægs. Jeg så en underlig og foruroligende lang reklame på tuben i dag, og først tænkte jeg, at det godt nok var lige efter ‘bogen’, her agenda 2030, om plads til alle, bekæmpelse af fattigdom, og klima, så jeg fik næsten et chok, da jeg opdagede, at det var valgreklame for liberal alliance! Personligt mener jeg, at alt er omsonst, og for sent nu. Jorden går mod ragnarok og Enden. Om det tænker jeg: Good Riddance! Men tiden indtil da bliver nok ikke så… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Ja solen er jo lige så statisk som en el-pære…

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Omkr Geo-Engineering over Danmark: hvis jeg kunne, ville jeg uploade flere af de mange billeder af disse Geo-Engineered skyer, så I kunne se dem. De er taget af mig, billederne. Det er desværre meget tydeligt. Jeg tror, I ville få et chok. Der er fx et billede taget over Herlev station fornyligt, og der er et ternet mønster på himlen. Det er blot eet af billederne. Når alle bierne er uddøde – se videoen i et andet link i denne tråd – så står vi med et mega problem. Hvis jeg en dag ville opleve det at tage fejl (bare… Read more »

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Jeg siger ikke mere om det nu, for folk, der har fået øjnene op for det her, bliver udskammet. Folk flest går i en boble og ser kun nedad: på mobilos. Det er virkeligt dystert, hvad de siger i geoengineeringwatch.org, som har lavet filmen her. At det faktisk er for sent nu. Se de mange optagelser af chemtrail fly. Tænk: Barium, strontium, aluminium osv. Ned i hovedet på dig! https://youtu.be/JZfEiiKTTbw Der står mindst 16 steder i Bibelen, at solen vil blive formørket i de sidste dage. Googl: the Sun Will be darkened.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Hvem har skrevet bibelen?

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Min tanke: Om ikke længe vil ‘eliten’ stå frem og tilbyde at redde kloden fra det grumme klima vha netop det, som de har ødelagt klimaet med igennem nogle årtier og forsøgt at holde hemmeligt: Geo-Engineering, også kaldet cloud-seeding. Så vil samme væmmelige elite nemlig fremstå som heltene, der redder kloden. Klimatosserne er blevet hijacket af Obama, paven, FN m.fl. Det hedder ‘diversion’. Det kan også kaldes et forsøg på at skabe en global følelse af samhørighed, som ser ud til at lykkes på sæt og vis. Fin sang fra en norsk hjemmeside, om klimaet ? https://youtu.be/C4zOZzikeGY PS: kald mig… Read more »

Ebba
Ebba
2 years ago

Politiken, Dagbladet altså, havde så også lige fundet på at invitere KLIMA GRETA til København, dagen før EPvalget.
For øvrigt, når jeg en sjælden gang ser vejrudsigten på DR, har jeg lagt mærke til, at det nu hedder “tørke”, hvis det ikke har regnet et par dage eller måske en uge. Før i tiden hed det tørt vejr.
Propagandaen kommer snigende, men sikkert som amen i kirken, på alle fronter.

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago
Reply to  Ebba

Ja de er udspekulerede. Men Greta kunne ikke være i England, Frankrig og Italien 🙂

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x