2
jun
Seneste opdatering: 6/6-19 kl. 1230
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Identitære mod Ramadanmiddag og bøn på Rådhuspladsen. Tre moddemonstrationer

Rasmus Paludan demonstrerede og blev modtaget som en rockstjerne, og en gruppe danskere protesterede med alsang ovre ved Lurblæserne.

. Nærmere måtte de ikke komme bønnemødet. De identitære kom om ved det, ved at hyre et værelse på Palace Hotel. Tre demonstrationer mod islam på denne dag, det er noget nyt. Det er skriften på væggen, politikere. Ryger glansbilledet af islam i Danmark, ryger I med, hvilket må antages at være grunden til, at I lyver og spiller idioter. Meget forståelig selv-preservering.

I mine fotos fra stedet ser man blandt andet rabbiner Jair Melchior  med dialogbetjenten Kramme Charlotte, to der bukker og skraber for islam. Jeg har jødiske venner, der har meldt sig ud af det jødiske samfund på grund af Melchior. Dertil lårkorte lefties og rasende etnikkere, der kastede hadefulde øjne mod Paludan fra deres BMW’er. Det morderiske had er ikke svært at placere. Hvis man tror, Paludan er hadefuld, har man ikke set hadet imod ham.

Lige under  den anstrengte multikulturelle idyl, aner man en vulkan af aggressioner, som denne generation har serveret til sine  børn. Dem har man ondt af, de vil tænke tilbage på dage som denne med længsel, da der kun skulle et par hundrede betjente til at forhindre, at danskere og ‘danskere’ slog hinanden ihjel. – GI Europa er vores! fotos © Snaphanen.dk, klik for helskærm.

Nederste foto: Generation Identitær. “Forebygger” – det er Københavns Politi. “Fredsvagterne” er Enhedslistens intelligensreserve. Når der er så meget fred og forebyggelse i omløb, bliver jeg ærlig talt helt bekymret.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago

Hvis den såkaldte “bøn” ikke er støjforurening, så ved jeg ikke, hvad man skal kalde skrigeriet! Da den første moske blev opførti Paris, som tak til de muslimske tropper, som havde kæmpet på fransk side under WWI, blev den opført i Maraiskvarteret, et arbejderkvarter. Og de foreskrevne 5 gange i døgne, når muzzzinen traskede ud for at vræle sin kalden til bøn, blev snart for meget for de gode omkringboende franske kvinder, som snart fik ordnet det skråleri ved at skråle igen med de værste franske gloser og overdøve den “hellige” mand. Hver gang! Resultatet endte med, at moskeen som… Read more »

Fuck Paludan
Fuck Paludan
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Du er også støjforurening, sådan er der så meget 🙂 Jamen smut du ud og skrig lidt din retard 😉

River
River
4 years ago

Jeg så live transmission i går hvor politiet stopper Paludan med hjemmel eftersom han ikke må forsamle sig (se stram kurs på youtube).Dernæst går han ene mand hvorefter han stoppes alligevel. Politiet VIL ikke opretholde grundloven. Medierne VIL ikke rapportere om åbenlyst grundlovsbrud. Øvrige politikere VIL ikke se problemet. TV2 har med det øvrige mediebilledes velsignelse lykkedes med at snakke om normeringer af daginstitutioner og hvad har vi af selvskabt problemer. Alt sammen en stor orkestrering hvor Danmarks totalt programmerede befolkning trækkes rundt sammen med øvrige europæere. Deres befolkning skal fortyndes og fordummes med tvungen injektion af og udskiftning med… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

GENIALT!! at indlogere sig på hotellet!! 😀
Formentlig er de ikke velkomne en anden gang! 😀
Modigt af Rasmus og de andre at tage opstilling til demo mod middelalderlevningerne.

Anonym
Anonym
4 years ago
Reply to  steen

Brændtrappen 🙂

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Betegnende og bemærkelsesværdigt, gik der samme dag ild i en frituregryde til aftenædefesten i moskeen i Hedehusene. Moskeen udbrændte.

trackback

[…] Gruppen Identitære havde hyret et værelse på Palace Hotel. Her hængte de et stort banner ud fra hotelværelset, hvor der stod: Europa er vores. Læs mere på snaphanen.dk […]

bjarne petersen
bjarne petersen
4 years ago

Hahah hØJREFLØJEN HAR HJERNEN!! Smart funder på.

Magrethe
Magrethe
4 years ago

Og på billedet ser vi en “nazijøde”. Skønt udtryk opfundet af Paludan, da han beskriver Martin Krasnik. Den vil jeg huske…

trackback

[…] Gruppen Identitære havde hyret et værelse på Palace Hotel. Her hængte de et stort banner ud fra hotelværelset, hvor der stod: Europa er vores. Læs mere på snaphanen.dk […]

