30
maj
Seneste opdatering: 31/5-19 kl. 0541
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg blev en nyttig idiot i globalismens tjeneste”

Denne tale er lige så sjælden, som den er interessant, og den viser med stor tydelighed, at unge mennesker skal skånes for politik så længe som muligt. Det gjorde man faktisk før 1968. SF har lige fået en 21-årig i EU parlamentet, det er bindegalt. Heldigvis vil hun fuldstændigt spilde sin tid, men hun vil da blive millionær i tidlig alder. Se evt. også fra samme lejlighed Journalism – ett hot mot demokratin.

“Du lever mitt i systemkollapsen”

I et menneske ville man vel kalde det multipel organsvigt syndrom, i et samfund systemkollaps omend langtrukkent over årtier. Dan Ericssons indtryk svarer til mit eget: Det er samtlige svenske samfundfunktioner der er i færd med at ophøre med at fungere, og dette i et af verdens mest velfungerende lande for få årtier siden. En politisk bedrift af et vist format.

Det såkaldt ‘multikulturelle samfund’ fungerer ikke, bedre illustration end Sverige findes ikke. Et nyt interaktivt kort over kriminalitet i Danmark viser, at det heller ikke fungerer i Danmark. Men det er de storbanker og globalister, der har nedkaldt den over os, fløjtende ligeglade med. Vores gamle politikere har i det mindste fået en anelse betænkeligheder.

At afskaffe nationerne og folkestyret ved at afskaffe folkene

Skaderne på vore lande er imidlertid permanente, og vi må forstå, at de eneste der vi forsvare vore nationer, er os selv. Glem alt om FN og EU og globalistpartier som Venstre, man hører tydeligt på Løkkes omtale af de åbne, ydre grænser, at han ikke vover at kritisere Bryssel direkte, skønt enhver kan forsikre sig om, at Bryssel ønsker 2 mio. arabere og afrikanere ind om året, fordi de mener, vi bliver for få i det overbefolkede Europa.

I en tid der går mod kunstig intelligens, 5 G og robotter, der kan eliminere halvdelen af alle jobs. Enten er Kommissionen intelligensmæssigt underfrankerede, eller også har de andre motiver til det, som de ikke vil stå ved. F.eks.: At afskaffe nationerne og demokratierne ved at afskaffe folkene med det formål, at give storfinansen den politiske magt alene.

Efter ett år tillbaka i Sverige kan det bara sammanfattas på ett sätt: Vi lever mitt i systemkollapsen, och har du inte märkt av den än så kommer du göra det snart.

.
Idag är det ett exakt ett år sedan jag och min familj flyttade hem till Sverige. För mig var det första gången jag skulle bo på heltid i Sverige sedan 2006. för min tyska fru första gången som boendes i ett nytt land. För våra barn ett äventyr.

Och då talar jag inte om invandringens demografiska konsekvenser och hur den svenska gatubilden på många håll är helt förändrad, utan hur hela systemet är skjutet i sank….Men sanningen är den att det blir smärtsamt uppenbart att vi lever mitt i en systemkollaps. Systemen är underdimensionerade, utgifterna överdimensionerade och byråkratin alldeles för svullen.

Så när du hör folk fråga sig när systemkollapsen kommer kan du med fog berätta att vi lever mitt i den. Precis som de som levde under Roms sista århundraden inte förstod att deras imperium redan hade fallit, går svensken runt och tror att staten håller ihop. Det gör den inte. Du lever i systemkollapsen.

Ikke engang afholdelsen af valg i Sverige foregår længere uden større uregelmæssigheder. En ven af mig skrev denne klage til myndighederne efter EP valget:

Hej,
I gårdagens EU-parlamentsval anmälde jag samma dag ett valsabotage mot Alternativ för Sverige på Sofielundsskolan i Malmö till Valprövningsnamnden och Valnämnden i Malmö. Samma dag fick jag svar från Valmyndigheten att ett överklagande av valet kan göras tidigast dagen efter valet, alltså idag. Så därför följer här min anmälan igen.

Den 26 maj valarbetade jag för Alternativ för Sverige i Malmö. En av vallokalerna jag besökte var Sofielundsskolan med fyra valdistrikt. Jag var där cirka klockan 17:00 för att kolla så att Alternativ för Sveriges valsedlar fanns på plats som en av mina partikollegor hade lagt ut tidigare under dagen, men i två av fyra valdistrikt hade valsedlarna tagits bort. Med andra ord har det inträffat ett valsabotage mot partiet. Det gäller distrikten S.Sofielund-Bryggeriet och N.Sofielund-Nobeltorget. Valförrättaren på det sistnämnda distriktet sade att valsedlarna hade tagits bort och att de har skrivit en rapport om händelsen. Valförrättaren på det förstnämnda distriktet sade att de hade koll på om valsedlar försvann. Jag sade att det kan de inte ha haft eftersom våra valsedlar inte fanns på plats.

Jag hemställer att valet i ovannämnda valdistrikt görs om därför att det kan ha varit många röster som Alternativ för Sverige har gått miste om under den tid som valsedlarna inte har funnits i de två valdistrikten.

Bifogar foto från valdistriktet S.Sofielund-Bryggeriet. Det såg likadant ut för N.Sofielund-Nobeltorget. Alternativ för Sveriges valsedlar saknas mellan de blanka och Arbetarepartiet Socialdemokraternas valsedlar.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

Bemærkelsesværdigt og rørende. Tak for linket. Svensk Webbtelevision er noget af en gave.

Birgitte
Birgitte
2 years ago

Stærk tale af Elise Rydahl!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Verdensstjerne: London er ikke længere en engelsk by Monthy Python-legenden John Cleese får hård kritik for provokerende udtalelse Torsdag d. 30. maj. 2019 – kl. 11:55 https://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/verdensstjerne-london-er-ikke-laengere-en-engelsk-by/7653133 … John Cleese skriver følgende i sit twitter-opslag: ‘For nogle år tilbage skrev jeg, at London ikke længere rigtig er en engelsk by. Siden dengang, har stort set alle mine venner fra udlandet bekræftet min observation. Så noget sandhed må der jo være i det….Jeg noterer også, at London var den by i Storbritannien, der stemte mest voldsomt for at forblive i EU’. … Siden John Cleese flyttede fra England til Caribien, har… Read more »

Morningstar
Morningstar
2 years ago

Det mest tragiska är att kollegan Eric Idle bara skriver en massa politisk korrekt dynga på Twitter.

Charles
Charles
2 years ago

https://24nyt.dk/kilde-politiet-har-afvaerget-to-mulige-attentater-paa-rasmus-paludan/
30. maj 2019
Video: Attentatforsøg på Paludan afværget.

Lykkes det en dag, går ballonen op.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Danmark forsøgte senest i 1809 at tibageerobre Skånelandende under Napoeonskrigene. Desværre blev det forhindret af den engelske flådes blokade. Men det er nu, at Danmark skal tilbyde at tage Skånelandende tilbage til deres rette fædreland. Danmark skal bare love skåningerne at deportere alle muslimer i Skånelandende over grænsen til Småland. De brave skåninger er blevet mishandlet nok af svearne fra Mälardalen. Hvis de samler sig og vedtager repatriering under det danske flag kan Skåne på kort tid blive islamfrit.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Salvinis Italien. Hofer-Kurz-Orbán i Østrig-Ungarn. Nu mangler bare en tiltrængt udskiftning af Shinzo og Merkel til fordel for nogle solide kejserligt imperiale kræfter.

Aksemagternes genkomst.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x