1
jun
Seneste opdatering: 2/6-19 kl. 1835
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rasmus Paludan er den i særklasse eneste politiker, der bevæger sig ud over det gribende konventionelle. Nu senest med en svømmetur over Lillebælt, der selvfølgelig også er nævnt i “Politiken Vest”, altså Jyllands-Posten, der i anden anledning er frygtelig lykkelig over, at EU-modstanderne tabte tærræn ved valget.

Pyt, siger vi, det er samme surdej med medierne, og er de ikke rædselsslagne for at falde udenfor til højre, så er de det til venstre.

Nej, nu skal vi have “Stram Kurs” i Folketinget, og Rasmus Paludan på banen med nye, frapperende tiltag. Kulturpolitisk hører Rasmus hjemme i den ædle tradition for happenings og situationistiske gags, og nu gælder det Sverige.

Skåne, Halland og Blekinge udsat for en dobbelt besættelse af svenskere og indvandrere

Devisen giver sig selv. “Skåne hjem til Danmark!”, for hvad er vi vidne til den udslagne dag? Vi er vidne til, at det prægtige danske urland klattes bort til kompakt uvedkommende indtrængere, der får alt, hvad hjertet kan begære og nurses og pyllerylles, så de rigtig kan brænde biler af og chikanere hæderlige folk i Skåne. Det er noget uorden. Det er provokerende at være vidne til, for engang betød landet noget – nationen, æren, patriotismen – og nu er den reduceret til nul-komma-nul.

I dag er Skåne, Halland og Blekinge udsat for en dobbelt besættelse af både svenskere og indvandrere, og det er lige i overkanten. Engang blev der kæmpet vildt og blodigt om enhver kvadratmeter i de skånske skove. I dag betyder det nul og niks. Moderne svenskere trækker på skuldrene og udleverer gladelig nationen til de fremmede. Mentalt er den svenske folkesjæl en grim blanding af Jan Guillou og Carsten Jensen, og det er fanme uhyggeligt.

Men sådan ligger landet: Skåne er besat af Sverige, som er besat af indvandrere, der har overtaget det hele og mestrer hele paletten af religiøs fanatisme, jødehad, asocial adfærd, kriminelle bander, afbrænding af biler, vold mod sagesløse og trusler 24/7 året rundt.

Hvad skal vi stille op med det fra dansk side? Vi skal tilbyde kujonsverige at tage Skåne, Halland og Blekinge tilbage, for det, der udspiller sig for vore vidåbne øjne, det er oprørende og inviterer til oprør.

Det moderne Sverige er i dag et tag-selv-bord for indtrængere

Igen, igen: Vi mistede Skåne, Halland og Blekinge for 350 år siden efter en stribe sindssygt blodige krige, hvor svenskerne trak det længste strå. Arvefjenden Sverige var for stærk og vogtede nidkært over territoriet – så længe det varede – for hvad ser vi i dag? Det stik modsatte. Over århundreder har der været tale om en forvandling fra det sundt krigeriske til det rene, skære, pacifistiske fordærv.

En skrækkelig deroute. Det moderne Sverige er i dag et tag-selv-bord for indtrængere. Kom I bare til Sverige og slå jer ned her. Vi elsker halal og sharia og den store formæling mellem folkeslagene, og vé den svensker, som ikke er tilhænger af den spøg. Han og hun kan godt skrubbe af, for de er hæslige sverigedemokrater, der burde landsforvises.

Danmark tager gerne mod det tabte land

Det er her, Rasmus Paludan skal drage i leding. Han behøver ikke svømme til Malmø og Helsingborg; tag færgen, spar på kræfterne og giv så Halalsverige en på opleveren. Rasmus Paludan skal stille sig op på torvet i Malmø og servere svensk pølseret med noter af halal og sharia. Han kan med sindsro fortælle svenskerne, at når de er så ligeglade med deres land, at de forærer det bort, så vil vi da gerne have det. Danmark tager gerne mod det tabte land, og Danmark, det er “Stram kurs” og Rasmus Paludan.

En sådan aktion kræver kulisser af et vist format, helst med politisk og historisk tyngde.

Derfor Folketingets talerstol, derfor Rasmus Paludan i Folketinget, derfor kryds ved “Stram Kurs”, for de røde overtager jo nok gesjæften i den kommende uge, og de skal da i arbejdstøjet fra dag 1.

Fortsat god valgkamp!

Dagbog 17

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Mon ikke det er klogest, at lade svensken beholde de gamle danske områder?
De gamle danske områder er jo i dag så grusomt befængt med den værst tænkelige kræftsygdom, muhamedanismen! Det er vist en uoverkommelig opgave at helbrede for det lort.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Så behøver jeg ikke skrive det.

