3
jun
Seneste opdatering: 3/6-19 kl. 2030
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The coorporate owned state controlled media”

EU Kommissionen anbefaler optagelse af Albanien og Nordmakedonien.Pressemeddelelse fra Kommissionen 29 maj.

En voldsideologi forlanger beskyttelse mod vold

Engelske muslimer forlanger £ 14 millioner af regeringen til at beskytte dem og deres moskeer. Trods islam og vestlig presses propagandalignende nedtoning af muslimsk vold, er der ingen anden vold i verden, der kan sammenlignes med islams.

Franskmænd er ti gange mere udsat for at blive dræbt af muslimsk terror, end en muslim risikerer at dø af ikke muslimsk terror hvor som helst i verden. Kristne i den muslimske verden risikerer 143 gange mere at blive dræbt af islam end omvendt. Muslimers hykleri er metertykt ligesom vestlige journalisters er. Listen over muslimske terrorangreb i 2000 tallet er meterlang. Hvor mange kristne og jøder er gået til angreb på muslimer i samme periode?

Leaders from Muslim faith organisations across the UK are calling on the government to increase funding to protect the millions of Muslims in the country.

In July, mosques will be able to apply for a grant from a pot of £5 million, which is available for all faiths over a three-year period, but British Muslim leaders have said this is not enough.

They would like to see the government pledge £14m to an organisation in order to match the Home Office’s monetary support of Jewish group Community Support Trust (CST). Concern over mosque safety: British Muslims call for increase to govt security grant

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
River
River
2 years ago

Metertykke hykleri. http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-06-01-venstres-ungdom-brugte-skuespiller-i-video-om-velintegrerede-muslimer – Hvis man havde fundet en, der færdes i det muslimske miljø, kunne vi frygte, hvilke konsekvenser, det kunne have for hende, siger Jakob Sabroe til Radio24syv. …. – Til Politiken uddyber VU-formanden valget af en skuespiller med frygten for reaktioner og trusler fra “ekstremistiske islamistiske miljøer, hvis en erklæret muslim agerede i scener uden tørklæde”. Altså rendyrket hykleri og ondskab. Man vil bevise at muslimer er mennesker af kvalitet. Da det ikke kan lade sig gøre opfinder vi en, da en rigtig eventuelt vil blive myrdet. Hvor er Lars Løkke, Støjberg og hele kleresiet. Jeg får… Read more »

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

England er tabt land! Katie Hopkins er klog, når hun overvejer at emigrere til Polen. Men når det globale overvågningssystem går i gang (Musk og Gates, de to møgsvin!) arbejder hårdt på det, sammen m andre, så vil der ikke være flere safe zones tilbage. Ragnarok på globalt plan venter.

Morten / Realisten
Morten / Realisten
2 years ago

England er muligvis et tabt land. Men et land kan tages tilbage. Sverige kan også tages tilbage. Jeg er personligt stoppet med at tænke i partier og “demokratiske” valg. Personligt tænker jeg i andre baner nu. Mine tanker er af en ikke-voldelig natur, selvfølgelig. Men de kredser om noget som rent faktisk løser problemet..

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Løkke een meter fra at få en tagsten i hovedet! Mon det var et vink med en vognstang? https://www.bt.dk/politik/live-foelg-folketingsvalget-time-for-time Måske skulle han annullere underskriften på Marrakech aftalen. . ?!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Husk på valgdagen, at hvis du stemmer på et parti med en slap kurs, accepterer du at betale mellem 10.000 og 20.000 kr. om året til de islamiske erobrere i Danmark. Nemlig den del af dine skattepenge, som de slappe partier forærer til de muslimske migranter. Dette forhold kan måske få nogle til at stemme på et parti med en stram kurs? Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre, Konservative, SF, Enhedslisten, Alternativet, Liberal Alliance og Venstre accepterer alle, at forsørge muslimerne i Danmark til en årlig pris på mellem 35 og 70 milliarder kr.. Har du ikke lyst til det; så stem… Read more »

AllFredsModer
AllFredsModer
2 years ago

Tobak og islam er skadelige for helbredet. Især hjerne og hjerte er udsatte for dødelige sygdomme. Symptomer er svimmelhed og svækkelse af dømmekraft. Staten anbefaler kun indtagelse i små doser.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Det är svårt att förstå att de europeiska ledarna vill byta ut den europeiska befolkningen med dysfunktionella kulturer och en totalitär religion som aldrig har reformerats. Därför är det bra att det finns opposition och att populismen växer och att det finns länder som Ungern som motsätter sig EU:s och globalisternas destruktiva politik. Många av de västerländska länderna har redan splittrats av massinvandringen och islamiserats och demografin visar redan att européer kommer att bli en minoritet om den globalistiska agendan fortsätter. EU:s politik har redan försvagat Europa där neoliberalismen och kulturmarxismen inte tar hänsyn till kristna värderingar och den europeiska… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago

Krigene i Libyen, Syrien, Irak, Afghanistan og Palæstina er ikke angreb?

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x