31
maj
Seneste opdatering: 31/5-19 kl. 1506
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Han lovede, at hvis han blev opstillingsberettiget, ville han gøre det. Politisk kommunikation og PR fik lige pludselig et helt nyt gear, der får cykelhjelme til at føles meget uddaterede. Der sparede Paludan lige flere millioner kroner på reklamebudgettet, som han næppe havde alligevel.

Sådan overhaler man den satte, mætte magtelite indenom. På magtens parketgulve vil spindoktorerne tænke ‘det var Satans,’ men ingen vil sige det højt.  Jeg kan se, det er sket ved Snoghøj, nærmere bestemt Søbadet, hvor afstanden er cirka 900 meter, og det må være sket fredag formiddag. Turen tog 22 minutter. Valgtalen efter svømmeturen starter omkring minut 8, men den vil tabloiderne droppe. Nok er Poul Madsen i underholdningsbranchen, men selv døende aviser har ejere. – Det er en dag med overraskelser:

Rasmus Paludans svenske (skånske?) far forsvarer ham i Kristianstadbladet

Den danske advokaten och politikern Rasmus Paludan har väckt stor uppståndelse genom sin tydligt provokativa kritik av islam. Följderna har blivit mordhot, polis- övervakning och mängder av rubriker. Nu berättar Paludans pappa, kulturjournalisten Tomas Polvall, för första gången om sin syn på händelserna och sin sons agerande. Tomas Polvall: ”Min politiska uppfattning skiljer sig radikalt från Rasmus, men han bör bemötas med argument.”

Intervju med Lars Hedegaard: “Sverige är förlorat!”

Hege Storhaugs interview oversat. En service til svenskerne med tak til oversætteren Jan Sjunnesson.

Dansken Lars Hedegaard är Skandinaviens viktigaste tänkare om vår tids största hot: islamiseringen av vårt samhälle. Precis därför blev han nästan mördad av en kula avfyrad av IS, den Islamska Staten, vilket paradoxalt nog också gjort honom till Danmarks folkfiende nummer ett. Han lever som landsflykting i sitt eget land, omgiven av rigorösa säkerhetsåtgärder, eftersom hotet mot hans liv är fortsatt omfattande. Men tro aldrig att han lägger ned sin skarpa, principfasta och kvicka penna av den anledningen. Möt hedersmannen Lars Hedegaard, 76, som alltid står upp mot lögnerna i vår tid. Här intervjuas han av norska Hege Storhaug, i en text som ursprungligen publicerats av Human Rights Service (HRS) i Norge den 3 maj, 2019. Intervjun har översatts till svenska av Jan Sjunnesson. Intervju med Lars Hedegaard, dansk dissident: “Sverige är förlorat!”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg er vild med det kælenavn, hans fanskare har givet ham: “Holger Paludanske”.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  Margrethe

Ja, det er vildt sjovt at se, når han ‘holder hof’, som EB kaldte det, og unge, søde, DANSKE drenge ber pænt om at komme hen og give ham hånden og stille spørgsmål. Der er nogle ret sjove videoer, også den hvor han tager sig tid til at tale m en antifa-type . Her står der en betjent bagved, som er ved at grine flere gange.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Hahaha! Han er godt nok sjov ? Gad vide, om det er utilsigtet. Jeg ender måske nok med at stemme på ham. Ifølge TV2 kandidattesten er jeg mest enig m NB, NB, konservative, DF og SK, i den rækkefølge. Men forestil jer lige Lars Forræders fjæs – og de andres – hvis Paludan kom ind med 16 mandater? Jeg ville grine i timevis, tror jeg. Han står vist til at få 120.000 stemmer, så det er da noget.

Rune Hansen
Rune Hansen
2 years ago

Jeg kan huske Lars Forræders fjæs, dengang Messerschmidt fik fire mandater til EU-valget.

Seksten mandater til Stram Kurs ville være fire gange så sjovt.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  Rune Hansen

Ja! ?Tror, jeg vil hulke af grin! Jeg kan simpelthen ikke snuppe at se news brækudsendelser og debatter, så jeg følger kun med, når der er noget helt særligt. Fedt, at vi har Raaschou og Møller, med Hedegaard, Høy og andet godtfolk! Kan vi få en statistik herinde? Hvad stemmer I til valget? NB eller SK?

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  steen

DF? Er det sandt? ?De lavede ikke ravage mht Marrakech aftalen, og jeg har ikke hørt dem råbe op om visitationszoner over hele dk, fordi mohammedanerne kører rundt med pistoler og knive. Jeg har heller ikke hørt dem forlange at få at vide, hvor mange isis jihadister (halshuggere), vi skatteborgere understøtter, og som går frit rundt iblandt os? De har været svage, og jeg har ikke glemt, at de ikke gik efter regeringsmagten sidste gang, derfor anser jeg dem for at være svage.

Knud den store
Knud den store
2 years ago

Nu skal du lige DF respekt for de 20 års kamp !! Ellers var vi allerede Sverige. DF bliver nu til 3 partier. Det er og bliver ca. 20% mod resten . Jeg er også skuffet over DF i DENNE” regerings periode. SK eller DF . Ville helst Dansk Samling

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Merkelig gjeng dere er..
Klager over muslimenes ødeleggelse av landet i nesten hver artikkel, og når dere har så muligheten å få gjort noe med det..så velger dere noe annet..
STRAM KURS..om jeg har kunnet velge såklart..tvi tvi til Rasmus Paludan og Danmarks befolkning.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  sussebassa

Rasmus Paludan er for rabiat til mig – endnu!