Jørn Boye
Jørn Boye
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Hvis Danmark overtog Skåne, skulle de, der har fået asyl af Sverig, sendes til Småland.Danmark skulle kun overtage efterkommerne af vore gamle landsmænd.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Alle vil være bedst tjent, med at accepterer alle Europas nationale grænser!

Jørn Boye
Jørn Boye
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Med den mening gik grænsen til Tyskland ved Kongeåen.

Tomas.
Tomas.
2 years ago
Reply to  Jørn Boye

Är det ån som ligger nära Kolding?
(Jag sökte med Google maps och fann en Kongeå där.)

River
River
2 years ago

Har stillet for manden og brevstemt i dag. Skide godt skrevet.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  steen

Så et intervju med Rasmus Paludans bror i Ekstrabladet som klart er av en annen oppfatning..forfatter. Trist å høre hvordan han slaktet sin brors politikk, og også han som person..barndom..men klart media trekker/godt betalt..”sole seg i sin brors genialitet”..men virket meget middelmådig..leftis..trist tilfelle.

Morten - - -
2 years ago

Nu er det i mellemtiden kommet for en dag, at Paludan er halvt svensk – og det tilmed på fædrene side. Er hans far måske skåning? Hvorfor har familien så taget et svensk navn, Polvall?

– – –

Tomas.
Tomas.
2 years ago

Jag hoppas att 4 december 1676 var sista gången Brödarafolken bekämpade varandra. 1883 invigdes monumentet. Citat: “Monumentets budskap är försoningen mellan Danmark och Sverige, inte den svenska segern.” http://www.kulturportallund.se/index.php?option=com_content&view=article&id=210:monumentet&catid=94&Itemid=1040&lang=sv Under slaget vid Lund spilldes mycken energi och, jag tror, 9500 Daners och Svenskars liv. Jag hoppas nu att vi kan uppbringa energi för att rädda våra länder och fördjupa sam-arbetet i Norden. Danskar! Slut upp bakom Rasmus Paludan, parti Stram Kurs. Kanske blir han Danernas svar på Gustav Eriksson Vasa. Och det menar jag som beröm. Förhoppningsvis lyckas Rasmus väcka det Nordiska Raseriet på svenska sidan också. ”Danernas Lys” räddar… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Tomas.

I Helsingborg havn står en rytterstatue af Magnus Stenbock, en svensk general og krigsforbryder fra starten af 17 hundrede tallet. Han afbrændte bl.a. byen Altona i Holsten totalt. Sveriges seneste aggression mod Danmark var, at Stenbocks statue havde front mod Danmark med løftet sabel. Skåningerne protesterede og sablens position blev ændret. I Malmø står en almindelig forhadt statue af den lille fede Karl X, som slæbte halvdelen af Skånes unge mænd til Baltikum, for at erstatte dem med svenskere. De unge skåninger skulle slagtes i krigene mod Rusland.

Morten - - -
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Ja, men det skal fortrænges, ikke bearbejdes, ved du nok.

– – –

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Enhver, som gider sætte sig ind i historien, finder ud af, at Skånelandende reelt var en gave fra Frankrig (Ludvig 14. og Mazarin). Sverige havde siden 30års-krigen fungeret som Frankrig gale krigskøter med opdrag at bide det Tysk-Romerske kejserrige i den nordlige flanke. Det kostede penge og Frankrig fik den geniale idé, (voila) at betale svenskerne med et dansk kerneområde, Skånelandene. England og Nederlandende gik med for at sætte sig på den lukrative Østersøhandel. De svenske konger havde meget at takke de 3 lande, Frankrig, Nederlandende og England for. Skide være med det skånske folk – dengang som nu.

Morningstar
Morningstar
2 years ago

Lite trist att vi inte gjorde som bornholmarna och körde ut svensken. Suck!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Morningstar

ALLE forsøg blev KVALT i blod.

Brandmand
Brandmand
2 years ago
Reply to  Morningstar

Hvor mange var det … var det 1/3 af danskerne, som blev dræbt i svenske-krigene, eller rettere 30-årskrigen? Det var i hvert fald heftigt!

Men ok? Mon svenskerne har glemt, hvordan man giver svensker-drik (en tragt i halsen og lokummet oveni)? Indvandrerne ved måske ikke helt, hvor de er rejst hen!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Brandmand

30-årskrigen udløste Det Westphalske Fred af nød, for Europa tålte ikke flere åreladninger.
Derfor skal vesten lade muhadanerne være i fred, for ingen andre end dem selv, kan finde løsningen.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x