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

At en religion udråber et gespenst som hellig guddom, gør ikke religionen selv hellig. Religion er en menneskelig psykoinfantil lidelse med rod i menneskehedens halvt dyriske fortid. Jo mere fanatisk hellig, en religion udråber sig selv til, desto mere afslører den sig selv som et monument over menneskets uformåen. De værste religioner er de, som kræver abnorme fysiske positioneringer som tegn på underkastelse under deres hellige gespenst(er). Religion er affald fra fortiden, der begynder at lugte grimt – skift til humanistisk moral & etik. Guderne er døde.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Og når du så afskaffer religion, som vi har afskaffet Kristendommen, så bliver folk i stedet til fals for erstatningsreligioner som “Klimahysteri”, “multitkultur” – eller ja kommunisme, ironisk som det sidste jo er. Vil du afskaffe religion, må du afskaffe mennesket. Ligesom vil du afskaffe straffeloven, er der heller ingen anden vej en at afskaffe mennesket. For mennesket får du ikke lavet om på. Det iboende irrationale, religion er udtryk for, mener jeg er gemt i os alle. Også de, der er overbevist om at være gennemført styret af “fornuften” Det er i os alle, men kan så komme til… Read more »

Ole Madsen
Ole Madsen
4 years ago
Reply to  Margrethe

Jeg vil hellere sige: “Hvor Islam går ind, går Kristendom ud”. Det har vi set I store dele af Mellemøsten. Nu er jeg født uden det religiøse gen, og anser alle religioner for en form for overtro, men den suicidale mellemøstlige overtro er dog den værste af dem alle.

Philip Roberts
Philip Roberts
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

The demise of Christianity has meant a void. Into that void has come militant Islam. Like you I prefer humanistic morality and ethics. But now I am embracing Christianity again – in direct reaction to the invading armies!

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Zen dem jem, som buddisten sagde…

Thea R. M.
Thea R. M.
4 years ago

Virkelig fin demonstration med hele 3 initiativer. Virkelig stærk manifestation af Rasmus Paludan. Også rigtig fint at få udstillet, hvor meget de nyttige islamistvenner og godhedstosser fører sig frem. De skal ikke være på Rådhuspladsen. De skal hjem til Centeret eller passe deres arbejde. Sandelig, om ikke der også er nogen af dem, der har forvildet sig ind her på siden med lidt lunken opkast. Det er sørme’ synd for dem:-)

Kristoffer
Kristoffer
4 years ago

Identitæres video fra dagen: https://www.youtube.com/watch?v=82TkxPEvcUY

Lee
Lee
4 years ago

Det lyder som om der er 50% landsforraedderi i den danske befolkning! MOJSVIN

trackback

[…] More about this: Snaphanen.dk. […]

Charles
Charles
4 years ago

Forsat Det er jo løgn når Pernille Vermund siger: At det KUN er Muslimernes blod der vil flyde i gaderne. BT svælger i løgnen, og de to damer er helt på bølgelængde, når der skal svines. Berlingske er da vidst heller ikke for fine i kanterne: https://www.berlingske.dk/politik/han-ville-se-fremmede-fjenders-blod-i-kloakken-nu-er-han-fortid-i-nye-borgerlige 02.06.2019 Han ville se »fremmede fjenders blod i kloakken«: Nu er han fortid i Nye Borgerlige En opsigtsvækkende tale om »fremmede fjender« har ført til splittelse mellem Nye Borgerlige og kandidaten bag ordene. Nu er han fortid i partiet. Men hvordan gik det til, at forsvarsadvokaten Rasmus Paludan overhovedet blev opstillet? Berlingske er… Read more »

Charles
Charles
4 years ago

Det der med det rene slagteri og Breiviker og det har Paludan og jeg sagt nogle gange efterhånden. Se lige hvorfor: Hvorfor Paludan blev Hevet ud af NB, er pga en løgn, (02.06.2019) https://youtu.be/EnIH-OadKXQ Må mangfoldiggøres alt det i vil Pernille Vermund gør lige som en Socialdemokrat. Der skal lige skores nogle billige points op til valget. En løgn kan bruges til alt. Tænk, at svine et andet parti til på denne usober måde, og så endda at blive fyret på løgnen. Videoen det drejer sig om Hedder: Paludan, Floder af Blod-talen (København, 01.10.2016) Offentliggjort den 1. jan. 2019 Den… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Charles
Charles
Charles
4 years ago

Det der med det rene slagteri og Breiviker og det har Paludan og jeg sagt nogle gange efterhånden. Se lige hvorfor: Hvorfor Paludan blev Hevet ud af NB, er pga en løgn, (02.06.2019) https://youtu.be/EnIH-OadKXQ Pernille Vermund gør lige som en Socialdemokrat. Der skal lige skores nogle billige points op til valget. En løgn kan bruges til alt. Tænk, at svine et andet parti til på denne usober måde, og så endda at blive fyret på løgnen. Videoen det drejer sig om Hedder: Paludan, Floder af Blod-talen (København, 01.10.2016) Offentliggjort den 1. jan. 2019 Den 1. Oktober 2016 holdt Rasmus Paludan,… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Om islamisering af Rådhuspladsen fra hjemmesiden “Anglican.ink”: Former Swedish Imam Tomas Samuel explains how the Adhan is a statement of Islamic supremacy. In Islamic sources, “we discover that the prayer call states that everyone should submit to Islam, and proclaims power over the area of the ​​prayer”. The Adhan is prayed for two reasons: “it will remind people of when it is time to pray, and the prayer call will proclaim Islam over a city”. Samuel quotes Omdat Al-Ahkam, a fundamental text for Islamic law: “Adhan is a very important ritual in the religious practice of Islam. Its proclamation shows… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

“This video has been removed by the user.”

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  steen

Tak for hjælpen.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x