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Et gammelt ordspråk sier : Ondt skal ondt fordrives..
Man må være rabiat for å fordrive rabiat..derfor disse andre politikere ikke vil klare det..for høflige korrekte redde.
Situasjonen krever rabiat.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Jeg stemmer Nye Borgerlige!

DF diskvalificerede sig selv allerede i 2005 mht Forfatningstraktaten/Lissabontraktaten. Der har bare ikke været et alternativ før nu.

21.12.2015 gav jeg mig selv et medlemskab af Nye Borgerlige i Jòl-gave, og jeg går lige så lidt tilbage til DF, som jeg gør til Konservative. For gå aldrig tilbage til en fuser!

Men samtidig håber jeg da på, at Stram Kurs kommer på tinge, som “et friskt pust”! ?

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Igjen fridag som jeg benytter til å se flere video optak av GENIET..meget høy IQ.. Rasmus Paludan og nyter det i fulle..hans evne til å ta alt på kornet..beherske til fulle uansett situasjon. Dessto flere jeg ser dessto sikrere på at denne mannen er et geni som danskene var å heldige å få.. og kjempe for Danmarks fremtid i eget land. Så tenker jeg meg hvilke andre danske politikere i sine oppkonstruerte/planlagte situasjoner hadde gjort/klart dette etter han. Svaret er lett..Ingen. De rekker han ikke engang til under fotsålen. Koselig å høre ifra hans far også..familie er viktig. Håper for… Read more »

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  sussebassa

? Men nu her få dage før valget, synes jeg, han skal holde lidt igen m demoer, for politikerne har jo legaliseret det muhammedanske raseri og krænkethed mod ham, så han kan virkeligt være i fare. Han kunne nøjes med at lege Speaker’s Corner og blot holde brandtale.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Rart..mine følelser også nå, og de er meget sterke..jeg er redd for at det nå planlegges attentat imot han, så enig.
Ta ingen unødvendige sjanser nå, han er jo uerstattelig.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  sussebassa

Skriv det til ham på hans mail, sussebassa. Se lige denne video fra igår. Vildt morsom på ca minut 5 og til allersidst.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Tror vel med hans intelligens er klar over det..eller er det der den svikter..Har sett det hele og hvis du selv ikke har opplevd krampe i leggene når du svømmer, da vil du ikke forstå hvor skrekkelig ondt det gjør..dessuten kan man ikke andvende foten til sparke ifra tak..man blir minus 1 fot med skrekkeige smerter..leggmusklene lever sitt eget liv..i krampe som kan pågåi flere minutter.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Glemte linket ?her er det https://youtu.be/Pv2se4mRfM8

Voldposten
2 years ago

Her i dag var jeg i det nordjyske og i et anfald af folkelighed tog jeg på Hjallerup Marked. Og minsandten om ikke Rasmus Paludan slentrede frit omkring, med kun et par betjente på diskret afstand. Jeg kunne gå lige hen til ham og trykke ham på næven (han har også et fast håndtryk) og byde ham vel i land igen og ønske god vind fremover. Men her i Vendsyssel er han jo også blandt skikkelige folk, d.v.s. dem som d’eliten kalder the deplorables.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  Voldposten

Voldposten! Du er også en stor favorit ?Skriver du ikke snart et indlæg? Specielt Himmerland var engang befolket af modstandsfolk, og der kommer jeg fra. En dyrlægesøn på blot 21, såvidt jeg husker historien, blev likvideret af tyskerne i Mindelunden.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

De var to fra egnen, som blev henrettet. Christian Ulrik (teologistuderende!), og Sonne fra Holger Danske gruppen. De holdt til i Danmarks smukkeste skov, Trend, som jeg har kendt, siden jeg lige akkurat kunne gå. Jeg vidste ikke dette her: http://www.gloggengiesser.dk/tng/getperson.php?personID=i8636&tree=PGL

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Nu er det sådan, at jeg er i besiddelse af en fin, gammel bog om Trend og kongens jagthytte, som min bedstefar var med til at bygge (det er jeg jo stolt af), og jeg citerer her fra bogen, som er fra 1957 (bemærk digtet til slut!): Trend, vor Konges jagtrevier: Forord – “Aldrig har solen skinnet klarere over hedebakkernes store linier – og aldrig har råvildtet syntes mig skønnere og mere betagende end den tidlige forårsdag i 1955, da jeg havde modtaget Hans Majestæts Kongens særlige tilladelse til at måtte tegne og skrive om dyre- og fuglelivet i Trend.… Read more »

Lemur
Lemur
2 years ago

Til vinter går Paludan over isen og generobrer Skåne, Halland og Blekinge.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Lemur

Sjovt nok gik russiske hære over isen i Botniske bugt for at erobre selve Sverige i 1809; ikke mindre end 3 steder. Da fandt svenskerne selv ud af, hvad det vil sige, at have en udenlandsk konge (i dette tilfælde kejser) stående tæt ved hovedstaden med en belejringshær. Svenskekongen reagerede som danskekongen i 1658 – han overgav sig på fjendens vilkår og afstod Finland til Rusland. De europæiske stormagter forærede Skånelandende effektivt til Sverige i 1660, fordi svenskekongen var Frankrig krigskøter og skulle belønnes for det. I 1809 var svenskekongen fjende af Frankrig og kunne derfor ikke beholde Finland –… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Lille Bælt er i øvrigt farligt badevand. Der er forsvundet end del – især tyske – dykkere. Det er understrømmen. Men uanset hvor ofte de blev advaret, troede de ikke rigtig på det. Det bliver man så ikke gammel af…

Træt
Træt
2 years ago

Pim Fortuyn blev slagtet i Holland, og med ham døde indvandrerkritikken i adskillige år.
Gert Wilders var flere år om at komme op i omdrejninger.
Politiske mord virker.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x